Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Egy Beckham tradehez mit szólnátok?Tamadofal kell RW ele.
Mondjuk az idei és a jövő évi 2.körert.
Komoky kis fegyverei lennének Wilsonnak 😃
feki
undisputedly
több mint 5 éve
Vajon Percy Harvin elérhető még? 😀Undi megjött a vödör vizzel... 😃Egy Beckham tradehez mit szólnátok?Igy is van 6+1 elkapasra kepes jatekosunk. Felesleges lenne, hogy bomlassza az oltozot amikor nem kap eleg targetet, plusz nem hiszem, hogy egy ilyen extravagans alak a vilag vegere, northwestre akarna jonni.
feki
Tamadofal kell RW ele.
undisputedly
feki
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
Undi megjött a vödör vizzel... 😃Egy Beckham tradehez mit szólnátok?Igy is van 6+1 elkapasra kepes jatekosunk. Felesleges lenne, hogy bomlassza az oltozot amikor nem kap eleg targetet, plusz nem hiszem, hogy egy ilyen extravagans alak a vilag vegere, northwestre akarna jonni.
feki
Tamadofal kell RW ele.
undisputedly
több mint 5 éve
Egy Beckham tradehez mit szólnátok?Igy is van 6+1 elkapasra kepes jatekosunk. Felesleges lenne, hogy bomlassza az oltozot amikor nem kap eleg targetet, plusz nem hiszem, hogy egy ilyen extravagans alak a vilag vegere, northwestre akarna jonni.
feki
Tamadofal kell RW ele.
több mint 5 éve
Egy Beckham tradehez mit szólnátok?Mondjuk az idei és a jövő évi 2.körert.
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ja nem csak tavalyra gondoltam, hanem mióta a ligába került.A teljes NFL leggyengebb defensive line-ja volt itt tavaly nalunk. Clowney volt az egyetlen ertekelheto, akit raadasul liga szinten top3 %-ban duplaztak, ha jol emlekszem. A SB-ba juto SF-t o egymaga verte meg idegenben. A sack szama nem lett jo, ezt mar kiveseztuk. A legnagyobb baj vele, hogy serulekeny.Néztem a meccseit, és Clowney nekem nem tűnt olyan kiemelkedőnek, semmi olyan amiért akár 18-20 milliót fizetnék évente. De lehet csak én vagyok így vele.Neharagudj de ezt mire alapozod ?(nem kötekedés csak kiváncsi vagyok a véleményedre)Ha Clowneynak nem akarunk top fizetést adni, akkor miért adnánk Ngakouenek még annál is többet, plusz első kört?Ha a rinyákat nem nézzük, mint játékos szerintem Ngakoue bőven jobb mint Clowney
Marsellus Wallace
kapitnono
Rózsa Sándor (betyár)
kapitnono
undisputedly

