Seattle Seahawks
Na, Gordon jó sokáig volt active rosteren.Erdekes, miutan aktiv rosterre tettuk es az NFL-en is atment a tranzakcio, jott a liga es kozolte, hogy Josh meg nem kerult le a tilto listarol, igy bejarhat a csapathoz meetingekre, de nem edzhet stb.
tomz
Allitolag ismet valami szerrel bukott le, de nem ertem miert hivatkoznak akkor arra, hogy aktivva sem valhatott volna, miert nem mondjak, hogy megint eltiltjak.
A lenyeg, hogy valoszinuleg ez volt az utolso eselye. Szomoru latni, de merges sem tudok lenni, nagyobb karaktereket is terdre kenyszeritett mar a fuggoseg. Sajnalatos, hogy neki sem sikerult legyoznie, mert a merleg serpenyojeben nem egy "sima, rendes, tisztes" elet volt neki, hanem sok millio dollar es a sport amit szeret.
www.seattletimes.com/sports/seahawks/a-day-after-josh-gordon-returned-to-seahawks-roster-nfl-says-he-remains-ineligible-to-practice-or-play/
Egy kis DJ Reed magasztalas es Tre Flowers fikazas , de erdekes elemzes.Nagy szerencsenk volt vele, remelem tud egy jo szintet hozni a jovoben, ha nem is olyan kiugroan jot, mint a felkezu Haskins ellen, de azert egy tisztas CB2 teljesitmenyt. Nem tudom a 9ers miert engedte el, gyanitom sokat fejlodott most az elmult evben. PC szerint hasonlit Baldwinra, benne latott csak ekkora duhot 😀
Fantomas0429
undisputedly
Na, Gordon jó sokáig volt active rosteren.Erdekes, miutan aktiv rosterre tettuk es az NFL-en is atment a tranzakcio, jott a liga es kozolte, hogy Josh meg nem kerult le a tilto listarol, igy bejarhat a csapathoz meetingekre, de nem edzhet stb.
tomz
Allitolag ismet valami szerrel bukott le, de nem ertem miert hivatkoznak akkor arra, hogy aktivva sem valhatott volna, miert nem mondjak, hogy megint eltiltjak.
A lenyeg, hogy valoszinuleg ez volt az utolso eselye. Szomoru latni, de merges sem tudok lenni, nagyobb karaktereket is terdre kenyszeritett mar a fuggoseg. Sajnalatos, hogy neki sem sikerult legyoznie, mert a merleg serpenyojeben nem egy "sima, rendes, tisztes" elet volt neki, hanem sok millio dollar es a sport amit szeret.
www.seattletimes.com/sports/seahawks/a-day-after-josh-gordon-returned-to-seahawks-roster-nfl-says-he-remains-ineligible-to-practice-or-play/
Egy kis DJ Reed magasztalas es Tre Flowers fikazas , de erdekes elemzes.Nagy szerencsenk volt vele, remelem tud egy jo szintet hozni a jovoben, ha nem is olyan kiugroan jot, mint a felkezu Haskins ellen, de azert egy tisztas CB2 teljesitmenyt. Nem tudom a 9ers miert engedte el, gyanitom sokat fejlodott most az elmult evben. PC szerint hasonlit Baldwinra, benne latott csak ekkora duhot 😀
Fantomas0429
Szerkesztette: undisputedly
youtu.be/n88QTRK_9Sc
nem tudom, de nekem nem úgy tűnik, hogy idén tömitek a TE-ket lasztikkal. lehet tévedek, nem néztem annyira utána.Amikor van két elkapód, akit meccsenként 80-100 yardnyi labdával lehet tömni fejenként, sikeresen - ott obvious, hogy nem marad sok labda a TE sor-nak.
petey
Megkapják a maguk labdáit, elhanyagolva nincsenek, de nyilván nem ők fogják a hátukon vinni az egységet.
olvass vissza Tezsvírem, de nagyjából ezt nem tudjuk mi sem....azzal egyetértek, hogy egy fasza DL ellen a legjobb a gyors passzok, gondolom Schotty erre ment a screenshotok alapján. csak sokszor Wilson még mindig édesgette a lasztit amikor repülniek kellett volna már.Szia Pít!A másik, ami számomra jóval szimpatikusabb az a hideg számítás.a szíved mélyén tudod, hogy ez nem igaz 😉
Az, hogy direkt húztuk be a kéziféket az ezerrel pörgő O#-en.
