Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Ez már megint mi?Epiti a brandet, szimpatiat kelt egy, a fekete kozossegben mindenki altal imadott, tragikus sorsu, kozel sem makulatlan eletu kosaras idolizalasaval (van ilyen szo?).
twitter.com/hashtag/MAMBA?src=hashtag_click
Helmut Zimmer
Magyaran dolgozik azon, hogy a brandja eleg fekete legyen 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Sajnos ilyenkor mindig eszembe jut az a mondás, hogy ha 2 perc után sem tudod mi a termék kezdj el gyanakodni, mert jó eséllyel te vagy az.Ez már megint mi?Gyakorolt a postconference-re, az elso 5 perc szinte egy az egyben ugyanez.
Helmut Zimmer
youtu.be/y7Np8qwRWBg
Fantomas0429
több mint 5 éve
Ez már megint mi?Gyakorolt a postconference-re, az elso 5 perc szinte egy az egyben ugyanez.
Helmut Zimmer
youtu.be/y7Np8qwRWBg
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 5 éve
ki is lett rakva#Seahawks DT Damon “Snacks” Harrison asked for his release after learning he’d be inactive today against the #Rams, and the team plans to grant it next week, per sources. Seattle loves Snacks and hopes he has a change of heart, but seems his mind is made up. He’d go on waivers.Nem ertem az urget. Az egoja fontosabb neki, mint a PO 😀 Ugye a Mone/Reed/Poona DT rotacioba nem fert be.
?
petey
Iden konkretan otthon uldogelt, elhizva, amikor elhoztuk a gyakorlocsapatba, hogy formaba hozza magat, aztan a Tampa vagy valamelyik csapat el akarta vinni, de o maradt vegul, majd jatszott 1-2 meccsen, de nem nyujtott semmi extrat, csak egy space eater NT kb.
Ha menni akar, menjen, tuactnyi hasonlo jatekost lehet talalni az utcan is.
undisputedly
több mint 5 éve
Basszus, mondom megnézem, Gordon mikor térhet vissza, erre nézem, hogy egy nappal később már megint eltiltották 😀Elképesztő, mi lehetett volna ebből a csókából 😕

több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=1NUOi6vFBUoÉrtem én a füves cigit, de nem kéne túltolni./Laughs in Giants/
Prez thinks Seattle has the NFL's top defense 👀 pic.twitter.com/6umU7ILjGz
— PFF (@PFF) December 28, 2020
Matthew99
petey
😊
több mint 5 éve
Értem én a füves cigit, de nem kéne túltolni./Laughs in Giants/
Prez thinks Seattle has the NFL's top defense 👀 pic.twitter.com/6umU7ILjGz
Matthew99
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Köszi szépen.1. Jobbulást haver!Nem tudták egyértelműen kimondani, hogy volt e infarktusom, mert a 2 jellemző enzimet nem találták.Nem tudom lesz-e elemzés, én a Bills meccset megnéztem, szóval kimerítettem a keretemet.Miért nem nézhetsz meccset ha nem titok?
Helmut Zimmer
Bazzani
Volt egy kis konfliktom, csináltam egy kis régi stílusú mészárlást. Aztán nagyon rosszul lettem. Bevittek kórházba. Pár napig bent voltam. Vasárnap azt hiszem Bills-Seahawks volt, és annyira felidegesítettem magam -miközben rajtam volt a csibegép- hogy másnap a doki nem akart hazaengedni.
Ennyi. Amúgy jobban vagyok, de belefáradtam ebbe a Russell Wilson high and low dologba. Meg az egész Seattlébe, amin azt látom, hogy egy nagyon jó csapat, csak rengeteg edzői munka elmaradt. De őszintén az zavar a legjobban, hogy playaction alapú eleve magas QB döntési kompetenciájú játék-rendszernél folyamatosan Schottenheimer faszán pattogunk. Megkapnánk Dabollt röpködnének a pick sixek, ahogy röpködtek az Intek Allennél is tavaly. Mert aki dudás akar lenni....
Helmut Zimmer
2. Gyere hozzánk, garantáltan nem kell izgulni. 😉
Bazzani
Hát én nagyon szeretem a Lionst és annyira szerettem volna, ha a patricia (kisp) Bevell páros bejön.
