Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nem is akartunk.Mi lett volna, ha meg sem kérdezik Russell Wilsont?nem nagyon kérdezték szerintem, inkább ő mondta, hogy a lóf@sznak is van vége (úgy tűnik még sincs). Azt nem értem, hogy mi nem tudtunk volna felajánlani annyit, mint a 49ers Trent Williamsnek?
Fast Willie
peet_24
Iden ha lesz szezon teljesen más tipusu falunk lesz hiszen szinte mindenki kicserélödött benne.(Ifedi,Fluker,Britt)
Meg még szerintem lesz benne változás.
Plusz én úgy gondolom Carrol nagyobb szabadságot fog adni Brian-nek és merőben más tipusu támadó filozofiával rukkolunk ki a szezonra mint eddig.(pl.rengeteg TE van kereten)
Abban meg biztos vagyok hogy vagy Yannick vagy Griffen vagy Clowney jönni fog.
És nagyot fog erősödni a védőfalunk tavalyihoz képest.
több mint 5 éve
ja, ezt nem olyan értelemben mondom h seattle szar, frisco király. De ki tudja milyen olyan szempontrendszere lehet egy játékosnak ami miatt azt mondja h xy most nem opció neki. Attól még lehet fasza csapat meg fasza városNe hogy azt hidd, Seattle azért elég felkapott hely a játékosok között.nem biztos h akart volna jönni ideMi lett volna, ha meg sem kérdezik Russell Wilsont?nem nagyon kérdezték szerintem, inkább ő mondta, hogy a lóf@sznak is van vége (úgy tűnik még sincs). Azt nem értem, hogy mi nem tudtunk volna felajánlani annyit, mint a 49ers Trent Williamsnek?
Fast Willie
peet_24
briareos
akdestroyer
több mint 5 éve
Ne hogy azt hidd, Seattle azért elég felkapott hely a játékosok között.nem biztos h akart volna jönni ideMi lett volna, ha meg sem kérdezik Russell Wilsont?nem nagyon kérdezték szerintem, inkább ő mondta, hogy a lóf@sznak is van vége (úgy tűnik még sincs). Azt nem értem, hogy mi nem tudtunk volna felajánlani annyit, mint a 49ers Trent Williamsnek?
Fast Willie
peet_24
briareos
több mint 5 éve
nem biztos h akart volna jönni ideMi lett volna, ha meg sem kérdezik Russell Wilsont?nem nagyon kérdezték szerintem, inkább ő mondta, hogy a lóf@sznak is van vége (úgy tűnik még sincs). Azt nem értem, hogy mi nem tudtunk volna felajánlani annyit, mint a 49ers Trent Williamsnek?
Fast Willie
peet_24
több mint 5 éve
Mi lett volna, ha meg sem kérdezik Russell Wilsont?nem nagyon kérdezték szerintem, inkább ő mondta, hogy a lóf@sznak is van vége (úgy tűnik még sincs). Azt nem értem, hogy mi nem tudtunk volna felajánlani annyit, mint a 49ers Trent Williamsnek?
Fast Willie
több mint 5 éve
Jaja elég vicc az egész, ilyen Collier meg Jennings szintű pickek után megszórtak minket B- meg B+okkal... 😀Nekem az tökéletesen elég, hogy látom a Redskinst és a Patset elől...Itt a tavalyi:Megnéznék a tavalyi draftrol egy draft utáni ilyet aztán ugyan azokat most értékelve...
akdestroyer
Nagyon fel van fújva ez gyerekek.
Ha valaki nem azt választja akit a "szakértők" istenitenek akkor az már csak C lehet 😃
A top 10-15 után kb 100 ig bárkit bármikor lehetne vinni attól függően, hogy kinek melyik prospect tetszik jobban.
