San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 13 éve
ahogy sejtettem,remélem hétfőn hajnalban mi is megcsodálhatjuk😊nem is olyan rég a mester azt nyilatkozta,hogy a Jenkins-Lockette-Patton hármasból valakinek ki kell tűnnie ezekben az ínséges időkben,már csak Patton van a rosteren...csrnyeiPatton tünt ki, őt nem passzoltuk el.Alabama Niners
több mint 13 éve
nem is olyan rég a mester azt nyilatkozta,hogy a Jenkins-Lockette-Patton hármasból valakinek ki kell tűnnie ezekben az ínséges időkben,már csak Patton van a rosteren...csrnyeiPatton tünt ki, őt nem passzoltuk el.
több mint 13 éve
tudom, csak még nem vagyok benne biztos, hogy azért is akarok fizetni 😀college focihoz egy alternatíva az espnplayer, én abban gondolkodomcsrnyeikérdés: ki min vagy hogyan tervezi nézni a meccseket? (ESPN over)Josszién előfizettem Gamepassra, de állítólag pár perc csúszással adják a meccseket, így nem tudom mennyire fogok eredménykövetőzni...
college focival még nem tudom mi lesz, egyelőre marad a streamGábor
több mint 13 éve
nem is olyan rég a mester azt nyilatkozta,hogy a Jenkins-Lockette-Patton hármasból valakinek ki kell tűnnie ezekben az ínséges időkben,már csak Patton van a rosteren...
több mint 13 éve
Seneca Wallace érkezett és Ricardo Lockette távozott emiatt.FucuEzt nem értik a nagy okosok sem, hogy nekünk WR needünk van, erre elcserélik AJ-t szőrén (majd meglátjuk mi lesz belőle) és kidobnak egy másikat. Kiért? Egy a British Múzeumból szökésért körözött egyénért. Mondja ha Colt nem tudja ezt a nagypapit lenyomni akkor mehet az arénába. Vagy kanadába. Vagy a szíhókszhoz.
több mint 13 éve
college focihoz egy alternatíva az espnplayer, én abban gondolkodomkérdés: ki min vagy hogyan tervezi nézni a meccseket? (ESPN over)Josszién előfizettem Gamepassra, de állítólag pár perc csúszással adják a meccseket, így nem tudom mennyire fogok eredménykövetőzni...
college focival még nem tudom mi lesz, egyelőre marad a streamGábor
több mint 13 éve
Seneca Wallace érkezett és Ricardo Lockette távozott emiatt.
több mint 13 éve
kérdés: ki min vagy hogyan tervezi nézni a meccseket? (ESPN over)Josszién előfizettem Gamepassra, de állítólag pár perc csúszással adják a meccseket, így nem tudom mennyire fogok eredménykövetőzni...
college focival még nem tudom mi lesz, egyelőre marad a stream
több mint 13 éve
Turbin még first contact után nem tudja azt, mint Lynch, bár kicsit más stílusuak is. Willis meg már lassan tényleg papa...xDMicsoda trash-talk lett ebből! 😀Medvepapauhum.. a felét sem értettem amiről beszéltek 😉
nem elég nektek Lynch? mert ahogy Turbint elnéztem hozzá is kőbunkó kell majd, vagy Willis papa 😀Josszi
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
kérdés: ki min vagy hogyan tervezi nézni a meccseket? (ESPN over)
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 13 éve
váááááá!!!!!!! xDemiatt ne aggódj, Seahawks hater-ként fogjátok tépni a szátokat... xD :cool:MedvepapaÜdv az új Niners fanoknak! Ahogy kezdődik a bajnokság visszatérnek a "régi" motorosok is! Remélem az eredménykövetőben is egyre többen képviseljük majd a 9ers-t!Alabama Ninersés remélem a SB-t sem semlegesként fogjuk nézni.. xDJosszi
hmm tavaly még Alexel is nyertünk.. aztán volt egy csúnya botlás egy tartalékos védelemmel amikor ti még kapartatok a wild cardért amit nagylelkűen hagytunk, mert már ment a tartalékolás a döntőre.. trash talk vol 2. 😛
több mint 13 éve
Micsoda trash-talk lett ebből! 😀Medvepapauhum.. a felét sem értettem amiről beszéltek 😉
