Seattle Seahawks

63 feliratkozó

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Mar 17-3. Zero passrush, passz elleni vedekezes. A futasokat meg csak leszedik valamennyre. Az offense kritikan aluli, nem nfl szint.. TJax tobb idot tolt a hatan mint egy furdosk..va. Legszivesebben inkabb nem szenvednek tovabb es megneznem az eredmenyt. Szanalom.endorphyn
Lécci menj be az eredménykövetőbe, és ott kommenteld a meccset 😀 😀Helmut Zimmer
Oda mar minek bazz!? 😊endorphyn
igazad van itt sokkal több értelme volt 😛
több mint 14 éve
Vajon Jennings mikor emészti meg, hogy ex első körösként gyakorlatilag odaadtuk egy zsák krumpliért? Bár ha belegondolok, ilyen árfolyam esés mellett az utolsó pillanatban adtuk el, mert jövőre már valószínűleg mi fizettünk volna a másik csapatnak, csak vigye. (Tiszta Torghelle Sanyi!)garrett27
1éves szerződést kapott, szal jövőre már tuti ment volna
több mint 14 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Vajon Jennings mikor emészti meg, hogy ex első körösként gyakorlatilag odaadtuk egy zsák krumpliért? Bár ha belegondolok, ilyen árfolyam esés mellett az utolsó pillanatban adtuk el, mert jövőre már valószínűleg mi fizettünk volna a másik csapatnak, csak vigye. (Tiszta Torghelle Sanyi!)

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
endo bazd 😀 😀
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Mi láttuk a meccset 😂 😂 😂
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
most olvasom a hawks oldalon, hogy kiraktuk jenningst, végre
bengals meg mit gondolt?herpaderp
Hogy backupnak jó lesz,viszonylag nagy kezdő tapasztalattal.
Gondolom most dolgoznak majd a fizikumán. Zimmer megpróbálja megtanítani ember ellen játszani ( labda ellen nem tudja)
ennyi lesz, projektnek elfér.
több mint 14 éve
Mar 17-3. Zero passrush, passz elleni vedekezes. A futasokat meg csak leszedik valamennyre. Az offense kritikan aluli, nem nfl szint.. TJax tobb idot tolt a hatan mint egy furdosk..va. Legszivesebben inkabb nem szenvednek tovabb es megneznem az eredmenyt. Szanalom.endorphyn
Lécci menj be az eredménykövetőbe, és ott kommenteld a meccset 😀 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most olvasom a hawks oldalon, hogy kiraktuk jenningst, végre
bengals meg mit gondolt?
több mint 14 éve
hálleluja
azért jenningsnek volt draftértéke 😀 Clinton McDonald 😂
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
braxa örömtüzeket fog gyújtani 😊
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
meglepő
akkor eléggé megbíznak a két újoncban mert hiába volt Jennings szar volt kezdő tapasztalata

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
bontsatok egy pezsgőt

#Seahawks trade CB Kelly Jennings to the #Bengals, per @Bengals. Acquired DT Clinton McDonald in return

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Pláne kezdő OL kezdő QB-vel nem engedhető meg az hogy a szezon előtt megy a passzer IR-re.
petey
+1, bár anno a Lions és Jeff Garcia így járt...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Nekem annyira furcsa,hogy miként lesz egy PO csapatból egy nyár alatt 1/1 várományos!?
Nem túlzás ez egy kicsit?Bazzani
a 7-9 mutató eléggé csalóka, szerintem tavaly is miénk volt az egyik leggyengébb csapat, sokkal bénábban játszottunk, mint mondjuk a 6-10-es texans vagy a 4-12-es bengals, akik sorozatban vesztettek szoros meccseket, nekünk meg az összes vereségünk KO volt, és összesen 2 értékelhető győzelmet szereztünk (chargers, bears ellen)herpaderp
De ebben a csoportban megint símán össze lehet szedni 3-4 győzelmet.
Nagyon messze vagytok Ti az 1/1től.Bazzani
Persze, hogy messze, de papíron így állunk:
QB - csere
O cord - csere
D# arca - el
kevés közös edzés...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
@helmut: ja, igazad volt, valamit elnéztem. amúgy kajak oregonban laksz? mázlista, nem kell éjszakáznod a meccsek miatt 😊
@petey az o-line javulásában én se vagyok olyan biztos (ilyen ütemű "fejlődés" alapján azt mondom a bye week utánra talán jó lesz), de például az, hogy többször használunk 2 tight endet, ahogy annyiszor hangoztatták, elég reálisnak látszik. az ilyen rövid "dink-dunk" passzokkal, meg screenekkel lehet a legjobban kiküszöbölni a fal bénázását, és 3 méterre talán még t-jax is eltalál pontosan. ilyeneknek viszont eddig nyomát se láttuk, pedig nem hinném, hogy kifelejtették volna a playbookból.

arról, hogy carroll mit miért csinál, csak vaktában lövöldöztem, szerintem rajta kívül csak schneider tudja mi a **** van
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Trufant fizetése is csökkent, nem csak Curry-é.