Nekem most pl Lewis és Parkinson a 2 kedvenc pick.
feki
undisputedly
egyes csapatoknál az F-től A-
-ig terjedő értékelés mindent elmond erről az egész reach-steals dologról... 1 perc játék nélkül 🤦♂️
feki
több mint 5 éve
Mi lett volna, ha meg sem kérdezik Russell Wilsont?
több mint 5 éve
Nekem az tökéletesen elég, hogy látom a Redskinst és a Patset elől...Itt a tavalyi:Megnéznék a tavalyi draftrol egy draft utáni ilyet aztán ugyan azokat most értékelve...
akdestroyer
Ha valaki nem azt választja akit a "szakértők" istenitenek akkor az már csak C lehet 😃
A top 10-15 után kb 100 ig bárkit bármikor lehetne vinni attól függően, hogy kinek melyik prospect tetszik jobban.
feki
undisputedly
egyes csapatoknál az F-től A-
-ig terjedő értékelés mindent elmond erről az egész reach-steals dologról... 1 perc játék nélkül 🤦♂️
több mint 5 éve
Hát nem is tudom, Britt kivágása érett, többen tippeltek rá már korábban is, de nekem ez valahogy nem tetszik. Behozzuk esetleg Finneyt, aki nekem jelenleg eléggé talányos, vagy marad Hunt, de akkor Wilson tényleg elmegy Bostonba.Fluker helyére megy Lewis, de hogy ki lesz Ifedi utódja.... Mondjuk több kárt nem nagyon tudna okozni bárki lesz az.
Remélem a spórolt zsetonnal kihorgászunk valami értelmes kezdőt a maradványból.
A draftunk nagyon le lett húzva, ami jelenleg jogosnak tűnik, így csak reménykedni tudok, hogy úgy járunk mint anno egy 3. körös Wilson nevű gyerekkel, vagy egy (ha jól emlékszem) negyedik körös Sherman nevű noname CB esetében és elhal a röhögés a túloldalon.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Itt a tavalyi:Megnéznék a tavalyi draftrol egy draft utáni ilyet aztán ugyan azokat most értékelve...
akdestroyer
feki
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
KJ sem maradhat akkor a 10 millios fizetesevel.Brittet sajnalom. Flukert nem.
Yannick biztosan nem jon, hiszen mar most van 4 jatekosunk LEO posztra. A ket ujonc igy sem fogja megkapni a kello jatekidot ahhoz, hogy fejlodhessen.
Remelem Griffen jon.
több mint 5 éve
Megnéznék a tavalyi draftrol egy draft utáni ilyet aztán ugyan azokat most értékelve...
akdestroyer
több mint 5 éve
Peterk a követőben úgy foglalta össze a draftunkat 2 mondatban, ahogy nekem 200 mondatból sem sikerült. 😀Aranykomment.
A hawks a saját útját járja. Vagy elhagyták a draft board első két lapját. 😀
peterk2005
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Megint csak azt tudom mondani nagyon hamar kezdtétek temetni a csapatot 😊Draft meg túl van értékelve.
Kb a játékosok 5%-rol lehet tudni hogy jo lesz a profik között.
A többi meg hatalmas lutri.
Fun fact amilyen rossznak itéli meg szinte mindenki a draftunkat ilyenkor szokott nagyon betalálni az ellenkezője.
De ez már Undi fejében is megfordult:
"Akkora vicc lett az idei draftunk, hogy az mar gyakorlatilag komikum. Sot, tovabb megyek, annyira gyenge lett ez igy papiron, hogy azon sem csodalkoznek, ha lenne koztuk 1-2 allpro 😀"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Úgy nézem DJ Flukert elküldtétek.Nem csak őt hanem Britt-et is !
twitter.com/DJTheWarrior76/status/1254542755461652481
iktriad
12.1 milliot szabaditottunk fel !
E kettő lépéssel.
