Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898
Na jó, mindenki elmegy a faszomba.

több mint 5 éve
Így állunk a Seahawks pick előtt.

NA! GO HAWKS!

több mint 5 éve
1/27-en Josh Jones (OT) elérhető lesz, mert a Miami 26-on nem visz ki még egy falembert. A PFF is szereti, nagyon.
Nincs kérdés. Kurva nagy hiba lenne most már letradelni.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 5 éve
feki Seattle Seahawks 79
Az 1/18 Miami pick utáni gyorsértékelés:

Most úgy állunk, hogy egy feltrade után (akár 1/19-re) a következő játékosokért lennék oda - akik még elérhetőek:
K'Lavon Chaisson (DE)
Josh Jones (OT)
Kristian Fulton (CB)
Trevon Diggs (CB)
Xavier McKinney (S)
Grant Delpit (S)
1/27-en egyik sem lesz már bent.
akdestroyer
Valaki már tuti marad közülük
több mint 5 éve
Az 1/22 Vikings pick utáni gyorsértékelés:

Az elérhető játékosok közül az alábbiakért lennék oda 1/27-en:
Josh Jones (OT)
Kristian Fulton (CB)
Trevon Diggs (CB)
Jeff Gladney (CB)
Xavier McKinney (S)
Grant Delpit (S)

A Cezar Ruiz (C/G), Gross-Matos (DE), Zach Baun (DE), AJ.Epenesa (DE/OLB) négyesnek nem örülnék, de a poszt+need miatt érteném.

Bárki mást le fogok húzni az értékelésben.

több mint 5 éve
Akkor, még egyszer MIBEN Bízzak???!
Helmut Zimmer
Én az egy liter tömény szívinfarktusban bízok, aminek az első dobozát most szisszentettem fel.

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
S+JS megrontották gyermeki lelkem.... elvették az ártatlanságom.

Ez a két derék ember Earl Thomas óta nem húzott használható tartósan keretképes játékost az 1. körben. Ennek van a 10. évfordulója, illetve volt tegnap. Miben bízzak?!

Mennyi annak az esélye, hogy valaki 9 alkalommal nem tud játékost húzni a top 32-ből, vagy az azzal (piaci egyenértékű) csereértékkel. Küldök jóféle Hopplágert annak, aki kiszámolja hogy mekkora az esély arra, hogy 9-szer egymás után elbustol a választott játékosod (vegyük azt, hogy átlagosan 15-% a bust húzás esélye/év/1. kör).. Annyit elárulok, hogy úgy indul: 0.000...

Akkor, még egyszer MIBEN Bízzak???! Itt nincs véletlen selejttermelés változó valószínűséggel, ez nem bug ez feature. Én a csimpánzban bízom! 😊

Sőt én már addig is eljutottam, hogy ha Pioli-Haley pokolban köttetett szövetség nem húzza ki Berryt, mi kihúztuk volna....
Helmut Zimmer
Hogy miért is sikerulne jol draftolni iden ?

1: 10 évente egyszer nekunk is sikerülhet 😊

2: Tavaly is sikerült második kör végén igen csak jo játékost húznunk D.K személyében.😊

3:Mivel úgy érzem jól fogunk húzni 😛
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 831 — SuperBowl Champions 2013/2014
Valamilyen szinten csodalom ezt a pozitiv hozzaallast, de felek ez nem csak a kor miatti megkeseredettseg ami Helmbol is beszel. Lassuk be, PC es JS kifejezetten gyengen draftol, ha eltekintunk 2012-tol. Vedd ki az elmult 10 evbol a legjobb es a legrosszabb evet, es azt kapod, hogy reachelnek allandoan, nem tudnak needre huzni, koncepcionalis szinten vannak problemak, nem pedig a scoutok ertekeleseivel.
Undisputedly
Persze nem akarok elmenni valami eufórikus hurráoptimizmus felé, de nekem piszkosul nehéz évről évre rádöbbenni (2015 óta követem a csapatot, az előző szezonokat csak gamepassról láttam) , hogy képesek vagyunk ugyan abban az ördögi körben sínylődni, és teljes makacssággal ,,pancserkodni,, a drafton. Ez csak így nem fér meg a fejemben, hogy ilyen szinten, amikor egy átlag szurkolónak feltűnik... hagyjuk, igazából nem akarok belemenni, mert hosszú, és azt hiszem kiveséztétek már párszor.

