Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 834 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ez a teljesitmeny erdekes volt. DK-t most sem sikerult bevonni a jatekba. Plusz eleg enervaltnak tunik, tobbszor mutatta a kamera, hogy egy-egy elkapas vagy missed labda utan casual beszelget az ellenfel cornerevel. Azert ennel tobb tuzet varnek.

2-3 labdabol megdontotte Largent single season legtobb elkapott yard frencsajz rekordjat, eltette a labdat aztan ennyi...

Moore penzugyi osztonzojenek kivaltasa victory formation helyett az aranyos kategoria, habar utana Russ gyorsan el is magyarazta a 9ers-es Wardnak, hogy miert volt ra szukseg, ne gondoljak azt, hogy meg akartuk alazni oket.

Nem Seahawk specifikus ugyanakkor, kb. minden csapat ilyenkor tolja a labdat azokhoz akik "megerdemlik".

PO-ban ismet jon a Rams. A mumusunk, es nem igen jelent elonyt, hogy itthon jatszunk, igy nezok hianyaban. Donald ugye kb kriptonitja a Seahawks tamado semajanak, raadasul altalaban mindig ellenunk jatszanak karriernapot a Rams vedok... Az elozo heti vereseguk miatt biztosan fel lesznek tuzelve.

En azt 50-50%-ra adom. Amennyiben sikerulne tovabb jutni, mehetnenk velhetoen New Orleansba. Ott mar csak 30%-ot adnek magunknak.

Summa summarum, elvezzuk azt a kis focit ami meg hatra van.
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan
Na, én eleget pofáztam az eredménykövetőben, most lécci írja meg valaki kompetens, hogy akkor most mi a fasz van? 😀
Most melyik a csapat igazi arca?
Az első 50, vagy az utolsó 10 perc?
akdestroyer
Nagyjából mindkettő. Valaki írta, hogy takaréklángon van a csapat. Ehhez képest a 4. negyedben Wilson megy ezerrel blokkolni a futónak. Az ütő megállt bennem. Egyébként nem vagyok elragadtatva Wilson produkcióitól. Rendre túldobálja az embereit. Nagyon nem ülnek a hosszú passzai mostanában. Ez nálam nem az igazi. Nyilván elsősorban rajta múlik meddig jutunk el.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Helmut Zimmer
Mit láttál tegnap este? Mert tudom hogy megnézted a Bills meccs után a miénket is, te kis hamis. 😊
akdestroyer
csak az elejébe néztem bele, mert túl jó volt a Bills, gondoltam már simán lenyomom. Aztán elálmosodtam belealudtam, a végére ébredtem fel.
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898
Helmut Zimmer
Mit láttál tegnap este? Mert tudom hogy megnézted a Bills meccs után a miénket is, te kis hamis. 😊

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 625 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rendes volt tőlük.
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
PC választotta ki JS-t a melóra ő is interjúztatta 2010ben.
PC JSt delegálta a Volcan Boardba, amely nagyjából csak az üzemeltetési, reklám, csr, és eredményeségi témákat tárgyslja,amíg a football szakmai vezetés managerszerződésében foglaltak teljesülnek.
És teljesülnek...
Én nem hiszek az ilyen feladatmegosztó bizottsàgosdiban, mindennek legyen 1 db felelőse! Nekem mindegy hogy az a gm vagy a HC.

Szerintem JS és PC egy szinten vannak, senki nem beosztottja senkinek, egy klasszikus equal duó.

Igen, PC abszolút belemászik a GM dolgokba, de ez nálunk inkább feature, szóval nem az erőszakos behatolásról, inkább a közös munkáról szól.

JS tudatosan hagyja belefolyni Carroll-t a csapat építésébe, és szerintem Carroll is megelégszik az 50%-os szavával, és nem akarja elnyomni Schneidert, hisz a scouter meg GM képességeiben, és amúgy is, kölcsönösen tisztelik egymást.

Szerintem ez az egyetlen egészséges út, ahhoz hogy igazi csapatot építsünk. Mindkét másik megoldást tévútnak tartom.

-Azt is, amikor a GM csak dísznek van, (lásd O'Brian/Gruden), mert az análvonaton olyankor nincsen fék, és ez általában nem szokott jól elsülni (kivéve a vezetőedzőt Belicseknek hívják).