Mert most már nem kell.
Mert most ennyi is elég.
Mert nem lehet egész szezonban 100%-on pörögni, muszáj formát időzíteni.
És annak nem most van itt az ideje, az 3 hét múlva lesz.
Meg hogy ne ismerjenek minket ki.
És miközben vanilla playeket hívunk be, ezalatt sorra készülnek az edzőközpontban a sosemlátott tuti playek meg trükkös játékok a playoffra.
És majd újra kinyílik a playbook, meg RW, és úgy fognak susogni a wild card meccsen a 40 yardos bombák, mint London felett a Luftwaffe repülők.
Na ezekben bízok én.
akdestroyer
Schotty kitalálta már az ellenszert a 2 high S ellen? mert innentől kezdve Wilsonnak minden meccsen ezt kell néznie.
petey
Nem kell kitalálni, a Washington ellen pusztán meg kellett volna dobni a turtle D ellen az ütempasszokat, hogy feljebb lépjenek a los +10 zónába. és utána 3. ra jöhetnének a turtle D felállások (lásd pl.:Cover 2 és variánsai transzformjai) ellen a zónahatárra a passzok. leginkább ott sérülékenyek a teknősök. Ráadásul a Washington nem is nagyon variált.
Helmut Zimmer
Cover 2 ellen pedig a legjobb orvosság a zónahatáron csücsülő TE-k, seam/stop route.
nem tudom, de nekem nem úgy tűnik, hogy idén tömitek a TE-ket lasztikkal. lehet tévedek, nem néztem annyira utána.
szóval akkor most Schotty nem bírja Wilsont erre felkészíteni, vagy Wilson nem bírja olvasni a D-t.
petey
azzal egyetértek, hogy egy fasza DL ellen a legjobb a gyors passzok, gondolom Schotty erre ment a screenshotok alapján. csak sokszor Wilson még mindig édesgette a lasztit amikor repülniek kellett volna már.Szia Pít!A másik, ami számomra jóval szimpatikusabb az a hideg számítás.a szíved mélyén tudod, hogy ez nem igaz 😉
Mert most már nem kell.
Mert most ennyi is elég.
És miközben vanilla playeket hívunk be, ezalatt sorra készülnek az edzőközpontban a sosemlátott tuti playek meg trükkös játékok a playoffra.
És majd újra kinyílik a playbook, meg RW, és úgy fognak susogni a wild card meccsen a 40 yardos bombák, mint London felett a Luftwaffe repülők.
Na ezekben bízok én.
akdestroyer
Schotty kitalálta már az ellenszert a 2 high S ellen? mert innentől kezdve Wilsonnak minden meccsen ezt kell néznie.
petey
Nem kell kitalálni, a Washington ellen pusztán meg kellett volna dobni a turtle D ellen az ütempasszokat, hogy feljebb lépjenek a los +10 zónába. és utána 3. ra jöhetnének a turtle D felállások (lásd pl.:Cover 2 és variánsai transzformjai) ellen a zónahatárra a passzok. leginkább ott sérülékenyek a teknősök. Ráadásul a Washington nem is nagyon variált.
Helmut Zimmer
Cover 2 ellen pedig a legjobb orvosság a zónahatáron csücsülő TE-k, seam/stop route.
nem tudom, de nekem nem úgy tűnik, hogy idén tömitek a TE-ket lasztikkal. lehet tévedek, nem néztem annyira utána.
szóval akkor most Schotty nem bírja Wilsont erre felkészíteni, vagy Wilson nem bírja olvasni a D-t.
Szia Pít!A másik, ami számomra jóval szimpatikusabb az a hideg számítás.a szíved mélyén tudod, hogy ez nem igaz 😉
Mert most már nem kell.
Mert most ennyi is elég.
Na ezekben bízok én.
akdestroyer
petey
A másik, ami számomra jóval szimpatikusabb az a hideg számítás.a szíved mélyén tudod, hogy ez nem igaz 😉
Mert most már nem kell.
Mert most ennyi is elég.
