NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
402
53
18:30-tól, ARENA4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
Szép munka volt. Grat.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A 2010-es szezonban volt szerencsém élőben látni a csapatot londonban. Örültem hogy Troy Smith irányít....Gondolom nem olvassa sűrűn a fórumot de azért leírom: SANYI NE HARAGUDJ! TE VAGY A LEGJOBB!! 😊
Elképesztő!
Let's GO NINERS!!
több mint 12 éve
De lehet. Sőt, ahogy mondod szinte biztos! Őt is bírom. Justint jobban, ő megállíthatatlan.Az nem Aldon Smith volt, a Rams ellen? sack és futás 😊peteyEgy dolog: amikor Smith mélyen szerelte Brees, visszanézett, hogy minden rendben van-e vele. Ez egy olyan momentum volt, amiből volt 10. Baromi kemény játékosok, de nagyon sportszerűek, és ezt én különösön értékelem.Gyurma PappaJustin Smithnek volt olyanja is (amellett hogy nekem a kedvenc 3-4es DEm), hogy szabálytalanul ledarált valakit a pálya szélén, és kapásból rohant teljes erőből a közel lévő kispadra, felakasztotta a sisakot futtában és leült. Mielőtt a bíró megnézni a mezszámát. 😀 Óriási figura.ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Az nem Aldon Smith volt, a Rams ellen? sack és futás 😊Justin Smithnek volt olyanja is (amellett hogy nekem a kedvenc 3-4es DEm), hogy szabálytalanul ledarált valakit a pálya szélén, és kapásból rohant teljes erőből a közel lévő kispadra, felakasztotta a sisakot futtában és leült. Mielőtt a bíró megnézni a mezszámát. 😀 Óriási figura.ulpianusPokoli meccs volt, és pokoli jó is! Már most alig várom a következőt. 😊 Éljen Justin Smith!ulpianusEgy dolog: amikor Smith mélyen szerelte Brees, visszanézett, hogy minden rendben van-e vele. Ez egy olyan momentum volt, amiből volt 10. Baromi kemény játékosok, de nagyon sportszerűek, és ezt én különösön értékelem.Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hello from San Francisco! Eljen Alex Smith!Eljen mindenki!
Eljen Dwight Clark!
😀
több mint 12 éve
Justin Smithnek volt olyanja is (amellett hogy nekem a kedvenc 3-4es DEm), hogy szabálytalanul ledarált valakit a pálya szélén, és kapásból rohant teljes erőből a közel lévő kispadra, felakasztotta a sisakot futtában és leült. Mielőtt a bíró megnézni a mezszámát. 😀 Óriási figura.Pokoli meccs volt, és pokoli jó is! Már most alig várom a következőt. 😊 Éljen Justin Smith!ulpianusEgy dolog: amikor Smith mélyen szerelte Brees, visszanézett, hogy minden rendben van-e vele. Ez egy olyan momentum volt, amiből volt 10. Baromi kemény játékosok, de nagyon sportszerűek, és ezt én különösön értékelem.Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Pokoli meccs volt, és pokoli jó is! Már most alig várom a következőt. 😊 Éljen Justin Smith!ulpianusEgy dolog: amikor Smith mélyen szerelte Brees, visszanézett, hogy minden rendben van-e vele. Ez egy olyan momentum volt, amiből volt 10. Baromi kemény játékosok, de nagyon sportszerűek, és ezt én különösön értékelem.
több mint 12 éve
Pokoli meccs volt, és pokoli jó is! Már most alig várom a következőt. 😊 Éljen Justin Smith!
