San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Olvastam a Bears topicot, és meglepő, hogy sokan félnek Fangio-tól, nem volt túlzott hurráoptimizmus.Pedig a védelmük.....
több mint 9 éve
Vic Fangio Csikkágóban kötött ki, lesz min dolgoznia. A magyar Alex Smith biztos örül neki 😊
több mint 9 éve
Úgy tűnik megvan, miért nem lett Adam Gaseből Niners HC: Buzz around Mobile. Adam Gase screwed up the 49ers HC job in the last interview. He had it locked up before final meeting
több mint 9 éve
Mit gondoltok bejelentik ma Chudzinski-t, mint OC-t? Jó lenne már tudni milyen stábbal fog dolgozni Jimmy T.Sztem mivel a mostani edző kimondva-kimondatlanul a GM és a fejesek "bábja" akkor mennie kell a gm-nek is ha ő bukik.
Egyébként ha Tomsula kinevezése egy tévedés lesz, bukni fog vele Baalke is? Ilyen megközelítésből elég rizikós lépés volt Jimmy T. Vagy Jed ki fog tartani Baalke mellett minden körülmények között?SFGaben
több mint 9 éve
Bocsi, hogy csak így bekérdezek, de mik a tapasztalatok Fangioról?hpeter93Szerintem olvass vissza s topic hangulata Peteyvel az élen jelzi mit gondolnak arról hogy nem ő lett a HC s ez mást is jelez 😛
több mint 9 éve
Bocsi, hogy csak így bekérdezek, de mik a tapasztalatok Fangioról?hpeter93zseni 😊 amit idén kihozott az állományból, az megsüvegelendő(kezdő LB, NT, DB, OLB nélkül)
egy biztos, nem blitz happy, inkább a 4 man rushban hisz, ez néha megbosszulta magát.
én csak felsőfokban tudok róla nyilatkozni
több mint 9 éve
Bocsi, hogy csak így bekérdezek, de mik a tapasztalatok Fangioról?
több mint 9 éve
kellett volna vagy ötöt raknod!Úgy látszik, nem volt elég nagy a smiley a mondat végén... 😊red6t6...mert a jó draft pozíció következménye, hogy előtte 4-5 hónapig csak szenvedsz az alapszakasz alatt!Alabama NinersLátom a napok múlásával egyre optimistább vagy.Én 0-16-nál nem is merek jobbra gondolni,de a 0-20-at se tartom elképzelhetetlennek😕csrnyeiLesz egy remek draft pozíciónk...miért olyan rossz az? 😊red6t6
több mint 9 éve
red6t6
988
Úgy látszik, nem volt elég nagy a smiley a mondat végén... 😊...mert a jó draft pozíció következménye, hogy előtte 4-5 hónapig csak szenvedsz az alapszakasz alatt!Alabama NinersLátom a napok múlásával egyre optimistább vagy.Én 0-16-nál nem is merek jobbra gondolni,de a 0-20-at se tartom elképzelhetetlennek😕csrnyeiLesz egy remek draft pozíciónk...miért olyan rossz az? 😊red6t6
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Reméljük idén is jól sikerül az első kör, mondjuk egy jó kis WR jöhetneAz első köreink azért elég jól bejöttek, főleg, ha TOP10-ben vagy ahhoz közel draftoltunk. (1/6)V. Davis,(1/11) P.Willis, (1/10)Crabtree, (1/18)Staley, (1/17)Iupati,(1/11) A.Davis, (1/7)A.Smith,(1/18)Reid.A Jags is sokra ment azzal, hogy az utóbbi 7 évben mindig a Top 10ben draftolt (2× feltraddel - de kikért, jaj) és idén is ezt teszi majd egy Top 3 as pickkel... 😀😀iktriadLátom a napok múlásával egyre optimistább vagy.Én 0-16-nál nem is merek jobbra gondolni,de a 0-20-at se tartom elképzelhetetlennek😕csrnyeiLesz egy remek draft pozíciónk...miért olyan rossz az? 😊red6t6
Akiket bebuktunk: Balmer, AJ Jenkins
Azért ez messze nem rossz. A két bebukott 1/30 és 1/29 volt.Alabama Niners
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Közben Bethea a Pro Bowl keretben, Chancellor helyett. Azt hiszem ő igazán megérdemli
