San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Örülnék Kiffinnek, látható fejlődést ért el az Alabamánál, egy Blake Sims kaliberű QB-ból a Bama történetének legtöbb yardot passzoló játékosa lett. Sok futással alapozott offense, persze van ott RB alapanyag, mint itt is.Örülnèl-e neki? Vagy várjunk Chudra? Mint Crimson tide fan..😀peteyna Geep Chryst biztosan nem kerül át a QB-któl a TE-khez, mert Sparano lett a TE coach... Kiffin-Mangini OC/DC-páros lesz ebből érzésem szerintbaggioMangini bejött mint DC.....ezek után remélem Kiffint mint OC-t is telibe találod.Alabama Niners
A személyisége megosztó lenne a fórumolvasóknak, de az pont lesz@rom. Amikor tavaly Saban odavitte, mindenki savazta, hogy minek kell, de rácáfolt a kétkedőkre. Vitathatatlan jó szakember, de nem volt túl szerencsés eddig.
Nemrég lenyilatkozta, hogy marad Tuscaloosában, gondolom akkor nem volt komoly megkeresése még.
több mint 9 éve
Örülnèl-e neki? Vagy várjunk Chudra? Mint Crimson tide fan..😀na Geep Chryst biztosan nem kerül át a QB-któl a TE-khez, mert Sparano lett a TE coach... Kiffin-Mangini OC/DC-páros lesz ebből érzésem szerintbaggioMangini bejött mint DC.....ezek után remélem Kiffint mint OC-t is telibe találod.Alabama Niners
több mint 9 éve
WTF:::::::::::::::::::::: Baalke meg York büszke lehet magára majd 1 év múlva, hogy milyen szuper főnökök és hogy megmutatták JH-nak vagy nem.........
több mint 9 éve
na Geep Chryst biztosan nem kerül át a QB-któl a TE-khez, mert Sparano lett a TE coach... Kiffin-Mangini OC/DC-páros lesz ebből érzésem szerintbaggioMangini bejött mint DC.....ezek után remélem Kiffint mint OC-t is telibe találod.
több mint 9 éve
na Geep Chryst biztosan nem kerül át a QB-któl a TE-khez, mert Sparano lett a TE coach... Kiffin-Mangini OC/DC-páros lesz ebből érzésem szerintbaggiona abból lesz a csodabogár
több mint 9 éve
na Geep Chryst biztosan nem kerül át a QB-któl a TE-khez, mert Sparano lett a TE coach... Kiffin-Mangini OC/DC-páros lesz ebből érzésem szerint
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Szeretném hinni, hogy van valamiféle terv 😕
több mint 9 éve
Mondjuk ha Tarverből LB-edzőt csinálnak és mellé Mangenius lesz a DC, az azért igencsak a legalja lenne.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Tarver lett az LB edző, egy darabig állt a pletyka, hogy DC lesz...aztán mégsem. Régebben volt itt jó pár évig ugyanebben a pozícióban. Ez már megvan, kíváncsi leszek ki lesz a DC.Ez azért meglepő. A nagyon jól értesült helyi sajtónál Tarver volt No 1 DC jelölt
Mike Shanahant mondogatják OC posztra...nem tudom....Alabama Niners
több mint 9 éve
Tarver lett az LB edző, egy darabig állt a pletyka, hogy DC lesz...aztán mégsem. Régebben volt itt jó pár évig ugyanebben a pozícióban. Ez már megvan, kíváncsi leszek ki lesz a DC. Mike Shanahant mondogatják OC posztra...nem tudom....
több mint 9 éve
Vegita
363
ebbol tul sok jot nem szurok le. kb annyit, hogy talan 3 gyozelmet feltudunk pakolni jovore. csodas!fogynak a haverokTehát adott az O#consultantunk, akit két év után JimmyT kinevezése után kirúgunk, majd egy hét múlva DC-nek vissza akarunk venni. Az OK, hogy táblázat, meg így működik az nfl, de továbbra sem értemdiverdocNa ezt magyarázza meg nekem vki plííííz!:-/így működik az nfl
www.sacbee.com/sports/nfl/san-francisco-49ers/article7760280.htmldiverdoc
bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/kibol_lehet_2014-ben_nfl_vezetoedzo/1261388baggio
petey és korábban én is ezt emeltem ki, hogy a legnagyobb probléma általában a pozíciós edzőkből lett HC-kkel (pláne azokkal, akik egy helyen dolgoztak hosszabb ideig), hogy nincs meg a megfelelő kapcsolatrendszerük egy normális stáb összeállításához.
