Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Szerintem arra gondolt a költő hogy "csoda ha dolgozik", csak lemaradt az "if".Vegulis csodaszamba megy, hogy mekkora gyoker 😀www.fieldgulls.com/2020/5/11/21255282/seattle-seahawks-myles-garrett-trade-rumors-nfl-news"....John Schneider works miracles but even that one is hard to fathom."
A köcsögje. Cserébe ma megnézem az NFC döntőt mégegyszer.
akdestroyer
ŐŐőőööö, watwatwat?
Hanni
undisputedly
több mint 5 éve
Vegulis csodaszamba megy, hogy mekkora gyoker 😀www.fieldgulls.com/2020/5/11/21255282/seattle-seahawks-myles-garrett-trade-rumors-nfl-news"....John Schneider works miracles but even that one is hard to fathom."
akdestroyer
ŐŐőőööö, watwatwat?
Hanni
több mint 5 éve
www.fieldgulls.com/2020/5/11/21255282/seattle-seahawks-myles-garrett-trade-rumors-nfl-news"....John Schneider works miracles but even that one is hard to fathom."
akdestroyer
ŐŐőőööö, watwatwat?
több mint 5 éve
www.fieldgulls.com/2020/5/11/21255282/seattle-seahawks-myles-garrett-trade-rumors-nfl-newsA köcsögje. Cserébe ma megnézem az NFC döntőt mégegyszer.
több mint 5 éve
Szerk: Komolyan elhiszitk, hogy egy "I Love Nudz" nevu redditezonek belsos infoi vannak amirol senki mas insider nem tud? 😀Egyáltalán nem hiszem el, de annyira nem tudtam semminek sem örülni a csapat háza táján az elmúlt 3 hónapban, legalább most hadd legyen egy jó estém. 😀
undisputedly
Meg hát tudod mi a legfontosabb...
Azt gondoltad volna hogy Hopkinst eladják egy zsák szotyiért?
több mint 5 éve
Mostmár Myles Garretet akarom.Ezt elbaszták Peték, ha nem ő, mert minden mást csalódásként fogok megélni. 😕
És az senkinek se jó, ha szomorú vagyok.
(Amúgy ennek NAGYON kamu szaga van.)
több mint 5 éve
Én úgy hallottam, hogy a pass rusher akiért tradelnétek nem Myles Garrett lesz, hanem Olivier Vernon. A Browns meg viszi majd Clowneyt, ha a csere megtörténik.
több mint 5 éve
"Ugyanez a user Justin Britt kivágását szivárogtatta ki órákkal a hivatalos bejelentés előtt...Ne mar. A Britt cut szint biztos volt, barki megmondhatta volna 😀
UPDATE - kiszabadult a szellem a palackból, a legfrissebb pletykák szerint:
Seahawks adja: K.J. Wright + egy 2. és egy 7. körös 2021-es draft pick
Browns adja: Myles Garrett és egy 6. körös 2021-es draft pick."
Szerk: Egyre kevésbé tűnik kacsának, nem mellesleg ez a move egyszerre magyarázná az EDGE magasról leszarását a drafton, valamint a világi reachelést egy LB-ért az első körben.
akdestroyer
Egy 30+-os LB, egy 2. kor es egy 7. a liga egyik legelitebb jatekosaert aki meg vagy 2 evig rookie szerzodes alatt jatszik egy sikerre ehes csapatban? 😀
Ezt meg OBrian sem huzna meg, annyira meredek. Amugy nem lett letoljva a DE. 2. korben hoztunk oda, plusz a 4. koros prospectben is nagyon hiszunk.
Tovabbra sem erositette meg semmilyen hiteles forras, epp ellenkezoleg:
twitter.com/jtheaps9/status/1259948423324688385?s=20
Szerk: Komolyan elhiszitk, hogy egy "I Love Nudz" nevu redditezonek belsos infoi vannak amirol senki mas insider nem tud? 😀
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
"Ugyanez a user Justin Britt kivágását szivárogtatta ki órákkal a hivatalos bejelentés előtt...Ha tényleg összejön ez a trade ezzel az ellenértékkel,akkor a Nuk trade mellett ez lesz az offseason stealje.
UPDATE - kiszabadult a szellem a palackból, a legfrissebb pletykák szerint:
Szerk: Egyre kevésbé tűnik kacsának, nem mellesleg ez a move egyszerre magyarázná az EDGE magasról leszarását a drafton, valamint a világi reachelést egy LB-ért az első körben.
akdestroyer
több mint 5 éve
"Ugyanez a user Justin Britt kivágását szivárogtatta ki órákkal a hivatalos bejelentés előtt...UPDATE - kiszabadult a szellem a palackból, a legfrissebb pletykák szerint:
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 5 éve
Kamu. Habar emberileg egy hulladek a gyerek, a liga talan legdominansabb EDGE jatekosa. En orulnek neki.Myles Garrett trade? Kiért, miért, hogyis? Vagy csak kacsák ballagnak az úton?Én is most olvastam, és nagyon nem tűnik annak!
garrett27
A move tetszik, az árra kíváncsi leszek.
akdestroyer
Szerk: Amugy a Cleveland Texansi melysegbe sullyedne ezzel a trade-del, illetve JS-re sem jellemzo a hasonlo move. Megis mi lenne az ara. 3db 1. kor? 😀
Szerk2: Ordas nagy kamu. Valami IloveNudz nevu reddites dobta be a forumra, aztan meghivtak egy radiomusorba is. Utana a fanbase elkezdett spekulalni. Semmi valosagalapja. Mar onmagaban az, hogy forraskent egy Seahawks O jatekost jelolt meg... Honnan tudna rola barmelyik jatekos is, hogy kiert trade-elunk...
