Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Ma pozitív leszek. Kihúztuk a következő Frank Clarkot.
több mint 5 éve
Stier Bier már lenyomtam, jön a nagyhubi….
több mint 5 éve
gratulálok
több mint 5 éve
A mai 3 pickből ti kiket vinnétek?Első két pickből jó lenne valakit a YGM/Uche/Weaver/Okwara/Epenesa ötösből vinni,bár szerintem Uche vagy Weaver lesz csak bent nálunk.Másikkal pedig jöhetne a Niang/Clevland duóból valaki ha bent lesznek(Josh Jonest fixen választják addig + ha akartuk volna tegnao kivihettük volna és megcsináltuk volna a draft egyik nagy stealjét).Kéne egy elkapó is azért.A 2.kör végéig nem hiszem,hogy a Top 5 safety kimegy és őket is lehetne BPA alapon vinni az első két pickünk közül valamilyen.Ah hagyjuk mit szivatom magam előre látom,hogy az első választásunkkal letrade a másodikkal,pedig az akkor még bentmaradt legsérülékenyebb elkapni nem tudó RB jön.
több mint 5 éve
Asszem ezek után a mai estét kihagyom.Tessék keményen bekarmolni, ahogy én... Akkor jó, ha fáj. és....Az a durva, hogy elolvastam a reggeli kommentjeimet az összes oldalon, ahol hozzászólok, és nem nagyon vagyok képben.
Majd reggel megnézem melyik injury phrone bust futóért+TE-ért dobtuk ki a két második körünket.
akdestroyer
A legviccesebb, amikor a magyarul, és németül egyaránt... elég mókásan beszélő amerikai feleséged szintén nem teljesen józanon hangosan olvassa a Bowl. hu kommentjeit, és visít a röhögéstől... szerencsére a pincében van a war roomunk, így a lányok nem ébredtek fel.
Kúrva jó a karantén összes depije elmúlt.
több mint 5 éve
Sajnos azt leszámítva, hogy húztunk egy Alexandert, és egy Steve Huchinson (utóbbi HOF, előbbi érdemelné), összesen egy Korean Robinsont és egy Marcus Trufantot tudunk az előző érákból felmutatni mint stabil kezdő 1. körös húzást.nálunk meg sokan eret vágtak Kinlaw meg Aiyuk miatt(nem bowl-on)
Vannak itt is egészen botrányos húzások, emlékezzünk Kelly Jenningsre, vagy Stevensre, Tubbsra, Lawrence Jacksonra, Aaron Curry-re. Jézus ereje, micsoda bust névsor.
Szegény Mcintosht nem hozom, mert ő tehetséges volt, csak a nyaksérülése nem engedte hogy játsszon. Biztos, hogy nem könnyű műfaj ez az 1. kör draft, de nekünk különösen kijutott a jóból. 😕 😕 😕
Helmut Zimmer
krankovics
szóval mindenkinek más a nyomora
több mint 5 éve
Asszem ezek után a mai estét kihagyom. Majd reggel megnézem melyik injury phrone bust futóért+TE-ért dobtuk ki a két második körünket.
több mint 5 éve
Sadly nobody could figure out yesterday's #SeahawksDraftClues... great job by our clue crew to stump the #12s... but everyone will get another chance today! We'll activate more clues soon! #NFLDraft0,000051
PC on twitter. Ez egy igazi troll 😀
peet_24
több mint 5 éve
Sadly nobody could figure out yesterday's #SeahawksDraftClues... great job by our clue crew to stump the #12s... but everyone will get another chance today! We'll activate more clues soon! #NFLDraftPC on twitter. Ez egy igazi troll 😀
több mint 5 éve
Sajnos azt leszámítva, hogy húztunk egy Alexandert, és egy Steve Huchinson (utóbbi HOF, előbbi érdemelné), összesen egy Korean Robinsont és egy Marcus Trufantot tudunk az előző érákból felmutatni mint stabil kezdő 1. körös húzást.Vannak itt is egészen botrányos húzások, emlékezzünk Kelly Jenningsre, vagy Stevensre, Tubbsra, Lawrence Jacksonra, Aaron Curry-re. Jézus ereje, micsoda bust névsor.
