NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
408
54
18:30-tól, ARENA4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
óriási grat, nagy meccs voltGyurma Pappaköszi mindenki, pacsi Gyurma 😊
bria
hát nem tudom hogy fogok aludni, a szívverésem kiüti az emeletet
több mint 12 éve
Az év meccse grat!
több mint 12 éve
Ezt a meccset nem tudom, hogy lehet űberelni
több mint 12 éve
szaba
10 555
Kösz fiúk és grat. Óriási élmény volt! Csak így tovább.
több mint 12 éve
szaba
10 555
1. Nem jön át irónia, my bad. 2. Nem érted, miért írtam, amit írtam. Ezek után fújjuk is le a témát.Tekintve a két sport történelmét, nem hiszem,hogy a később született monopol helyzetben lenne a névhasználat terén 😊Brees olyan mint -hogy naprakész legyek- a footballban Henry. Nem lehet nem szimpatizálni a sportemberi mivoltával.Na takarodj. Vagy Henry olyan, mint Brees a footballban, vagy Brees olyan, mint Henry a SOCCERben. Ne káromkodj!
Ennek ellenére remélem nyertek. és lesz szerencsénk egy jó védelmet látni. Minél jobban szerepel a Niners, annál nagyobb élmény lesz jövőre 2 alkalommal is elverni őket 😊undisputedly
Hajrá Cal amúgy. 😊szaba
Kevesebb mint egy maroknyi ország nevezi soccernek, élükön az Államokkal, amíg minden más helyen football-t és american football-t különböztetnek meg. Lehet,hogy identitásban közelebb lévőnek vallod magad az előbbi verzióhoz, de akkor ennek más módon is hangot adhatsz mint e megelőző hozzászólásod...undisputedly
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Fura érzés , hogy a PO most mennyire fontos lett 😛 😀kando777Azé meg lehet szokni 😀
több mint 12 éve
Ha szerencsém lesz, akkor tévében, vagy valami netes forrásból próbálom eredménykövetni az eseményt 😊 😊Fura érzés , hogy a PO most mennyire fontos lett 😛 😀
több mint 12 éve
na, valószínű nem fogok eredménykövetőzni, szóval jó szurkolást 😊 akármi történik:
WHO'S GOT IT BETTER THAN US? 😊
WHO DAT????
NOOOOBBOOOOODDYYY!!!!
:cool:
több mint 12 éve
Tekintve a két sport történelmét, nem hiszem,hogy a később született monopol helyzetben lenne a névhasználat terén 😊Brees olyan mint -hogy naprakész legyek- a footballban Henry. Nem lehet nem szimpatizálni a sportemberi mivoltával.Na takarodj. Vagy Henry olyan, mint Brees a footballban, vagy Brees olyan, mint Henry a SOCCERben. Ne káromkodj!
Ennek ellenére remélem nyertek. és lesz szerencsénk egy jó védelmet látni. Minél jobban szerepel a Niners, annál nagyobb élmény lesz jövőre 2 alkalommal is elverni őket 😊undisputedly
Hajrá Cal amúgy. 😊szaba
Kevesebb mint egy maroknyi ország nevezi soccernek, élükön az Államokkal, amíg minden más helyen football-t és american football-t különböztetnek meg. Lehet,hogy identitásban közelebb lévőnek vallod magad az előbbi verzióhoz, de akkor ennek más módon is hangot adhatsz mint e megelőző hozzászólásod...
több mint 12 éve
szaba
10 555
Brees olyan mint -hogy naprakész legyek- a footballban Henry. Nem lehet nem szimpatizálni a sportemberi mivoltával.Na takarodj. Vagy Henry olyan, mint Brees a footballban, vagy Brees olyan, mint Henry a SOCCERben. Ne káromkodj!
