Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 834 — SuperBowl Champions 2013/2014
Sikerult vegigneznem felvetelrol:
undisputedly
Örülök az összefoglalódnak, így az enyémre már nincs is szükség. 😊
akdestroyer
Ez csak egy gyors, mit latott meccs kozben a szemem poszt volt, en szivesen olvasnam a te bovebb, kommentarosabb osszefoglalodat is, raadasul tobb dolgot maskent itelunk meg, szoval a mas perspektiva is erdekes lenne.
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898
undisputedly
Örülök az összefoglalódnak, így az enyémre már nincs is szükség. 😊

több mint 5 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
A ma estével mivan?
Senki sem hangolódik?
Yolo, aztán lesz ami lesz?
akdestroyer
Na, milyen volt? Eredményre ránéztem, gondoltam ezután mindenki happy- kivéve a PC-t rugjuk ki / Schaottyt rugjuk ki vonal keményvonalasait.
Várom a Ken Norton Jr. egyház jövendő papságát. 😀
Helmut Zimmer
én a Q2 meg Q3 felét néztem.
két rettenet offenz. sírt a labda. Goffra szavak nincsnek milyen homály. full alkonyzóna.
majd ak hoz színes-szagos képeket, hogy igazából beérett Norton munkája 😛
petey
Ütempasszra emlékszel?
Helmut Zimmer
Rendes passzra is alig( max 5-6 értékelhető passza volt ). Wilson csak egy paraszthajszállal volt jobb Goffnál.
A második meccs zsinórban amikor én a védelmet jobbnak láttam a támadóknál.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
A ma estével mivan?
Senki sem hangolódik?
akdestroyer
Na, milyen volt? Eredményre ránéztem, gondoltam ezután mindenki happy- kivéve a PC-t rugjuk ki / Schaottyt rugjuk ki vonal keményvonalasait.
Helmut Zimmer

Eloszor is, emlekezzunk meg arrol, hogy 2016 utan ismet a Seahawks ul a West tronjan:

Pozitivum:

Norton: En ev kozben tobbszor kirugtam volna, de most jo gameplannel allt elo, kezd osszeallni a vedelem, a szezon legjobb meccset hoztak. Ugyan a kulso zonas futasoknal parszor nem tudtuk az edgeket megfogni, de jol reagalt es mas assignementeket kaptak a vedofalban. Azzal egyutt, hogy Goff egy szornyen buta iranyito, jol jatszottak. Majdnem goalline 4. kiserlet megallitas is elmeny volt. (Goff amugy bizonyitotta, hogy ha nincs a fulere mondva mit kell csinalnia, vagyis pontosabb, ha azt irom, amennyiben nem tudja azt csinalni amit a play elott a fulere mondtak, egy Wentz szeru iranyito. Az a homaly INT amit dobott, eleg fejvakaros. MAs alkalommal meg siman megfuthatta volna a crucial 1st downt, erre fel yarddal elotte hasra vagta magat 😀 )

Adams: a Seahawks karrierje legjobb meccset zarta. Mindenhol ott volt, egy elrontott szerelestol eltekintve passzokat utott el, TD-tol mentette meg 2x is a csapatot, koztuk ezzel a gyongyszemmel:

Brooks: A kis elso koros LB zarta a legtobb szerelessel a meccset, mivel McVay sok dupla TE-es personnelt hivott, igy a palyan tudott maradni. Tenyleg jo osztone van a labdas ember kiszimatolasahoz, trackingeli is vegig, nem vesziti el a szeme es ahogy elvarhato egy 22-23 eves jatekostol, egybol ott van es akkorat ut, mint a lorugas.

Reed es Poona: Reed 2 sacket csinalt, feleledt miota itt van Dunlap. Poona hozta a szokasos jo formajat.

Diggs: Ujabb INT, ujabb remek szereples a karmesteri pozicioban. Liga talan legjobb Safety parosat alkotjak Adams-szel.

KJ-Bobby : Nagyon jo volt mindketto, KJ kifejezetten jol jatszott az elmult 1-2 heten.

DK: Kulcsfontossagu 3rd down elkapasa a Rams LB-et felboritva kellett, mint egy falat kenyer, de osszessegeben is amikor celba vettuk, jol jatszott.