Szerettem a nyomorult Bevellt is, bár túl sok karaktere nincs a fiúnak, de legalább nem tartottam rossz szakinak. Szoktam tévedni.... ez ilyen.
több mint 5 éve
1. Jobbulást haver!Nem tudták egyértelműen kimondani, hogy volt e infarktusom, mert a 2 jellemző enzimet nem találták.Nem tudom lesz-e elemzés, én a Bills meccset megnéztem, szóval kimerítettem a keretemet.Miért nem nézhetsz meccset ha nem titok?
Helmut Zimmer
Bazzani
Volt egy kis konfliktom, csináltam egy kis régi stílusú mészárlást. Aztán nagyon rosszul lettem. Bevittek kórházba. Pár napig bent voltam. Vasárnap azt hiszem Bills-Seahawks volt, és annyira felidegesítettem magam -miközben rajtam volt a csibegép- hogy másnap a doki nem akart hazaengedni.
Ennyi. Amúgy jobban vagyok, de belefáradtam ebbe a Russell Wilson high and low dologba. Meg az egész Seattlébe, amin azt látom, hogy egy nagyon jó csapat, csak rengeteg edzői munka elmaradt. De őszintén az zavar a legjobban, hogy playaction alapú eleve magas QB döntési kompetenciájú játék-rendszernél folyamatosan Schottenheimer faszán pattogunk. Megkapnánk Dabollt röpködnének a pick sixek, ahogy röpködtek az Intek Allennél is tavaly. Mert aki dudás akar lenni....
Helmut Zimmer
2. Gyere hozzánk, garantáltan nem kell izgulni. 😉
több mint 5 éve
Nem tudták egyértelműen kimondani, hogy volt e infarktusom, mert a 2 jellemző enzimet nem találták.Nem tudom lesz-e elemzés, én a Bills meccset megnéztem, szóval kimerítettem a keretemet.Miért nem nézhetsz meccset ha nem titok?
Helmut Zimmer
Bazzani
több mint 5 éve
Nem tudom lesz-e elemzés, én a Bills meccset megnéztem, szóval kimerítettem a keretemet.Miért nem nézhetsz meccset ha nem titok?
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Megnéztem.Én ezt most nem varrnám Wilson nyakába, sőt senki nyakába. Rams DL elsöprő, és az egész Rams védelem komoly volt. ismernek minket, vannak kiemelkedő játékosok.
Még mindig nem szeretem sem a playhívást, sem az ütemjáték hiányát, de ez már így marad...de az a 3rd Moorenak az már milyen volt.
Futójáték nemzeti érték.
D: Az van, hogy olvassák az írásaimat KNJr-ék és reagálnak.
Amúgy tud ez a fal nyomni, ha akar, és ha küldünk rá blitzet pár vödörrel. 😊
Nagyon más volt a zóna emberezés arány, mint a Washington ellen, és máshova tették a zónahatárokat. Azt figyeltem, hogy ezt mozgatták 2 -3 támadásonként. Mire a kis kék szaron végigmutogatták Goffnak, hogy merre van az előre már nem ott volt.
Azért ez megsüvegelendő.
több mint 5 éve
Same same, but different. 👀🤯@Prez and @qdiggs6 almost re-enacted this 2016 play from Earl and Kam. pic.twitter.com/YjdBmNcul2
— Seattle Seahawks (@Seahawks) December 29, 2020
több mint 5 éve
Nem tudom lesz-e elemzés, én a Bills meccset megnéztem, szóval kimerítettem a keretemet.
több mint 5 éve
Értem én a füves cigit, de nem kéne túltolni.Prez thinks Seattle has the NFL's top defense 👀 pic.twitter.com/6umU7ILjGz

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Bill barátom egyetlen megjegyzése...azért Donald "jó-lelkűségére" (hívjuk így) annyira jellemző, hogy a két yardoson tök egyedül Wilsonnal a karjai közt nem befele indul, hanem kifele.... 😀Ránézett az OL-re, és a szíve mélyén ő is tudta hogy nem fair.
Helmut Zimmer
Én se állok le óvodásokkal szkanderozni.
több mint 5 éve
Bill barátom egyetlen megjegyzése...azért Donald "jó-lelkűségére" (hívjuk így) annyira jellemző, hogy a két yardoson tök egyedül Wilsonnal a karjai közt nem befele indul, hanem kifele.... 😀
több mint 5 éve
Nem ez volt az év meccse, semlegesként mentem volna aludni 10 perc után.Viszont nálam ez azért egy értékes W volt, mert a Kosokat mostanában nem nagyon szoktuk díjazni. Szerencsére a Def életre kelt az utóbbi meccseken.
