Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Olcsó poénokkal mulatjuk az időt, ha már eltradeltük a mai cetlinket 😊😊silent7939Igen 😊undisputedlyElsőben?silent7939Alig várom az első kört, ti is!? 😀MedvepapaVan egy érzésem,hogy egy WR jön!
Habár ki tudja...undisputedly
több mint 11 éve
😊Igen 😊undisputedlyElsőben?silent7939Alig várom az első kört, ti is!? 😀MedvepapaVan egy érzésem,hogy egy WR jön!
több mint 11 éve
Igen 😊Elsőben?silent7939Alig várom az első kört, ti is!? 😀MedvepapaVan egy érzésem,hogy egy WR jön!
több mint 11 éve
Elsőben?Alig várom az első kört, ti is!? 😀MedvepapaVan egy érzésem,hogy egy WR jön!
több mint 11 éve
Alig várom az első kört, ti is!? 😀MedvepapaVan egy érzésem,hogy egy WR jön!
Habár ki tudja...
több mint 11 éve
Alig várom az első kört, ti is!? 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
hát nem tudom, én a TE kérdést annyira nem érzem vészesnek. zach jövőre ki lesz rugva, felszabadul azzal elég sok pénz, aztán majd draftról hoznak vkit. sherman is meg fogja kapni a pénzét, sztem az első körben mindenki boldog lesz, russeles résznél lesz majd érdekesebb, h rajta kívül ki h kap majd.Érdekes kérdés. Lefoglalunk egy nagy szeletet a sapkából,hogy -a kinti fórumokat idézve- egy olyan poszton kössünk magunkhoz játékost, amelyik könnyebben helyettesíthető, mint mondjuk a CB1, vagy a TE.Megvan a Chancellor hosszabbítás, ahogy az kell! 😊 Szép volt JS!Na vegre, ez jo hir! 😊 Nem gyenge a 17 millas garantalt fizuja.endorphyn
www.nfl.com/news/story/0ap1000000162313/article/seattle-seahawks-signs-kam-chancellor-through-2017Medvepapa
Másrészről viszont itt egy játékos, aki sokadik körös draft pickből tényleg probowler, hírhedt hardhit mester lett, és példát mutathat vele a frencsájz. "Nem számít honnan jössz,ha keményen dolgozol és teljesítesz, kapod a nagy pénzt" 😊 Megérdemelte.undisputedly
egyébként meddig vághatjuk ki zachet h ne legyen dead cap a fizuja?
több mint 11 éve
Érdekes kérdés. Lefoglalunk egy nagy szeletet a sapkából,hogy -a kinti fórumokat idézve- egy olyan poszton kössünk magunkhoz játékost, amelyik könnyebben helyettesíthető, mint mondjuk a CB1, vagy a TE.Megvan a Chancellor hosszabbítás, ahogy az kell! 😊 Szép volt JS!Na vegre, ez jo hir! 😊 Nem gyenge a 17 millas garantalt fizuja.endorphyn
www.nfl.com/news/story/0ap1000000162313/article/seattle-seahawks-signs-kam-chancellor-through-2017Medvepapa
Másrészről viszont itt egy játékos, aki sokadik körös draft pickből tényleg probowler, hírhedt hardhit mester lett, és példát mutathat vele a frencsájz. "Nem számít honnan jössz,ha keményen dolgozol és teljesítesz, kapod a nagy pénzt" 😊 Megérdemelte.
több mint 11 éve
Megvan a Chancellor hosszabbítás, ahogy az kell! 😊 Szép volt JS!Na vegre, ez jo hir! 😊 Nem gyenge a 17 millas garantalt fizuja.
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Megvan a Chancellor hosszabbítás, ahogy az kell! 😊 Szép volt JS!Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Így, hogy Revis kalóz lett, lesz Sherman-Revis showndown és trash háború...amán lesz jóóó! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Hauschka csak csere lesz, Harvin fog rúgni is! 😀 De komolyan, kíváncsi vagyok, hogy 1 év v. több, és hogy megversenyeztetik-e Wiggs-el a TC-ben. Azt tudni kell, hogy Wiggs ágyúlábú. 😊hát igen... ebben én is kiegyeznék, csak sajnos ez az nfl 😀SeaSzilaHawkHauschka olyan ehhh... közelről meg középtávoliról nagyon jó, de ha a meccs végén 50+-os rúgás kell, akkor beopjuk vele...SeaSzilaHawkJa, erősödnie kellene, de remélem olyan jó lesz a Offense, hogy csak extra pontokat kell rugdosni, meg kickoffot, abban meg jó. 😊krankovics
több mint 11 éve
hát igen... ebben én is kiegyeznék, csak sajnos ez az nfl 😀Hauschka olyan ehhh... közelről meg középtávoliról nagyon jó, de ha a meccs végén 50+-os rúgás kell, akkor beopjuk vele...SeaSzilaHawkJa, erősödnie kellene, de remélem olyan jó lesz a Offense, hogy csak extra pontokat kell rugdosni, meg kickoffot, abban meg jó. 😊krankovics
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
krankovics
407
Hauschka olyan ehhh... közelről meg középtávoliról nagyon jó, de ha a meccs végén 50+-os rúgás kell, akkor beopjuk vele...SeaSzilaHawkJa, erősödnie kellene, de remélem olyan jó lesz a Offense, hogy csak extra pontokat kell rugdosni, meg kickoffot, abban meg jó. 😊
több mint 11 éve
Hauschka olyan ehhh... közelről meg középtávoliról nagyon jó, de ha a meccs végén 50+-os rúgás kell, akkor beopjuk vele...
