Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
Uristen, akkor ez ma nekem kimarad. 😕Urak, tenyleg hajnali kettokor lesz a meccs??endorphynIgen. Remélem érdemes lesz fentmaradni.Sebii
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Urak, tenyleg hajnali kettokor lesz a meccs??endorphynIgen. Remélem érdemes lesz fentmaradni.
több mint 13 éve
Urak, tenyleg hajnali kettokor lesz a meccs??
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Néha,néha befogok nézni a követőbe. De TV-n nézem.
több mint 13 éve
Redi for ordörsz komándánt *salute* :cool: Én itt leszek bár közbe tanulok 😀
több mint 13 éve
Kell az egyensúly. Pár vérmes St.Louise drukker biztosan lesz 😀Lehetséges hogy leszek 😊habibén nem. végre nem gépen kell a meccset nézni 😊braxa88Én is Tv-n nézem majd. DE azért frissítgetem a követő topicot :cool:undisputedly
több mint 13 éve
Lehetséges hogy leszek 😊Én is Tv-n nézem majd. DE azért frissítgetem a követő topicot :cool:undisputedlyKi lesz eredmény követőben?undisputedlyén nem. végre nem gépen kell a meccset nézni 😊braxa88
több mint 13 éve
Én is Tv-n nézem majd. DE azért frissítgetem a követő topicot :cool:Ki lesz eredmény követőben?undisputedlyén nem. végre nem gépen kell a meccset nézni 😊braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Ki lesz eredmény követőben?undisputedlyén nem. végre nem gépen kell a meccset nézni 😊
több mint 13 éve
Ki lesz eredmény követőben?
több mint 13 éve
Szerintem ha bejutunk mindig is stigma lesz rajtunk. Amugy meg persze, zuzzuk le a kosokat meg mindenkit! Carrolnak mindenkeppen jobban jonne ki a merleg 😊David Hawtorne dicsosegere:Elolvastam köszi.
http://12thmanrising.com/2010/12/31/aint-nothing-but-a-heat-wave/endorphyn
Amúgy gondolkoztam ezen a negatív mérleg okozta dilemmán.
Arra jutottam,hogy nem úgy kell felfogni mint egy stigmát, az elkövetkezendőkben. Nem szabotáltuk a többi csapatot annak érdekében,hogy ilyen pocsékul teljesítsenek. Az NFL szabályrendszere kimondja,hogy a csoportgyőztes megy a PO-ba, és ha ez negatív mérleggel történik akkor negatívval. Csapjuk meg a Kosokat és a WildCardra is úgy menjünk ki,hogy jöjjön bárki széttépjük őket 😊undisputedly
Boldog uj evet minden forumozonak! 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Mindenkinek boldogabb, szebb és jobb újévet kívánok kedves tengeri csirke szurkoló társak illetve mélyen tisztelt ellenfeleink szurkolói 😀
több mint 13 éve
"Charlie's ready to go"Carroll said Hasselbeck would be a game-time decision.
több mint 13 éve
Boldog Új Évet kívánok minden Seahawks szurkolónak és minden fórumozónak!!! 😊
több mint 13 éve
Boldog Új Évet kívánok minden Seahawks szurkolónak!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Charlie kezd, és készen áll a meccsre, de Matt is edzett és Caroll is meglepődött rajta, 50°%-os a teljesítménye, szal sztem néha láthatjuk majd őt
több mint 13 éve
Nem edzett csütörtökön Hassie, ma este jön ki a hivatalos injury report. Buliból hazaérve mindenki megtekintheti majd 😊szerintem nem fog játszani és erősen a futójátékra és a rövid passzokra próbáltok majd dolgozni.
több mint 13 éve
Reggel kerestem rá utoljára akkor valószínűsítve volt Csárli.Most viszont Boldog Új évet kívánok nektek srácok, remélem egy év múlva is mindenki tagja lesz még ennek a kicsiny közösségnek, és majd arról folyik a vita,hogy minden idők legjobb draftja volt-e a miénk !
Szevasztok
több mint 13 éve
Vasárnapig még meg változhat.Vagy annak is örülnék ha itt a fórumon egy okosabb megcáfoljon és mondja hogy Hassi kezd 😊
több mint 13 éve
Én úgy tudom hogy ő kezd.habibHát nem örülök neki.... :/ és még finoman fogalmaztam...
Köszi szépen az infót!
több mint 13 éve
Én úgy tudom hogy ő kezd.viszlát PODuffEnnyi így kell felfogni 😊 Remélem össze szedi magát Charlie és bizonyít mert ha most nem fog akkor több lehetősége nem lesz hogy bizonyítson sztem.habibMár biztos, hogy Károly fog kezdeni?Sonics
több mint 13 éve
Duff
3 133
viszlát POEnnyi így kell felfogni 😊 Remélem össze szedi magát Charlie és bizonyít mert ha most nem fog akkor több lehetősége nem lesz hogy bizonyítson sztem.habibMár biztos, hogy Károly fog kezdeni?Sonics
több mint 13 éve
Ennyi így kell felfogni 😊 Remélem össze szedi magát Charlie és bizonyít mert ha most nem fog akkor több lehetősége nem lesz hogy bizonyítson sztem.habibMár biztos, hogy Károly fog kezdeni?