Seattle Seahawks
62 feliratkozó
1 órája
Darnold kezdGondolom formaba akarjak hozni, iden volt eddig 2db passzkiserlete. Mondjuk erre a palyara felkuldeni a kezdo QB-d frissen serulesbol...
dande2
Viszont Okada melle Julian Love is leserult, igy mindket kezdo safety az oldalvonalon tulrol tekinti majd meg a merkozest. Elvileg valakit fel tudunk kuldeni a cserek kozul, raadasul a Washington-ban pedig a kezdo iranyito serult le, a karjaval vannak problemak, szoval talan a csereiranyito nem fogja mely labdakkal szetszedni a vedelmet.
Szerkesztette: undisputedly
1 órája
Darnold kezd
13 órája
A heten washingtonban jatszunk, a liga talan legrosszabb palyajan. Remeljuk megusszuk serules nelkul. Darnoldot a palya kozelebe se engedjuk, de Emmat se. Szeretett kedvencunk az RG poziciobol viszont IR-re kerult.Erdekesseg: Mafe vezeti a ligat QB hurries-ben (11), immaron a Bengals szineiben. A macskak amugy az eddigi 2 merkozesen eleg magas szinten vedekeztek, Dexter Lawrence vezetesevel foleg. Kivancsi vagyok ev vegen hol vegez Mafe, tole inkabb egy atlag feletti teljesitmenyt vartam.
Szerkesztette: undisputedly
3 napja
Erdekesseg: 2024-ben a Denver es Sean Payton ellen kezdtuk a szezont McD elso eveben. Nyertunk 26-20-ra.Tipikus Payton bitching.
Mike most elmeselte, hogy a meccs miatt hideghaborus helyzet alakult ki a ket csapat kozott, ami egesz evben kitartott. A Denver azzal fenyegetett minket, hogy feljelentenek a liganal, mi pedig azzal, hogy a gatyajukat is elpereljuk.
A mogottes sztori az volt, hogy a denveri edzotaborrol a szurkolok rengeteg anyagot feltettek twitterre es a netre. Mi pesig szepen osszegyujtottuk ezeket a nyilvanosan elerheto videokat es kb 100 playt beazonositottunk, teljesen szabalyosan, majd ezt a tudast a meccsen felhasznaltuk.
A felek aztan az ev lezarultat kovetoen megbekeltek.
undisputedly
3 napja
Erdekesseg: 2024-ben a Denver es Sean Payton ellen kezdtuk a szezont McD elso eveben. Nyertunk 26-20-ra.Mike most elmeselte, hogy a meccs miatt hideghaborus helyzet alakult ki a ket csapat kozott, ami egesz evben kitartott. A Denver azzal fenyegetett minket, hogy feljelentenek a liganal, mi pedig azzal, hogy a gatyajukat is elpereljuk.
A mogottes sztori az volt, hogy a denveri edzotaborrol a szurkolok rengeteg anyagot feltettek twitterre es a netre. Mi pesig szepen osszegyujtottuk ezeket a nyilvanosan elerheto videokat es kb 100 playt beazonositottunk, teljesen szabalyosan, majd ezt a tudast a meccsen felhasznaltuk.
A felek aztan az ev lezarultat kovetoen megbekeltek.
4 napja
Még csak 2 meccs, de vicces ez a stat.Halftime adjustment at its best.
Elso felido atlag pont:
3,5
Masodik felido atlag pont:
18,5
funkyparduc
| Carroll papával már megszokhattuk... 😊 |
4 napja
Eloszor is, leszogeznem, hogy az interjukat amiket lattam vele, orommel nyugtaztam. Nagy elmeleti tudasa van, raadasul Shanny alol jon, aki a legjobb runblock semazo edzo az egesz ligaban, de amugy is OC-kent kb egyedul Ben Johnson jobb most nala.Darnolddal 5 playt tudott hívni, nyilván úgy volt kitalálva a playbook hogy ő lesz. Emiatt én nem aggódok.-Fleurry, a beigert TE jatekokbol semmit nem lattunk, a delrol hozott outside zone block-king semabol szintugy csak morzsakat...szisztéma nincs csak az, hogy JSN megoldja...nekem ez nagyon a tavalyi kottának tűnik, bízom benne, hogy jobban épül/nyílik majd a playbook.
undisputedly
peet_24
Sebii
Szerintem be fog valni es ugye nem ilyenkor kell sziporkazni, meg ismerkedik a jatekosokkal, a kezdok nem voltak eloszezonban, gyakorlatilag most limit teszteli a rostert.
Viszont, Lock es Darnold a nagy koordinatarendszerben ugyanott helyezkednek el stilusra es adottsagokra, szoval semmi nem indokolja, hogy ne hivja ugyanazokat a playeket.
Illetve ami meg nem tetszett, hogy mar megnyertuk a meccset amikor ellovi az egyik RZ "trukkjatekot" vagy talan sima tushpush volt?
Na mindegy, a szezon elso harmadaban csak barhogy, akarhogy gyozelmeket kell szerezni, a format eleg az utolso harmadra tartogatni.
4 napja
Még csak 2 meccs, de vicces ez a stat.Elso felido atlag pont:
3,5
Masodik felido atlag pont:
18,5
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
4 napja
Darnolddal 5 playt tudott hívni, nyilván úgy volt kitalálva a playbook hogy ő lesz. Emiatt én nem aggódok.-Fleurry, a beigert TE jatekokbol semmit nem lattunk, a delrol hozott outside zone block-king semabol szintugy csak morzsakat...szisztéma nincs csak az, hogy JSN megoldja...nekem ez nagyon a tavalyi kottának tűnik, bízom benne, hogy jobban épül/nyílik majd a playbook.
undisputedly
peet_24
4 napja
-Fleurry, a beigert TE jatekokbol semmit nem lattunk, a delrol hozott outside zone block-king semabol szintugy csak morzsakat...szisztéma nincs csak az, hogy JSN megoldja...nekem ez nagyon a tavalyi kottának tűnik, bízom benne, hogy jobban épül/nyílik majd a playbook.
undisputedly
4 napja
Wilson futásait is öröm volt nézni a 2. félidőben.
4 napja
+ JSN, 3 TD, elit+ D#, elit
+ Love keves elismerest kap, de vannak egeszen zsenialis megmozdulasai a stabil jatekon tul is; sorozatban 3. meccse INT-tel, O a vedelem Kuppja.
+ Price neha villant, a fumbli ellenere, tetszett hogy egybol visszaadtuk neki a labdat
+ Lock lehozta ezt is, Top3 backup QB
-Shaheed, borzasztoan buta kezei vannak, mar majdnem DK szint
-Fleurry, a beigert TE jatekokbol semmit nem lattunk, a delrol hozott outside zone block-king semabol szintugy csak morzsakat; RZ O#-ban semmi szisztéma nincs csak az, hogy JSN megoldja; a 4. kiserletes turnover on downs helyett meg ezzel a vedelemmel tegyuk mar fel a 3 pontot a vezetesert
- elkapni tudo RB nincs a rosteren
8 napja
Jó hír viszont, hogy az 1. heti hiányzók közül Horton teljeskörű edzésen vett részt, Emmanwori pedig limitáltan.
8 napja
Nem hiszem, hogy IR-re teszik.Mit nyernek vele? 1 helyet a rosteren. Annyi értelme lenne, hogy valamilyen S/CB erősítést lehetne hozni, de akkor inkább Okada-t lenne értelme IR-re tenni. Új Qb-t nem tesznek rosterre, majd akkor, ha Lock/Milroe lesérül (és akkor sem Darnoldot teszik IR-re).
Ha gyorsan gyógyulna (medencecsont nem érintett, amennyire értem a seggét húzta meg), akkor nem kell kivárni az IR-t, ha meg lassan, akkor is ezzel a lebegtetéssel az ellenfélnek 2 irányítóból kell készülnie egy olyan rendszerben, amit még nem igazán ismernek.
Szóval 1 helyet buknak minden héten, de cserébe az ellenfél dolgát nehezítik és nem zárják le a visszatérés lehetőségét. (szerintem ezért nincs timeline, ezért mondják, hogy könnyű, de speciális sérülés...lebegtetnek, bizonytalanítanak)
9 napja
Fk-n írták, hogy 4-6 hét.Darnold IR-ra kerul. 😐Légyszi ellenőrizd a forrást mielőtt riogatsz itt minket. 😊 Nincs semmilyen hivatalos info még, mai edzés után lesz MacDonaldnak sajtótájékoztatója.
funkyparduc
Sebii
Az kb IR.
9 napja
Darnold IR-ra kerul. 😐Légyszi ellenőrizd a forrást mielőtt riogatsz itt minket. 😊 Nincs semmilyen hivatalos info még, mai edzés után lesz MacDonaldnak sajtótájékoztatója.
funkyparduc
10 napja
Darnold IR-ra kerul. 😐A csapat honlapján nincs IR-re téve.
funkyparduc
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
10 napja
Darnold IR-ra kerul. 😐Tényleg? Én azt olvastam, hogy a timeline teljesen kérdéses. Te hol találtad?
funkyparduc
10 napja
Darnold IR-ra kerul. 😐
11 napja
Szerintem se lesz gond, a vedelmunk lefogja dominalni a meccset foleg ha Emma is visszater. Locknak azert van tapasztalata mar, nem fog belemenni hulyesegekbe.
11 napja
Majd frusztráltak lesznek amikor a védelem nem enged pontokat nekik,és akkor kihasználjuk ,és beverünk 3TD ,meg 2 FG ! 😀
11 napja
Azert az Arizona meccs is huzos lehet latva a tegnapi teljesitmenyuket. Remeljuk Lockot segiti hogy tud az elso csapattal edzeni.
13 napja
Közben olyan hírek vannak, hogy Darnoldot nem kell IR-re rakni, ez azt jelenti hogy várhatóan a 6. forduló előtt vissza fog térni! Az Arizona, Washington kettőst szerintem Lock vezérletével is meg kell vernünk és remélhetőleg utána már számíthatunk Sam-re.