idén 5.9 millió helyett csak 3-at kap majd. http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/08/28/marcus-trufant-takes-a-steep-pay-cut/

több mint 14 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Meglássátok, Csárli keze van a dologban. Előbb összetöreti T-Jack-et, aztán beáll nagy nyugisan, beint, és mehet a tuti figura. Most persze mindenki abban bízik, hogy tényleg altatunk és nem lehetünk ilyen szarok. Ezzel én is így vagyok, keresem a biztató jeleket, de ebből a PS-ból semmit sem tudok kiokoskodni. A Frisco ellen szerintem már képben leszünk. Azt azért nem gondoltam volna, hogy ilyen tudatosnak látszó O fal építgetés mellett nem a QB kérdésen mennek el a meccsek.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 197 — Csodabogár
petey, helmut: eddig nem tört össze, 4. meccsen meg a backupok játszanak, nem?
nem arról van szó, hogy nekem tetszik, amit látok, egyáltalán nem. csak nem tudom elképzelni, hogy ennyire ne tudnák, mit csinálnak, ez annyira nulla, hogy már gyanús.herpaderp
Szerintem Pít képletesen értette, és az egész nem arról szólt hogy összetörik, hanem hogy fából vaskarika ez így erősen! EnnyiHelmut Zimmer
tudod mit, fogadjunk: ha 2 hét múlva a niners darabokra szed minket, veszek neked egy sört, ha viszont varázsütésre feltámadunk, te veszel nekem. (a hol és mikor kérdéseket majd elrendezzük akkor pm-ben)

deal? 😊herpaderp
nézd, a preseason arra tökéletesen jó hogy úgymond felhozza a szezonra stabil, kezdő játékosokat apránkénti meccsidővel, lehet gyakorolni playeket, variációkat anélkül hogy számítana mennyi TD/INT-et dob a QB, stb. Illetve hogy lássa a stáb az udfa, backup játékosokat, akiknek nincs nagyon sansza rosterra kerülni, viszont PS-be igen, és tudnak vele foglalkozni hogy beépítsék később. Legtöbb persze kuka, de vannak üdítő kivételek.
DE! Én nem hiszem nagyon hogyha egy OL pl. preseason meccsen ennyi zacsit enged, akkor az hipp-hopp feljavul. Pláne kezdő OL kezdő QB-vel nem engedhető meg az hogy a szezon előtt megy a passzer IR-re. Szóval ott azért látszani kell valaminek, még ha a WR, TE játék nem is megy, legalább 4 mp legyen meg, vagy egy kiba nagy 4 sávos út az RB-knek.

Amúgy nem kell fosni, amilyen a mi meccsünk volt tegnap, ott is már mindenki megy a Golden Gate-re ugrani...

több mint 14 éve
és elküldöd a sört Oregonba...? 😊 (sokban lesz az 😊 )

Olvasd el lszi újra a 3180-as HSZ végét, és rájössz, hogy nem velem kell fogadnod... 😊
Van egy olyan érzésem, hogy nem érted, hogy Pít és én miről beszélünk. Nem a célban kételkedünk, hanem az odavezető út ésszerűségében, azt hiszem így korrekt!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem arról van szó, hogy nekem tetszik, amit látok, egyáltalán nem. csak nem tudom elképzelni, hogy ennyire ne tudnák, mit csinálnak, ez annyira nulla, hogy már gyanús.herpaderp
Szerintem Pít képletesen értette, és az egész nem arról szólt hogy összetörik, hanem hogy fából vaskarika ez így erősen! EnnyiHelmut Zimmer
tudod mit, fogadjunk: ha 2 hét múlva a niners darabokra szed minket, veszek neked egy sört, ha viszont varázsütésre feltámadunk, te veszel nekem. (a hol és mikor kérdéseket majd elrendezzük akkor pm-ben)

deal? 😊
több mint 14 éve
Szerintem Pít képletesen értette, és az egész nem arról szólt hogy összetörik, hanem hogy fából vaskarika ez így erősen! Ennyi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem arról van szó, hogy nekem tetszik, amit látok, egyáltalán nem. csak nem tudom elképzelni, hogy ennyire ne tudnák, mit csinálnak, ez annyira nulla, hogy már gyanús.
több mint 14 éve
szerintetek van arra esély h Okung felépülésével carpenter menne a padra és Polumbus kezdjen?braxa88
Ha nagy a gáz, akkor van! De nem lenne jó, hosszú távon, szerintem! Be kell dobni a mélyvízbe, egyszer kezdenie kell!
Így lesznek bustok az első körösök, hamar elvesztik a bizalmat, pad, aztán valahogy sose kerülnek vissza! Amúgy Polumbus sem jó!
Ha már nem dől be a vak oldal (most bedől), akkor már nyer TJ egy kis időt, és Carpenter felnőhet a feladathoz!Helmut Zimmer
igen ő sem jó, de hát szért carpenternél 1000x jobb.
az baj h annyira homály ez az ember h nem nagyon látom hogy lesz belőle vmi. de 3 preseason meccs után azért még bízzunk benne!
több mint 14 éve
szerintetek van arra esély h Okung felépülésével carpenter menne a padra és Polumbus kezdjen?braxa88
Ha nagy a gáz, akkor van! De nem lenne jó, hosszú távon, szerintem! Be kell dobni a mélyvízbe, egyszer kezdenie kell!
Így lesznek bustok az első körösök, hamar elvesztik a bizalmat, pad, aztán valahogy sose kerülnek vissza! Amúgy Polumbus sem jó!
Ha már nem dől be a vak oldal (most bedől), akkor már nyer TJ egy kis időt, és Carpenter felnőhet a feladathoz!
több mint 14 éve
szerintetek van arra esély h Okung felépülésével carpenter menne a padra és Polumbus kezdjen?