több mint 9 éve
Az első köreink azért elég jól bejöttek, főleg, ha TOP10-ben vagy ahhoz közel draftoltunk. (1/6)V. Davis,(1/11) P.Willis, (1/10)Crabtree, (1/18)Staley, (1/17)Iupati,(1/11) A.Davis, (1/7)A.Smith,(1/18)Reid.A Jags is sokra ment azzal, hogy az utóbbi 7 évben mindig a Top 10ben draftolt (2× feltraddel - de kikért, jaj) és idén is ezt teszi majd egy Top 3 as pickkel... 😀😀iktriadLátom a napok múlásával egyre optimistább vagy.Én 0-16-nál nem is merek jobbra gondolni,de a 0-20-at se tartom elképzelhetetlennek😕csrnyeiLesz egy remek draft pozíciónk...miért olyan rossz az? 😊red6t6
Akiket bebuktunk: Balmer, AJ Jenkins
Azért ez messze nem rossz. A két bebukott 1/30 és 1/29 volt.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Ne szaladjunk ennyire előre 😊 Azért van egy viszonylag jó keret. Egész más lesz a felkészülés, ha azon mindenki részt vesz, a sérültek is fel fognak épülni. A védelemmel eddig sem volt gond, támadó oldalon kell egy jó off. guru aki ki tudja aknázni Kaep képességeit. Várjuk meg kik lesznek a koordinátorok, hátha okoz az FO egy kis kellemes meglepetést.😉
több mint 9 éve
A Jags is sokra ment azzal, hogy az utóbbi 7 évben mindig a Top 10ben draftolt (2× feltraddel - de kikért, jaj) és idén is ezt teszi majd egy Top 3 as pickkel... 😀😀Látom a napok múlásával egyre optimistább vagy.Én 0-16-nál nem is merek jobbra gondolni,de a 0-20-at se tartom elképzelhetetlennek😕csrnyeiLesz egy remek draft pozíciónk...miért olyan rossz az? 😊red6t6
több mint 9 éve
csrnyei
489
Direkt megjegyeztem,hogy IRÓNIA(!),én előszőr megvárnám,hogy alakul a tavasz,majd a szezon....most még nem temetném el a csapatom(főleg nem 3 évre)....mert a jó draft pozíció következménye, hogy előtte 4-5 hónapig csak szenvedsz az alapszakasz alatt!Alabama NinersLátom a napok múlásával egyre optimistább vagy.Én 0-16-nál nem is merek jobbra gondolni,de a 0-20-at se tartom elképzelhetetlennek😕csrnyeiLesz egy remek draft pozíciónk...miért olyan rossz az? 😊red6t6
A jó draft pozíció meg adott idén😊
több mint 9 éve
...mert a jó draft pozíció következménye, hogy előtte 4-5 hónapig csak szenvedsz az alapszakasz alatt!Látom a napok múlásával egyre optimistább vagy.Én 0-16-nál nem is merek jobbra gondolni,de a 0-20-at se tartom elképzelhetetlennek😕csrnyeiLesz egy remek draft pozíciónk...miért olyan rossz az? 😊red6t6
több mint 9 éve
red6t6
988
Látom a napok múlásával egyre optimistább vagy.Én 0-16-nál nem is merek jobbra gondolni,de a 0-20-at se tartom elképzelhetetlennek😕csrnyeiLesz egy remek draft pozíciónk...miért olyan rossz az? 😊
több mint 9 éve
csrnyei
489
hát nem egészen, ha 4-12 lesz a vége.Látom a napok múlásával egyre optimistább vagy.Én 0-16-nál nem is merek jobbra gondolni,de a 0-20-at se tartom elképzelhetetlennek😕
petey
(IRÓNIA)
több mint 9 éve
hát nem egészen, ha 4-12 lesz a vége.ez a franchise a következő 3 vagy több évben a béka segge alatt lesz.Akkor neked minden győzelem ajándék lesz 😉he7edik
oké, nem megy Harbaugh-val, váljunk el. de akkor már hozzunk ide valakit, aki képes még egyet lendíteni a csapaton hogy meglegyen az áhított cél. vagy bukás. utóbbit választották. félreértés ne essék, ez most Baalke és York csapata. ők mondják meg mi legyen, nem Tomsula.
