San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 9 éve
Nyugi, nálunk két éve ugyanez ment. Megvártuk quinnt, ill. a sb végét. Igaz gm-et nem kerestünk, de sztem már minden le van zsírozva 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
viszont így eldőlt, hogy csak Februárban vehetjük fel Shanny-t. ettől függetlenül lesz vele még egy interjú meg Patonnal.A Colts is engedélyt kért egy interjúra Patonnal. Azt egyébként nem nagyon értem mire várnak még a GM kinevezéssel. Egyeztetni akarnak Shannyval? Aztán nehogy a két szék között a földre üljünk.
petey
több mint 9 éve
viszont így eldőlt, hogy csak Februárban vehetjük fel Shanny-t. ettől függetlenül lesz vele még egy interjú meg Patonnal.
több mint 9 éve
Michael Moore a HC vagy a GM posztra pályázik vajon, hogy ilyen sapiban nyilatkozgat? 😊tulaj akar lenni
iktriad
több mint 9 éve
Michael Moore a HC vagy a GM posztra pályázik vajon, hogy ilyen sapiban nyilatkozgat? 😊
több mint 9 éve
George Paton and Kyle Shanahan also share the same agent.stream1.gifsoup.com/view5/3038582/dramatic-gopher-o.gif
több mint 9 éve
Adam Schefter @AdamSchefterbaszki. na mindegy, Paton és McDonough is remek lenne. sőt őket már lehet is berántani interjúra.
Packers exec Brian Gutekunst has decided to remain in Green Bay and not pursue 49ers GM job, per source.
Fogynak a jelöltek rendesen.
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefterPackers exec Brian Gutekunst has decided to remain in Green Bay and not pursue 49ers GM job, per source.
Fogynak a jelöltek rendesen.
több mint 9 éve
Eliot Wolf is kiszállt a GM harcból.😥 most mindenki hagyjon...
Beki
több mint 9 éve
Eliot Wolf is kiszállt a GM harcból.remélem Gutekunst lesz az
Beki
több mint 9 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000776348/article/jeremiah-mock-draft-10-49ers-jets-texans-fill-qb-needsHat a NotreDamebol mar volt itt jo qb. En is remelem nem jeremiah joslata jon be, hanem onnan huzunk
Tökön is szúrom magam, ha Turószky-t húzzuk, az meg tuti, hogy Watson nem csúszik a 25. helyig.
Alabama Niners

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Eliot Wolf is kiszállt a GM harcból.
több mint 9 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000776348/article/jeremiah-mock-draft-10-49ers-jets-texans-fill-qb-needsJó lenne, ha a Browns beleszeretne valamelyik QB-ba, és akkor jöhet Garrett
Tökön is szúrom magam, ha Turószky-t húzzuk, az meg tuti, hogy Watson nem csúszik a 25. helyig.
Alabama Niners
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Persze hogy logikusabb.Nyilván faktor a pénz, de aktív NFL-játékost nem tudnának a helyére beszerezni, 1/17-re meg ki tudja milyen QB marad bent, McAlkesz meg szvsz nem fogja fél franchise-t odaadni egy feltrade-ért.
De mennyiert tudjak megtartani?20millio?
Ha Osi kapott 18at...
Johet Watson nem kell a kuzinka
Janek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
igy van 😀 és hát nem ő követte el a visszahordásoknál a fumblikat sem, valamint Pinion (a punter) lábára sem ő rakta az ólmot.. 😀Köszi!Sziasztok!egy évig volt itt, tavaly a 27. idén a 17.helyre rangsorolták az ST-t. én ennyit tudok hozzátenni a gugli segitségével 😀
Derius Swinton, nálatok volt ST kordinátor, hozzánk látogatott beszélgetésre.
Milyen a megitélése felétek?
Szurkoljunk, hogy maradjon/ ne maradjon?
Fattyu
Josszi
Én sem sokat találtam a neten róla. Ezért érdeklődtem 😁
Mondjuk ha a 17. helyet nézzük, nem ez volt a legrosszabb egységetek / nem gonoszkodás/ idén.
Fattyu
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Köszi!Sziasztok!egy évig volt itt, tavaly a 27. idén a 17.helyre rangsorolták az ST-t. én ennyit tudok hozzátenni a gugli segitségével 😀
Derius Swinton, nálatok volt ST kordinátor, hozzánk látogatott beszélgetésre.
Milyen a megitélése felétek?
Szurkoljunk, hogy maradjon/ ne maradjon?
Fattyu
Josszi
Én sem sokat találtam a neten róla. Ezért érdeklődtem 😁
Mondjuk ha a 17. helyet nézzük, nem ez volt a legrosszabb egységetek / nem gonoszkodás/ idén.
több mint 9 éve
Persze hogy logikusabb.De mennyiert tudjak megtartani?20millio?
Ha Osi kapott 18at...
Johet Watson nem kell a kuzinka
több mint 9 éve
Shanny anno foglalkozott Cousinsszal Washingtonban, de kötve hiszem h a Skins kiengedi a piacra, egy tag & trade-nél meg sztem logikusabb dolog akkor már 1/2-re QB-t húzni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Csak penz kerdese.Pont ez a gondom vele 😊 Ő csak a pénzért jönne ide.
Iden is fr tag-el jatszott
Janek
Hagyni kell az új stábot kiválasztani a saját irányítóját és időt adni nekik, hogy felépítsék. Az is lehet, hogy ők Cousins-ban látják a jövőt. De előbb legyen biztos Shanny és az új GM kinevezése .
több mint 9 éve
Csak penz kerdese.Iden is fr tag-el jatszott
több mint 9 éve
szerintem sem engedik el. végre van egy QB-jük.Hát kövezzetek meg érte, de Kirk kapitányt (Cousins) el tudnám képzelni QB poszton. Várom a köveket.....Én dobom az első követ, de szerintem egyébként is hosszabítani fog vele a Redskins. Washingtonban vannak célpontjai, itt kinek dobálna? Én nem látom benne azt, hogy vezére tudna lenni ennek a 49ersnek.
Alabama Niners
SFGaben
több mint 9 éve
Hát kövezzetek meg érte, de Kirk kapitányt (Cousins) el tudnám képzelni QB poszton. Várom a köveket.....Én dobom az első követ, de szerintem egyébként is hosszabítani fog vele a Redskins. Washingtonban vannak célpontjai, itt kinek dobálna? Én nem látom benne azt, hogy vezére tudna lenni ennek a 49ersnek.
Alabama Niners
több mint 9 éve
Hát kövezzetek meg érte, de Kirk kapitányt (Cousins) el tudnám képzelni QB poszton. Várom a köveket.....Max kenyér fog jönni.. Nem lenne 👿 től való.. Majd meglátjuk 😉
Alabama Niners
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Hát kövezzetek meg érte, de Kirk kapitányt (Cousins) el tudnám képzelni QB poszton. Várom a köveket.....Részemről nincs kövezés, én is el tudom képzelni. Ideális kor, ideális tapasztalat, van már rutinja is. Szerintem jó ötlet. (Az nekem csak hab lenne a tortán, ha magával hozna egy 3 évvel ezelőtti formába lendülő VD85-t is 😀 , végülis volt már idejük kicsit összeszokni.)
Alabama Niners