San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
látom már le is cserélted a siget :cool: jólvan, van még remény. de miért pont ő volt? 😀😥Coolearierun stop Tartt módrajóó lesz ez a kölyök, McCray sem szarral gurigázott, szóval Dahl szevaszpetey
twitter.com/DeSimone_80/status/632737505813659648SFGaben
több mint 10 éve
😥run stop Tartt módrajóó lesz ez a kölyök, McCray sem szarral gurigázott, szóval Dahl szevaszpetey
több mint 10 éve
UP: www.sport-video.org.ua/americanfootball.html ezt mentsétek el, itt vannak.Csak kéri a kártya adatokat. Én meg nem akarom megadni azért hogy ingyen nézhessemreggelj be game pass-ra aztán 7. napon cancel az előfizetés ha nem szánsz rá pénzt.Josszirun stop Tartt módraSzééééééééééééép!
Vissza lehet nézni valahol a meccset?
Nyirád ralin voltam , csütürtök óta most vagyok net közelében , semmit sem tudok , még az eredményt sem!Harlequin
Vissza a heti egy ingyen adást!!Coolearie
több mint 10 éve
Csak kéri a kártya adatokat. Én meg nem akarom megadni azért hogy ingyen nézhessemreggelj be game pass-ra aztán 7. napon cancel az előfizetés ha nem szánsz rá pénzt.Josszirun stop Tartt módraSzééééééééééééép!
Nyirád ralin voltam , csütürtök óta most vagyok net közelében , semmit sem tudok , még az eredményt sem!Harlequin
Vissza a heti egy ingyen adást!!
több mint 10 éve
reggelj be game pass-ra aztán 7. napon cancel az előfizetés ha nem szánsz rá pénzt.run stop Tartt módraSzééééééééééééép!
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
szépen tolódtak a srácok jobbra, ő meg mint a nyíl 😀 egy szép momentum..run stop Tartt módrajóó lesz ez a kölyök, McCray sem szarral gurigázott, szóval Dahl szevaszpetey
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
run stop Tartt módraSzééééééééééééép!
Nyirád ralin voltam , csütürtök óta most vagyok net közelében , semmit sem tudok , még az eredményt sem!
több mint 10 éve
run stop Tartt módrajóó lesz ez a kölyök, McCray sem szarral gurigázott, szóval Dahl szevasz
több mint 10 éve
Nem láttátok még?😀Nem csak te 😀ThundersNFL
Sorry de ezen meghaltam 😀😀Borbinho
több mint 10 éve
Nem csak te 😀
Sorry de ezen meghaltam 😀😀Borbinho
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Amúgy szerintem nem volt szabálytalanság, ennél jóval durvábbakat elengedtek már.preseason meg minden, de that goal line stop thoughBorbinhoAz rendben volt, 4. kísérletnél ítéltek pass interf. Brock ellen, újból volt 4 kísérlete a Texansnak, végül sikerült kivédekezni mindet. Moody talán kétszer is főszerepet vállalt a védekezésből.SFGaben
több mint 10 éve
preseason meg minden, de that goal line stop thoughBorbinhoAz rendben volt, 4. kísérletnél ítéltek pass interf. Brock ellen, újból volt 4 kísérlete a Texansnak, végül sikerült kivédekezni mindet. Moody talán kétszer is főszerepet vállalt a védekezésből.
több mint 10 éve

Sorry de ezen meghaltam 😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
preseason meg minden, de that goal line stop though
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Egyelőre csak az első félidőt láttam, ott NT Mike Purcell játéka biztató volt. Ackernek is akadt egy szép szerelése és Hayne is bemutatott egy 58 yardos futást.
több mint 10 éve
NaVorro Bowman, Darnell Dockett and Vernon Davis nem játszik ma a Texans ellen.CoolearieLegalabb lesz hely ido az ifjaknak, kimelni kell az oreg csontokat 😉
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Koszonom sracok! Neked is IK! 😀Josszi akkor neked is utólagosan Boldog Szülinapot! 😛CoolearieCsatlakozom. 😀iktriad
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
NaVorro Bowman, Darnell Dockett and Vernon Davis nem játszik ma a Texans ellen.
több mint 10 éve
Josszi akkor neked is utólagosan Boldog Szülinapot! 😛CoolearieCsatlakozom. 😀
több mint 10 éve
Josszi akkor neked is utólagosan Boldog Szülinapot! 😛
több mint 10 éve
Koszonom dude 😉komoly? hát akkor Isten éltessen more 😀 kisjézuska segítsen nagyra nőni :A:Ne mar? Nekem is tegnap volt..JossziAzért nem jött mert tegnap volt a szülinapja, és szerintem részegen eltévedt valahol Tibetben.Coolearieáh már ő sem a régi , cseszett jönni 😀Ik in 3..2..1...Jim Tomsula: 'I'm a believer in Blaine Gabbert' espn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14381/jim-tomsula-im-a-believer-in-blaine-gabbertJossziÉrzem mindjárt jönni fog iktriad. 😀
Pörög a topik (Y)Coolearie
😛
cseszheti a Jags hogy eltrédeltek egy allpró QB-t xDpetey
Kilgorenál érdekes volt hogy az ofseason végén hirtelen műteni kellet a lábát?
Hunternél meg fura hogy külön gyakorolgat és nem lépett be a 11 v 11-be? szóval saját kútfő de ne legyen igazamJosszi
egy biztos, lesz kétféle eredmény:
- kurva szar mindenki, kiesünk a picsába %/
- mindenki istenkirály 😕)
+1 áh ez csak preseason
szerintem mindent elmondtam 😀
ja és Armstead, hasíts gyermekempetey
Lehet en is eloben fogom nezni..
Lesz majd minden aszem ahogy irtad, de hat
Csak preseason.. nadeakkoris. Auszi visszahordast TD-re birnam , Szoszi 2 td-t fog nyomni uff.
Jaj csak Watt le ne gyaluljon valakit, sztem Bowman jobb ha kihagyna azt a fos izuletolo csontkoptato mugyepet..
Amugy ezt sose ertettem milliokat olnek a gladiatorokba aztan a rehabra meg a mutetekre a fu mufu meg spuroskodas..
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Lesz olyan is, aki nem a tündérbogár QB-wannabe-n röhögni kel fel?😊
Pulvis et umbra sumus.