-Meg azt is, amikor a HC-nek kuss van, és dolgozzon csak a hozott anyagból... bazdki, egy csapatot csak az edzőhöz meg annak a víziójához igazítasz, mert akármekkora GM-mágus is lehetsz, ha abból az edző nem tudja kihozni a maximumot.

Szóval szerintem a közös munka az alap, egyedül a mérleg nyelve a fontos, azaz hogy egyik se akarja elnyomni a másikat.

És ebből a szempontból szerintem a mi párosunk az egyik a legjobb a ligában, egymást tudják erősíteni, és mindkettő jobbnak néz ki ettől a saját posztján mint amilyen lenne magában állva, egy agyhalott GM/HC mellett.

Azért ligaszinten csak egy kurvajó keretünk van, a hiányposztok be vannak tömve, én nagyon adom.
Ellenben az edzői munkával kapcsolatban azért komoly fentartásaim vannak.
Ha az is összeállna, akkor egyből az lenne hogy SB, here i comes!
akdestroyer
több mint 5 éve
Na, én eleget pofáztam az eredménykövetőben, most lécci írja meg valaki kompetens, hogy akkor most mi a fasz van? 😀
Most melyik a csapat igazi arca?
Az első 50, vagy az utolsó 10 perc?

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A KC-nel is eloszor volt meg Reid, es hoztak GM-et akivel egyutt tudott dolgozni. Mikor kezdett a GM tobb hatalmat es penzt kovetelni, lecsereltek. Reid az igazi fonok. Megha vannak dontesek a GM hataskoreben, akkor is. Mukodik.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Szerintem JS és PC egy szinten vannak, senki nem beosztottja senkinek, egy klasszikus equal duó.

Igen, PC abszolút belemászik a GM dolgokba, de ez nálunk inkább feature, szóval nem az erőszakos behatolásról, inkább a közös munkáról szól.

JS tudatosan hagyja belefolyni Carroll-t a csapat építésébe, és szerintem Carroll is megelégszik az 50%-os szavával, és nem akarja elnyomni Schneidert, hisz a scouter meg GM képességeiben, és amúgy is, kölcsönösen tisztelik egymást.

Szerintem ez az egyetlen egészséges út, ahhoz hogy igazi csapatot építsünk. Mindkét másik megoldást tévútnak tartom.

-Azt is, amikor a GM csak dísznek van, (lásd O'Brian/Gruden), mert az análvonaton olyankor nincsen fék, és ez általában nem szokott jól elsülni (kivéve a vezetőedzőt Belicseknek hívják).

-Meg azt is, amikor a HC-nek kuss van, és dolgozzon csak a hozott anyagból... bazdki, egy csapatot csak az edzőhöz meg annak a víziójához igazítasz, mert akármekkora GM-mágus is lehetsz, ha abból az edző nem tudja kihozni a maximumot.

Szóval szerintem a közös munka az alap, egyedül a mérleg nyelve a fontos, azaz hogy egyik se akarja elnyomni a másikat.

És ebből a szempontból szerintem a mi párosunk az egyik a legjobb a ligában, egymást tudják erősíteni, és mindkettő jobbnak néz ki ettől a saját posztján mint amilyen lenne magában állva, egy agyhalott GM/HC mellett.

Azért ligaszinten csak egy kurvajó keretünk van, a hiányposztok be vannak tömve, én nagyon adom.
Ellenben az edzői munkával kapcsolatban azért komoly fentartásaim vannak.
Ha az is összeállna, akkor egyből az lenne hogy SB, here i comes!

több mint 5 éve
peet_24 Seattle Seahawks 339
Egy GM megmondja a vezetőedzőnek, hogy merre van az előre, nem a beosztottja.

Fordítva igaz? A HC a GM beosztottja? Ezt így kategorikusan ki lehet jelenteni? Túlzással élve, akkor elég a GMeket cserélgetni, ha szar a helyzet nem? Sean Paytonnak megmondják merre menjen a csapat? Azért valahogy ez sem állja meg a helyét szerintem. Nem mondom, hogy a SEA ebből a szempontból követendő, de valahogy mégis működik ez a páros. Nincs is értelme külön-külön vizsgálni talán.

Sokan károgják, hogy ez a felállás Wilsonból él, fene tudja. Szerintem Staffordból is kihoztak, volna egy gyűrűt. Hogy ebből többet is ki lehetett volna hozni? Lehet. Ilyenkor mindig a Colts jut eszembe, ahol szétverették az utolsó klasszikus irányítót, akit láttam. Ők mit mindanak? Vagy a WAS, ahol 1 szezon alatt túlhasználták az FR QB-t?

