Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 610 — Poloska confirmed
Ott is az RB.

Hazudtam, nem bírtam, hogy ne nézzem. Szeretem ha fáj. Lehet el kéne mennem inkább jags fannak?
több mint 5 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Ki hülyült korábban a TE drafttal? Egyszerűen nem hiszem el miket csinálunk!
garrett27
Varj. Legjobb resz most jon. Azt gondolnad, hogy a Dissly, Olsen, Willson, Hollister negyes melle akkor ha jon is meg egy TE, az majd jo runblocker lesz. Nos, az uj TE-unk jellemzese:

"Not a very fiery competitor as a run blocker"

😀
undisputedly
Gyönyörű, majd draft végi elemzésen rajtunk röhög a liga 😀 Érdekes szezon elé nézünk.
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 831 — SuperBowl Champions 2013/2014
garrett27
Varj. Legjobb resz most jon. Azt gondolnad, hogy a Dissly, Olsen, Willson, Hollister negyes melle akkor ha jon is meg egy TE, az majd jo runblocker lesz. Nos, az uj TE-unk jellemzese:

"Not a very fiery competitor as a run blocker"

😀

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Nesze semmi fogd meg jól.. Vicc ami eddig megy
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nyugi ez lesz az evtized draft-ja nálunk 😊
3 Pro Bowler minimum amit eddig sikerült szereznünk.
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Nem vagyok hajlandó egy másodpercet sem tovább foglalkozni ezzel. Aki pedig komoly energiát tett ebbe bele az vendégem majd egyszer egy fájdalom bármire.

D- és csak azért nem F mert legalább pozi el lett találva.
több mint 5 éve
Marsellus Wallace Seattle Seahawks Baylor Bears 46
Anae, Weaver, Biadasz, Donovan P-J, Bryce Hall, de legalább a Washingtoni Hunter Bryant, vagy Thadeus Moss... nem, üdvözöljük Colby Parkinson TE-t, legalább magas 6'7 a csávó

Szerkesztette: Marsellus Wallace
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Nem hittem volna, hogy ilyenkor nem tudjuk, mi lesz Clowneyval.
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Szerintem meg full abba vannak hogy minden poszt tökèletesen megvan oldva es hoztak egy srácot tanulni egy èvig hogy utánna átvegye KJ majd kèsobb Bobby helyèt.
Csak hát ugye nincs mimden megoldva.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 206 — Invisible man
Szerintem úgy csinálják a draftot mint az egykori tanárom a dogákkal. Feldobják a neveket tartalmazó papírokat és ami az asztalon maradt az átment.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan
Ez az egész draft egyszerűen nem nekünk való. PC-ék taktikája értelmezhetetlen, mi meg csak idegesek leszünk tőle.
Évek óta ez megy, mégis becsúszunk valahogy a PO-ba. Csak emiatt nem röhögnek ki minket.
Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy kinek lesz egyáltalán találata a Seahawks draftlottón.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Szóval második körben az történt, hogy befostunk attól, ahogy elvitték Yeturt, szóval nobrainbe feltrédeltünk azért a játékosért, aki simán megint bent lett volna akármikor?
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Asszem PC+JS kinyírták a közösségünket 😊
több mint 5 éve
Kövezzetek meg !!!!
De nekem ez a húzás nagyon tetszik 😊
 www.instagram.com/p/B_Y11Mhgjys/?igshid=15ng95tnqpuvm
Rózsa Sándor (betyár)
Igen jó ütemben “hú”-ztak a srácok a háttérben. Nem csordában, hanem szinte korreografálva, de mégis autentikusan ... 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kövezzetek meg !!!!
De nekem ez a húzás nagyon tetszik 😊
több mint 5 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 134 — andrasbora@gmail.com
A draft eddigi legjobb moveja: dobpergéééés. Letrade egy 5. körért.
több mint 5 éve
A következő Bobby Wagnert meg a harmadik végén. A következő Russell Wilsont húzzuk a következő pickkel.
SONICS-SEAHAWKS
a feleségem szerint cuki vagy... 😊
Helmut Zimmer
ez kedves 😊
SONICS-SEAHAWKS
amúgy az! 😊 na én megelölegeztem a következö fasságot, lelazultam,,,
több mint 5 éve
A következő Bobby Wagnert meg a harmadik végén. A következő Russell Wilsont húzzuk a következő pickkel.
SONICS-SEAHAWKS
Helmut Zimmer
ez kedves 😊
több mint 5 éve
SONICS-SEAHAWKS
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Ma pozitív leszek. Kihúztuk a következő Frank Clarkot.
SONICS-SEAHAWKS
ezt a Frank Clarkot a 2. kör végén is kihúzhattuk volna, sőt...
több mint 5 éve
mbhawks Seattle Seahawks USC Trojans 25
Én csak azt remélem, hogy ezt a két cinikus faszt ügy picsán rugják, hogy haza sem találnak soha többet
Helmut Zimmer
Dehogy fogják.Wilson magic miatt összejön a pozitív szezon és a PO-ban kikapunk az első potens ellenfél ellen és mindenki boldog.
több mint 5 éve
Én csak azt remélem, hogy ezt a két cinikus faszt ügy picsán rugják, hogy haza sem találnak soha többet
több mint 5 éve
Ma pozitív leszek. Kihúztuk a következő Frank Clarkot.