Az NFL edzőkre pláne igaz, hogy azokkal szeretnek együtt dolgozni, akiket ismernek, na Tomsula korábbi kollégái közül hány elérhető jelenleg? Az NFL Europe-osok közül alig ragadt meg valaki a profiknál, 2007 óta a Frisco-nál Bill Davis (Philly), Manusky (Colts) és Fangio (Bears) fordult meg DC-ként, így Mangini mellett maximum még Mike Nolan adná magát.baggio
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Kikről maradtunk eddig le pl az O oldalán? Trestman? Chudzinski? Inkább az a baj, hogy nem is nagyon volt olyan név a pakliban, akit nagyon sajnálnánk. Vagy Gase az lesz?Mikor ez a két opció van, hogy háttéralku van biztos, csak nem szólnak róla vagy kifutunk az időből akkor sajna mindig az utóbbi eset következik be.CsiribaArra akartam utalni, hogy nem tudjuk milyen tárgyalások folynak a háttérben. Lehet, hogy kifutunk az időből, lehet hogy közel a megállapodás olyan valakikkel akiknek nagyon örülnénk. Ráérünk ezen aggódni a kinevezések után. Azért itt a D-ből lehetne építkezni, szerintem elég vonzó a névsor. Más tészta a támadóalakulat, de azért ott is van potenciál.SFGabenOlyan itt a hangulat, mintha 0-16-tal zártunk volna. Nekem se szimpatikus Jed, de Baalke csak konyít valamit a focihoz. Nem akarom védeni őt sem, de még azt sem tudjuk kik lesznek a koordinátorok. Annyira rosszra számít mindenki,hogy ebből csak valami jó sülhet ki. 😊SFGabenpont ez a baj. már rég ki kellett volna jelölni a koordinátorokat. tiszta Singletary éra..ott is lett egy Jimmy Raye-ünk. kifutunk az időből.petey
több mint 9 éve
Mikor ez a két opció van, hogy háttéralku van biztos, csak nem szólnak róla vagy kifutunk az időből akkor sajna mindig az utóbbi eset következik be.Arra akartam utalni, hogy nem tudjuk milyen tárgyalások folynak a háttérben. Lehet, hogy kifutunk az időből, lehet hogy közel a megállapodás olyan valakikkel akiknek nagyon örülnénk. Ráérünk ezen aggódni a kinevezések után. Azért itt a D-ből lehetne építkezni, szerintem elég vonzó a névsor. Más tészta a támadóalakulat, de azért ott is van potenciál.SFGabenOlyan itt a hangulat, mintha 0-16-tal zártunk volna. Nekem se szimpatikus Jed, de Baalke csak konyít valamit a focihoz. Nem akarom védeni őt sem, de még azt sem tudjuk kik lesznek a koordinátorok. Annyira rosszra számít mindenki,hogy ebből csak valami jó sülhet ki. 😊SFGabenpont ez a baj. már rég ki kellett volna jelölni a koordinátorokat. tiszta Singletary éra..ott is lett egy Jimmy Raye-ünk. kifutunk az időből.petey
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Arra akartam utalni, hogy nem tudjuk milyen tárgyalások folynak a háttérben. Lehet, hogy kifutunk az időből, lehet hogy közel a megállapodás olyan valakikkel akiknek nagyon örülnénk. Ráérünk ezen aggódni a kinevezések után. Azért itt a D-ből lehetne építkezni, szerintem elég vonzó a névsor. Más tészta a támadóalakulat, de azért ott is van potenciál.Olyan itt a hangulat, mintha 0-16-tal zártunk volna. Nekem se szimpatikus Jed, de Baalke csak konyít valamit a focihoz. Nem akarom védeni őt sem, de még azt sem tudjuk kik lesznek a koordinátorok. Annyira rosszra számít mindenki,hogy ebből csak valami jó sülhet ki. 😊SFGabenpont ez a baj. már rég ki kellett volna jelölni a koordinátorokat. tiszta Singletary éra..ott is lett egy Jimmy Raye-ünk. kifutunk az időből.petey
több mint 9 éve
Olyan itt a hangulat, mintha 0-16-tal zártunk volna. Nekem se szimpatikus Jed, de Baalke csak konyít valamit a focihoz. Nem akarom védeni őt sem, de még azt sem tudjuk kik lesznek a koordinátorok. Annyira rosszra számít mindenki,hogy ebből csak valami jó sülhet ki. 😊SFGabenpont ez a baj. már rég ki kellett volna jelölni a koordinátorokat. tiszta Singletary éra..ott is lett egy Jimmy Raye-ünk. kifutunk az időből.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Olyan itt a hangulat, mintha 0-16-tal zártunk volna. Nekem se szimpatikus Jed, de Baalke csak konyít valamit a focihoz. Nem akarom védeni őt sem, de még azt sem tudjuk kik lesznek a koordinátorok. Annyira rosszra számít mindenki,hogy ebből csak valami jó sülhet ki. 😊