De ki tudja, hátha húzunk egy 99es saintset és mindenünket eladjunk mondjuk Youngért?
Marsellus Wallace
JS a Green Bay-iskola novendeke. Nem fog felfele mozogni az elso korben.
El kell fogadni, hogy amg szenilis Pete es JS itt van, nem fogunk elso korben jot huzni. Igazabol masodikban se nagyon 😊
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
S+JS megrontották gyermeki lelkem.... elvették az ártatlanságom.

Ez a két derék ember Earl Thomas óta nem húzott használható tartósan keretképes játékost az 1. körben. Ennek van a 10. évfordulója, illetve volt tegnap. Miben bízzak?!

Mennyi annak az esélye, hogy valaki 9 alkalommal nem tud játékost húzni a top 32-ből, vagy az azzal (piaci egyenértékű) csereértékkel. Küldök jóféle Hopplágert annak, aki kiszámolja hogy mekkora az esély arra, hogy 9-szer egymás után elbustol a választott játékosod (vegyük azt, hogy átlagosan 15-% a bust húzás esélye/év/1. kör).. Annyit elárulok, hogy úgy indul: 0.000...

Akkor, még egyszer MIBEN Bízzak???! Itt nincs véletlen selejttermelés változó valószínűséggel, ez nem bug ez feature. Én a csimpánzban bízom! 😊

Sőt én már addig is eljutottam, hogy ha Pioli-Haley pokolban köttetett szövetség nem húzza ki Berryt, mi kihúztuk volna....
több mint 5 éve
Marsellus Wallace Seattle Seahawks Baylor Bears 46
Valamilyen szinten csodalom ezt a pozitiv hozzaallast, de felek ez nem csak a kor miatti megkeseredettseg ami Helmbol is beszel. Lassuk be, PC es JS kifejezetten gyengen draftol, ha eltekintunk 2012-tol. Vedd ki az elmult 10 evbol a legjobb es a legrosszabb evet, es azt kapod, hogy reachelnek allandoan, nem tudnak needre huzni, koncepcionalis szinten vannak problemak, nem pedig a scoutok ertekeleseivel.

[/quote]Persze nem akarok elmenni valami eufórikus hurráoptimizmus felé, de nekem piszkosul nehéz évről évre rádöbbenni (2015 óta követem a csapatot, az előző szezonokat csak gamepassról láttam) , hogy képesek vagyunk ugyan abban az ördögi körben sínylődni, és teljes makacssággal ,,pancserkodni,, a drafton. Ez csak így nem fér meg a fejemben, hogy ilyen szinten, amikor egy átlag szurkolónak feltűnik... hagyjuk, igazából nem akarok belemenni, mert hosszú, és azt hiszem kiveséztétek már párszor.

De ki tudja, hátha húzunk egy 99es saintset és mindenünket eladjunk mondjuk Youngért?

Szerkesztette: Marsellus Wallace
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 217 — NFL bracket champion '26
Valamilyen szinten csodalom ezt a pozitiv hozzaallast, de felek ez nem csak a kor miatti megkeseredettseg ami Helmbol is beszel.
undisputedly
Egyetértek, a megkeseredettségen kívül az alkoholnak is szerepe van benne 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Én leszek egész este, és csatlakozok Helm ivós játékához.

Tippre a 4.a) verziót toljuk majd be, azaz reachelünk egy 2.körbe várt bust futóért.
akdestroyer
Igaz-Igaz-Málcsiki
Külön szabály, ha futót húzunk, akkor azonnal nagyhubival nyitok. Ráadásul most nézem, hogy "Erdei bogyókkal és füvekkel". Na az mekkorát fog büntetni!!!!

Szóval azért durva ha kört is megyünk hátra, mert akkor csak szar sört fogok ma inni, hiszen az eredmény csak holnap derül ki …. És holnap gyakorlatilag a 2. kör elején nagyhubival azonnal szétcsapom magam draft elején... ha futót húzunk akkor 2 nagyhubival…. Becky büszke lesz rám. 😊 😊 😊
3 lányom van, milyen példát mutatok így! 😊
több mint 5 éve
Akkor a végleges tippem:
letrade GB 1/30, benn a pick, a választás pedig

Jabari Zuniga (DE, Florida)

Vagy valami hasonló faszság. 😀
SONICS-SEAHAWKS
Ez az eddigi legreálisabb forgatókönyv, amit az elmúlt 2 hónapban láttam. A hatalmas reach a végén külön tetszik!

több mint 5 éve
Én leszek egész este, és csatlakozok Helm ivós játékához.