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Elég jó, csak ne legyen sok 50+ kísérlete. Akkor nem lesz baj vele.Na Hauschka marad. Örülünk?krankovicsNyilvan. Eleg jokis rugo. Plane, ha rendbejon a laba.endorphyn
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
krankovics
407
Offseason 2. rész + sorsolás.
seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/20/Irany_a_Super_Bowl/
több mint 11 éve
Na Hauschka marad. Örülünk?krankovicsNyilvan. Eleg jokis rugo. Plane, ha rendbejon a laba.
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Háát, nem is tudom NO-otthon; SF-13pont/meccs tavaly (mondjuk a második meccsen ez is bravúr volt...), NYG-2011-ben is megvertük őket, mi erősödtünk, ők gyengültek - valahogy ettől a három meccstől nincs bennem a zabszem... A texas-colts keményebbnek tűnik, vagy ha már mindenféleképpen triplet, akkor TB+ATL+Min... bár... fényes nappal a Király utcában jobban rettegek...nem a csapatok sorrendjére, inkább arra hogy lesz 5 korai meccs, 1 idegenbeli TNF, 3 egymás utáni kemény meccs(NO,@SF,@NYG), ebből MNF a NO ellen aztán egyből SF rövid héten, 5/8 idegenben a szezon első felében.peteywww.nfl.com/schedules/2013/REG/SEAHAWKSA tavalyihoz képest könnyebbnek tűnik, pláne, ha az O# az első héttől hozza az év végi formáját.
nem egyszerű sorsoláspetey
És persze mindenki bízik, az erős L.O.B.B.Y. tevékenységben. 😀12
((Kicsit csalódott vagyok, hogy nem kérdeztél rá, mi az a lobby? 😀 ))
Annyi a szerencse, hogy a 3 kemény meccsre rá tudunk pihenni, fel tudunk készülni. Persze ez rosszul is jöhet, ha kiesünk a ritmusból.Bármi jöhet rosszkor, sérülés, balfaszkodás, meglátjuk RW tényleg az-e, akinek mutatja magát, például, hogy mit tud kezdeni PHval?!
A Rams elleni szezonzáró meg már lassan kőbe lesz vésve.Sebii
több mint 11 éve
Sebii
3 536
Annyi a szerencse, hogy a 3 kemény meccsre rá tudunk pihenni, fel tudunk készülni. Persze ez rosszul is jöhet, ha kiesünk a ritmusból.nem a csapatok sorrendjére, inkább arra hogy lesz 5 korai meccs, 1 idegenbeli TNF, 3 egymás utáni kemény meccs(NO,@SF,@NYG), ebből MNF a NO ellen aztán egyből SF rövid héten, 5/8 idegenben a szezon első felében.peteywww.nfl.com/schedules/2013/REG/SEAHAWKSA tavalyihoz képest könnyebbnek tűnik, pláne, ha az O# az első héttől hozza az év végi formáját.
A Rams elleni szezonzáró meg már lassan kőbe lesz vésve.
több mint 11 éve
nem a csapatok sorrendjére, inkább arra hogy lesz 5 korai meccs, 1 idegenbeli TNF, 3 egymás utáni kemény meccs(NO,@SF,@NYG), ebből MNF a NO ellen aztán egyből SF rövid héten, 5/8 idegenben a szezon első felében.www.nfl.com/schedules/2013/REG/SEAHAWKSA tavalyihoz képest könnyebbnek tűnik, pláne, ha az O# az első héttől hozza az év végi formáját.
több mint 11 éve
Sebii
3 536
Carolinában kezdünk, ideális első ellenfél. Kemény védelem, akiket passzal azért meg lehet verni, lesz lehetőség Harvin tesztelésére. Jó erőpróba lesz a felforgatott védőfalnak a Newton-Stewart-Williams trió. Verhető, de nem könnyű ellenfél.
több mint 11 éve
www.nfl.com/schedules/2013/REG/SEAHAWKSA tavalyihoz képest könnyebbnek tűnik, pláne, ha az O# az első héttől hozza az év végi formáját.
És persze mindenki bízik, az erős L.O.B.B.Y. tevékenységben. 😀