én szeretem JimmyT-t mert jó ember, jó edző, de DL edző. sajnálom, hogy a tulajdonos a földbe vezeti a klubbot. sajnálom, ha megbukik Tomsula, akkor mennie kell. és sajnálom azt, hogy ezek után ki jönne ide dolgozni, ha kirúgnák Baalkét is.
a hurráoptimizmus megvolt Singletarry kinevezésekor is. és mi lett belőle. hát ez most rendesen el lett baszarintva.
Fangio sem kellett, pedig egy elit D-t rakott össze az elmúlt években. "csak" egy fasza OC kellett volna. de nem, Jimbo megbánott, rúgjunk ki mindenkit. óvoda is komolyabb pálya.
csak nagyon remélem, hogy megvan a kiszemeltünk a következő évekre, és ez csak arról szól hogy várni kell rá 1 évet.
sajnálom, ez nem depresszió, hanem csak frusztráció és düh. végre ismét visszatért ez a franchise a helyes útra, csak azért hogy az ego tönkretegye. fogalmatlan, olcsó, inkompetens. F U JED!petey
közben állítólag 3,5 misit fog keresni JimmyT. meglepő hogy ilyen "sokat" 😀😀😀
több mint 9 éve
he7edik
1 239
ez a franchise a következő 3 vagy több évben a béka segge alatt lesz.Akkor neked minden győzelem ajándék lesz 😉
oké, nem megy Harbaugh-val, váljunk el. de akkor már hozzunk ide valakit, aki képes még egyet lendíteni a csapaton hogy meglegyen az áhított cél. vagy bukás. utóbbit választották. félreértés ne essék, ez most Baalke és York csapata. ők mondják meg mi legyen, nem Tomsula.
én szeretem JimmyT-t mert jó ember, jó edző, de DL edző. sajnálom, hogy a tulajdonos a földbe vezeti a klubbot. sajnálom, ha megbukik Tomsula, akkor mennie kell. és sajnálom azt, hogy ezek után ki jönne ide dolgozni, ha kirúgnák Baalkét is.
a hurráoptimizmus megvolt Singletarry kinevezésekor is. és mi lett belőle. hát ez most rendesen el lett baszarintva.
Fangio sem kellett, pedig egy elit D-t rakott össze az elmúlt években. "csak" egy fasza OC kellett volna. de nem, Jimbo megbánott, rúgjunk ki mindenkit. óvoda is komolyabb pálya.
csak nagyon remélem, hogy megvan a kiszemeltünk a következő évekre, és ez csak arról szól hogy várni kell rá 1 évet.
sajnálom, ez nem depresszió, hanem csak frusztráció és düh. végre ismét visszatért ez a franchise a helyes útra, csak azért hogy az ego tönkretegye. fogalmatlan, olcsó, inkompetens. F U JED!petey
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Mit gondoltok bejelentik ma Chudzinski-t, mint OC-t? Jó lenne már tudni milyen stábbal fog dolgozni Jimmy T.Egyébként ha Tomsula kinevezése egy tévedés lesz, bukni fog vele Baalke is? Ilyen megközelítésből elég rizikós lépés volt Jimmy T. Vagy Jed ki fog tartani Baalke mellett minden körülmények között?
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Ez méltatlan volt :pNekem nincsenek jó emlékeim Kiffinről, sőt...red6t6Nem szereted a Kiflit? Pedig az finom 😉dande
több mint 9 éve
Nekem nincsenek jó emlékeim Kiffinről, sőt...red6t6Nem szereted a Kiflit? Pedig az finom 😉