Negativum:

Biraskodas: Regen lattam Seahawks meccsen ennyire rossz biroi tevekenykedest. DK-n 3rd downon flaget dobtak, mondvan nem allt pozicioba a snap pillanataig. Kb. a kislabujja mozgott a cipoben. Teljesen erthetetlen volt az a flag a sporitol, meggyozodesem, hogy ilyet minden playben lehetne az aktualis tamadora dobni.

Aztan a Neal roughing the passer kicker butnetes a sajat endzonejukbol torteno puntolasnal, amibol kaptak instant 1st downt, majd vegigmentek a palyan, hogy a mi endzoneunkban Goff vegul INT-et dobjon. Szerencsetlen mar a levegoben uszott, amikor HEcker meg tartotta a labdat, megis mit csinaljon, novesszen szarnyat es repuljon at felette? Ezt a szabalyt at kellene ertelmezni, mert betu szerint szabalytalan volt valoban, de ennek igy nincs koze a szabalyalkoto szandekahoz.

Utana pedig a 2 fumble, amibol az egyiknel elfgoadom, hogy nem volt eleg bizonyitek ra, hogy a mienk, de a punt returner fumblinal egyertelmuen mi szereztuk meg, es odaadtak a Ramsnak. Vicc.

PC: Legrosszabb game time edzok egyike a ligaban. Az a challange megis mi a franc volt? 15 ember vetette magat a labdara, es megflagelte a ven p@cs, mondvan, majd lesz eleg bizonyitek arra, hogy a mienk? 😀 Mivel ott buktuk a challanget, a kovetkezo, mar emlitett punt return fumblit nem tudtuk visszanezetni mar. Ez egy szoros meccsen a gyozelembe kerulhet.

Griffin: Szirnyu volt. Szereleseket rontott, coverben alaztak, egyelore nem vagyok benne biztos, hogy iden megadnam neki a nagy penzt. (Sot, biztosan nem)

Russ: Nem tudom mi van vele, de az elso felidoben ismet pocsekul jatszott. Elrontott passzok, donteskeptelenseg, hezitalas. 5 benyelt sack.

Simmons: Donald minden playben atment rajta, es habar a liga legjobb vedojerol van szo, azert ennel tobbet kellett volna nyujtani passprotban.

Schotty: Egyszeruen nem tudja hogyan kell a legjobb tamadoja (DK) kezebe adni a labdat. Egy teljes felido kellett hozza, hogy megalmodja a crossing route-okat, ha mar az egy-egy-ben vedekezo Ramsey-re nem mert dobatni.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
A ma estével mivan?
Senki sem hangolódik?
akdestroyer
Helmut Zimmer
két rettenet offenz. sírt a labda. Goffra szavak nincsnek milyen homály. full alkonyzóna.
petey
Ütempasszra emlékszel?
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 095 — Csodabogár
A ma estével mivan?
Senki sem hangolódik?
akdestroyer
Helmut Zimmer

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
A ma estével mivan?
Senki sem hangolódik?
akdestroyer
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
A ma estével mivan?
Senki sem hangolódik?
akdestroyer
De, Kc-Atlanta nagyon jo meccs!
több mint 5 éve
A ma estével mivan?
Senki sem hangolódik?

több mint 5 éve
 youtu.be/yItpoZkVSCs
több mint 5 éve
Boldog karacsonyt!!
több mint 5 éve
Boldog Karácsonyt elvtársak!

akdestroyer
Neked is Tesvírem! 😊
Helmut Zimmer
Én a tesvíremhez nem vagyok elég feka. 😀

több mint 5 éve

akdestroyer
Neked is Tesvírem! 😊
több mint 5 éve

több mint 5 éve
 en.wikipedia.org/wiki/Seattle_Hempfest
Kérem ezt olvassátok el , és próbáljátok leírni komoly arccal, hogy fűvel kapták el Washington Államban.

A mariska most lett 1-es besorolásba visszaminősítve a legkeményebb drogok 4-es kategóriájából.
több mint 5 éve
Miert nem tudja Gordona zt mondani, hogy "b+, oke, meg van 1-2 evem a ligaban, kereshetek 5-10 millio dollart, eletemben nem kell tobbet dolgoznom, az elmult 1-2 evbol mar tapasztaltam, hogy a civil elet nem hoz penzt, akkor most leallok a szerrel erre az idore".
undisputedly
Mert a függőség nem így működik.

Régen nagyon sokszor láttam olyat (és ezzel szerintem nem vagyok egyedül), hogy a melósfazon egy arany fácán+pár keserű társaságában a nyerőgépbe bő egy óra alatt beledobálta az aznap kézhez kapott kétszázezres fizuját. És soha az életben nem hangzott el olyan, hogy "jó, végeztem, a maradék hatvanezer kell a havi megélhetésre."

