Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Hype miatt 😊 Jobb elkerülni.Elsők vagyunk a postdraft PR-ben az espn szerint. Annyira nem örülök neki.na de ez miert problema?endorphyn
Tehették volna a 9erst és a hazafiakat az első két helyre.
espn.go.com/nfl/powerrankings/_/year/2013/week/0undisputedly
több mint 11 éve
Csak a jozansag miatt 😊LOL, tényleg! 😀 Mondjuk már locker-room videón is összetévesztettem őket, itt sem volt nehezebb. 😀az Rice.The Legion Of Boom slow Tuesday night:hát ha Sherm van a konyhában, akkor ET biztos épp a pizzát rendeli... 😀 😀 😀Medvepapa
endorphyn
a többit meg nem ismerem meg. azok nem Sidney haverjai? 😀braxa88
Kapott TD-k? Minek bosszankodni? 😊Medvepapa
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
LOL, tényleg! 😀 Mondjuk már locker-room videón is összetévesztettem őket, itt sem volt nehezebb. 😀az Rice.The Legion Of Boom slow Tuesday night:hát ha Sherm van a konyhában, akkor ET biztos épp a pizzát rendeli... 😀 😀 😀Medvepapa
endorphyn
Kapott TD-k? Minek bosszankodni? 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Baldwin tartja a kamerat. Elvileg Sidney-nel vannak.az Rice.The Legion Of Boom slow Tuesday night:hát ha Sherm van a konyhában, akkor ET biztos épp a pizzát rendeli... 😀 😀 😀Medvepapa
endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
braxa88
12 534
az Rice.The Legion Of Boom slow Tuesday night:hát ha Sherm van a konyhában, akkor ET biztos épp a pizzát rendeli... 😀 😀 😀Medvepapa
endorphyn
a többit meg nem ismerem meg. azok nem Sidney haverjai? 😀
több mint 11 éve
Egyébként 2012 összes TD, bár csak növeli a vágyat szeptemberre. 😊es a kapottak? 😊
Medvepapa
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Lehet, hogy mi is azt tennenk 😊The Legion Of Boom slow Tuesday night:hát ha Sherm van a konyhában, akkor ET biztos épp a pizzát rendeli... 😀 😀 😀Medvepapa
endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Egyébként 2012 összes TD, bár csak növeli a vágyat szeptemberre. 😊Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
The Legion Of Boom slow Tuesday night:hát ha Sherm van a konyhában, akkor ET biztos épp a pizzát rendeli... 😀 😀 😀
endorphyn
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
The Legion Of Boom slow Tuesday night:-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Elsők vagyunk a postdraft PR-ben az espn szerint. Annyira nem örülök neki.na de ez miert problema?
Tehették volna a 9erst és a hazafiakat az első két helyre.
espn.go.com/nfl/powerrankings/_/year/2013/week/0undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Elsők vagyunk a postdraft PR-ben az espn szerint. Annyira nem örülök neki.Tehették volna a 9erst és a hazafiakat az első két helyre.
espn.go.com/nfl/powerrankings/_/year/2013/week/0
több mint 11 éve
Nézegetem a friss fogásokat, tetszik ez a Simon gyerek, olyan Sherman 2-nek néz ki. Nem a játéka alapján, az majd kiderül, de pont akkora genyó lesz. Már ha túléli a TC-t-garrett27Én is benne látok potenciált. CB-ket tudunk nevelni, lesz kitől tanulnia.
több mint 11 éve
Nézegetem a friss fogásokat, tetszik ez a Simon gyerek, olyan Sherman 2-nek néz ki. Nem a játéka alapján, az majd kiderül, de pont akkora genyó lesz. Már ha túléli a TC-t-
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
helmut, vélemény a draftunkról?
több mint 11 éve
Összesítve:Azért a fene nagy hurrá hangulatnak sem kell felülni ilyenkor. Draft idején hirtelen mindenki CJ 2.0 vagy az új Boldin lesz. A 49ers és a Rams pedig alapból jobb helyzetből indultak a cetlik terén mint azt mi tettük. Borzasztóan kemény lesz ez a csoport. Én három egyenlő erőt képviselő csapatot látok, de a Cardinals-t sem lesz könnyű oda-vissza verni 😛
62: Christine Michael, RB - Lehetett BPA-zni, ő volt az 1. a boardon, RB kellett, én örülök neki.
