Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Grat a győzelemhez! Nagyon szurkolok majd nektek a Saints ellen. Boruljon csak az a papírforma!hátja, Hassi kell mert Charlie szar, srceent én is tudok dobni...
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon remélem, h Hassie visszatér, mert akármilyen rossz meccsei is voltak idén, de sztem 100x több potenciál van benne, mint 'bootleg' Charlie-ban és ő már nem kicsit rutinos PO csóka. 1 meccsre nagyon össze tudja kapni magát és ezt a csapatot.
Más. Én nem igazán értem, h Leon Washingtont miért nem használjátok többet O-ban. Fizikálisan szerencsére baromira rendben van, miért nem használjátok többet draw playeknél vagy screeneknél, ahol gyilkos lehetne?
És még annyi, h Golden Tate-ről mi a véleményetek? Hol tart most a fejlődése és mit láttok benne?Robilluma
Washington... igen benne mindig benne van a nagy play, nem csaka DTben kéne használni... majd talán jövőre egy jobb fallal...
Tate. hát tanulja még az NFLt, jövőre talán vagy utána kitörhet mert baromira ügyes srác, de ez nem az ő éve volt
több mint 13 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon remélem, h Hassie visszatér, mert akármilyen rossz meccsei is voltak idén, de sztem 100x több potenciál van benne, mint 'bootleg' Charlie-ban és ő már nem kicsit rutinos PO csóka. 1 meccsre nagyon össze tudja kapni magát és ezt a csapatot.RobillumaIlyen fal mellett? "Bootleg-Csárli" az egyetlen esélyünk.
több mint 13 éve
És még annyi, h Golden Tate-ről mi a véleményetek? Hol tart most a fejlődése és mit láttok benne?RobillumaDobni kell neki egy kis fánkot és akkor jó lesz 😂 Amúgy én ügyesnek tartom, WR poszton hál istennek nincsenek gondjaink(bár azé tegnap williamstől kiborultam az end zoneos bohóckodása miatt)
Amúgy Saintset megverjük 22:26ra :cool:
több mint 13 éve
Grat a győzelemhez! Nagyon szurkolok majd nektek a Saints ellen. Boruljon csak az a papírforma!Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon remélem, h Hassie visszatér, mert akármilyen rossz meccsei is voltak idén, de sztem 100x több potenciál van benne, mint 'bootleg' Charlie-ban és ő már nem kicsit rutinos PO csóka. 1 meccsre nagyon össze tudja kapni magát és ezt a csapatot.
Más. Én nem igazán értem, h Leon Washingtont miért nem használjátok többet O-ban. Fizikálisan szerencsére baromira rendben van, miért nem használjátok többet draw playeknél vagy screeneknél, ahol gyilkos lehetne?
És még annyi, h Golden Tate-ről mi a véleményetek? Hol tart most a fejlődése és mit láttok benne?
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
nem, dehogyis. egy fiatal MH, SA, WJ, Hackett, Burleson, Engram, DJax, Tatupu stb elég veretes névsor volt akkor is. bár kellett hozzá a 9ers, Rams, Cards "lelkes" asszisztálása is 😀Azért volt nagyon jó csapatunk, ezt nem vitathatod el tőlünk.SebiiAzért a nem állandó résztvevő ránk sztem nem igaz. Elmúlt 2 évben nem voltunk ott, de azelőtt 5 évig zsinórban.SebiiAz NFCW varázsa 😀petey
braxa: sajnos az okokat mindenki ismeri :rolleyes:
több mint 13 éve
braxa88
12 534
nektek mégsem sikerült 😛Azért a nem állandó résztvevő ránk sztem nem igaz. Elmúlt 2 évben nem voltunk ott, de azelőtt 5 évig zsinórban.SebiiAz NFCW varázsa 😀petey
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Azért volt nagyon jó csapatunk, ezt nem vitathatod el tőlünk.Azért a nem állandó résztvevő ránk sztem nem igaz. Elmúlt 2 évben nem voltunk ott, de azelőtt 5 évig zsinórban.SebiiAz NFCW varázsa 😀petey
több mint 13 éve
Azért a nem állandó résztvevő ránk sztem nem igaz. Elmúlt 2 évben nem voltunk ott, de azelőtt 5 évig zsinórban.SebiiAz NFCW varázsa 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Azért a nem állandó résztvevő ránk sztem nem igaz. Elmúlt 2 évben nem voltunk ott, de azelőtt 5 évig zsinórban.
több mint 13 éve
Gratulálok!!! A szezonban a st.louisnak szurkoltam, rólatok szinte tudomást sem szereztem 😀Aztán ugy votlam hogy a meccsen is a louis-nak szurkolok, végül úgy döntöttem hogy mindkét csapatnak szurkolok, mert mindenképp boldogság ér. Lényegében a sok vágyam között az szerepel (hosszú távú vágy sajnos), hogy a jelenlegi állandó playoff csapatokat felváltsák új csapatok (patriots, colts, steelers...) - jó, meg lehet kövezni, de nekem ez a vágyam :rolleyes: ezért számomra boldogság közé tartozik ha olyan csapatot látok a playoffban/superbowlban aki nem állandó résztvevő. boldog vagyok mert ott a kansas, mostmár ott a seattle, saints, ...
