Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Seahawks DE Greg Scruggs suffered a torn ACL before the draft and could miss the entire season.Kurva életbe...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Pont hogy nincs csak ezért v. azért. Ennek a Jagsnek a pályán, az edzéseken, az öltözőben és az életben is sokat tehet(és remélem fog is) hozzá az új rezsim munkájának korai fázisában. Remek húzás Bradley-től.Azért a 2. mondatom b@szott értelmesre sikerült... 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
vagy csak azért mert ismeri milyen védekezési rendszert fog játszatni Bradley
több mint 11 éve
Elsősorban leadernek vitték oda egy fiatal, ligaszinten legtöbb újonccal induló kerethez,hogy olyan öltözői jelenlét legyen, ami példát mutat a Blackmon féle játékosoknak.persze mert nem fiatalA jax 3 CB draftolt, még a csapatba kerülésért is küzdenie kell majd.BigBaltazarjaxban simán kezdő lehet/leszbraxa88Trufant ment Gus Bradleyhez a Jaguarsba. 11 szezont volt nalunk, megjarta SB-t. Sok sikert neki!Ha jól emlékszem ő az utolsó a SB-t játszó csapatból. Pedig alig 7 év telt el. Truf valószínűleg már nem fogja megváltani a világot, de backupnak még mindig jó lehet. Tényleg sok sikert neki!garrett27
endorphyn
de azoknál a CBknél jobb Tru. még mindig.braxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
persze mert nem fiatalA jax 3 CB draftolt, még a csapatba kerülésért is küzdenie kell majd.BigBaltazarjaxban simán kezdő lehet/leszbraxa88Trufant ment Gus Bradleyhez a Jaguarsba. 11 szezont volt nalunk, megjarta SB-t. Sok sikert neki!Ha jól emlékszem ő az utolsó a SB-t játszó csapatból. Pedig alig 7 év telt el. Truf valószínűleg már nem fogja megváltani a világot, de backupnak még mindig jó lehet. Tényleg sok sikert neki!garrett27
endorphyn
de azoknál a CBknél jobb Tru. még mindig.
több mint 11 éve
A jax 3 CB draftolt, még a csapatba kerülésért is küzdenie kell majd.jaxban simán kezdő lehet/leszbraxa88Trufant ment Gus Bradleyhez a Jaguarsba. 11 szezont volt nalunk, megjarta SB-t. Sok sikert neki!Ha jól emlékszem ő az utolsó a SB-t játszó csapatból. Pedig alig 7 év telt el. Truf valószínűleg már nem fogja megváltani a világot, de backupnak még mindig jó lehet. Tényleg sok sikert neki!garrett27
endorphyn
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
braxa88
12 534
jaxban simán kezdő lehet/leszTrufant ment Gus Bradleyhez a Jaguarsba. 11 szezont volt nalunk, megjarta SB-t. Sok sikert neki!Ha jól emlékszem ő az utolsó a SB-t játszó csapatból. Pedig alig 7 év telt el. Truf valószínűleg már nem fogja megváltani a világot, de backupnak még mindig jó lehet. Tényleg sok sikert neki!garrett27
endorphyn
több mint 11 éve
Trufant ment Gus Bradleyhez a Jaguarsba. 11 szezont volt nalunk, megjarta SB-t. Sok sikert neki!Ha jól emlékszem ő az utolsó a SB-t játszó csapatból. Pedig alig 7 év telt el. Truf valószínűleg már nem fogja megváltani a világot, de backupnak még mindig jó lehet. Tényleg sok sikert neki!
endorphyn
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Trufant ment Gus Bradleyhez a Jaguarsba. 11 szezont volt nalunk, megjarta SB-t. Sok sikert neki! -- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
braxa88
12 534
pff top100:61. wagner
55. okung
40. lynch
35. unger
23. wilson
5. sherman
(58. winfield
51. harvin)
őőő... thomas?!