Hajrá Cal amúgy. 😊
több mint 12 éve
Brees olyan mint -hogy naprakész legyek- a footballban Henry. Nem lehet nem szimpatizálni a sportemberi mivoltával.Ennek ellenére remélem nyertek. és lesz szerencsénk egy jó védelmet látni. Minél jobban szerepel a Niners, annál nagyobb élmény lesz jövőre 2 alkalommal is elverni őket 😊
több mint 12 éve
Flacco5
831
Bárcsak már ott tartanánk, hogy ez legyen a kérdés 😉Viszont akkor mi nyerünk! 😀Alabama NinersSok sikert estére, nektek szurkolok, mert jó lenne egy Super Harbowl. 😛 😂 😊VrijbloedCsatlakozom! Legyen meg a visszavágó 😊Flacco5
több mint 12 éve
Viszont akkor mi nyerünk! 😀Sok sikert estére, nektek szurkolok, mert jó lenne egy Super Harbowl. 😛 😂 😊VrijbloedCsatlakozom! Legyen meg a visszavágó 😊Flacco5
több mint 12 éve
Flacco5
831
Sok sikert estére, nektek szurkolok, mert jó lenne egy Super Harbowl. 😛 😂 😊VrijbloedCsatlakozom! Legyen meg a visszavágó 😊
több mint 12 éve
Sok sikert estére, nektek szurkolok, mert jó lenne egy Super Harbowl. 😛 😂 😊
több mint 12 éve
he7edik
1 239
LOL 😀Sok a vallásos szerkesztő. 😀somoskovigÉgész jó volt a beharangozó amit Deny és Fucu írt, gratula nekik.Az azért furcsa nekem, hogy aszerkesztők tippjei alapján nagyobb esélyt adnak a Broncosnak idegenben, mint nekünk otthon 😕diverdoc
Alabama Niners
több mint 12 éve
pontosan, félünk a nagyfőnöktől 😊Sok a vallásos szerkesztő. 😀somoskovigÉgész jó volt a beharangozó amit Deny és Fucu írt, gratula nekik.Az azért furcsa nekem, hogy aszerkesztők tippjei alapján nagyobb esélyt adnak a Broncosnak idegenben, mint nekünk otthon 😕diverdoc
Alabama Niners
de pl én a ninerst várom továbbjutónak 😉
több mint 12 éve
Sok a vallásos szerkesztő. 😀Égész jó volt a beharangozó amit Deny és Fucu írt, gratula nekik.Az azért furcsa nekem, hogy aszerkesztők tippjei alapján nagyobb esélyt adnak a Broncosnak idegenben, mint nekünk otthon 😕diverdoc
Alabama Niners
több mint 12 éve
Égész jó volt a beharangozó amit Deny és Fucu írt, gratula nekik.Az azért furcsa nekem, hogy aszerkesztők tippjei alapján nagyobb esélyt adnak a Broncosnak idegenben, mint nekünk otthon 😕
Alabama Niners
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Állat a videó!!!Így kifigurázni a szép kis bourbon liliomunkat :o Nehogy ezen a banánhéjon csússzatok el este 😉clbasshehe, több lazaságot 😀
http://www.49ers.com/media-gallery/videos/Whos-Got-It-Better-Than-Us/171b7d8d-fe05-4b42-8bec-7fb8d6818bd6
WHO'S GOT IT BETTER THAN US....!petey
Égész jó volt a beharangozó amit Deny és Fucu írt, gratula nekik.
Szerintem a meccs azon dől el, hogy mennyire megy a PASSZ, nem azon, hogy a futás.
Alexen múlik! Go Alex!
Who's got it better than us? NOBODY!
több mint 12 éve
semmi komoly, csak nem elég kifejező a smile készlet 😊 Egyébként még jót is mosolyogtam rajta...főleg amikor a bejegyzésem második mondata eszembe jutott 😛Így kifigurázni a szép kis bourbon liliomunkat :o Nehogy ezen a banánhéjon csússzatok el este 😉clbasshehe, több lazaságot 😀
http://www.49ers.com/media-gallery/videos/Whos-Got-It-Better-Than-Us/171b7d8d-fe05-4b42-8bec-7fb8d6818bd6
WHO'S GOT IT BETTER THAN US....!petey
több mint 12 éve
Így kifigurázni a szép kis bourbon liliomunkat :o Nehogy ezen a banánhéjon csússzatok el este 😉clbasshehe, több lazaságot 😀
WHO'S GOT IT BETTER THAN US....!