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Myles Garrett trade? Kiért, miért, hogyis? Vagy csak kacsák ballagnak az úton?Én is most olvastam, és nagyon nem tűnik annak!
garrett27
A move tetszik, az árra kíváncsi leszek.
több mint 5 éve
Myles Garrett trade? Kiért, miért, hogyis? Vagy csak kacsák ballagnak az úton?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Irvin szerződéséhez mit szoltok? Többség örült az ismerős arcnak hogy visszahoztuk de nem hiszem hogy ennyiért gondoltuk😀Kiváncsi leszek az idei szezonra joslatokba nem bocsátkoznék de sok fiatal irányitoval fogunk játszani pl a komplett AFC east de én nem látom olyan nehéz sorsolásnak
több mint 5 éve
Nem értem miért kussolt el a fórum, ilyen ösztönző szavak után !? 😊
több mint 5 éve
Ránézve a sorsolásra belőnem magunkat maximum egy 8-8-ra csak RW ezt felülírja majd és lesz egy 10-6/11-5-ös mérleg és PO,ami utan minden marad a régiben mert az FO azt hiszi,hogy továbbra is minden a legnagyobb rendben.Ez boldnak kurvagyenge volt. Fuss neki mégegyszer.
mbhawks
több mint 5 éve
Ránézve a sorsolásra belőnem magunkat maximum egy 8-8-ra csak RW ezt felülírja majd és lesz egy 10-6/11-5-ös mérleg és PO,ami utan minden marad a régiben mert az FO azt hiszi,hogy továbbra is minden a legnagyobb rendben.Elképesztő, hogy emberek milyen szívesen megnézik ugyanazt a mozit egymás után sokszor. Legalább jönne valami olyan, ami előkészíti a katarzist, mondjuk "Luke én vagyok az apád", vagy "TJack (RIP) a kezdő irányítód.
mbhawks
😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ránézve a sorsolásra belőnem magunkat maximum egy 8-8-ra csak RW ezt felülírja majd és lesz egy 10-6/11-5-ös mérleg és PO,ami utan minden marad a régiben mert az FO azt hiszi,hogy továbbra is minden a legnagyobb rendben.Ennyi negatív gondolatot 😊😛
mbhawks
több mint 5 éve
Ránézve a sorsolásra belőnem magunkat maximum egy 8-8-ra csak RW ezt felülírja majd és lesz egy 10-6/11-5-ös mérleg és PO,ami utan minden marad a régiben mert az FO azt hiszi,hogy továbbra is minden a legnagyobb rendben.
több mint 5 éve
Legvárósabb meccs szezont illetően? 😊 Tippelni se merek hogy fog ez alakulni😀 De a bye week hamar jön..Ha a BYE-ig nincs min. 4-1es mérleg, akkor kb. mindegy. BYE után: ARI-SF-BUF-RAM sorozat nagyon rideg. Utana lesz egy kicsit talan vallalhatobb resz foleg az NFC east +NYJ miatt. Dec vege szinten gyilkos.
Oszi
De szokas szerint megint WTF eredmenyek lesznek majd.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Szerintem maradni fog Clowney. JS jól lőtte be a piacát. Állítólag még mindig mi adtuk neki a legjobb ajánlatot.
több mint 5 éve
Reagáltam 😉A privát üzeneteidre nézz rá légyszíves.Tényleg vicces, de leginkább az, hogy miért rágott be anya eredetilegÉpp ideje hogy nyissanak az épületek. Nem bírnak magukkal a srácik.?Nézz át Baltimore-ba.
akdestroyer
Matthew99
garrett27
Helmut Zimmer
akdestroyer
Urak,
én offseasonban ritkán vagyok, most is csak a lockdown miatt, de nagyon-nagyon jól éreztem magam itt köztetek, és köszönöm.
Leszek, és írok, ha tudok, de nagyobb lélegzetvételű dolgokat egy ideig kérem ne várjatok. 😊
Gondolkodtam, hogy eltrolkodjam-e Thomas drinking problemjét (nyilván nem tett kistányárt a forró tea alá, és anya megelégelte, hogy nyomot hagy a politúrozott asztalon), végül úgy döntöttem, hogy nem teszem, mert ikonom volt.
Még egy téma, nem tudom mit gondoltok a Clowney ügy intézéséről?
Én most azt gondolom, hogy pacsi PC-JS párosnak, az idő őket kezdi igazolni, persze mindig képbe jöhet a Zen mester.
több mint 5 éve
Tényleg vicces, de leginkább az, hogy miért rágott be anya eredetilegÉpp ideje hogy nyissanak az épületek. Nem bírnak magukkal a srácik.?Nézz át Baltimore-ba.
akdestroyer
Matthew99
garrett27
több mint 5 éve
Épp ideje hogy nyissanak az épületek. Nem bírnak magukkal a srácik.?Nézz át Baltimore-ba.
akdestroyer
Matthew99
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.