San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 9 éve
Hát kövezzetek meg érte, de Kirk kapitányt (Cousins) el tudnám képzelni QB poszton. Várom a köveket.....Én is. Nem olyan rossz QB ő!
Alabama Niners
több mint 9 éve
Hát kövezzetek meg érte, de Kirk kapitányt (Cousins) el tudnám képzelni QB poszton. Várom a köveket.....
több mint 9 éve
Sziasztok!egy évig volt itt, tavaly a 27. idén a 17.helyre rangsorolták az ST-t. én ennyit tudok hozzátenni a gugli segitségével 😀
Derius Swinton, nálatok volt ST kordinátor, hozzánk látogatott beszélgetésre.
Milyen a megitélése felétek?
Szurkoljunk, hogy maradjon/ ne maradjon?
Fattyu
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
LOL abból épülne ám az acélfal..oké h legszebb a szomszéd döglött tehene, de rakjunk be Tubás+Martin hájlájtokat is? 😀Az ideális az lenne, ha eltradelnék Brittet és Odhiambo mellé bepakolnák centerbe a tohonya fasz Martint.
Josszi
dankodavid
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Kábel out
szervusz Shanny! 😀
(már ha elfogadja, ha nem akkor az epik lesz)
petey
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
www.sacbee.com/sports/nfl/san-francisco-49ers/article127156414.htmlAccording to sources familiar with both parties, it is almost certain that Kyle Shanahan will accept the 49ers' multi-year offer to be HC
Shanahan will essentially get to pick his GM from available candidates. I still believe Packers exec Brian Gutekunst is the favorite...twitter.com/MikeSilver/status/821580731197464576
Dávid, készítheted a kis harcosod meg a befőttesgumit 😀
Szerkesztette: petey
több mint 9 éve
Kábel outszervusz Shanny! 😀
(már ha elfogadja, ha nem akkor az epik lesz)
több mint 9 éve
Tiszta Barátok közt, már várom is a folytatást, hozom a popcorn-tPedig előtted az összefüggés. Kábel nemszereti a kis Karolt, de most visszacsap, egy év alatt lebontotta a Hóxot belürő, s elnyeri jutalmát Frizkóa. Überfasza, és Csip meg seattlei ügynök volt, de York még időben átlátszott a szitán, így most minden egyenes, Kábelt hazahozzák, a kis Karolt meg ürgebőrbe varrva a békaembereknek marinálják....Engem most jobban erdekel hogy milyen lesz a.rebuild nalunk.. Mint h mi tortent x eve egy oakland seahwakson Kábel és PC között bocsi 😉Ja nagyon kell a pénz benzinre...gondoltam röhögni fogő tok, hogy volt olyan is, amikor ennyire elpicsázta Kábel -Carrollt..A 2010-es évek legkeményebb outcoacha az alábbi meccsen történt:rossz topikba került a HSZ? 😀
www.nfl.com/gamecenter/2010103110/2010/REG8/seahawks@raiders#menu=gameinfo%7CcontentId%3A09000d5d81bc5b0b&tab=analyze&analyze=boxscore
TGA
Vagy jutalékért dolgozol? 😊
Josszi
TGA
Josszi
sutianap
több mint 9 éve
Huuhhh, Hirtelen megijedtem, h rossz topikba tévedtem. Ezt most találtam:twitter.com/BASportsGuy/status/821096701259751424
Szerkesztette: SFGaben
több mint 9 éve
Jól van tombol a hülyeség 😀Lol bmeg 😉Pedig előtted az összefüggés. Kábel nemszereti a kis Karolt, de most visszacsap, egy év alatt lebontotta a Hóxot belürő, s elnyeri jutalmát Frizkóa. Überfasza, és Csip meg seattlei ügynök volt, de York még időben átlátszott a szitán, így most minden egyenes, Kábelt hazahozzák, a kis Karolt meg ürgebőrbe varrva a békaembereknek marinálják....Engem most jobban erdekel hogy milyen lesz a.rebuild nalunk.. Mint h mi tortent x eve egy oakland seahwakson Kábel és PC között bocsi 😉Ja nagyon kell a pénz benzinre...gondoltam röhögni fogő tok, hogy volt olyan is, amikor ennyire elpicsázta Kábel -Carrollt..A 2010-es évek legkeményebb outcoacha az alábbi meccsen történt:rossz topikba került a HSZ? 😀
www.nfl.com/gamecenter/2010103110/2010/REG8/seahawks@raiders#menu=gameinfo%7CcontentId%3A09000d5d81bc5b0b&tab=analyze&analyze=boxscore
TGA
Josszi
TGA
Josszi
sutianap
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
ez a topik egyre szürreálisabbYoutube-on.
