San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 8 éve
inkább az alzheimer mint a parkinson, mert inkább elfelejtem mennyit iszok, mint kilötyögtessem és minden nap új ismerős! 😀Nincs sok hátra 😀Tavaly 8-8at tippeltem..😛Basszus.. Kezdődő alzheimer.. Sry
Coolearie
Josszi
he7edik
több mint 8 éve
doka
111
6-10
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
8-8 és kis szerencsével PO...mindenesetre annyit megfogadok, hogy ha szezonban dob/fut TD-t Ponder (mert esetleg ő kezd), megiszok egy-egy felest.Így nem fogsz sosem berúgni. Sokkal inkább mondjuk egy olyan kéne, hogy minden esetben, amikor Gabbert a checkdownt dobja, akkor iszol, második negyed közepén már a mentőt kéne hívni 😀
Ulvar
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Ulvar
57
8-8 és kis szerencsével PO...mindenesetre annyit megfogadok, hogy ha szezonban dob/fut TD-t Ponder (mert esetleg ő kezd), megiszok egy-egy felest.
Who's Got It Better Than Us? Nobody!
több mint 8 éve
he7edik
1 239
Nincs sok hátra 😀Tavaly 8-8at tippeltem..😛Basszus.. Kezdődő alzheimer.. Sry
Coolearie
Josszi
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Közben az O Line is átalakulóban van, A.Davis RG, Garnett mint LG gyakorolt az első sorral. Beadles pedig centerként gyakorolt. Staley-Garnett-Kilgore-A.Davis-T.Brown sor nem hangzik rosszul, legalábbis a nevek alapján. Kap-re visszatérve, Gabi nem tette magasra a lécet, most adva van neki a lehetőség, simán tud kezdő lenni.Kap barátunk bőszen dobálgat. szóval tuti ő kezd pénteken a GB ellen.Jó kis teszt lesz ha Matthewsek ellen nyomhat 1 vagy 2 negyedet. Bár nem vok biztos benne hogy sokat lesz fent a GB first string védelme.. De jó lenne már látni milyen ha élesben passzol Ellingtonnak pl. 😊
közben Ward és Brock 90% a 2 kezdő CB
petey
Josszi
Szerkesztette: SFGaben
több mint 8 éve
halló emberek, lehet készülni a matricás tippversenyre 😉legyen 7-9, első szezonban nem lesz pozítivban, szóval Chipkedheti magát. (Ezt a k néziért kaptátok)
0-16 nem jáccik.. akkor a bank nyer
Josszi
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Tavaly 8-8at tippeltem..😛Basszus.. Kezdődő alzheimer.. Sry
Coolearie
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
cziri66
141
Üdv az új szezon előtt! 6-10
több mint 8 éve
Tavaly 8-8at tippeltem..😛
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
Egy jó 8-8.halló emberek, lehet készülni a matricás tippversenyre 😉5-11
Josszi
Coolearie
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Kap barátunk bőszen dobálgat. szóval tuti ő kezd pénteken a GB ellen.Jó kis teszt lesz ha Matthewsek ellen nyomhat 1 vagy 2 negyedet. Bár nem vok biztos benne hogy sokat lesz fent a GB first string védelme.. De jó lenne már látni milyen ha élesben passzol Ellingtonnak pl. 😊
közben Ward és Brock 90% a 2 kezdő CB
petey
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
halló emberek, lehet készülni a matricás tippversenyre 😉5-11
Josszi
több mint 8 éve
Kap barátunk bőszen dobálgat. szóval tuti ő kezd pénteken a GB ellen. közben Ward és Brock 90% a 2 kezdő CB
több mint 8 éve
Josszi
3 369
halló emberek, lehet készülni a matricás tippversenyre 😉0-16 nem jáccik.. akkor a bank nyer
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Rashard Robinson is tetszett, ő ott tud majd lenni szerintem a tűz közelében. B.Millerből meglepően keveset láttunk, nem tudom ez jelent-e valamit. WR pozícióért tovább tart a verseny, egyelőre senki nem alkotott maradandót.Jó lenne, ha valaki elő tudna lépni. G-Smith is jó volt Rush mellett.
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
TBrown bejátszotta magát a kezdőbe szvsz. fasza az OL, idén egyik nagy erősségünk lehet.Még nem láttam ezt a meccset, de most már kíváncsi vagyok rá főként Rush miatt. Limonádé sztem eddig se nagyon bizonyított, hogy helye van az 53-ban. Most már komoly veszélyben van a helye.
Rush is kezdő pass rusher lehet, Limonádét ki kell szorítsa. Bow mellett pedig Bellore tűnik most kezdőnek. Gabi, hát mivel Kap már dobálgat rendesen, kap egy kis tüzet a segge alá, pláne hogy Ponder is jól mutatkozott be, igaz 3. soros emberek ellen. jó lenne ha kapna pár éles snapet pénteken.
Rathman meg remélem letépi az arcát a backeknek. baszki ennyi fumble nincs.
petey
több mint 8 éve
TBrown bejátszotta magát a kezdőbe szvsz. fasza az OL, idén egyik nagy erősségünk lehet. Rush is kezdő pass rusher lehet, Limonádét ki kell szorítsa. Bow mellett pedig Bellore tűnik most kezdőnek. Gabi, hát mivel Kap már dobálgat rendesen, kap egy kis tüzet a segge alá, pláne hogy Ponder is jól mutatkozott be, igaz 3. soros emberek ellen. jó lenne ha kapna pár éles snapet pénteken.
Rathman meg remélem letépi az arcát a backeknek. baszki ennyi fumble nincs.
több mint 8 éve
De legalabb nyertunk!!CoolearieEz azert szinvonal, nem mondom. Amugy y-nal irja az szerencsetlen, nem i-vel..Sziasztok! Nezi valaki?Sajna Jenő, bár eléggé fájdalmas volt az olimpián is 😕
Babowski23
Wyatt
Babowski23
több mint 8 éve
Üdv a Ninersnél!Ez azert szinvonal, nem mondom. Amugy y-nal irja az szerencsetlen, nem i-vel..Sziasztok! Nezi valaki?Sajna Jenő, bár eléggé fájdalmas volt az olimpián is 😕
Babowski23
Wyatt
Babowski23
több mint 8 éve
Ez azert szinvonal, nem mondom. Amugy y-nal irja az szerencsetlen, nem i-vel..Sziasztok! Nezi valaki?Sajna Jenő, bár eléggé fájdalmas volt az olimpián is 😕
Babowski23
Wyatt
több mint 8 éve
Gábor
590
eez fájt 😀Sziasztok! Nezi valaki?Sajna Jenő, bár eléggé fájdalmas volt az olimpián is 😕
Babowski23
Wyatt
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Sziasztok! Nezi valaki?Sajna Jenő, bár eléggé fájdalmas volt az olimpián is 😕
Babowski23