Valami keszül Seattlelben 😊
Iktriad Tippem egy jovo evi 3.korert jön hozzánk Yannick Ngakoue😀😛
több mint 5 éve
Úgy nézem DJ Flukert elküldtétek. twitter.com/DJTheWarrior76/status/1254542755461652481
több mint 5 éve
Rossz a kérdés, inkább fordítva, hány feleség van rajta túl (értsd élte túl) 😉 😊 Bocs, ez olyan labda volt, mint a Dallas Lamb pickje 😊
több mint 5 éve
Húúúú... 😀 holnap mér ki fogom tudni számolni 😊Figyi majd, hogy simán ez lesz életünk egyik legjobb draftja. 😊Helmut, hány felesen vagy túl? 😀
Értékelek egyet én is. Rövid nélkül 😊 Illetve a posztokat figyelembe véve, odaírtam, hogy ezzel a pickkel én kit húztam volna ugyanarra a posztra, csak megfelelő értéken, egyszer-kétszer azért csaltam kicsit.Helmut Zimmer
1/27 Jordyn Brooks (LB, Texas Tech) C-
Se a poszt nem fasza, se a játékos nem elsőkörös prospect. Attól persze még lehet nagyon jó játékos, de kb két körös reach. Alternatív pick: Patrick Queen
2/48 Darrell Taylor (DE, Tennessee) D
Ő csak egy körös reach meg a poszt is rendben, ami nagyon lehúzza az értéket az a feltrade. Erdeti pozíciónkban ugyanúgy elérhető lett volna, ráadásul nagyon sokba is került a feltrade. Alternatív pick: Julian Okwara
3/64 Damien Lewis (G, LSU) B+
Értéke rendben, meg a poszt is, leszámítva, hogy van a keretünkben 10 guard.
Alternatív pick: kicsit csalok, mert ő tackle, de Josh Jones
4/133 Colby Parkinson (TE, Stanford) F
A poszt wtf, az érték meg reach, kb két körös szerintem. Alternatív pick: annyira borzalmas, hogy tight endet húztunk, hogy ez legyen WR. Antonio Gandy-Golden
4/144 DeeJay Dallas (RB, Miami) C
Szerintem ok a RB húzás, de Dallas szintű játékost a 7.-ben is lehetett volna találni.
Alternatív pick: Eno Benjamin, akit meg a 7. körben húztak 😊
5/148 Alton Robinson (DE, Syracuse) B-
Értéken pont frankó, a poszt már nem annyira, de tulajdonképp megértem, hogy dupláztunk. Alternatív pick: Curtis Weaver, akiért ha feltradelünk a 2. körben, mint ahogy Taylorért tettük, azt mondom az egy A- -os húzás.
6/214 Freddie Swain (WR, Florida) C-
A poszt az, ami ok, szerintem Swain-t UDFA-ként is el lehetett volna hozni teljesen nyugodtan. Alternatív pick: KJ Hill
7/214 Stephen Sullivan (WR/TE) B-
Nagy darab elkapó/TE itt simán jó, de basszus, ha már ilyet akartunk: Alternatív pick: Harrison Bryant
SUMMA D
SONICS-SEAHAWKS
BigBaltazar
több mint 5 éve
Figyi majd, hogy simán ez lesz életünk egyik legjobb draftja. 😊Helmut, hány felesen vagy túl? 😀
Értékelek egyet én is. Rövid nélkül 😊 Illetve a posztokat figyelembe véve, odaírtam, hogy ezzel a pickkel én kit húztam volna ugyanarra a posztra, csak megfelelő értéken, egyszer-kétszer azért csaltam kicsit.Helmut Zimmer
1/27 Jordyn Brooks (LB, Texas Tech) C-
Se a poszt nem fasza, se a játékos nem elsőkörös prospect. Attól persze még lehet nagyon jó játékos, de kb két körös reach. Alternatív pick: Patrick Queen
2/48 Darrell Taylor (DE, Tennessee) D
Ő csak egy körös reach meg a poszt is rendben, ami nagyon lehúzza az értéket az a feltrade. Erdeti pozíciónkban ugyanúgy elérhető lett volna, ráadásul nagyon sokba is került a feltrade. Alternatív pick: Julian Okwara
3/64 Damien Lewis (G, LSU) B+
Értéke rendben, meg a poszt is, leszámítva, hogy van a keretünkben 10 guard.
Alternatív pick: kicsit csalok, mert ő tackle, de Josh Jones
4/133 Colby Parkinson (TE, Stanford) F
A poszt wtf, az érték meg reach, kb két körös szerintem. Alternatív pick: annyira borzalmas, hogy tight endet húztunk, hogy ez legyen WR. Antonio Gandy-Golden
4/144 DeeJay Dallas (RB, Miami) C
Szerintem ok a RB húzás, de Dallas szintű játékost a 7.-ben is lehetett volna találni.