Ebben a csapatban azt szeretem régóta, hogy valamilyen és ez PC és JS érdeme. Sárga, savanyú, bosszantó, ökölrázós, de a mienk. Őszintén csodálom a chargers drukkolókat pl. Ha eredményesek voltak, akkoris sótlanok (no offense)
több mint 5 éve
A potential blockbuster: The #Lions plan to make a run at #Seahawks GM John Schneider for their vacant GM job.

twitter.com/RapSheet/status/1345686717072814080
Bazzani
Hulye lenne elmenni a liga egyik legdiszfunkcionalisabb csapataba (bocs), amikor mar tobbszor elmondta, hogy kb. csak a Packers miatt hagyna itt minket (a Lions csoportrivalis Packers miatt).
undisputedly
Én amúgy nem is bánnám ha nem jönne.
Valamiért soha nem gondoltam azt, hogy ez a Seahawks miatta ilyen jó.
Az utóbbi draftjai sem néznek ki a legjobban.
Bazzani
Szerintem atlag feletti GM, de tul van ertekelve.
Volt egy remek 2012/2013-as meritesunk, abbol eltunk 4-5 evig utana. Az elmult evek magas pickjei rendre bustok lettek.
undisputedly
Szerintem meg nem GM. Egy GM megmondja a vezetőedzőnek, hogy merre van az előre, nem a beosztottja.
Ő egy felülpozícionált scouting director+pro personnel.
Így aztán a draftjai sem az övék feltétlenül. Amúgy szerintem az 1. kreink tényleg nem jók, de ezt leszámítva rengeteg tehetséget húzott be ez a duó.- erősen átlag felett draftol.

A lionsnak viszont igaz GM-re van szüksége,
Helmut Zimmer
Nem tudom, PC-vel szinte mindenben osszhangban van a draftot illetoen, plusz rendre nyilatkozta az elmult evekben az oreg, hogy drafton huzott jatekosokat is JS talalt, illetve waiveren/FA-n megszerzetteket is o vett celba es ot illeti a dicseret.

Valoban, PC az ura, de en ilyen szempontbol lenyegtelennek latom a megnevezesbeni kulonbseget.
több mint 5 éve
A potential blockbuster: The #Lions plan to make a run at #Seahawks GM John Schneider for their vacant GM job.

Bazzani
Hulye lenne elmenni a liga egyik legdiszfunkcionalisabb csapataba (bocs), amikor mar tobbszor elmondta, hogy kb. csak a Packers miatt hagyna itt minket (a Lions csoportrivalis Packers miatt).
undisputedly
Bazzani
Volt egy remek 2012/2013-as meritesunk, abbol eltunk 4-5 evig utana. Az elmult evek magas pickjei rendre bustok lettek.
undisputedly
Szerintem meg nem GM. Egy GM megmondja a vezetőedzőnek, hogy merre van az előre, nem a beosztottja.
Ő egy felülpozícionált scouting director+pro personnel.
Így aztán a draftjai sem az övék feltétlenül. Amúgy szerintem az 1. kreink tényleg nem jók, de ezt leszámítva rengeteg tehetséget húzott be ez a duó.- erősen átlag felett draftol.

A lionsnak viszont igaz GM-re van szüksége,
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley

Bazzani
undisputedly
Bazzani
undisputedly
Ugyanezt látom de félve írtam be mert csak nem "otthon" vagyok.
Nekünk most egy olyan GM kell aki igaz draftzseni.

több mint 5 éve

Bazzani
undisputedly
Bazzani
több mint 5 éve

Bazzani
undisputedly

több mint 5 éve

Bazzani
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Annyi csapatnal utotte fel a fejet a Covid, hogy tobben jelentosen meggyengultek a PO elso korere.

Saints, Tampa, Rams.

Erdekes lesz, mert nalunk ev kozben volt max 1-2 covidos, es a seruleseket is letudtuk ugy latszik ev kozben (lekopogom). Persze friss hir, hogy Dunbaron season ending terdmutetet vegeztek, szova o nem
ter mar vissza, de ez a 2-3 season endinges IR jatekos meg elfogadhato. A fobb serultjeink visszatertek, meg az OL-ben kellene Iupati-nak gelgyohyulnia es kvazi egeszsegesen mennenk a rajatszasba.