nem elég nektek Lynch? mert ahogy Turbint elnéztem hozzá is kőbunkó kell majd, vagy Willis papa 😀
több mint 13 éve
emiatt ne aggódj, Seahawks hater-ként fogjátok tépni a szátokat... xD :cool:Üdv az új Niners fanoknak! Ahogy kezdődik a bajnokság visszatérnek a "régi" motorosok is! Remélem az eredménykövetőben is egyre többen képviseljük majd a 9ers-t!Alabama Ninersés remélem a SB-t sem semlegesként fogjuk nézni.. xDJosszi
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Üdv az új Niners fanoknak! Ahogy kezdődik a bajnokság visszatérnek a "régi" motorosok is! Remélem az eredménykövetőben is egyre többen képviseljük majd a 9ers-t!Alabama Ninersés remélem a SB-t sem semlegesként fogjuk nézni.. xD
több mint 13 éve
Micsoda trash-talk lett ebből! 😀
több mint 13 éve
Sajnos mielőtt úgy dönthetett volna, hogy igazi focit játszó csapatba megy, azelőtt a szíhóksz draftolta, most muszáj ott kiszolgálnia a szerződését, de remélem utána talál majd egy rendes csapatot.Úgy döntene,hogy igazi focit játszó rendes csapatba megy... így elszerződik inkább az arénába.undisputedlyPapa ez evidens, Mr. No. 7 cut, majd egy feltételes 2023-as 7. körért odaadjátok Russelt, aki 3. számú QB-nak elfér nálunk! 😊Alabama Ninersnálam a QB sorrend: McCoy, Daniels,Tolzien, mondjuk Tolzien nálam tavaly sem fért be a keretbe 😀Tehát Ké.É.Í.Pí cut?! o_o xD (Y)Medvepapa
Gábor
több mint 13 éve
Úgy döntene,hogy igazi focit játszó rendes csapatba megy... így elszerződik inkább az arénába.Papa ez evidens, Mr. No. 7 cut, majd egy feltételes 2023-as 7. körért odaadjátok Russelt, aki 3. számú QB-nak elfér nálunk! 😊Alabama Ninersnálam a QB sorrend: McCoy, Daniels,Tolzien, mondjuk Tolzien nálam tavaly sem fért be a keretbe 😀Tehát Ké.É.Í.Pí cut?! o_o xD (Y)Medvepapa
Gábor
több mint 13 éve
Papa ez evidens, Mr. No. 7 cut, majd egy feltételes 2023-as 7. körért odaadjátok Russelt, aki 3. számú QB-nak elfér nálunk! 😊nálam a QB sorrend: McCoy, Daniels,Tolzien, mondjuk Tolzien nálam tavaly sem fért be a keretbe 😀Tehát Ké.É.Í.Pí cut?! o_o xD (Y)Medvepapa
Gábor
több mint 13 éve
Dehogy, csak azt nem irtam ami egyertelmu 😊nálam a QB sorrend: McCoy, Daniels,Tolzien, mondjuk Tolzien nálam tavaly sem fért be a keretbe 😀Tehát Ké.É.Í.Pí cut?! o_o xD (Y)Medvepapa
Gábor
több mint 13 éve
nálam a QB sorrend: McCoy, Daniels,Tolzien, mondjuk Tolzien nálam tavaly sem fért be a keretbe 😀Tehát Ké.É.Í.Pí cut?! o_o xD (Y)
Gábor
több mint 13 éve
Üdv az újaknak 😊végre sikerült megnéznem a KC elleni meccset, felejthető volt
nálam a QB sorrend: McCoy, Daniels,Tolzien, mondjuk Tolzien nálam tavaly sem fért be a keretbe 😀
AJJért nem kár, fejben valami nem oké a sráccal, és még szerencséje se volt, mert végre elkapja a labdát, erre holding 😀
Chad Hall jól játszott, meg Cox is jól mozgott, kb ennyi
Vikings elleni meccs után okosabbak leszünk 😊
több mint 13 éve
Üdv minden Frisco fannak.😊
több mint 13 éve
Üdv az új Niners fanoknak! Ahogy kezdődik a bajnokság visszatérnek a "régi" motorosok is! Remélem az eredménykövetőben is egyre többen képviseljük majd a 9ers-t!
több mint 13 éve
Sziasztok/Tiszteletem!Szia, én is új vagyok, ahogy a forgalmat és a 49ers hívek számát nézem.. el xD
Már egy ideje fontolgattam a regisztrációt és végre megléptem,szóval most itt vagyok,remélem elférek még ebben a kis közösségben😊csrnyei
több mint 13 éve
Sziasztok/Tiszteletem!Már egy ideje fontolgattam a regisztrációt és végre megléptem,szóval most itt vagyok,remélem elférek még ebben a kis közösségben😊