dávid, nem akarom tudni hol találtad azt a videot 😀
petey
Egyébként abszolút eredménykövető feeling 😀
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Ajjajj, már nem csak mi látunk p@rasztnak több Szíhóx játékost, hanem a haza újságírók is:hát maradjunk nálunk egyelőre, nálunk izgalmasabb a jövő. nekik most megvan a maga bajuk ami szintén nem kicsi, de ugye nem a mi bizniszünk 😀 *Breki teát iszik meme*
fuzovelkifele.com/2017/01/17/kedvelhetetlen-csapat-lett-a-seahawks/
Alabama Niners
több mint 9 éve
ez a topik egyre szürreálisabb
dávid, nem akarom tudni hol találtad azt a videot 😀
több mint 9 éve
Pedig előtted az összefüggés. Kábel nemszereti a kis Karolt, de most visszacsap, egy év alatt lebontotta a Hóxot belürő, s elnyeri jutalmát Frizkóa. Überfasza, és Csip meg seattlei ügynök volt, de York még időben átlátszott a szitán, így most minden egyenes, Kábelt hazahozzák, a kis Karolt meg ürgebőrbe varrva a békaembereknek marinálják....Engem most jobban erdekel hogy milyen lesz a.rebuild nalunk.. Mint h mi tortent x eve egy oakland seahwakson Kábel és PC között bocsi 😉Ja nagyon kell a pénz benzinre...gondoltam röhögni fogő tok, hogy volt olyan is, amikor ennyire elpicsázta Kábel -Carrollt..A 2010-es évek legkeményebb outcoacha az alábbi meccsen történt:rossz topikba került a HSZ? 😀
TGA
Josszi
TGA
Josszi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=3j4t185wl-0Bőrtangás, selyem korbácsot lobogtató Cable fenekeli a latex, farpofáknál szétcipzározható ruhába bújtatott Carrollt.. Azt hiszem, egy hétig nem lesz merevedésem.Lehet, hogy megoldottad a kérdést, amire 3 éve keressük a választ.... Szerintem nem használ selyem korbácsot.Közvetve nem picsázza el úgy is, hogy egy helyen dolgoznak?😀Ja nagyon kell a pénz benzinre...gondoltam röhögni fogtok, hogy volt olyan is, amikor ennyire elpicsázta Kábel -Carrollt..A 2010-es évek legkeményebb outcoacha az alábbi meccsen történt:rossz topikba került a HSZ? 😀
TGA
Josszi
TGA
dankodavid
TGA
dankodavid
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Bőrtangás, selyem korbácsot lobogtató Cable fenekeli a latex, farpofáknál szétcipzározható ruhába bújtatott Carrollt.. Azt hiszem, egy hétig nem lesz merevedésem.Lehet, hogy megoldottad a kérdést, amire 3 éve keressük a választ.... Szerintem nem használ selyem korbácsot.Közvetve nem picsázza el úgy is, hogy egy helyen dolgoznak?😀Ja nagyon kell a pénz benzinre...gondoltam röhögni fogtok, hogy volt olyan is, amikor ennyire elpicsázta Kábel -Carrollt..A 2010-es évek legkeményebb outcoacha az alábbi meccsen történt:rossz topikba került a HSZ? 😀
TGA
Josszi
TGA
dankodavid
TGA
dankodavid
több mint 9 éve
3-33 😊Engem most jobban erdekel hogy milyen lesz a.rebuild nalunk.. Mint h mi tortent x eve egy oakland seahwakson Kábel és PC között bocsi 😉Ja nagyon kell a pénz benzinre...gondoltam röhögni fogő tok, hogy volt olyan is, amikor ennyire elpicsázta Kábel -Carrollt..A 2010-es évek legkeményebb outcoacha az alábbi meccsen történt:rossz topikba került a HSZ? 😀
