San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 12 éve
Igazi 12. emberes hétvégém lesz! Szombaton a Bama megy a TAMU-hoz és a 12 emberhez, vasárnap pedig a 9ers a Seahawks-hoz és a 12. emberhez.Szomorú hétvégéje lesz a 12. embereknek! 😛
több mint 12 éve
blog.sfgate.com/49ers/2013/09/12/10-reasons-to-hate-the-seahawks-and-10-reasons-they-hate-the-49ers/#15838-3"Six players have been accused or caught using PEDs — Six players! Did they confuse PEDs with PEZ? "
8-)petey
na ja ez ütős 😛
¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
egy biztos sztem, légiparádé nem lesz, hanem mocskos véres háború. kb a tavalyi 13-6-os meccs.peteyhát megy a nagy respect mindkét oldalról... most lesz a Cowboy tehát a védelmen nem fog múlni.. kérdés hogy a mi 3-4 védelmünk hogy állítja meg a Lynchéket, a Panthers ugye 4-3 al állt fel.. háború lesz igazad van.
Dixon? 😀 Shehawks.. 😀 bírom azt a palit 😀 de nem emiatt...
¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
egy biztos sztem, légiparádé nem lesz, hanem mocskos véres háború. kb a tavalyi 13-6-os meccs.
több mint 12 éve
én nem tippelnék,csak reménykedem,hogy a meccs még dixon szájkaratéjánál is jobb lesz és valahogy behúzzuk😊én tippelek vasárnapra 😊én is mondok egy tippet:
belenézek a varázsgömbbe...
Mi elöl- Csirkék hátul
1.negyed: 7-10 2.negyed: 0-7 3.negyed: 14-3 4.negyed: bakker nem látom még a füsttől.. 😛
többiek?Josszi
49ers-SheHawks 24-17
1. negyed 7-0 2. negyed 10-7 3. negyed 0-7 4. negyed 7-3 😊picstii
több mint 12 éve
én tippelek vasárnapra 😊én is mondok egy tippet:
belenézek a varázsgömbbe...
Mi elöl- Csirkék hátul
1.negyed: 7-10 2.negyed: 0-7 3.negyed: 14-3 4.negyed: bakker nem látom még a füsttől.. 😛
többiek?Josszi
49ers-SheHawks 24-17
1. negyed 7-0 2. negyed 10-7 3. negyed 0-7 4. negyed 7-3 😊
több mint 12 éve
www.49ers.com/news/article-2/Donte-Whitner-Communicates-with-Purpose/4aaf3664-1c5e-4a6b-9ff7-4158cd4fcdf9
¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
én tippelek vasárnapra 😊 belenézek a varázsgömbbe...
Mi elöl- Csirkék hátul
többiek?
¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
ez valamennyire kötődik a "soccer mentalitáshoz",de szerintem egy kis verbális csetepaté beleférfranc ezekbe a "valid" érvekbe 😀
tdmagazin.hu/hirek/beepitett-49ers-szurkolokcsrnyei
Nyugi undi már megszoktam hogy mindig a tiéd az utolsó szó, rá se rántok, de legalább szórakoztató vagy 😀
több mint 12 éve
It's on! 😀jó cikk(Y) , húú de várom 😀
www.nfl.com/news/story/0ap1000000243131/article/san-francisco-49ers-vs-seattle-seahawks-the-nfls-best-rivalrySeaSzilaHawk
több mint 12 éve
It's on! 😀“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
ja meg egy kérdés,ha döntetlen lesz a meccs mind a 2 qb leborotválja a szemöldökét?😀
több mint 12 éve
ez valamennyire kötődik a "soccer mentalitáshoz",de szerintem egy kis verbális csetepaté belefértdmagazin.hu/hirek/beepitett-49ers-szurkolok
több mint 12 éve
Boldin wins Player of the Week honor in 49ers debutez tényleg jó!! köszi! 😊
nem meglepő
illetve egy remek olvasmány a Packers meccsről, elemzés, gifek miegymás akinek sok ideje van
www.ballsdeepsportsblog.com/?p=1511petey
A Clay Matthews-os bejegyzés is igen jó..
¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
klassz, akkor este ha nem alszom be végre megnézem más nézőpontból is amire kiváncsi vagyok (Y)van valaki aki gamepassal is nézi a meccseket? innen bentről nem megy csak otthon, fent van már a mi meccsünkre is coach mode?JossziFent van.Feribali
¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
ámen nr.2.Mivel új vagy itt, szólok, hogy az utolsó szó mindig az enyém.legyen tiéd az utolsó szó, ámenJosszimivel még új vagyok lenne egy kérdésem:mikor mi játszunk hazai pályán mi járunk át a szíhóksz fórumra kelteni egy kis baráti feszültséget?😊csrnyeipetey állandóan a mi topicunkban tanyázik,igaz petey? 😊
Sok mindent kiemeltetek/kiemeltek de a lényeg akkor is kimaradt. Itthon mindenki hozza a szokkeres múltat és úgy szurkol, hogy a másikat szidja. Odaát is van ilyen, de csak a "B" középnél.mindenki szurkoljon a saját csapatának. Ne a másikat fikázza.CsiribaKb ez sem fedi a valóságot semennyire. Volt szerencsém több meccshez, találkoztam rengeteg nfl fan fiatal-középkorú szurkolóval, és ugyanennyannyira megy az ellenfél zrikálása,trash talk mint bármelyik másik országban. Angliában meg még jobban is mint USÁ-ban 😉
Szerinted a 23 éves egyetemista Josh és a haverjai miről fognak beszélni a pubban,mielőtt elindulnak a meccsre? Vagy a 40 éves szerelő Todd és a haverjai a parkolóban grillezve? 😊
Nincs rasszizmus a stadionban, nincs verekedés(néha azért van), de megy a hurrogás meg az ellenfél kritizálása. Ez a "soccer mentalitást hozzuk" duma nem tudom honnan ered, de kb úgy hülyeség ahogyan van.undisputedly
petey azért szokott át a mi topikunkba, mert unatkozott itt, (pl 2010-ben amikor világrekorddal nyertük a csoportot), mert akkor az ős 9-ers fanok, akiknek még a vérük is aranyérben folyik nem mertek írni ide12
¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
Mivel új vagy itt, szólok, hogy az utolsó szó mindig az enyém.legyen tiéd az utolsó szó, ámenJosszimivel még új vagyok lenne egy kérdésem:mikor mi játszunk hazai pályán mi járunk át a szíhóksz fórumra kelteni egy kis baráti feszültséget?😊csrnyeipetey állandóan a mi topicunkban tanyázik,igaz petey? 😊
Sok mindent kiemeltetek/kiemeltek de a lényeg akkor is kimaradt. Itthon mindenki hozza a szokkeres múltat és úgy szurkol, hogy a másikat szidja. Odaát is van ilyen, de csak a "B" középnél.mindenki szurkoljon a saját csapatának. Ne a másikat fikázza.CsiribaKb ez sem fedi a valóságot semennyire. Volt szerencsém több meccshez, találkoztam rengeteg nfl fan fiatal-középkorú szurkolóval, és ugyanennyannyira megy az ellenfél zrikálása,trash talk mint bármelyik másik országban. Angliában meg még jobban is mint USÁ-ban 😉
Szerinted a 23 éves egyetemista Josh és a haverjai miről fognak beszélni a pubban,mielőtt elindulnak a meccsre? Vagy a 40 éves szerelő Todd és a haverjai a parkolóban grillezve? 😊
Nincs rasszizmus a stadionban, nincs verekedés(néha azért van), de megy a hurrogás meg az ellenfél kritizálása. Ez a "soccer mentalitást hozzuk" duma nem tudom honnan ered, de kb úgy hülyeség ahogyan van.undisputedly
petey azért szokott át a mi topikunkba, mert unatkozott itt, (pl 2010-ben amikor világrekorddal nyertük a csoportot), mert akkor az ős 9-ers fanok, akiknek még a vérük is aranyérben folyik nem mertek írni ide
több mint 12 éve
Boldin wins Player of the Week honor in 49ers debut nem meglepő
illetve egy remek olvasmány a Packers meccsről, elemzés, gifek miegymás akinek sok ideje van
www.ballsdeepsportsblog.com/?p=1511
több mint 12 éve
van valaki aki gamepassal is nézi a meccseket? innen bentről nem megy csak otthon, fent van már a mi meccsünkre is coach mode?JossziFent van.
több mint 12 éve
van valaki aki gamepassal is nézi a meccseket? innen bentről nem megy csak otthon, fent van már a mi meccsünkre is coach mode?
¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
legyen tiéd az utolsó szó, ámenmivel még új vagyok lenne egy kérdésem:mikor mi játszunk hazai pályán mi járunk át a szíhóksz fórumra kelteni egy kis baráti feszültséget?😊csrnyeipetey állandóan a mi topicunkban tanyázik,igaz petey? 😊
¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
mivel még új vagyok lenne egy kérdésem:mikor mi játszunk hazai pályán mi járunk át a szíhóksz fórumra kelteni egy kis baráti feszültséget?😊csrnyeipetey állandóan a mi topicunkban tanyázik,igaz petey? 😊
Nincs rasszizmus a stadionban, nincs verekedés(néha azért van), de megy a hurrogás meg az ellenfél kritizálása. Ez a "soccer mentalitást hozzuk" duma nem tudom honnan ered, de kb úgy hülyeség ahogyan van.
több mint 12 éve
Úgy látom undi elemében van, meg is hagyom neki a fröcskölődést, pont az ellenkezőjére szerettem volna felhívni a figyelmét. De sebaj, majd egyszer megérti.Valóban igazatok van, senki meccsét nem lehet összehasonlítani a másikéval, hogy ki játszott erősebbel ki gyengébbel, ez parttalan vita. Engem nem érdekel mit és hogyan játszott a szíhóksz mert nem az én csapatom. Szurkoljon neki undi. Örülök neki, hogy tud kinek szurkolni. Sok mindent kiemeltetek/kiemeltek de a lényeg akkor is kimaradt. Itthon mindenki hozza a szokkeres múltat és úgy szurkol, hogy a másikat szidja. Odaát is van ilyen, de csak a "B" középnél. A többiek boldogan nézegetik a saját csapatukat és szurkolnak neki, nem foglalkoznak a másikkal. Erre kellene ráébredni itthon is. Tehát az üzenet még egyszer (lassan írom hogy undi is megértse 😀) : mindenki szurkoljon a saját csapatának. Ne a másikat fikázza.
több mint 12 éve
mivel még új vagyok lenne egy kérdésem:mikor mi játszunk hazai pályán mi járunk át a szíhóksz fórumra kelteni egy kis baráti feszültséget?😊