több mint 9 éve
még ezt érteném, de egy hete miért rúgtuk akkor ki? Mindenesetre sztem nagyobb a baj mint gondoltamdiverdocNem rúgták ki, csak nem érvényesítették a főedzőváltással a szerződésében levő opciót, így szabadon interjúzhatott más csapatoknál (nem úgy Fangio, aki Manginitől eltérően nem mehetett el rögtön a Redskins-hez elbeszélgetésre...)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
még ezt érteném, de egy hete miért rúgtuk akkor ki? Mindenesetre sztem nagyobb a baj mint gondoltamfogynak a haverokTehát adott az O#consultantunk, akit két év után JimmyT kinevezése után kirúgunk, majd egy hét múlva DC-nek vissza akarunk venni. Az OK, hogy táblázat, meg így működik az nfl, de továbbra sem értemdiverdocNa ezt magyarázza meg nekem vki plííííz!:-/így működik az nfl
bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/kibol_lehet_2014-ben_nfl_vezetoedzo/1261388baggio
petey és korábban én is ezt emeltem ki, hogy a legnagyobb probléma általában a pozíciós edzőkből lett HC-kkel (pláne azokkal, akik egy helyen dolgoztak hosszabb ideig), hogy nincs meg a megfelelő kapcsolatrendszerük egy normális stáb összeállításához.
Az NFL edzőkre pláne igaz, hogy azokkal szeretnek együtt dolgozni, akiket ismernek, na Tomsula korábbi kollégái közül hány elérhető jelenleg? Az NFL Europe-osok közül alig ragadt meg valaki a profiknál, 2007 óta a Frisco-nál Bill Davis (Philly), Manusky (Colts) és Fangio (Bears) fordult meg DC-ként, így Mangini mellett maximum még Mike Nolan adná magát.baggio
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
fogynak a haverokTehát adott az O#consultantunk, akit két év után JimmyT kinevezése után kirúgunk, majd egy hét múlva DC-nek vissza akarunk venni. Az OK, hogy táblázat, meg így működik az nfl, de továbbra sem értemdiverdocNa ezt magyarázza meg nekem vki plííííz!:-/így működik az nfl
Az NFL edzőkre pláne igaz, hogy azokkal szeretnek együtt dolgozni, akiket ismernek, na Tomsula korábbi kollégái közül hány elérhető jelenleg? Az NFL Europe-osok közül alig ragadt meg valaki a profiknál, 2007 óta a Frisco-nál Bill Davis (Philly), Manusky (Colts) és Fangio (Bears) fordult meg DC-ként, így Mangini mellett maximum még Mike Nolan adná magát.
---
több mint 9 éve
Tehát adott az O#consultantunk, akit két év után JimmyT kinevezése után kirúgunk, majd egy hét múlva DC-nek vissza akarunk venni. Az OK, hogy táblázat, meg így működik az nfl, de továbbra sem értemNa ezt magyarázza meg nekem vki plííííz!:-/így működik az nfl
több mint 9 éve
Na ezt magyarázza meg nekem vki plííííz!:-/így működik az nfl
---
több mint 9 éve
Na ezt magyarázza meg nekem vki plííííz!:-/ www.sacbee.com/sports/nfl/san-francisco-49ers/article7760280.html
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Olvastam a Bears topicot, és meglepő, hogy sokan félnek Fangio-tól, nem volt túlzott hurráoptimizmus.Örülünk neki, de fenntartásokkal azért. Legalább is én. Írtam Bears topikba is, hogy két éve milyen jó döntésnek tartotta mindenki Tuckert, aztán ez lett belőle. Rengeteg a lyuk a védelemben, rengeteg a kérdőjel. Majd meglátjuk mi lesz ebből.
Pedig a védelmük.....Alabama Niners
több mint 9 éve
Úgy tűnik megvan, miért nem lett Adam Gaseből Niners HC:imádom az ilyen pletykákat...
Buzz around Mobile. Adam Gase screwed up the 49ers HC job in the last interview. He had it locked up before final meetingiktriad
---