87: Jordan Hill, DT - DT depth mélyítés, nagy lesz a harc a TC-ben ezen a poszton(is).
123: Chris Harper, WR - remek pick. Atletikus, fizikális mélységi célpont, RZ target. Kellett. Van.
137: Jesse Williams, DT - Ha szépen felgyógyul a sérüléséből, akkor "Monstar" lesz! 😀 Jó pick.
138: Tharold Simon, CB - Tipikus PC-féle CB, kicsit agyatlan, de focizni tud. Watch the tape! 😊
158: Luke Wilson, TE - VMD mögött háttérbe szorult, de nem rossz prospect, elég nagy upside.
194: Spencer Ware, RB - Na őt nem értettem. Aztán kiderült, hogy FB lesz. Hááát....azt sem értem...
220: Ryan Seymour, G - Mindenhol játszott az O-falban, értékes backup lehet belőle.
231: Ty Powell, DE - Kurva jó ST húzás, később akár szituációs rusher is lehet.
241: Jared Smith, DT - Az idei J.R. Sweezy. Átképezzük G-ba. Csakhogy Cable se unatkozzon. 😊
242: Michael Bowie, OT - Ezzel a névvel inkább zenéljen. 😀 Projekt OT, amíg nem vágták ki, kezdő volt.
A csoportellenfelek nevek alapján mindenképpen erősödtek, de nem aggódok, a focit a pályán játsszák.
GO HAWKS!!Medvepapa
A tapasztalat amúgy azt mutatja,hogy olyan nagy erő-eltolódás nem szokott jönni egy-egy draft után.
Amiről viszont soha senki nem beszél, az a várható visszaesés. Játékos és csapat szinten is 😊
Ha minden, előző évben kiemelkedően teljesítő játékos hozná a formáját a következő évben, és minden fejlődést mutató játékos megugorná azt a szintet egy offseason alatt amit várnak tőle, ráadásul még a draft remények is megelevenednének, mind a 32 csapat allstar kaliber lenne.
Jelenleg úgy állunk,hogy tavalyhoz képest O# oldalán robbanékonyabb és keményebb lett az elkapósor. Harper akár első héttől meglepetést okozhat, Harvin-t pedig nem kell ugye magyarázni.
Falba csak töltelék jött és project, futó szekciót feltöltöttük,de a kezdő poszt itt sem szorult upgradere. Qb kérdés szintúgy, ergo támadó oldalon az előbb említett 2 játékos adhat okot a reményre.
Védelem érdekesebb. Winfield érkeztével remélhetőleg csökken a sok elszenvedett 3&sok complete, ráadásul húztunk egy projectet is Simon személyében. CB sor tehát upgrade.
Safety ugye a csapat erőssége, nem történt változás.
LB sorba UDFA jött több is, nem számolhatunk azzal,hogy akár egy is a csapatban marad. Itt a kezdő hármason kívül minőségi csere nem igen van, de még a sokszor említett versenyhelyzet sincs TC-re.
Falban erősödtünk passrush tekintetében FA-ról és draftról is. Nekem Jesse-vel kapcsolatban vannak fenntartásaim most,hogy láttam pár videót. Tisztán az erejéből él, ami jellemzően nem akkora fegyvertény a profik között, mivel itt jóval erősebb támadókkal találkozik majd mint az egyetemen. Ezen kívül sokszor kerül a földre, és ilyenkor nagyon esetlennek is tűnik a mozgása. Mindazonáltal elég mobilisnak tűnik, és minden szaki szerint nagy steal. Bennett és Avril is nagy upgrade.
több mint 11 éve
Összesítve:62: Christine Michael, RB - Lehetett BPA-zni, ő volt az 1. a boardon, RB kellett, én örülök neki.
87: Jordan Hill, DT - DT depth mélyítés, nagy lesz a harc a TC-ben ezen a poszton(is).
123: Chris Harper, WR - remek pick. Atletikus, fizikális mélységi célpont, RZ target. Kellett. Van.
137: Jesse Williams, DT - Ha szépen felgyógyul a sérüléséből, akkor "Monstar" lesz! 😀 Jó pick.