Alternatív pick: Eno Benjamin, akit meg a 7. körben húztak 😊
5/148 Alton Robinson (DE, Syracuse) B-
Értéken pont frankó, a poszt már nem annyira, de tulajdonképp megértem, hogy dupláztunk. Alternatív pick: Curtis Weaver, akiért ha feltradelünk a 2. körben, mint ahogy Taylorért tettük, azt mondom az egy A- -os húzás.
6/214 Freddie Swain (WR, Florida) C-
A poszt az, ami ok, szerintem Swain-t UDFA-ként is el lehetett volna hozni teljesen nyugodtan. Alternatív pick: KJ Hill
7/214 Stephen Sullivan (WR/TE) B-
Nagy darab elkapó/TE itt simán jó, de basszus, ha már ilyet akartunk: Alternatív pick: Harrison Bryant
SUMMA D
SONICS-SEAHAWKS
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
Ebben az esetben a Magasságos tartsa meg jó szokásukat. 😊Ilyen draft után engem a legjobban az érdekel, hogy mit mond Wilson a tükörnek amikor magára zárja a fürdőszoba ajtaját. Szerintem úgy kezdődik hogy fuck......Lehet, hogy ezt mondja, de csak azért mert meglátja a tükörben/fürdőszoba ablakából Ciarát valami hasonló cuccban. 😊
garrett27
iktriad
Na akkor én is összefoglalnám a draftot.7 üveg stier bier 2 majdnem teljes üveg erdei lófaszos hubi. Egy üveg punk Ipa, ittam egy Hopit Undi és AK illetve, egy Stoutot Hanni, Garrett, bigBalta, és Oszi, meg Sonics, Trippelt a többi lókötő egészségére. A gyümölcsös sörökhöz kúrvára semmi közöm.
Csecsemőpózban alvás, unorkazabálás szombat reggel( apa undi vagy hogy leiszod a levét), rengeteg röhögés. suicidal tendencies how will I laugh tomorrow végtelenítve. Persze Becky felnőtt nő módjára végig szopatott ( nagyon durva videók készültek).
A Bills mondjuk elég jól draftolt.....
több mint 5 éve
PC mondta, hogy idén mindennél jobban számított az egyetemi szintű kapcsolatrendszer, meg hogy felkeszules hianyaban minel tobb seniort vagy tobb tapasztalattal rendelkezot huzzunk, akiknek nem lesz új az iram, na meg a scoutok kiváló munkája blablablaa... lényeg, hogy az LSUs Ed Orgeron meg anno PC alatt volt valami assistant a USCn, és az LSUs pickjeink elvileg az ő külön ,,ajánlásával,, érkeztek. Kiváncsi vagyok, hogy az 1/27en bentlévő Queenrol mi rosszat mondhatott Orgeron PCnek😂😂😂😂"-LSU cimbora: ...es akkor itt van ez a gyerek,Queen. Na o igazi palyaszaggato nagyagyu lesz a profik kozott.
Marsellus Wallace
-PC: Jo eg, ez nagyon jol hangzik!
-LSU cimbora: Kemeny, jol lat, gyors, jo vezer..
-PC: Meg van a pickunk!
-LSU cimbora: a MODERN LB megtestesulese!
-PC..varj, modernt mondtal?!"
több mint 5 éve
PC mondta, hogy idén mindennél jobban számított az egyetemi szintű kapcsolatrendszer, meg hogy felkeszules hianyaban minel tobb seniort vagy tobb tapasztalattal rendelkezot huzzunk, akiknek nem lesz új az iram, na meg a scoutok kiváló munkája blablablaa... lényeg, hogy az LSUs Ed Orgeron meg anno PC alatt volt valami assistant a USCn, és az LSUs pickjeink elvileg az ő külön ,,ajánlásával,, érkeztek. Kiváncsi vagyok, hogy az 1/27en bentlévő Queenrol mi rosszat mondhatott Orgeron PCnek😂😂😂😂
Szerkesztette: Marsellus Wallace
több mint 5 éve
Ilyen draft után engem a legjobban az érdekel, hogy mit mond Wilson a tükörnek amikor magára zárja a fürdőszoba ajtaját. Szerintem úgy kezdődik hogy fuck......Lehet, hogy ezt mondja, de csak azért mert meglátja a tükörben/fürdőszoba ablakából Ciarát valami hasonló cuccban. 😊
garrett27