Na ezekben bízok én.
akdestroyer
| Meccs | Aaron Rodgers passing rate | Passblocking rate |
| Week 14 @ DET | 82.5 | 83.2 |
| Week 15 vs. CAR | 64.7 | 82.5 |
| Meccs | Patrick Mahomes passing rate | Passblocking rate |
| Week 14 @ MIA | 71.8 | 74.4 |
| Week 15 @ NO | 62.4 | 63.1 |
| Meccs | Deshaun Watson passing rate | Passblocking rate |
| Week 14 @ CHI | 65.4 | 52.7 |
| Week 15 @ IND | 86.3 | 67.1 |
| Meccs | Russell Wilson passing rate | Passblocking rate |
| Week 14 vs. NYJ | 80.4 | 67.0 |
| Week 15 @ WAS | 71.2 | 64.6 |
| Meccs | Tom Brady passing rate | Passblock rate |
| Week 14 vs. MIN | 78.6 | 83.1 |
| Week 15 @ ATL | 85.6 | 76.6 |
| Meccs | Josh Allen passing rate | Passblocking rate |
| Week 14 vs. PIT | 61.2 | 56.4 |
| Week 15 @ DEN | 84.1 | 56.8 |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ha jól tudom long snapperre nem lehet szavazni, Bellore-t meg mint special teamer szavazták be.7 Seahawks játékos lett beszavazva idén a Pro Bowlra(franchise rekord beállítás). Russell Wilson, Bobby Wagner, Jamal Adams, Quandre Diggs, DK Metcalf, Tyler Ott és Nick Bellore van ott az idei All Star csapatban a Seattle-ből.Nem kotekedesbol, de Ott es Bellore megis hogyan? 😀 Nehezen tudom elkepzelni, hogy az erintettek barati koren kivul mas is szavazzon a longsnapperre es a FB-re 😀
OUR PRO BOWL SQUAD ‼️
— Seattle Seahawks (@Seahawks) December 22, 2020
Congratulations to @DangeRussWilson, @Prez, @NBELLORE54, @dkm14, @Bwagz, @qdiggs6 and @ottomatic82 for being named to the 2021 Pro Bowl!
iktriad
undisputedly
empty taxi
Valahogy megis bekerult.Ha jól tudom long snapperre nem lehet szavazni, Bellore-t meg mint special teamer szavazták be.7 Seahawks játékos lett beszavazva idén a Pro Bowlra(franchise rekord beállítás). Russell Wilson, Bobby Wagner, Jamal Adams, Quandre Diggs, DK Metcalf, Tyler Ott és Nick Bellore van ott az idei All Star csapatban a Seattle-ből.Nem kotekedesbol, de Ott es Bellore megis hogyan? 😀 Nehezen tudom elkepzelni, hogy az erintettek barati koren kivul mas is szavazzon a longsnapperre es a FB-re 😀
<
iktriad
undisputedly
empty taxi
Ha jól tudom long snapperre nem lehet szavazni, Bellore-t meg mint special teamer szavazták be.7 Seahawks játékos lett beszavazva idén a Pro Bowlra(franchise rekord beállítás). Russell Wilson, Bobby Wagner, Jamal Adams, Quandre Diggs, DK Metcalf, Tyler Ott és Nick Bellore van ott az idei All Star csapatban a Seattle-ből.Nem kotekedesbol, de Ott es Bellore megis hogyan? 😀 Nehezen tudom elkepzelni, hogy az erintettek barati koren kivul mas is szavazzon a longsnapperre es a FB-re 😀
OUR PRO BOWL SQUAD ‼️
Congratulations to @DangeRussWilson, @Prez, @NBELLORE54, @dkm14, @Bwagz, @qdiggs6 and @ottomatic82 for being named to the 2021 Pro Bowl!
iktriad
undisputedly

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ebben igazad van, de amikor fent volt dárdahegy volt, és az a fiú nem elveszett területen sem. Én kifejezetten szeretem őt, csak már nam akarom borzolni a kedélyeket.Ha jol emlekszem azt irtak draft utan, hogy Altonban nagyobb a potencial, az o plafonja igazi elit passrusher statusz, mig Darrell mar most hozza tudna jarulni a passrushoz. Ha valaszthatnek, hogy melyikuk legyen jatekra kesz, akkor nyilvan emiatt Altont valasztanam (de persze Taylornak is minden jot kivanok egeszseg fonton).
De fogom, mert lassan lehetne beszélni arról, hogy az idei draft megint mekkora siker volt! Hogy védőt magasan nem tudunk draftolni az biztos. Nagyon szeretném hazahozni Dan Quinnt.