Tippre a 4.a) verziót toljuk majd be, azaz reachelünk egy 2.körbe várt bust futóért.

több mint 5 éve
A legjobban akkor jártok, ha JS-ék a fanspeak autodraftja által felkínált BPA-kat húzzák be
Fast Willie
továbbra is a csimpánzban hiszek!!!
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 101
A legjobban akkor jártok, ha JS-ék a fanspeak autodraftja által felkínált BPA-kat húzzák be
több mint 5 éve
4.a) letrade + húzunk valami ordas projektet - nagyhubi szárazon-holnap sem akarok magamhoz térni (meg már a letrade miatt toltam stier biert).
Marsellus Wallace
És akkor a 3. napon arra ébredsz, hogy kihúzzuk az új Shermant vagy Kancellart

Marsellus Wallace
az azóta vett minták alapján az nem tudás volt, hanem szerencse... 😀
Helmut Zimmer
Legyen az szerencse vagy tudás, jó előérzetem van. Pl. Schneider elnyomkodja a laptopot és autopickkeli végig az egész draftot, na ott reach nem lesz...
Marsellus Wallace
...vagy ők is betolnak egy nagyhubi-stier bier kombót, és egy idomított csimpánz draftolgat helyettük. 😊
több mint 5 éve
4.a) letrade + húzunk valami ordas projektet - nagyhubi szárazon-holnap sem akarok magamhoz térni (meg már a letrade miatt toltam stier biert).
Marsellus Wallace

Marsellus Wallace
Helmut Zimmer
Legyen az szerencse vagy tudás, jó előérzetem van. Pl. Schneider elnyomkodja a laptopot és autopickkeli végig az egész draftot, na ott reach nem lesz...
Marsellus Wallace
több mint 5 éve
Marsellus Wallace

Marsellus Wallace
Helmut Zimmer

több mint 5 éve
Marsellus Wallace

Marsellus Wallace
több mint 5 éve
Marsellus Wallace

Marsellus Wallace
Arra maximum 2 ev mulva ebred, ket okbol is. Egy, a demens PC nem jatszatja a fiatalokat, ketto, addigra derulhet ki, hogy kiemelkedoek.
több mint 5 éve
Marsellus Wallace

több mint 5 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 134 — andrasbora@gmail.com
Akkor a végleges tippem:
letrade GB 1/30, benn a pick, a választás pedig

Jabari Zuniga (DE, Florida)

Vagy valami hasonló faszság. 😀
több mint 5 éve
Igen én sem tudok JS/PC fejével gondolkodni, ha tudnék valszeg másnap nem tudnám megtartani az óráimat az egyetemen 😛

Én a Rheinheitsgebot szellemében fogom a karantén mai napját tölteni, érted tölteni. 😊

1.) Ha feltrade lesz bárkiért, és faszságot húzunk, azonnal magamba építek egy direkt erre a célra tartogatott nagyhubi-Stier-Bier kombót (20 perc alatt eszméletvesztés, folyamatos leépüléssel, időm sem lesz elemezni).

2.) ha feltradelünk és értelmeset húzunk, mondjuk használható DE anyagot, akkor egy Brewdog Punk IPA-val koccintok Undi egészségére! (utána még egy órát tudok örömködni).

3.) ha feltradelünk és értelmeset húzunk, mondjuk használható LT anyagot, akkor szisszentek egy trippelt a sznobság kedvéért, és azzal koccintok Russel Wilson egészségére! (Brown már nem lesz pro bowler),

4.) Letrade- Pozíciónként 2 deci Stier Bier bünti

4.b) húzunk valami értelmeset, megjutalmazom magam egy helyi lágerrel, tök mindegy mindegyik ugyanolyan... jó.
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Ennyi év után még mindig megpróbáltok PC-JS fejével gondolkodni? Nagyjából lehetetlen eltalálni mit akarnak valójában, számomra csak a letrade megtehető helyre-tétre-befutóra.
garrett27
Isten ments hogy egèsz nap közèpső run optionokon agyaljak vagy a 2012 es draftot nezzem ujra vègtelenìtve 😂