Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Jòò, a 10 sack elpoénkodàsa volt a dolognak. De azért még ne küldjük màr el a csapattòl...plàne ha Maddenben meglesz a 10 sack. 😀 Én tovàbbra is tõle vàrom a legnagyobb fejlõdést tavalyhoz képest.MedvepapaNyakára hoztak pár új embert, csoda hogy nem lett rögtön alkoholista!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Jòò, a 10 sack elpoénkodàsa volt a dolognak. De azért még ne küldjük màr el a csapattòl...plàne ha Maddenben meglesz a 10 sack. 😀 Én tovàbbra is tõle vàrom a legnagyobb fejlõdést tavalyhoz képest.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Össze kellene zárni Washingtonnal 😊Fogynak az endjeink kezdésre, Clem, Scruggs, Irvin...az meg, hogy lebukott pech, ennyi. Így is meg lesz neki a 10 sack! 😊Medvepapahe? arra én kíváncsi leszek... ha tényleg olyan hülye, mint ahogy kinéz, akkor sokáig nem lesz nálunk... 😀 10 sack? álmodj királylány 😀SeaSzilaHawk
Habár köztudott hogy mindenki doppingol, csak nem mindenki bukik le 😊
több mint 11 éve
Fogynak az endjeink kezdésre, Clem, Scruggs, Irvin...az meg, hogy lebukott pech, ennyi. Így is meg lesz neki a 10 sack! 😊Medvepapahe? arra én kíváncsi leszek... ha tényleg olyan hülye, mint ahogy kinéz, akkor sokáig nem lesz nálunk... 😀 10 sack? álmodj királylány 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Fogynak az endjeink kezdésre, Clem, Scruggs, Irvin...az meg, hogy lebukott pech, ennyi. Így is meg lesz neki a 10 sack! 😊Medvepapa..Maddenben 😀
több mint 11 éve
Fogynak az endjeink kezdésre, Clem, Scruggs, Irvin...az meg, hogy lebukott pech, ennyi. Így is meg lesz neki a 10 sack! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Valamit nagyon szarul csinálunk,hogy folyamatosan lebuknak a játékosaink. Lehet,hogy upgradelni kellene azt a szert olyanra amit a többiek is használnak 😀Mondanám,hogy nem veszítünk sokat, de a LB pick hiánya arra engedett következtetni,hogy PC-ék komolyan gondolják a hybrid front7-t egy-egy downra, ott meg kapott is volna szerepet az együgyűje...
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Na a drága jó első körös Irvinünk már megcsinálta a hülyeséget... lassan lehet lemondani róla...SeaSzilaHawkjaja én már cutolnám is 😂
több mint 11 éve
dugo93
4 230
agydoppinggal bukott le, ez az ironikusjjncaanem értem miért kap büntetést..itt a bizonyiték, hogy nem ért semmit 😀
több mint 11 éve
Blackmon után egy másik 2012-es első körös játékost is elmeszelt az NFL 4 meccsre: Bruce Irvin (Seattle DE) doppingolás miatt bűnhődik, az Adderall nevű szerrel bukott le. A bizonyos esetekben gyógyszerként alkalmazott készítmény hatóanyagait, az amfetamint és dextroamfetamint a legveszélyesebb drogok között tartják számonagydoppinggal bukott le, ez az ironikus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Na a drága jó első körös Irvinünk már megcsinálta a hülyeséget... lassan lehet lemondani róla...
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
www.footballnation.com/content/seattle-seahawks-2013-schedule-predicting-the-wins-and-losses/22748/1/Ez egy szuper cikk! Legalább most már tudom melyik meccset érdemes megnéznem, és melyik meccs lesz zakó. Egyébként a 8. héten a Rams ellen Wilson csak egy picket dob, és nem hármat. Valaki elnézte a varázsgömbjét.
gecinehéz a schedule, szal a 9-7.es PO nélküli szezon is benne van a pakliban...braxa88
De komolyan, ilyen alapon megírni a meccsek kimenetelét.... nevetséges.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
braxa88
12 534
www.footballnation.com/content/seattle-seahawks-2013-schedule-predicting-the-wins-and-losses/22748/1/(pl frisconak messze könnyebb a sorsolása)
gecinehéz a schedule, szal a 9-7.es PO nélküli szezon is benne van a pakliban...braxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
www.footballnation.com/content/seattle-seahawks-2013-schedule-predicting-the-wins-and-losses/22748/1/gecinehéz a schedule, szal a 9-7.es PO nélküli szezon is benne van a pakliban...
több mint 11 éve
A rookie minicamp a VMAC-ben volt tartva, de a jó időre tekintettel outside.Bár ugyanezt Moffittból is simán kinézném, de Sherm volt az. 😊
A pálya mellett pedig van egy tó. Na találjátok ki, ki volt képes odamenni egy jetski-vel,hogy megnézze az újoncokat? 😀
undisputedly
több mint 11 éve
A rookie minicamp a VMAC-ben volt tartva, de a jó időre tekintettel outside.A pálya mellett pedig van egy tó. Na találjátok ki, ki volt képes odamenni egy jetski-vel,hogy megnézze az újoncokat? 😀
több mint 11 éve
aláírt: Harper, Seymour, Willson, Jesse Williams, és Jared SmithNa és Krisztina mikor fog aláírni? Nem volna hülyeség, igen gyors a fickó, bár tudom, hogy ez önmagában édeskevés, de látok benne fantáziát.
mind 4évrebraxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Nem azt mondtam, h jòsolj, hanem hogy tippelj. 😀 Pl. Boatright elõléphet meggyõzõ jàtékkal Scruggs kivàlàsa utàn. Ill. én személyesen még Wilkinsnek szurkolok.majd megmondom az első 2 PS meccs utánJó, akkor legyen úgy, hogy rajta kívül. 😊MedvepapaHa már rookie camp...amióta PC az edző, minden évben volt olyan udfa, aki odaért a rosterre. Ti idén ki(ke)t láttok erre esélyesnek?ő a legismertebb szal nyilván ő a legesélyesebbbraxa88
Nálam Alvin Bailey a jelölt.Medvepapa
jelenleg honnan tudnám 😛braxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
majd megmondom az első 2 PS meccs utánJó, akkor legyen úgy, hogy rajta kívül. 😊MedvepapaHa már rookie camp...amióta PC az edző, minden évben volt olyan udfa, aki odaért a rosterre. Ti idén ki(ke)t láttok erre esélyesnek?ő a legismertebb szal nyilván ő a legesélyesebbbraxa88
jelenleg honnan tudnám 😛
több mint 11 éve
braxa88
12 534
aláírt: Harper, Seymour, Willson, Jesse Williams, és Jared Smithmind 4évre
több mint 11 éve
Jó, akkor legyen úgy, hogy rajta kívül. 😊Ha már rookie camp...amióta PC az edző, minden évben volt olyan udfa, aki odaért a rosterre. Ti idén ki(ke)t láttok erre esélyesnek?ő a legismertebb szal nyilván ő a legesélyesebbbraxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Ha már rookie camp...amióta PC az edző, minden évben volt olyan udfa, aki odaért a rosterre. Ti idén ki(ke)t láttok erre esélyesnek?ő a legismertebb szal nyilván ő a legesélyesebb
több mint 11 éve
Ha már rookie camp...amióta PC az edző, minden évben volt olyan udfa, aki odaért a rosterre. Ti idén ki(ke)t láttok erre esélyesnek?Nálam Alvin Bailey a jelölt.
több mint 11 éve
Ma kezdődik a rookie mini-camp.