Igazat megvallva sajnos elég kicsi esély van hogy tovább is juttok 😕 a kansas-nek sem jósolok továbbjutást. pedig de örülnék neki! 😕
több mint 13 éve
Grat srácok, jobbak voltatok ezen a "play-off" meccsen, jobban akartátok a sikert, jobban haraptatok, jobban csíptetek, nagyobb elszántságot láttam a Seattle-i arcokon, mint a Ramsnél.Csoportgyőzelem az csoportgyőzelem. A Qwest Filed hangulata zseniális, Charlie meg még csak most jön majd bele az egészbe. 😛
Nem értek egyet azzal, hogy rosszabb mérlegű csoportgyőztes otthon fogadhat egy jobb mérleggel rendelkező Wild Card csapatot. Pl a szombati Wild Card meccs. Így, hogy a gyengébb csapat játszhat otthon, szorosabb meccs lehet, mintha New Orleansban lenne a meccs, plusz ha meg mindenki szerint sokkal jobb a Saints, akkor meg idegenben is nyerniük kell, főleg, ha Atlantában is nyerni tudtak.
Remélem sikerül megszorongatnotok a Saints-et.
több mint 13 éve
😀 😀Dehogy. Örülnék,hogy a két frencsájz ilyen jól funkcionál, és ezek a srácok elérték amiért jöttek.Miért? Ennyire nem bízol a Pats-ben? 😉Sonics
De erre elég kevés az esély 😀 -szerencsére 😛 -undisputedly
több mint 13 éve
Dehogy. Örülnék,hogy a két frencsájz ilyen jól funkcionál, és ezek a srácok elérték amiért jöttek.Miért? Ennyire nem bízol a Pats-ben? 😉
De erre elég kevés az esély 😀 -szerencsére 😛 -undisputedly
több mint 13 éve
Dehogy. Örülnék,hogy a két frencsájz ilyen jól funkcionál, és ezek a srácok elérték amiért jöttek.vs Patriots? 😀 dilemma lenne? 😀nDRoCsárli in dö pléjoff 😀 Gratula srácok, a csoportgyőztes az csoportgyőztes 😉nDRoMad megmondta. Super Bowl ! 😀undisputedly
De erre elég kevés az esély 😀 -szerencsére 😛 -
több mint 13 éve
Tessu
151
PO jee PO 😀 Irány a Super Bowl 😊Carroll azt mondta csak a héten döntenek.
Azt lehet tudni hogy Charlie marad a kezdő QB?habib
A legjobb Sando-tól:
The Seahawks will have to win the Super Bowl in order to finish the season with a winning record. 😀
több mint 13 éve
PO jee PO 😀 Irány a Super Bowl 😊Azt lehet tudni hogy Charlie marad a kezdő QB?
több mint 13 éve
Duff
3 133
Na megérte fennmaradnom és végignézni a meccset. Örülök, h megvan a PO, nagy előny, h a Saints jön a Qwestre, de még így is sokkal esélyesebbek. Jól játszottunk tegnap, de azért az ellenfél tényleg a Rams volt, ez kevés lesz a Saints ellen, ennél több meg nemtudom van e bennünk. A tegnapi meccsen a rush defense jól működött, az O fal ratyi volt szokás szerint. Whitehurston azért látszik nem egy FA QB, szal remélem nem rá építünk a jövőben. Ok az első drive szép volt, de aztán ő se mutatott semmit. A first downok alig jöttek. A legszarabb az, h mindig hezitál, h micsináljon, azt a végén fut, vagy elcseszi. Elég kevés passzt vállal be. Azt meg nemtudom, h Hassie dobott vna e Int-et 😀 Ja és azért a bírók most kicsit velünk voltak ezt be kell vallani, de nem baj, mert az előző 16 fordulóba, szinte mindig minket szivattak...
több mint 13 éve
PO! 😀 NFC West bajnok!+1
Herringet kezdőbe Curry helyett!braxa88
Bár a DE ás az OLB szakma azért merőben eltér egymástól, lehet, hogy poénból kipróbálnám Curryt DE-ként 😀
több mint 13 éve
én bírom a szörnyszülött méretű polombust is 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Győzelemről merész lenne beszélni. Én abban bízok, hogy egy kőkemény meccsre kényszerítjük a szenteket, ahol csak vért izzadva tudnak nyerni. Ha ez meg lesz, már elégedett leszek.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
hát ja...minden jó jelenleg: mike williams állítólag közel egy uj 3éves szerződéshez 😊 zsírAbszolút megérdemli.
Jay Glazer: What a great comeback story: I'm hearing SEA is about to agree to terms on a new 3-year extension for WR Mike Williams.braxa88
Azért remélem helyén kezelik a csapatnál ezt a PO-ba jutást és nagy tisztogatás lesz szezon után.Sebii
amugy valakit még nem dicsértünk. Mike Gibson(Herring mellett sztem a másik lehjobb volt tegnap). Nem is rossz OGvé nőtte ki magát, talán a fal legjobbja hetek óta. Ha jövőre jó lesz Unger akkor sztem már csak Spencert kell eltakarítani onnan. Unger C, Gibson RG. és jöjjön egy nagynevű FA LG.
de most POról beszéljünk 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 526
minden jó jelenleg: mike williams állítólag közel egy uj 3éves szerződéshez 😊 zsírAbszolút megérdemli.
Jay Glazer: What a great comeback story: I'm hearing SEA is about to agree to terms on a new 3-year extension for WR Mike Williams.braxa88
Azért remélem helyén kezelik a csapatnál ezt a PO-ba jutást és nagy tisztogatás lesz szezon után.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
minden jó jelenleg: mike williams állítólag közel egy uj 3éves szerződéshez 😊 zsírJay Glazer: What a great comeback story: I'm hearing SEA is about to agree to terms on a new 3-year extension for WR Mike Williams.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
vs Patriots? 😀 dilemma lenne? 😀Csárli in dö pléjoff 😀 Gratula srácok, a csoportgyőztes az csoportgyőztes 😉nDRoMad megmondta. Super Bowl ! 😀undisputedly
több mint 13 éve
Hát ez ténleg vicces így még tovább is mehettek bár van akkora matchup h elvileg még így is Saintsnak viszonylag magasan jobbnak kellene lennie