A támadók viszont nagyon visszaestek. Olyan érzésem van, mintha hiányoznának lapok a playbookbl (tudom, elektronikus, úgyhogy inkább fájlok). Jó lenne egy elit 3. elkapó, a TE játékunk pedig nagyon esetleges. Mondjuk éppen jól jött, hogy a Rams mindenkire számított a TD-nél csak Hollisterre nem. De ez akkor is kevés.
Sajnos Wilsonnak is egyre több a rossz döntése és nem mindig fogható a falra. Nem mondom hogy a topon voltak az éjjel, de ha Donaldot betriplázod, akkor legalább ketten mennek érintetlenül Wilsonra pusztítani.
Én még mindig várom, hogy játszunk egy tényleg jó meccset, ahol minden klappol és simázunk. Hátha a PO-ban belefutunk egy ilyenbe.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
#Seahawks DT Damon “Snacks” Harrison asked for his release after learning he’d be inactive today against the #Rams, and the team plans to grant it next week, per sources. Seattle loves Snacks and hopes he has a change of heart, but seems his mind is made up. He’d go on waivers.Nem ertem az urget. Az egoja fontosabb neki, mint a PO 😀 Ugye a Mone/Reed/Poona DT rotacioba nem fert be.
?
petey
Iden konkretan otthon uldogelt, elhizva, amikor elhoztuk a gyakorlocsapatba, hogy formaba hozza magat, aztan a Tampa vagy valamelyik csapat el akarta vinni, de o maradt vegul, majd jatszott 1-2 meccsen, de nem nyujtott semmi extrat, csak egy space eater NT kb.
undisputedly
Most miert akarod meginkabb kinyirni az amugy is doglodo topikot? 😀 AK legalabb szinten tartotta eredeti tartalommal.Szükség eddig sem volt rá, de ha már szeretsz írogatni, nem álltunk az utadba. 😀 😀 😀Sikerult vegigneznem felvetelrol:Örülök az összefoglalódnak, így az enyémre már nincs is szükség. 😊
undisputedly
akdestroyer
Helmut Zimmer
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
#Seahawks DT Damon “Snacks” Harrison asked for his release after learning he’d be inactive today against the #Rams, and the team plans to grant it next week, per sources. Seattle loves Snacks and hopes he has a change of heart, but seems his mind is made up. He’d go on waivers.Nem ertem az urget. Az egoja fontosabb neki, mint a PO 😀 Ugye a Mone/Reed/Poona DT rotacioba nem fert be.
?
petey
több mint 5 éve
#Seahawks DT Damon “Snacks” Harrison asked for his release after learning he’d be inactive today against the #Rams, and the team plans to grant it next week, per sources. Seattle loves Snacks and hopes he has a change of heart, but seems his mind is made up. He’d go on waivers.?
több mint 5 éve
én arra emlékszem, hogy Wilsonnak nem sok ideje volt, vagy belefutott a sackbe, vagy ha mégis volt ideje akkor pánikszerűen szabadult a labdától ami incomplete lett.Ütempasszra emlékszel?én a Q2 meg Q3 felét néztem.A ma estével mivan?Na, milyen volt? Eredményre ránéztem, gondoltam ezután mindenki happy- kivéve a PC-t rugjuk ki / Schaottyt rugjuk ki vonal keményvonalasait.
Senki sem hangolódik?
Yolo, aztán lesz ami lesz?
akdestroyer
Várom a Ken Norton Jr. egyház jövendő papságát. 😀
Helmut Zimmer
két rettenet offenz. sírt a labda. Goffra szavak nincsnek milyen homály. full alkonyzóna.
majd ak hoz színes-szagos képeket, hogy igazából beérett Norton munkája 😛
petey
Helmut Zimmer
ezen felül lehet volt neki 😊
a védelem jó volt, de látszott, hogy kurvára nem tisztelték a Goff/McVay passztengelyt.
több mint 5 éve
Szükség eddig sem volt rá, de ha már szeretsz írogatni, nem álltunk az utadba. 😀 😀 😀Sikerult vegigneznem felvetelrol:Örülök az összefoglalódnak, így az enyémre már nincs is szükség. 😊
undisputedly
akdestroyer