Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 14 éve
Na Merrimant gyorsan lekapta a Bills. Moss meg ment Tennesseebe.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Az, hogy 6'4! magas !!!mi a baj Ruvell Martinnal? 😀peteyérkezett egy 6'4 magas elkapó, akinek a monogrammja R.M.???
Ruvell Martin
---------------------------------------------Höri
Kb. semmi keresnivalója nincs nálunk..., ha azt játszanánk, amit JB szeret, akkor lenne értelme, így viszont teljesen rendszeridegen...szerintem!Helmut Zimmer
😀 😀 😀 😀
Na megyek pihenni, oyan 2-3 hétre... annyi talán elég lesz 😂
több mint 14 éve
mi a baj Ruvell Martinnal? 😀érkezett egy 6'4 magas elkapó, akinek a monogrammja R.M.???
Ruvell Martin
Kb. semmi keresnivalója nincs nálunk..., ha azt játszanánk, amit JB szeret, akkor lenne értelme, így viszont teljesen rendszeridegen...szerintem!Helmut Zimmer
több mint 14 éve
érkezett egy 6'4 magas elkapó, akinek a monogrammja R.M.???
Ruvell Martin
Kb. semmi keresnivalója nincs nálunk..., ha azt játszanánk, amit JB szeret, akkor lenne értelme, így viszont teljesen rendszeridegen...szerintem!
több mint 14 éve
R.M-en kívül érkezett még a defensive end Jay Richardson és a center Chris White.FucuVagyis J.R. és C.W. 😀 😀 😀
több mint 14 éve
R.M-en kívül érkezett még a defensive end Jay Richardson és a center Chris White.
több mint 14 éve
érkezett egy 6'4 magas elkapó, akinek a monogrammja R.M.Höri ez nagyon hatásvaádsz volt 😀 😀
Ruvell Martin
több mint 14 éve
érkezett egy 6'4 magas elkapó, akinek a monogrammja R.M.Ruvell Martin
---------------------------------------------
több mint 14 éve
igen,lenéző volt,Balmert nézi le,nem is alaptalanul teszem hozzá 😀Lehet, csak elég lenéző volt ez a poszt. Nekem legalábbis így jött le.SebiiMár bízni sem lehet emberekben? LolSebiimár nevetni se lehet?Fucu
nem ellened ment a komment szvsz
több mint 14 éve
Sebii
3 526
Lehet, csak elég lenéző volt ez a poszt. Nekem legalábbis így jött le.már nevetni se lehet?Fucuna ezen jót nevettem, kösz Sebii 😀 Balmer ordas nagy bust..peteyMár bízni sem lehet emberekben? LolSebii
több mint 14 éve
már nevetni se lehet?Már bízni sem lehet emberekben? LolSebiiBalmerben bízok, sztem ő jó leszSebiina ezen jót nevettem, kösz Sebii 😀 Balmer ordas nagy bust..petey
több mint 14 éve
Sebii
3 526
Offenset írtál. Egyébként nem tudnám elképzelni 4-3-ban. Bár méreteni alapján játszhatna DE-t.QB-ként? Ne csináld már! Eszembe sem jutott. Viszont QB-k lezúzására, na arra igen!garrett27Igazad van, Brady 6. körös volt (összesen 199.) a 2000-es drafton.QB-ként játszatnád? 😀undisputedly
De ha már itt vagyok, nagyon csendben megkérdezem: Merriman nem kellene nekünk? Ebbe az offense-be szerintem beférne.garrett27
több mint 14 éve
QB-ként? Ne csináld már! Eszembe sem jutott. Viszont QB-k lezúzására, na arra igen!QB-ként játszatnád? 😀undisputedlyRomot nem draftolták, Brady-t igen, amúgy egyetértek azzal amit írtál.davemayerIgazad van, Brady 6. körös volt (összesen 199.) a 2000-es drafton.