Ha így működne, nem függőségnek hívnánk, hanem szenvedélynek/hobbinak.

A liga játékosainak +99%-a fogyaszt félillegális-illegális fájdalomcsillapító szereket, pusztán számításból/jól felfogott érdekből.
Mert ez egy ilyen sport.
Kontakt van, fáj, kell a cucc. Szeretnének valahogy aludni, szeretnének fájdalom nélkül élni.
Ezt mind értjük.

Gordon meg egy menthetetlenül függő/beteg ember.
Aki (mostantól számítva) 10 év alatt az összes pénzét elbassza majd cuccokra, és mehet vissza a sorstársaihoz Detorit külvárosába egy olajoshordó mellé melegedni a balettbe ugrálni.

Lássuk a különbséget.
akdestroyer
Pont ez a kerdes, hogy akkor a funaz olyan, mint mondjuk a sima cigi, ha muszaj es nincs mas megoldas, leteszed, vagy olyan, mint mondjuk a heroin, ami meg fizikalisan "nem engedi", hogy letedd.

Valahogy nehezen tudom elkepzelni, hogy csak fuvet ne tudna letenni. Ha alkohol es/vagy mas egyeb a szer, akkor mar megertem, hogy kifogott rajta. Persze egyikkel sincs tapasztalatom, szoval lehet hatalmas hulyesegekeg beszelek 😊 Mindenesetre kar Gordonert.
undisputedly
Ha komoly depresszioval vagy pszihologiai problemaval kuzdesz akkor nehezen tudod lerakni a fu nem csak a fajdalomrol szol sokan inkabb erzelmi/pazihologiai problemak miatt hasznaljak a fajdalom melett.
De azt mar irni akartam h lehet en ertettem felre de en nem lattam h Ujra lebukott csak h nem felelt meg a feleltetelnek bar lehet en ertettem felre lehet a ketto ugyanaz nem tudom.
több mint 5 éve
Miert nem tudja Gordona zt mondani, hogy "b+, oke, meg van 1-2 evem a ligaban, kereshetek 5-10 millio dollart, eletemben nem kell tobbet dolgoznom, az elmult 1-2 evbol mar tapasztaltam, hogy a civil elet nem hoz penzt, akkor most leallok a szerrel erre az idore".
undisputedly

Régen nagyon sokszor láttam olyat (és ezzel szerintem nem vagyok egyedül), hogy a melósfazon egy arany fácán+pár keserű társaságában a nyerőgépbe bő egy óra alatt beledobálta az aznap kézhez kapott kétszázezres fizuját. És soha az életben nem hangzott el olyan, hogy "jó, végeztem, a maradék hatvanezer kell a havi megélhetésre."

A liga játékosainak +99%-a fogyaszt félillegális-illegális fájdalomcsillapító szereket, pusztán számításból/jól felfogott érdekből.
Mert ez egy ilyen sport.
Kontakt van, fáj, kell a cucc. Szeretnének valahogy aludni, szeretnének fájdalom nélkül élni.
Ezt mind értjük.

Aki (mostantól számítva) 10 év alatt az összes pénzét elbassza majd cuccokra, és mehet vissza a sorstársaihoz Detorit külvárosába egy olajoshordó mellé melegedni a balettbe ugrálni.

Lássuk a különbséget.
akdestroyer
Pont ez a kerdes, hogy akkor a funaz olyan, mint mondjuk a sima cigi, ha muszaj es nincs mas megoldas, leteszed, vagy olyan, mint mondjuk a heroin, ami meg fizikalisan "nem engedi", hogy letedd.

Valahogy nehezen tudom elkepzelni, hogy csak fuvet ne tudna letenni. Ha alkohol es/vagy mas egyeb a szer, akkor mar megertem, hogy kifogott rajta. Persze egyikkel sincs tapasztalatom, szoval lehet hatalmas hulyesegekeg beszelek 😊 Mindenesetre kar Gordonert.
több mint 5 éve

Mert ez egy ilyen sport.
Ezt mind értjük.