www.profootballfocus.com/blog/2013/05/03/pffs-top-101-of-2012-the-top-10/
több mint 11 éve
Listening to the 710 podcast of the Bob and Groz show today...they had Clare Farnsworth on and he mentioned the QB room at VMAC has a sign that says "the office of Russell C. Wilson".Az a durva, hogy az NFL-ben is megcsinálja ugyanazt, amit az egyetemen mikor átment Wisconsinba. 😊
több mint 11 éve
Ez már itt is ki lett fejtve.ezért jött Michael: espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/98534/marshawn-lynch-the-seattle-seahawks-and-the-bigger-rb-picturebraxa88Igen, ebben minden benne van. Ahogy mondtam, egy jó GM nem csak az adott évre draftol. JS pedig nagyon jó GM.Medvepapa
több mint 11 éve
ezért jött Michael: espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/98534/marshawn-lynch-the-seattle-seahawks-and-the-bigger-rb-picturebraxa88Igen, ebben minden benne van. Ahogy mondtam, egy jó GM nem csak az adott évre draftol. JS pedig nagyon jó GM.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
ezért jött Michael: espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/98534/marshawn-lynch-the-seattle-seahawks-and-the-bigger-rb-picture
több mint 11 éve
braxa88
12 534
mezszámok#33 – RB Christine Michael, Texas A&M (College #33)
#97 – DT Jordan Hill, Penn State (College #47)
#17 – WR Chris Harper, Kansas State (College #3)
#90 – DT Jesse Williams, Alabama (College #54)
#34 – CB Tharold Simon, LSU (College #24)
#82 – TE Luke Willson, Rice (College #82)
#44 – FB Spencer Ware, LSU (College #11)
#62 – G Ryan Seymour, Vanderbilt (College #62)
#58 – LB Ty Powell, Harding (College #9)
#66 – G Jared Smith, New Hampshire (College #90)
#73 – T Michael Bowie, Northeastern State (College #61)
Undrafted rookie free agents:
#2 – WR Matt Austin, Utah State (College #4)
#78 – T Alvin Bailey, Arkansas (College #67)
#93 – DE Kenneth Boatright, Southern Illonois (College #54)
#47 – LB Ramon Buchanan, Miami (College #45)
#46 – LB John Lotulelei, UNLV (College #55)
#7 – SS Ray Polk, Colorado (College #7)
#65 – G Jordon Roussos, Bowling Green (College #73)
#38 – RB Dominique Whaley, Oklahoma (College #8)
#45 – LB Craig Wilkins, Old Dominion (College #12)
több mint 11 éve
Így van. Brutál lett az NFC West. Van két csapat ami készen van ( 49-ers és a Hawks ). A Rams nagyon jó draft után építheti a csapatát. De 3 hónap van még a kick off-ig, úgyhogy odaérhetnek Ők is simán. Itt a Cards-ot érzem a leggyengébbnek. Szerintem a csoportunk megint ad két csapatot a play off-ra, de hogy melyik lesz az a kettő és ráadásul ki az első és ki a wild card helyen...szarni bele. a meccseket a pályán játszák. én spec csöppet félek a Ramstól. tavaly mi nem bírtuk őket megverni, ti is vért izzadva csak a visszavágón, Cardst oda-vissza cidáztatták. Marha jó draftjuk lett, és a Cards is erősebb lett, bár náluk több a kérdőjel. szóval a csoport teljesen nyitott.peteyHááát igen is, meg nem is. Az első helyet én is túlzásnak tartom, de a jó szerepléshez a csapat adott. Ha nyerni akarsz, ezzel is meg kell birkózni. Tavaly a 49ersnek is sikerült, őket is oda várták, ahova meg is érkeztek, éppen a döntő nem sikerült, de az már egy másik történet.Mi miért akarunk megmaradni kicsinek, mikor egyértelmű, hogy a csapat nagy akar lenni?! 😊 Félni a csalódástól elvesztegetett lehetőség. 😊MedvepapaNem errol beszeltunk szerintem, hanem a tulhajtott Hyperol, ami senkinek sem jo. Persze, legyunk magabiztosak, eresszuk ra a trashminator Shermant a teljes NFL jatekosallomany es azok csaladtagjaikra, legyunk ott a nagy nevek kozott, de ne tegyunk egy kvazi "kotelezo a SB" terhet rajuk. Az nem egeszseges.endorphyn
Sok van még hátra szeptemberig, nagyon sok...
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
szarni bele. a meccseket a pályán játszák. én spec csöppet félek a Ramstól. tavaly mi nem bírtuk őket megverni, ti is vért izzadva csak a visszavágón, Cardst oda-vissza cidáztatták. Marha jó draftjuk lett, és a Cards is erősebb lett, bár náluk több a kérdőjel. szóval a csoport teljesen nyitott.Hááát igen is, meg nem is. Az első helyet én is túlzásnak tartom, de a jó szerepléshez a csapat adott. Ha nyerni akarsz, ezzel is meg kell birkózni. Tavaly a 49ersnek is sikerült, őket is oda várták, ahova meg is érkeztek, éppen a döntő nem sikerült, de az már egy másik történet.Mi miért akarunk megmaradni kicsinek, mikor egyértelmű, hogy a csapat nagy akar lenni?! 😊 Félni a csalódástól elvesztegetett lehetőség. 😊MedvepapaNem errol beszeltunk szerintem, hanem a tulhajtott Hyperol, ami senkinek sem jo. Persze, legyunk magabiztosak, eresszuk ra a trashminator Shermant a teljes NFL jatekosallomany es azok csaladtagjaikra, legyunk ott a nagy nevek kozott, de ne tegyunk egy kvazi "kotelezo a SB" terhet rajuk. Az nem egeszseges.endorphyn
több mint 11 éve
Erről teljesen lemaradtam. A "van rá 30 szemtanúm" részből és a vád jellegéből következtetve, találhatna magának más társaságot is este.GM John Schneider said the Seahawks are "comfortable" with fifth-round rookie CB Tharold Simon's legal situation.