De ha már itt vagyok, nagyon csendben megkérdezem: Merriman nem kellene nekünk? Ebbe az offense-be szerintem beférne.garrett27
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Sebii
3 526
Már bízni sem lehet emberekben? LolBalmerben bízok, sztem ő jó leszSebiina ezen jót nevettem, kösz Sebii 😀 Balmer ordas nagy bust..petey
több mint 14 éve
Az azert vad lenne. 😉Igazad van, Brady 6. körös volt (összesen 199.) a 2000-es drafton.Brady különleges eset, talán mintha nem is draftolták volna. Őt simán felfedezték, ehhez kell a szakértő szem. garrett27Romot nem draftolták, Brady-t igen, amúgy egyetértek azzal amit írtál.davemayer
több mint 14 éve
QB-ként játszatnád? 😀Igazad van, Brady 6. körös volt (összesen 199.) a 2000-es drafton.Brady különleges eset, talán mintha nem is draftolták volna. Őt simán felfedezték, ehhez kell a szakértő szem. garrett27Romot nem draftolták, Brady-t igen, amúgy egyetértek azzal amit írtál.davemayer
több mint 14 éve
Igazad van, Brady 6. körös volt (összesen 199.) a 2000-es drafton.Romot nem draftolták, Brady-t igen, amúgy egyetértek azzal amit írtál.davemayerBrady meg sokadik körös volt (asszem 6. talán) és nem hiszem hogy nagyon lehet fanyalogni a karrierjén 😂davemayerBrady különleges eset, talán mintha nem is draftolták volna. Őt simán felfedezték, ehhez kell a szakértő szem. garrett27
De ha már itt vagyok, nagyon csendben megkérdezem: Merriman nem kellene nekünk? Ebbe az offense-be szerintem beférne.
több mint 14 éve
reméljük h jövőre teljesen meggyógyul és teljes tagja lesz csapatunknak 😊 mebane ha játszik akkor jó lehet am eccs, ha nem akkor nem látok sok jót
több mint 14 éve
braxa88
12 534
Robinson, Thurmond és Jennings valszeg játszhat a Giants ellen“He’s been such a good guy and all that. So we’re really going to miss him – miss him badly.” – Carroll, on Bryant
hátja nagyon fontos láncszem volt, és jol is nyomta 😕
több mint 14 éve
Balmerben bízok, sztem ő jó leszSebiina ezen jót nevettem, kösz Sebii 😀 Balmer ordas nagy bust..
több mint 14 éve
Jovore azt is rendberakja CarollDobni ki fog neki?Delonso_Itt van a pont. Szerintem ezért nem fog idejönni Moss... Lásd Branch.
Mert nálunk tuti, hogy nem kapna labdát.
Hassie ideje úgy tűnik, hogy lejárt... :/Sonics
több mint 14 éve
braxa88
12 534
Balmerben bízok, sztem ő jó lesz, viszont Cole kiesése nagy érvágás. Nem sok jóra számítok a Giants ellen.SebiiMebane nagyon kell...
több mint 14 éve
Sebii
3 526
Balmerben bízok, sztem ő jó lesz, viszont Cole kiesése nagy érvágás. Nem sok jóra számítok a Giants ellen.
több mint 14 éve
braxa88
12 534
na akkor:Bryant IR
Hamilton IR (neki sztem ennyi volt az NFL, sztem Pitts lesz a kezdő LG)
Ganther cut (remélem ezzel Robinson játszhat már)
Frank Okam, DT érkezett 2 éve szerződés.
Balmer a kezdő DE Bryant helyett, Siavii pedig Cole helyén aki szinte biztos nem játszik a NYG helyén.
hogy legyen valami jó is:
Okung valszeg edzhet a héten.
Ness cut
több mint 14 éve
Romot nem draftolták, Brady-t igen, amúgy egyetértek azzal amit írtál.Brady különleges eset, talán mintha nem is draftolták volna. Őt simán felfedezték, ehhez kell a szakértő szem. garrett27mert a többi évben hány rookie QB szokott villogni?Brady meg sokadik körös volt (asszem 6. talán) és nem hiszem hogy nagyon lehet fanyalogni a karrierjén 😂davemayer
ez hülyeség, hogy csak az első körben lehet franchise QB-t vinni. Ha normálisan felépítik valaki karrierjét, akkor nem muszáj a szoros elithez tartoznia a classban. mást ne mondjak, Brees vagy Favre is 2. körös játékos.
A supporting caston múlik minden. Normális védelem és támadófegyverek nélkül Ryan, Flacco, Sanchez vagy Freeman se lenne akkora ász, hiába vitték őket el top20-ban.Höri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal