Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Újabb RB! Készülünk a Lynch utáni korszakra?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Lynch, Turbin, Krisztin, és most még Ware is. Soook ez.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Első ránézésre Williams-el behúztunk egy vadembert. Jó lesz ez!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Annyi tidbit van ebben a cikkben Willsonról, mint máshol egy csapatnál 😊proplayerinsiders.com/luke-willson-is-a-stand-up-guy/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Luke Willson, TE.blokkoló TE. Miller mehet elkapni, POban megmutatta h az megy neki
több mint 11 éve
JESSE WILLIAMS (DT) és tradekrankovics
THAROLD SIMON (CB)krankovicsJesse elvileg 2. köröstalent. Értékes húzások, de LB még mindig kell. Nincs semmi depth a kezdő hármas mögött.
több mint 11 éve
Sebii
3 536
Nekem is tetszik ez a pick. Rice sokat keres, Tate jövőre FA, szóval nem árt utánpótlás után nézni. Valamint nagyin jó blokkoló is.
több mint 11 éve
Nem a játékos minőségével van bajom 😊Ez a WR egy nagyon nagy LOL húzás.undisputedlyén is örülök neki, ahogy braxa, ráadásul mélységi célpont. 😊Medvepapa
Vannak nagyobb upgrade needes helyek is, habár ha Rice-t elengedjük következő szezonban akkor megértem.
több mint 11 éve
Ez a WR egy nagyon nagy LOL húzás.undisputedlyén is örülök neki, ahogy braxa, ráadásul mélységi célpont. 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Ez a WR egy nagyon nagy LOL húzás.
több mint 11 éve
na megint bebizonyosodott, h PC-ek qrvara nem need alapjan huznak... ok mennek a boardjukon vegig es mindig BPA... idaig bevalt... Szerintetek, ha Eddie LAcyt nem viszik ki elolunk, akkor ot huztuk volna elsore, vagy maradt volna Christine? jajj de szeretnem en azt a board-ot latni 😀
a pickekrol annyit, hogy en biztosan masokat huztam volna... na de nem is en iranyitom a Hoxot...
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Egyenlőre nem sokat mondanak nekem a nevek. Michael nekem nem tűnik rossznak, gyors és tiszta izom. Meglátjuk mire lesz elég. Ja, egyébként a Christine nem női név?Hill kicsit puhának tűnik, a TC majd eldönti mi lesz vele.
Most jöhet a TE, LB és az OL, vagy WR, a végéről meg kukázunk mindenféle gyémántot, ahogy szoktuk. Van pick bőven.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Carroll Hillről:"We’re going to play him at the 3-technique, and he can play at nose as well," explained coach Pete Carroll. "We like to move him ... not just stick him on the center like we do with (Brandon) Mebane. We’re hoping to use his special quicks."
Mebane, Hill, Bennett, McDonald, McDaniel, Howard
mély a DT depht, de elájulva nem vagyok, nagyon nem.
több mint 11 éve
Duff
3 133
Attól függetlenül szerintem futó ráért volna még jóval később. Teljesen "Seahawks" pick volt ez megint, bent volt még pl. Warford, Williams!
több mint 11 éve
Na, a futóra ráéreztem, habár 2. körben én sem számítottam rá. Az elvvel egyetértek, ezt korábban is leírtam. Tavaly mi futottunk a legtöbbször a ligában. A passzjátékunkat is a futás alapozza meg, így egyszerűen felelőtlenség lett volna a Lynch-Turbin kettőssel nekivágni.Ami hiányérzetet kelt bennem, az a TE. Elég drágák vagyunk a poszton, jó lett volna hozni egy olcsóbb minőségi rookiet cap szempontból mindenképpen. Szinte biztos vagyok benne, hogy a hátralévő cetlikkel találunk még értéket.
több mint 11 éve
És ne feledjük, ismerjük a múltat, nekünk a draftnak a java csak most kezdődik! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
A letrade meg volt. Én jobban örültem volna ha O-lineba(Warford, Armstead) húzunk itt, DE Michael a class 3 legjobb futója között van, overall 62-n teljesen korrekt választás. Az always compete elv alapján pedig Turbinnek(vagy akár Lynchnek is) kell a versenytárs, hát kaptak, nem is akármilyet! Mivel nem volt égető need a csapatban, nálam ez a pick teljesen rendben van, örülök Michaelnek. És ugye kaptunk extra 5., és 6. kört, szerintem felmegyünk majd 4.-be, h ott kettőt húzzunk.Jordan Hill megint rendben van nálam. Lehet voltak bent jobbak a poszton(pl. Brandon Williams), de a különbség elenyésző ha van egyáltalán, futás ellen jó, pass-rusher képessége is van, elég agresszív a poszthoz. Illik 3T-be, ahová szánjuk. Nem kiemelkedő, de nem rossz. Mondjuk nincs nagy upside. Reméljük jó lesz. 😊
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Hát rohadtul nem tetszett ez a pick, de most így jobban átgondolva kicsit megértem. Washington elment, és lehet nem akarják a sokmilliós Harvint összetöretni visszahordóként. Valamint Lynchnek is voltak sérülései a szezon végén. Nem a legjobb pick, de azért nem is olyan borzalmas.Sebii2.körben? de
több mint 11 éve
Sebii
3 536
Hát rohadtul nem tetszett ez a pick, de most így jobban átgondolva kicsit megértem. Washington elment, és lehet nem akarják a sokmilliós Harvint összetöretni visszahordóként. Valamint Lynchnek is voltak sérülései a szezon végén. Nem a legjobb pick, de azért nem is olyan borzalmas.