Lássuk a különbséget.
akdestroyer
Ez itt valamennyire off, de mégis kapcsolódik a témához.
Mostanában rákaptam arra, hogy szörfölgetek a játékosok insta oldalain, és főleg a "másodvonalas"( gondolok itt azokra, akik még nem és valószínűleg nem is lesznek soha menő reklámarcok, akik a szerződéses fizujuk többszörösét tudnák összelapátolni reklámokkal) vagy rookie játékosokén. Nyilván le kell vonni a közösségi médiás majomkodás és pózerkedés faktort, de ezen túlmenve, egészen szürreális, hogy mennyire totál nulla pénzügyi felkészültségük és tudásuk van. Nyilván én is láttam a Ballerst, illetve tisztában vagyok vele, hogy a játékosok nagyrésze az egyetemi ösztöndíj ellenére is csak egy "félhülye sportoló" mint bármelyik másik sportágban, de amikor első dolguk a szerződés után, hogy a legújabb indokolatlan Lambo/RR/Cadillac álljon a feljáron, amiből kiszállnak olyan ruhába meg blingblingbe öltözve, ami egy család 10 éves jövedelme... Rettenetesen elkeserít, mert nem tudok másra gondolni, minthogy ezek a srácok a karrierjüket követően, ahogy te is mondod, pár éven belül visszazuhannak a putriba, ahonnan kirántották őket és nézhetjük a klasszikus hollywoodi kliséket, amikor egykoron ünnepelt arcokkal strip bárok kidobójaként, vagy középszerű gimik/egyetemek edzőjeként találkozol.

Nem tudom, hogy a valóságban az NFL-nek, vagy a játékos szakszervezetnek milyen pénzügyi mentor programjai vannak, már ha van egyáltalán, de biztos, hogy kurvára szarul működik. Legalábbis így kívülről nézve. Valaki ha képben van, szívesen veszem, ha felvilágosít 😊
Hanni
Ahogy en az utobbi egy evben olvasgattam a penzugyi mentorprogram az valoszinuleg kimerul a "Marshawn Lynch programban" legalabbis ezt nyilatkozta le Mahomes es talan Griffin es meg par jatekos is hogy azt akarjak csinalni amit Lynch h az NFL fizuhoz nem nyulnak es csak a szponzor penzt koltik.

Szerintem itt ugyanugy vegyuk figyelembe hogy honnan milyen kornyekrol jottek ezek az emberek mert nagyon keves valasztja el sokukat a gengszter repperektol akiknek 100 millioi vannak es konkretan bunozok sok jatekosnak a csaladja baratai mind kozveszelyes bunozok ezert gondolom h a szep verda nagy fux az elso sajnos .

Vannak jo peldak a multkor nagyot temaztunk pl Wilsonon elkepeszto h ove (tars tulaj) a Seattle "gurulos" foci csapat akik asszem tavaly megnyertek a bajnoksagot bar ezt lehet rosszul tudom.
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 614 — Poloska confirmed

Mert ez egy ilyen sport.
Ezt mind értjük.

Lássuk a különbséget.
akdestroyer
Ez itt valamennyire off, de mégis kapcsolódik a témához.
Mostanában rákaptam arra, hogy szörfölgetek a játékosok insta oldalain, és főleg a "másodvonalas"( gondolok itt azokra, akik még nem és valószínűleg nem is lesznek soha menő reklámarcok, akik a szerződéses fizujuk többszörösét tudnák összelapátolni reklámokkal) vagy rookie játékosokén. Nyilván le kell vonni a közösségi médiás majomkodás és pózerkedés faktort, de ezen túlmenve, egészen szürreális, hogy mennyire totál nulla pénzügyi felkészültségük és tudásuk van. Nyilván én is láttam a Ballerst, illetve tisztában vagyok vele, hogy a játékosok nagyrésze az egyetemi ösztöndíj ellenére is csak egy "félhülye sportoló" mint bármelyik másik sportágban, de amikor első dolguk a szerződés után, hogy a legújabb indokolatlan Lambo/RR/Cadillac álljon a feljáron, amiből kiszállnak olyan ruhába meg blingblingbe öltözve, ami egy család 10 éves jövedelme... Rettenetesen elkeserít, mert nem tudok másra gondolni, minthogy ezek a srácok a karrierjüket követően, ahogy te is mondod, pár éven belül visszazuhannak a putriba, ahonnan kirántották őket és nézhetjük a klasszikus hollywoodi kliséket, amikor egykoron ünnepelt arcokkal strip bárok kidobójaként, vagy középszerű gimik/egyetemek edzőjeként találkozol.

Nem tudom, hogy a valóságban az NFL-nek, vagy a játékos szakszervezetnek milyen pénzügyi mentor programjai vannak, már ha van egyáltalán, de biztos, hogy kurvára szarul működik. Legalábbis így kívülről nézve. Valaki ha képben van, szívesen veszem, ha felvilágosít 😊
több mint 5 éve
undisputedly

Mert ez egy ilyen sport.
Ezt mind értjük.

Lássuk a különbséget.

több mint 5 éve
gbol Green Bay Packers 471
Azért kérdezem, mert záros határidőn belül szövetségi gondolkodás indul a mariska legalizálásáról. Legalábbis ez bejelentett tervezet, akkor ez most mi, főleg Seattleban????? Egy olyan sportban,ahol a srácok 15 éves korukban megismerkednek a sérülés és a fájdalom fogalmával.
Szerintem a legnagyobb álszentség.

Persze nem nagyobb bűn ez, mint a labda folyamatos gömbölyítése.
By the way az 1/1-et valamilyen menetrend nehézsége alapján kalkulált erősorrend dönti el... Annak idején még 70-ben a Steelers és a Bears versenyben voltak az 1/1-ért és Rosell feldobott egy érmét. Bazdmeg! Ezt a játékot nem kerek labdával játsszák, és nem is úgy pattog, és a labda formája sokat elmond arról, hogy ezt a játékot milyen szellemben találták ki. Azt érzem, hogy mióta ez a fasz irányítja az NFL-t egyre inkább próbáljuk a labdát gömbölyíteni. 😕

Ma Lawrence Taylor, de akár Mike Singletary , aki nem az alattomosságáról volt híres mennének kapálni inkább.

Ő nem marcsival szokott lebukni?
Na, Gordon jó sokáig volt active rosteren.
tomz
Erdekes, miutan aktiv rosterre tettuk es az NFL-en is atment a tranzakcio, jott a liga es kozolte, hogy Josh meg nem kerult le a tilto listarol, igy bejarhat a csapathoz meetingekre, de nem edzhet stb.

Allitolag ismet valami szerrel bukott le, de nem ertem miert hivatkoznak akkor arra, hogy aktivva sem valhatott volna, miert nem mondjak, hogy megint eltiltjak.

A lenyeg, hogy valoszinuleg ez volt az utolso eselye. Szomoru latni, de merges sem tudok lenni, nagyobb karaktereket is terdre kenyszeritett mar a fuggoseg. Sajnalatos, hogy neki sem sikerult legyoznie, mert a merleg serpenyojeben nem egy "sima, rendes, tisztes" elet volt neki, hanem sok millio dollar es a sport amit szeret.

www.seattletimes.com/sports/seahawks/a-day-after-josh-gordon-returned-to-seahawks-roster-nfl-says-he-remains-ineligible-to-practice-or-play/

Egy kis DJ Reed magasztalas es Tre Flowers fikazas , de erdekes elemzes.
Fantomas0429
Nagy szerencsenk volt vele, remelem tud egy jo szintet hozni a jovoben, ha nem is olyan kiugroan jot, mint a felkezu Haskins ellen, de azert egy tisztas CB2 teljesitmenyt. Nem tudom a 9ers miert engedte el, gyanitom sokat fejlodott most az elmult evben. PC szerint hasonlit Baldwinra, benne latott csak ekkora duhot 😀
undisputedly
Helmut Zimmer
Most megfogtal, lehet, hogy kicsit keverek iktriad kedvencevel, Blackmonnal. Amennyiben "csak" fuvezesrol nem tudott lemondani ennyi penzert es a karrierjeert, nem tudom mennyire kell sajnalnom, nem tudom mennyire addiktiv a "cucc", de gyanitom az alkohollal meg mas kemenyebb drogokkal nem lehet egy lapon emliteni.
undisputedly
Helmut Zimmer
Abban egyetertek, hogy a fu hasznalata a dekriminalizacio meghaladott fokan all mar, es a liga most amikor tolja a full BLM meg social justice kamukat, akkor miert nem tudja ebben kovetni a tarsadalmi norma valtozasat, DE ha ez a szabaly, akkor ez a szabaly. Miert nem tudja Gordona zt mondani, hogy "b+, oke, meg van 1-2 evem a ligaban, kereshetek 5-10 millio dollart, eletemben nem kell tobbet dolgoznom, az elmult 1-2 evbol mar tapasztaltam, hogy a civil elet nem hoz penzt, akkor most leallok a szerrel erre az idore".