A Packers es a Saints egy kalappal jobb csapat most, de nekik is volt mar iden leolvadasuk, egy meccsen barmi megtortenhet.

Az elso kiemelesre kb. 15%-ot latok, a Saints esetleg bukik, de a Packerst nem igazan szokta megverni a Bears ha tetje is van a meccsnek.

Jelen allas szerint jonne a Rams a PO-ban.
undisputedly
Jo kilatasok kivancsian varom az esti meccset!

Elvileg a Rams nem all jol jatekosokkal es ha a Cards megveri oket es mienk a 3. kiemeles akkor a Cardsal jatszunk az elso korben.
több mint 5 éve
Annyi csapatnal utotte fel a fejet a Covid, hogy tobben jelentosen meggyengultek a PO elso korere.

Saints, Tampa, Rams.

Erdekes lesz, mert nalunk ev kozben volt max 1-2 covidos, es a seruleseket is letudtuk ugy latszik ev kozben (lekopogom). Persze friss hir, hogy Dunbaron season ending terdmutetet vegeztek, szova o nem
ter mar vissza, de ez a 2-3 season endinges IR jatekos meg elfogadhato. A fobb serultjeink visszatertek, meg az OL-ben kellene Iupati-nak gelgyohyulnia es kvazi egeszsegesen mennenk a rajatszasba.

A Packers es a Saints egy kalappal jobb csapat most, de nekik is volt mar iden leolvadasuk, egy meccsen barmi megtortenhet.

Az elso kiemelesre kb. 15%-ot latok, a Saints esetleg bukik, de a Packerst nem igazan szokta megverni a Bears ha tetje is van a meccsnek.

Jelen allas szerint jonne a Rams a PO-ban.
több mint 5 éve
Pete fia elment az NCAA-be OC-nek

SOURCES: #Seahawks Run Game Coordinator Brennan Carroll is expected to become the new offensive coordinator/offensive line coach at #Arizona. The 41-year-old Carroll and head coach Jedd Fisch worked together for a couple of seasons at Miami.
r.baggio
Megkapta fatertől az OC-skedés Szent Grál-ját, az outsiderun1yardért - outsiderun-2yardért - incomplete - punt című opuszt. 😀
akdestroyer
Szerintem ezzel engedte utank:
1. es 10 - futas 3 yardert a T-k kozott, FLAG O-holding, 10 yard buntetes
2. es 20 - screen 5 yardert
3. es 17 - deep passz kiserlet, SACK -5 yard
4. es 22 - punt

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve

SOURCES: #Seahawks Run Game Coordinator Brennan Carroll is expected to become the new offensive coordinator/offensive line coach at #Arizona. The 41-year-old Carroll and head coach Jedd Fisch worked together for a couple of seasons at Miami.
r.baggio
Megkapta fatertől az OC-skedés Szent Grál-ját, az outsiderun1yardért - outsiderunminusz2yardért - incomplete - punt című opuszt. 😀

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 751 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 702
Öhm, Rams-nél Kupp covid listán. Milyen jó is, hogy nem embereztünk sokat a hétvégén.... 😊
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 095 — Csodabogár
Ez már megint mi?

twitter.com/hashtag/MAMBA?src=hashtag_click
Helmut Zimmer
Gyakorolt a postconference-re, az elso 5 perc szinte egy az egyben ugyanez.

youtu.be/y7Np8qwRWBg
Fantomas0429
Sajnos ilyenkor mindig eszembe jut az a mondás, hogy ha 2 perc után sem tudod mi a termék kezdj el gyanakodni, mert jó eséllyel te vagy az.
Helmut Zimmer
én komolyan azt hittem az elején, hogy énekelni vagy rappelni fog

több mint 5 éve
Ez már megint mi?

twitter.com/hashtag/MAMBA?src=hashtag_click
Helmut Zimmer
Epiti a brandet, szimpatiat kelt egy, a fekete kozossegben mindenki altal imadott, tragikus sorsu, kozel sem makulatlan eletu kosaras idolizalasaval (van ilyen szo?).

Magyaran dolgozik azon, hogy a brandja eleg fekete legyen 😊
undisputedly
Mindegy..... no comment... ereszük el.
Sorry hogy felhoztam.