Helmut ZimmerO a legkevesebb snap-es a top10-ben, 24-el. Nagyon felhuzza a strip-sack a mutatojat, de persze nem akarom elrontani az oromot, hiszen azt is meg kellett csinalni.Az e heti top10 vedo teljesitmenybol (PFF) 2 SEahawk:D.J.Reed fuckyeah, Griffinnel nagyon királyok lesznek (utóbbinak szerződést kell adni jövőre!)
undisputedly
Alton Robinson meg igazi
😀
Nekem a meccsen fel sem tűnt.
akdestroyer
Nagy kerdes amugy, hogy az idei 2. koros EDGE draftoltunk, Darrell Taylor mire lett volna kepes iden, ha nem serult. Par hete linkeltem egy irast, lehet, hogy sosem fogjuk palyan latni.
undisputedly
De fogom, mert lassan lehetne beszélni arról, hogy az idei draft megint mekkora siker volt! Hogy védőt magasan nem tudunk draftolni az biztos. Nagyon szeretném hazahozni Dan Quinnt.
O a legkevesebb snap-es a top10-ben, 24-el. Nagyon felhuzza a strip-sack a mutatojat, de persze nem akarom elrontani az oromot, hiszen azt is meg kellett csinalni.Az e heti top10 vedo teljesitmenybol (PFF) 2 SEahawk:D.J.Reed fuckyeah, Griffinnel nagyon királyok lesznek (utóbbinak szerződést kell adni jövőre!)
undisputedly
Alton Robinson meg igazi
😀
akdestroyer
Nagy kerdes amugy, hogy az idei 2. koros EDGE draftoltunk, Darrell Taylor mire lett volna kepes iden, ha nem serult. Par hete linkeltem egy irast, lehet, hogy sosem fogjuk palyan latni.
undisputedly
O a legkevesebb snap-es a top10-ben, 24-el. Nagyon felhuzza a strip-sack a mutatojat, de persze nem akarom elrontani az oromot, hiszen azt is meg kellett csinalni.Az e heti top10 vedo teljesitmenybol (PFF) 2 SEahawk:D.J.Reed fuckyeah, Griffinnel nagyon királyok lesznek (utóbbinak szerződést kell adni jövőre!)
undisputedly
Alton Robinson meg igazi
😀
akdestroyer
pedig jó volt, felszántotta apályátAz e heti top10 vedo teljesitmenybol (PFF) 2 SEahawk:D.J.Reed fuckyeah, Griffinnel nagyon királyok lesznek (utóbbinak szerződést kell adni jövőre!)
Your top ten defensive players in the NFL this week per PFF. 👀#Seahawks pic.twitter.com/ux4DiJBIGn
— Stone 🎄 (@StoneRoshell) December 21, 2020
undisputedly
Alton Robinson meg igazi
😀
akdestroyer
Az e heti top10 vedo teljesitmenybol (PFF) 2 SEahawk:D.J.Reed fuckyeah, Griffinnel nagyon királyok lesznek (utóbbinak szerződést kell adni jövőre!)
Your top ten defensive players in the NFL this week per PFF. 👀#Seahawks pic.twitter.com/ux4DiJBIGn
undisputedly
Alton Robinson meg igazi

😀
Úgy nem lehet komolyan menetelni, hogy a playbookból kidobunk 2-3 fejezetet.Ezt értem, de ha már ez ekkora kriptonitunk, és ennyire nem megy, akkor miért nem egy 1&10-re vagy 2&3-ra kísérletezgetünk vele, miért harmadik downoknál erőltetjük?
A rossz hír az, hogy ezt Bevell is megpróbálta, és belebukott.
Helmut Zimmer
| (Vagy miért nem edzéseken?) |
Amúgy ez a curl-szindróma amióta az eszemet tudom velünk van, eskü a RW INT-ek 50%-a ezekből születik. Mint két éve a Bears+Chargers ellen, vagy tavaly+idén az Arizona ellen, mind tök ugyanaz, igazi signature move ez.
Nem tudom. Az egyszerű válasz, hogy Wilson alacsony nem látja , vagy nem olvassa, bár az tagadhatatlan, hogy a horizontális umbrella védekezéseket nem olvassa jól. Ha ilyen van nálunk jön a read option futás, ha azt is rosszul olvassa, megindul lábon, most mással próbálkoztunk.Az a gondom, hogy a kiemelt részek pl. Daboll-Diggs-Beasley-Josh Allent kvartettet pl nem szokták zavarni, amikor szedik szét a zónahatárokat és építik a támadásokat... 😊 😕Nálunk miért nem működik?
Ezt támadásépítésnél használják, hogy a turtle védelmeket lazítsák.