Szegény Mcintosht nem hozom, mert ő tehetséges volt, csak a nyaksérülése nem engedte hogy játsszon. Biztos, hogy nem könnyű műfaj ez az 1. kör draft, de nekünk különösen kijutott a jóból. 😕 😕 😕
krankovics
több mint 5 éve
Ja én Katona Dániel értékelését olvastam, és amiatt lettem negatív... előtte tök pozitívan láttam a dolgot. Be is hubiztam a pick után....Egyébként közösségi médiát olvasgatva egészen döbbenetes számomra, hogy hatalmas arányban vélik az "egyszerű FB/insta" kommentelők ezt egy jó picknek.Az van, hogy itt, ezen fórum bármelyik topik hozzászólói jobban látják már ezt a sportot, mint az amerikai kocadrukkerek. A Bruce Irvin igazolás alatti kommentáradatban volt egy komment egy magát Seahawks szurkolóként aposztrofáló csávótól, hogy nagyon örül Bruce Irvinnek, merthogy kellett a támadófalba az ember. Ez mondjuk pont a leghülyébb, de ordas nagy faszságokat lehet néha olvasni még a bleacher reporton is, nemhogy a facebookon, vagy az instán.
Íme a teóriáim:
A.) Gyökerek az amerikaiak
B.) Mi vagyunk gyökerek
C.) Purgálják a negatív kommenteket
D.) Valami hatalmas game of shadows van a háttérben
Hanni
SONICS-SEAHAWKS
több mint 5 éve
Ez már megint milyen pick volt, borzasztó.
több mint 5 éve
Egyébként közösségi médiát olvasgatva egészen döbbenetes számomra, hogy hatalmas arányban vélik az "egyszerű FB/insta" kommentelők ezt egy jó picknek.Kb fogalmuk nincs a prospektekről, max tényleg a top10-15ről.
Íme a teóriáim:
B.) Mi vagyunk gyökerek
Hanni
A korábbi draftokon is látszott amikor mutatták a drukkereket, hogy kb bármilyen nevet mondhatnának ők örülnek.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=yfaT8ouOdc4Amúgy jó NFL linebacker lesz Brooksból, de mondjuk szerintem Cody Bartonból is.
több mint 5 éve
Egyébként közösségi médiát olvasgatva egészen döbbenetes számomra, hogy hatalmas arányban vélik az "egyszerű FB/insta" kommentelők ezt egy jó picknek.Az van, hogy itt, ezen fórum bármelyik topik hozzászólói jobban látják már ezt a sportot, mint az amerikai kocadrukkerek. A Bruce Irvin igazolás alatti kommentáradatban volt egy komment egy magát Seahawks szurkolóként aposztrofáló csávótól, hogy nagyon örül Bruce Irvinnek, merthogy kellett a támadófalba az ember. Ez mondjuk pont a leghülyébb, de ordas nagy faszságokat lehet néha olvasni még a bleacher reporton is, nemhogy a facebookon, vagy az instán.
Íme a teóriáim:
B.) Mi vagyunk gyökerek
Hanni
több mint 5 éve
Egyébként közösségi médiát olvasgatva egészen döbbenetes számomra, hogy hatalmas arányban vélik az "egyszerű FB/insta" kommentelők ezt egy jó picknek.Íme a teóriáim:
B.) Mi vagyunk gyökerek
több mint 5 éve
Hát mostanra, hogy aludtam egyet nem lett jobb kedvem ettől a picktől. Ennek csak úgy van értelme, ha kibasszuk Wrightot, de nem fogjuk, bár úgy sincs értelme. Szóval sehogyse. Telített posztra reach. Tök megértem, ha az edge felhozataltól nem voltak elájulva, vagy Josh Jonestól, merthogy én se. De akkor már elkapó egy Mims, Higgins, Shenault tököm tudja, vagy Trevon Diggs... Brooksot meg meg 3/101-re tökre ki lehetett volna húzni, arra azt mondom, hogy király. A következő dolgok menthetik meg a draftot:
- 2/59 valamelyik elsőkörös safety (Delpit, McKinney, Winfield)
- 2/64 csúszó WR (Mims, Higgins, Shenault)
- 3/101 csúszó DT (Madubuike, Gallimore, Blacklock)
- jövő évi 2. körös Ngakoueért
Ha ezek MIND teljesülnek megbocsájtok Schneideréknek a tegnapi ámokfutásért.