138: Tharold Simon, CB - Tipikus PC-féle CB, kicsit agyatlan, de focizni tud. Watch the tape! 😊
158: Luke Wilson, TE - VMD mögött háttérbe szorult, de nem rossz prospect, elég nagy upside.
194: Spencer Ware, RB - Na őt nem értettem. Aztán kiderült, hogy FB lesz. Hááát....azt sem értem...
220: Ryan Seymour, G - Mindenhol játszott az O-falban, értékes backup lehet belőle.
231: Ty Powell, DE - Kurva jó ST húzás, később akár szituációs rusher is lehet.
241: Jared Smith, DT - Az idei J.R. Sweezy. Átképezzük G-ba. Csakhogy Cable se unatkozzon. 😊
242: Michael Bowie, OT - Ezzel a névvel inkább zenéljen. 😀 Projekt OT, amíg nem vágták ki, kezdő volt.
UDFA:
Matt Austin, WR - Sokat volt sérült eleinte, de aztán volt 2 vállalható éve. 6-2, 200 lbs.
Alvin Bailey, G - Örülök. Kezdő potenciállal rendelkezik, bár a junior éve nem volt túl jó. Ettől még luxus, h nem draftolták. Jó fogás, nagy upside.
Ramon Buchanan, LB - Remek Hurricanes LB, viszont 2011-ben megsérült a térde, 2012-ben pedig 2. meccsen rásérült, és vége. Ha újra egészséges lesz, kezdő kaliber. Jó pick!
John Lotulelei, LB - Egész jó prospect, 120 szerelés 2012-ben, rosterért küzdhet. Nem Star-rokon. 😊
Ray Polk, SS - Chancellor stílusú játékos, de borzasztó coverben.
Dominique Whaley, RB - A Sooners vezető futója volt a sérüléséig, állítólag már teljesen felépült. Nehéz lesz rosterre kerülnie.
Craig Wilkins, LB - kurva gyors, jól szerel, 2012-ben 90 tackle, 13.5 TFL, 6.5 sack. ST kandidáns lehet.
Kenneth Boatright, DE - egész technikás DE-nek tűnik, 6-3, 255 lbs.
Jordon Roussos, G - college LT, de NFL-ben G lesz, illik a ZBS-be, projekt.
Nekem tetszik a draftunk, egyedül a Ware pick nem, Bohanonnak örültem volna, ha már FB... O-line upgrade elmaradt, egyelőre max backup játékosok jöttek, bár Bailey nagy fogás lehet. LB dettó, Smith-ben bízunk, de mondom Buchanan simán jó, kérdés, hogy mit bír a térde majd.
A csoportellenfelek nevek alapján mindenképpen erősödtek, de nem aggódok, a focit a pályán játsszák.
GO HAWKS!!
több mint 11 éve
Vegyes érzelmek a draft után. Most már biztos, hogy Carollékat nem érdekli a prospect "neve". Ha valakibe fantáziát látnak akkor kell nekik. Draft stratégiánk tipikus Boom or Bust. Nem hinném, hogy a második körben kellett volna RB húzni a Szörnyeteg meg a Turbinátor mellé. Ráért volna 5-6 körben is ha már annyira kell nekik valaki. Hátrébb már voltak ésszerű megoldások, DT én is szerettem volna.Ez megint egy közepes draft volt. A baj csak az hogy csoprort riválisaink szerintem jobban draftoltak. Az idő fogja eldönteni mennyit érnek a pickjeink.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
braxa88
12 534
mindkét pick OKelőbbi egy ismeretlen OG,de tud C.t és OT is játszani
Powell meg pass rusher
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek, mi a terv...Ware-t nem értem...
több mint 11 éve
braxa88
12 534
igen az eldőlt h Malcolm Smith kezdőazért van LB depht: Farwell, Toomer, Morgan
de ha sérülés van szarban a haza
Amugy Ware vmi iszonyat hülyeség
több mint 11 éve
Újabb RB! Készülünk a Lynch utáni korszakra?garrett27Az a baj,hogy hátsó körben jobban értünk a védelembe draftolással, mint a támadósor erősítéséhez.
Az én szememben ennyire hátul az O#-ba való húzás = tucatember a TC-re.
Ezek szerint PC lesz a backup LB 😀