Kell tudni olvasni, meg edzésen megdobni ezerszer és akkor működik.
Helmut Zimmer
RW nem olvassa jól ezeket a játékokat? Vagy nincs az edzéseken orrvérzésig gyakorolva?
Lásd a másik belinkelt kép (de tudnék még vagy 3 hasonlót kiszedni a meccsből):
A kép pillanatában a labdának már valahol a LoS fölött kéne szállnia, mégis RW kezében pihen. Miért?
akdestroyer
.... figyi a 4. negyedben kétszer úgy találta meg Metcalfot, ahogy Allen Diggset szokta, utána jött az int. Nekem ne mondja senki, hogy nem megy az ütempassz Wilsonnak. A TD is ütempassz volt.
Láthatóan Schottenheimer -a geci- azért hívja ezeket, hogy lépjenek előre.
Úgy nem lehet komolyan menetelni, hogy a playbookból kidobunk 2-3 fejezetet.
A rossz hír az, hogy ezt Bevell is megpróbálta, és belebukott.
DK helye megkerdojelezhetetlen, Lockett szinten, lehet, hogy Moore snapjait kapja meg a szelen. Olsen hihetetlen modon szinten felepult es a Rams ellen mar jatszhat. Vele azert nyugodtabb vagyok TE poszton, mint Hollisterrel.
www.cbssports.com/nfl/news/nfl-week-15-grades-bears-get-an-a-for-keeping-playoff-hopes-alive-steelers-get-an-f-for-ugly-loss/
Egy kis DK homersag:
.@Seahawks WR @dkm14 became the third player in franchise history with 1,200 receiving yards in a single-season. #GoHawks pic.twitter.com/z6kzG5T6D9
— Seahawks PR (@seahawksPR) December 21, 2020
Az e heti top10 vedo teljesitmenybol (PFF) 2 SEahawk:
Az a gondom, hogy a kiemelt részek pl. Daboll-Diggs-Beasley-Josh Allent kvartettet pl nem szokták zavarni, amikor szedik szét a zónahatárokat és építik a támadásokat... 😊 😕Nálunk miért nem működik?
Helmut Zimmer
RW nem olvassa jól ezeket a játékokat? Vagy nincs az edzéseken orrvérzésig gyakorolva?
Lásd a másik belinkelt kép (de tudnék még vagy 3 hasonlót kiszedni a meccsből):

A kép pillanatában a labdának már valahol a LoS fölött kéne szállnia, mégis RW kezében pihen. Miért?
Szerkesztette: akdestroyer
7 Seahawks játékos lett beszavazva idén a Pro Bowlra(franchise rekord beállítás). Russell Wilson, Bobby Wagner, Jamal Adams, Quandre Diggs, DK Metcalf, Tyler Ott és Nick Bellore van ott az idei All Star csapatban a Seattle-ből.Nem kotekedesbol, de Ott es Bellore megis hogyan? 😀 Nehezen tudom elkepzelni, hogy az erintettek barati koren kivul mas is szavazzon a longsnapperre es a FB-re 😀
OUR PRO BOWL SQUAD ‼️
iktriad
Az a gondom, hogy a kiemelt részek pl. Daboll- Diggs-Beasley-Josh Allent kvartettet pl nem szokták zavarni, amikor szedik szét a zónahatárokat és építik a támadásokat... 😊 😕
Tökéletes a kép, amit beraktál, mire megfordul az ember- de ez igaz bármilyen RunSlow/Stop/Run routera -már úszni kell a labdának. Itt nem ez a helyzet.
Nem tudom kárhoztatni a hívást egy horizontálisan végigolvasott D cspda felállásnál, hogy nem akarta elküldeni keresztbe a TE-et, hanem bedobatni egy 8 yardos üres sávba. ! .
Nekem pont a 4. negyed elején az intel végződő drive tetszett. nem az int, hanem az azt megelőző 2 Metcalf passz. Az parádé volt
A curl játékokkal viszont az a baj, hogy nagyon ütemhez vannak kötve. Van egyetlen egy pillanat, amikor megfordul a WR, és szabad a pálya, viszont ez az ablak kurva hamar bezárul, mert a védő 1 ütemmel később már lendületből tud kivágni a WR elé, és zárni a passzsávokat/lehúzni az INT-et (ezeket jelöltem lentebb kék nyilakkal).
akdestroyer
OUR PRO BOWL SQUAD ‼️