több mint 5 éve
Valamiért tudtam örülni annak,hogyvJosh Jones csúszik és talán nem csinálunk végre az első húzással orbitális baromságot és amikor jött a mi pickünk akkor tudatosult bennem,hogy melyik csapatnak szurkolok,de legrosszabb esetbe is jön majd egy 2.körbe várt DE vagy CB.Azt meg végképp nem tudom elképzelni,hogy ez hogyan lehetett BPA húzás..
több mint 5 éve
Mindhárom CB (Fulton, Diggs, Bryce Hall) minden D-line (Gorss-Matos, Okwara, Anae, Blacklock) továbbá minden RB (Aj Dillon, Moss), akiket a combineon meginterjúztattunk plusz Baun meg Sternberger is bent van még.Na akkor ők tuti nem jönnek.
5.számú TE felkészül! Küldheti neki PC már előre Olsen, Dissly, Hollister vagy Wilson telószámát...
Szerkesztette: Marsellus Wallace
több mint 5 éve
En a draft es offseason hatralevo reszere nem is igazan vagyok kivancsi mar. Az FO semmibol sem tanul. RW twitteret kovetem, az pont eleg lesz szeptemberig. Itt egy random tweet amivel teljesen egyetertek:twitter.com/JasonCheathawks/status/1253530200442191872?s=20
Akkor lesz itt remeny tobbre, ha PC eltakarodik a teljes sleppel egyutt, de RW ablaka addigra mar bezarul.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
So this happened now.Reggel óta nem nyitottam meg a netet, csak szigorúan a melóhoz szükséges dolgokat.
Lemondtam/áthelyeztem két callomat, hogy nézhessem ezt a fostartályt felvételről.
Hittem benne, hogy az elmúlt évek betlijei után rácáfolhatunk az itt kialakult szokásos "úgyis elbasszuk" érzésre (teszem hozzá, ami bennem is bennem volt.)
21. picknél járt a műsor, amikor a szintén Hawks szurkoló kollégám teamsen rámír, hogy mit szólok a legrosszabb értékelésű első körös LB pickhez?
Mondom, hát nagyon vicces fiú vagy te, csak nem nevetek. Szóval ne trollkodj és no spoiler pls, mert épp nézem.
Tényleg azt hittem csak trollkodik.
Nem bírtam, ki odatekertem.
Nem trollkodott.
Simán tudnám prezentálni a Ruiz féle bőgést.
több mint 5 éve
Vki megnezhetne a srac SPARQ szamait. Lehet, mindent megertenenk azonnal (nem).

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Legalább a beküldött számlát befogadták, és kifizetnek? 😕Szerintem amúgy a csávó 2/27-en is elérhető lett volna. Szerintetek?Egészen biztos, én egy mock draftban 3/101 előtt kurvaélet hogy nem húztam volna ki, de még ott is inkább egy védőfalemberért reachelek, mint ez.
Duff
Faszom.
Hihetetlenül sok időt beleöltem ebbe a draftba, aztán mi a fasznak...
akdestroyer
Őszinte jóember vagy (amúgy Undival mi is ilyenek voltunk). De tényleg mit vártál?! És nem akarok cinikus lenni, mert ezen mind átestünk már sok alkalommal.
Valóban ez egy rítus, ami arról szól hogy mi kiventilláljuk magunkat, illetve mások idejönnek röhögni, meg szánakozni, együttérezni. Közben a csapat nem rossz, csak nem jó. Ezt azért nem 1/10-re játszuk, hanem stabil PO csapat helyén.
2 magyarázatot tudok ilyenkor.
1. átengedjük a jó pickeket másoknak, hogy utána a draft után elküldött egykor pro bowlerekből csemegézhessünk.
2. áldozunk egy démonnak. Az 1. kört odaadjuk neki, cserébe a többi körben látjuk a jövőt.
Nyilván két nagyon reális magyarázat.