TGA
Josszi
TGA
Josszi
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Engem most jobban erdekel hogy milyen lesz a.rebuild nalunk.. Mint h mi tortent x eve egy oakland seahwakson Kábel és PC között bocsi 😉Ja nagyon kell a pénz benzinre...gondoltam röhögni fogő tok, hogy volt olyan is, amikor ennyire elpicsázta Kábel -Carrollt..A 2010-es évek legkeményebb outcoacha az alábbi meccsen történt:rossz topikba került a HSZ? 😀
TGA
Josszi
TGA
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Szerintem túlgondolod! 😊Bőrtangás, selyem korbácsot lobogtató Cable fenekeli a latex, farpofáknál szétcipzározható ruhába bújtatott Carrollt.. Azt hiszem, egy hétig nem lesz merevedésem.Lehet, hogy megoldottad a kérdést, amire 3 éve keressük a választ.... Szerintem nem használ selyem korbácsot.Közvetve nem picsázza el úgy is, hogy egy helyen dolgoznak?😀Ja nagyon kell a pénz benzinre...gondoltam röhögni fogtok, hogy volt olyan is, amikor ennyire elpicsázta Kábel -Carrollt..A 2010-es évek legkeményebb outcoacha az alábbi meccsen történt:rossz topikba került a HSZ? 😀
TGA
Josszi
TGA
dankodavid
TGA
dankodavid
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Bőrtangás, selyem korbácsot lobogtató Cable fenekeli a latex, farpofáknál szétcipzározható ruhába bújtatott Carrollt.. Azt hiszem, egy hétig nem lesz merevedésem.Lehet, hogy megoldottad a kérdést, amire 3 éve keressük a választ.... Szerintem nem használ selyem korbácsot.Közvetve nem picsázza el úgy is, hogy egy helyen dolgoznak?😀Ja nagyon kell a pénz benzinre...gondoltam röhögni fogtok, hogy volt olyan is, amikor ennyire elpicsázta Kábel -Carrollt..A 2010-es évek legkeményebb outcoacha az alábbi meccsen történt:rossz topikba került a HSZ? 😀
TGA
Josszi
TGA
dankodavid
TGA
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Lehet, hogy megoldottad a kérdést, amire 3 éve keressük a választ.... Szerintem nem használ selyem korbácsot.Közvetve nem picsázza el úgy is, hogy egy helyen dolgoznak?😀Ja nagyon kell a pénz benzinre...gondoltam röhögni fogtok, hogy volt olyan is, amikor ennyire elpicsázta Kábel -Carrollt..A 2010-es évek legkeményebb outcoacha az alábbi meccsen történt:rossz topikba került a HSZ? 😀
TGA
Josszi
TGA
dankodavid
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Közvetve nem picsázza el úgy is, hogy egy helyen dolgoznak?😀Ja nagyon kell a pénz benzinre...gondoltam röhögni fogtok, hogy volt olyan is, amikor ennyire elpicsázta Kábel -Carrollt..A 2010-es évek legkeményebb outcoacha az alábbi meccsen történt:rossz topikba került a HSZ? 😀
TGA
Josszi
TGA
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Ja nagyon kell a pénz benzinre...gondoltam röhögni fogtok, hogy volt olyan is, amikor ennyire elpicsázta Kábel -Carrollt..A 2010-es évek legkeményebb outcoacha az alábbi meccsen történt:rossz topikba került a HSZ? 😀
TGA
Josszi
Sending out an S.O.S