Simon was arrested last Thursday night for public intimidation, resisting an officer and a noise violation. His attorneys are confident the charges will be dropped. Simon insists that the officers overreacted and he says he has 30 witnesses. We wouldn't expect any league discipline to come down here -- especially because Simon wasn't on a team when the incident went down
több mint 11 éve
Hááát igen is, meg nem is. Az első helyet én is túlzásnak tartom, de a jó szerepléshez a csapat adott. Ha nyerni akarsz, ezzel is meg kell birkózni. Tavaly a 49ersnek is sikerült, őket is oda várták, ahova meg is érkeztek, éppen a döntő nem sikerült, de az már egy másik történet.Mi miért akarunk megmaradni kicsinek, mikor egyértelmű, hogy a csapat nagy akar lenni?! 😊 Félni a csalódástól elvesztegetett lehetőség. 😊MedvepapaNem errol beszeltunk szerintem, hanem a tulhajtott Hyperol, ami senkinek sem jo. Persze, legyunk magabiztosak, eresszuk ra a trashminator Shermant a teljes NFL jatekosallomany es azok csaladtagjaikra, legyunk ott a nagy nevek kozott, de ne tegyunk egy kvazi "kotelezo a SB" terhet rajuk. Az nem egeszseges.
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
braxa88
12 534
53as tippQB: Wilson, Quinn, Portis
RB: Lynch, Turbin, Michael
FB: Robinson
TE: Miller, McCoy, Willson
WR: Harvin, Rice, Tate, Baldwin, Harper
OT: Okung, Giacomini, Bowie, Carpenter
OG: McQuistan, Sweezy, Moffitt, Jeanpierre,
C: Unger
DE: Clemons, Bryant, Bennett, Avril, Irvin, Scruggs
DT: Mebane, Jesse Williams, Jordan Hill, McDaniel, McDonald
LB: Wagner, Wright, Smith, Farwell, Morgan
CB: Sherman, Browner, Winfield, Lane, Simon, Maxwell
S: Thomas, Chancellor, Johnson, Guy
K: Hauschka
P: Ryan
LS: Gresham
több mint 11 éve
Hááát igen is, meg nem is. Az első helyet én is túlzásnak tartom, de a jó szerepléshez a csapat adott. Ha nyerni akarsz, ezzel is meg kell birkózni. Tavaly a 49ersnek is sikerült, őket is oda várták, ahova meg is érkeztek, éppen a döntő nem sikerült, de az már egy másik történet.Mi miért akarunk megmaradni kicsinek, mikor egyértelmű, hogy a csapat nagy akar lenni?! 😊 Félni a csalódástól elvesztegetett lehetőség. 😊
több mint 11 éve
Ja, szerintem maradjunk ennel, oszt jonapot!Hivatalos FB oldal tett ki pár hete egy képet, ami szerint a csapat története során eddig egyszer várt mindenki ennyire SB-t. Talán a '84-es vagy '85-ös évben. Csalódás lett belőle.A hype mar regen megvan, de mondjuk egyetertek, nem jo a tulzott elvaras es magabiztossag. Ekkor vannak a legnagyobb bukok.endorphynHype miatt 😊 Jobb elkerülni.undisputedlyElsők vagyunk a postdraft PR-ben az espn szerint. Annyira nem örülök neki.na de ez miert problema?endorphyn
Tehették volna a 9erst és a hazafiakat az első két helyre.
espn.go.com/nfl/powerrankings/_/year/2013/week/0undisputedly
Ráadásul nem is jó ómen az ilyen erősorrendek tetején ülni. Egyrészt ugye mindenki szeretné megverni az aktuális, legjobban hypeolt csapatot, másrészt amit te is mondasz, egy fiatal csapatnál ez könnyen fejbe szállhat. Jobban áll nekünk a feltörekvő, éhes társaság szerep 😊undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Hivatalos FB oldal tett ki pár hete egy képet, ami szerint a csapat története során eddig egyszer várt mindenki ennyire SB-t. Talán a '84-es vagy '85-ös évben. Csalódás lett belőle.A hype mar regen megvan, de mondjuk egyetertek, nem jo a tulzott elvaras es magabiztossag. Ekkor vannak a legnagyobb bukok.endorphynHype miatt 😊 Jobb elkerülni.undisputedlyElsők vagyunk a postdraft PR-ben az espn szerint. Annyira nem örülök neki.na de ez miert problema?endorphyn
Ráadásul nem is jó ómen az ilyen erősorrendek tetején ülni. Egyrészt ugye mindenki szeretné megverni az aktuális, legjobban hypeolt csapatot, másrészt amit te is mondasz, egy fiatal csapatnál ez könnyen fejbe szállhat. Jobban áll nekünk a feltörekvő, éhes társaság szerep 😊
több mint 11 éve
A hype mar regen megvan, de mondjuk egyetertek, nem jo a tulzott elvaras es magabiztossag. Ekkor vannak a legnagyobb bukok.Hype miatt 😊 Jobb elkerülni.undisputedlyElsők vagyunk a postdraft PR-ben az espn szerint. Annyira nem örülök neki.na de ez miert problema?endorphyn
-- TIME I'AM! --