több mint 12 éve
grat
több mint 12 éve
ami egyébként elkapás volt 😀Amikor Sproles futott egy TD-t.he7edikBevallom férfiasan hogy elkapcsoltam a TV-t amikor kiegyenlített 24-24-nél a Saints, ÉN ÁLLAT!!! 😀he7ediknem volt 24-24 az állás egyszer semHurka
több mint 12 éve
az 24-23 voltAmikor Sproles futott egy TD-t.he7edikBevallom férfiasan hogy elkapcsoltam a TV-t amikor kiegyenlített 24-24-nél a Saints, ÉN ÁLLAT!!! 😀he7ediknem volt 24-24 az állás egyszer semHurka
több mint 12 éve
Hát végre végig tudtam nézni meccset úgy, hogy a végén is vezetünk 😀Smitt Palinál tanultál? 😀Szép volt, le a kalappal! Remélem egymással játsszuk a főcsop döntőt, de ha mi kiesünk akkor fix, h nektek fogok szurkolni, megérdemelnétek az SBt idén.Szeszeén ctr+c ctr+v-zem ezt a hsz-t 😀.brk
huh, fel sem fogom még, ezt megveszem a torrent boltbanpetey
Ha lesz SB, Petey én asszem meglátogatlak 😛
több mint 12 éve
szaba
10 555
Azért kapcsolta ki. Elromlott a tévé. 😀Bevallom férfiasan hogy elkapcsoltam a TV-t amikor kiegyenlített 24-24-nél a Saints, ÉN ÁLLAT!!! 😀he7ediknem volt 24-24 az állás egyszer semHurka
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Amikor Sproles futott egy TD-t.Bevallom férfiasan hogy elkapcsoltam a TV-t amikor kiegyenlített 24-24-nél a Saints, ÉN ÁLLAT!!! 😀he7ediknem volt 24-24 az állás egyszer semHurka
több mint 12 éve
Smitt Palinál tanultál? 😀Szép volt, le a kalappal! Remélem egymással játsszuk a főcsop döntőt, de ha mi kiesünk akkor fix, h nektek fogok szurkolni, megérdemelnétek az SBt idén.Szeszeén ctr+c ctr+v-zem ezt a hsz-t 😀.brk
huh, fel sem fogom még, ezt megveszem a torrent boltban
több mint 12 éve
Bevallom férfiasan hogy elkapcsoltam a TV-t amikor kiegyenlített 24-24-nél a Saints, ÉN ÁLLAT!!! 😀he7ediknem volt 24-24 az állás egyszer sem
több mint 12 éve
.brk
1 890
Szép volt, le a kalappal! Remélem egymással játsszuk a főcsop döntőt, de ha mi kiesünk akkor fix, h nektek fogok szurkolni, megérdemelnétek az SBt idén.Szeszeén ctr+c ctr+v-zem ezt a hsz-t 😀
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Bevallom férfiasan hogy elkapcsoltam a TV-t amikor kiegyenlített 24-24-nél a Saints, ÉN ÁLLAT!!! 😀
több mint 12 éve
most már irány a SB, innentől hivatalosan is nektek drukkolok 😊 (mondjuk ha 5 TO-t csináltok, azért lehetne simább meccs 😊 )nem merek mert az asszony lejön és torkon vág. párnába ordítok 😀peteyköszi mindenki, pacsi Gyurma 😊én inkább amiatt aggódnék a helyedben, hogy kijönnek a zsaruk mert éjjel kettőkor ordibálsz 😀briareos
bria
hát nem tudom hogy fogok aludni, a szívverésem kiüti az emeletetpetey
több mint 12 éve
Szép volt, le a kalappal! Remélem egymással játsszuk a főcsop döntőt, de ha mi kiesünk akkor fix, h nektek fogok szurkolni, megérdemelnétek az SBt idén.
több mint 12 éve
Óriási nagy gratula, nem is tudok mit hozzáfűzni. 😀 A végén az O is odatette magát, úgy, mint az elején. 😀A D-re nincsenek szavak, előre a Harbowl-ért! 😊 😉
több mint 12 éve
nem merek mert az asszony lejön és torkon vág. párnába ordítok 😀én inkább amiatt aggódnék a helyedben, hogy kijönnek a zsaruk mert éjjel kettőkor ordibálsz 😀briareosóriási grat, nagy meccs voltGyurma Pappaköszi mindenki, pacsi Gyurma 😊
bria
több mint 12 éve
én inkább amiatt aggódnék a helyedben, hogy kijönnek a zsaruk mert éjjel kettőkor ordibálsz 😀óriási grat, nagy meccs voltGyurma Pappaköszi mindenki, pacsi Gyurma 😊
bria