Rodger tevekenysegevel is egyetertunk. Egy kreten az urge.
undisputedly
Tudtommal fűvel lebukni a legnagyobb kreténség. Otthon senki nem ellenőrzi őket. Aki lebukik, az általában az autóban füvezik, vagy szállítja a füvet. Ezeket azért el lehetne kerülni egy kis ésszel.

Szerkesztette: gbol
több mint 5 éve
Azért kérdezem, mert záros határidőn belül szövetségi gondolkodás indul a mariska legalizálásáról. Legalábbis ez bejelentett tervezet, akkor ez most mi, főleg Seattleban????? Egy olyan sportban,ahol a srácok 15 éves korukban megismerkednek a sérülés és a fájdalom fogalmával.

By the way az 1/1-et valamilyen menetrend nehézsége alapján kalkulált erősorrend dönti el... Annak idején még 70-ben a Steelers és a Bears versenyben voltak az 1/1-ért és Rosell feldobott egy érmét. Bazdmeg! Ezt a játékot nem kerek labdával játsszák, és nem is úgy pattog, és a labda formája sokat elmond arról, hogy ezt a játékot milyen szellemben találták ki. Azt érzem, hogy mióta ez a fasz irányítja az NFL-t egyre inkább próbáljuk a labdát gömbölyíteni. 😕

Ma Lawrence Taylor, de akár Mike Singletary , aki nem az alattomosságáról volt híres mennének kapálni inkább.

tomz
Erdekes, miutan aktiv rosterre tettuk es az NFL-en is atment a tranzakcio, jott a liga es kozolte, hogy Josh meg nem kerult le a tilto listarol, igy bejarhat a csapathoz meetingekre, de nem edzhet stb.

Allitolag ismet valami szerrel bukott le, de nem ertem miert hivatkoznak akkor arra, hogy aktivva sem valhatott volna, miert nem mondjak, hogy megint eltiltjak.

A lenyeg, hogy valoszinuleg ez volt az utolso eselye. Szomoru latni, de merges sem tudok lenni, nagyobb karaktereket is terdre kenyszeritett mar a fuggoseg. Sajnalatos, hogy neki sem sikerult legyoznie, mert a merleg serpenyojeben nem egy "sima, rendes, tisztes" elet volt neki, hanem sok millio dollar es a sport amit szeret.

www.seattletimes.com/sports/seahawks/a-day-after-josh-gordon-returned-to-seahawks-roster-nfl-says-he-remains-ineligible-to-practice-or-play/

Fantomas0429
Nagy szerencsenk volt vele, remelem tud egy jo szintet hozni a jovoben, ha nem is olyan kiugroan jot, mint a felkezu Haskins ellen, de azert egy tisztas CB2 teljesitmenyt. Nem tudom a 9ers miert engedte el, gyanitom sokat fejlodott most az elmult evben. PC szerint hasonlit Baldwinra, benne latott csak ekkora duhot 😀
undisputedly
Helmut Zimmer
Most megfogtal, lehet, hogy kicsit keverek iktriad kedvencevel, Blackmonnal. Amennyiben "csak" fuvezesrol nem tudott lemondani ennyi penzert es a karrierjeert, nem tudom mennyire kell sajnalnom, nem tudom mennyire addiktiv a "cucc", de gyanitom az alkohollal meg mas kemenyebb drogokkal nem lehet egy lapon emliteni.
undisputedly
Helmut Zimmer
Abban egyetertek, hogy a fu hasznalata a dekriminalizacio meghaladott fokan all mar, es a liga most amikor tolja a full BLM meg social justice kamukat, akkor miert nem tudja ebben kovetni a tarsadalmi norma valtozasat, DE ha ez a szabaly, akkor ez a szabaly. Miert nem tudja Gordona zt mondani, hogy "b+, oke, meg van 1-2 evem a ligaban, kereshetek 5-10 millio dollart, eletemben nem kell tobbet dolgoznom, az elmult 1-2 evbol mar tapasztaltam, hogy a civil elet nem hoz penzt, akkor most leallok a szerrel erre az idore".

Rodger tevekenysegevel is egyetertunk. Egy kreten az urge.
több mint 5 éve

tomz

Fantomas0429
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 095 — Csodabogár
tomz

Fantomas0429
undisputedly
Valakit el kellett engedni, sérültlistán volt. Számok játéka, ennyi.

több mint 5 éve
tomz

Fantomas0429
undisputedly
Helmut Zimmer