több mint 5 éve
Nézzetek át a Steelers tpikba, éppen a TJ Watt-Bud Dupree páros pass rush számait hasonlítgatom másokhoz 😊A teljes NFL leggyengebb defensive line-ja volt itt tavaly nalunk. Clowney volt az egyetlen ertekelheto, akit raadasul liga szinten top3 %-ban duplaztak, ha jol emlekszem. A SB-ba juto SF-t o egymaga verte meg idegenben. A sack szama nem lett jo, ezt mar kiveseztuk. A legnagyobb baj vele, hogy serulekeny.Néztem a meccseit, és Clowney nekem nem tűnt olyan kiemelkedőnek, semmi olyan amiért akár 18-20 milliót fizetnék évente. De lehet csak én vagyok így vele.Neharagudj de ezt mire alapozod ?(nem kötekedés csak kiváncsi vagyok a véleményedre)Ha Clowneynak nem akarunk top fizetést adni, akkor miért adnánk Ngakouenek még annál is többet, plusz első kört?Ha a rinyákat nem nézzük, mint játékos szerintem Ngakoue bőven jobb mint Clowney
Marsellus Wallace
kapitnono
Rózsa Sándor (betyár)
kapitnono
undisputedly
több mint 5 éve
A teljes NFL leggyengebb defensive line-ja volt itt tavaly nalunk. Clowney volt az egyetlen ertekelheto, akit raadasul liga szinten top3 %-ban duplaztak, ha jol emlekszem. A SB-ba juto SF-t o egymaga verte meg idegenben. A sack szama nem lett jo, ezt mar kiveseztuk. A legnagyobb baj vele, hogy serulekeny.Néztem a meccseit, és Clowney nekem nem tűnt olyan kiemelkedőnek, semmi olyan amiért akár 18-20 milliót fizetnék évente. De lehet csak én vagyok így vele.Neharagudj de ezt mire alapozod ?(nem kötekedés csak kiváncsi vagyok a véleményedre)Ha Clowneynak nem akarunk top fizetést adni, akkor miért adnánk Ngakouenek még annál is többet, plusz első kört?Ha a rinyákat nem nézzük, mint játékos szerintem Ngakoue bőven jobb mint Clowney
Marsellus Wallace
kapitnono
Rózsa Sándor (betyár)
kapitnono
több mint 5 éve
Sztem is ,Ngakue egy erős frontban érvényesül , meg kell nézni a jags d line ahol CC volt a masik oldalon.Teljesen mast jatszanak. Ngakoue egy bend around the edge tipusu passrusher, mig Clowney egy dominans, fizikalis szornyeteg edge defender, futas es passz ellen egyarant, de nem hajlik ugy passrushban, mint az inkabb LEO felepitesu Ngakoue.Ha Clowneynak nem akarunk top fizetést adni, akkor miért adnánk Ngakouenek még annál is többet, plusz első kört?Ha a rinyákat nem nézzük, mint játékos szerintem Ngakoue bőven jobb mint Clowney
Marsellus Wallace
kapitnono
A ketto kozul egyertelmuen Clowney a jobb es sokoldalubb jatekos, ugyanakkor az egeszege miatt nem igen ra szamitani, hogy vegigtol egy szezont.
undisputedly
Clowney meg blokkol egy teljes oldalt.
De én ezért már le lettem hurrogva múltkor a jags topikban.
több mint 5 éve
Néztem a meccseit, és Clowney nekem nem tűnt olyan kiemelkedőnek, semmi olyan amiért akár 18-20 milliót fizetnék évente. De lehet csak én vagyok így vele.Neharagudj de ezt mire alapozod ?(nem kötekedés csak kiváncsi vagyok a véleményedre)Ha Clowneynak nem akarunk top fizetést adni, akkor miért adnánk Ngakouenek még annál is többet, plusz első kört?Ha a rinyákat nem nézzük, mint játékos szerintem Ngakoue bőven jobb mint Clowney
Marsellus Wallace
kapitnono
Rózsa Sándor (betyár)

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Neharagudj de ezt mire alapozod ?(nem kötekedés csak kiváncsi vagyok a véleményedre)Ha Clowneynak nem akarunk top fizetést adni, akkor miért adnánk Ngakouenek még annál is többet, plusz első kört?Ha a rinyákat nem nézzük, mint játékos szerintem Ngakoue bőven jobb mint Clowney
Marsellus Wallace
kapitnono
több mint 5 éve
Teljesen mast jatszanak. Ngakoue egy bend around the edge tipusu passrusher, mig Clowney egy dominans, fizikalis szornyeteg edge defender, futas es passz ellen egyarant, de nem hajlik ugy passrushban, mint az inkabb LEO felepitesu Ngakoue.Ha Clowneynak nem akarunk top fizetést adni, akkor miért adnánk Ngakouenek még annál is többet, plusz első kört?Ha a rinyákat nem nézzük, mint játékos szerintem Ngakoue bőven jobb mint Clowney
Marsellus Wallace
kapitnono
A ketto kozul egyertelmuen Clowney a jobb es sokoldalubb jatekos, ugyanakkor az egeszege miatt nem igen ra szamitani, hogy vegigtol egy szezont.
több mint 5 éve
Ahány pozíciót hátramozog Schneider az 1/27el, annyi feles.Draft alatt nem csinálunk "bebaszós live-ot"?! 😊Mik lennének a szabályok ?
Helmut Zimmer
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Ha Clowneynak nem akarunk top fizetést adni, akkor miért adnánk Ngakouenek még annál is többet, plusz első kört?Ha a rinyákat nem nézzük, mint játékos szerintem Ngakoue bőven jobb mint Clowney
Marsellus Wallace

több mint 5 éve
Ez nem indok, mi a Seahawks vagyunk 😉Ha Clowneynak nem akarunk top fizetést adni, akkor miért adnánk Ngakouenek még annál is többet, plusz első kört?Mert egy sack és turnover gyár, aki 1 meccset hagyott ki 4 év alatt.
Marsellus Wallace
iktriad
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
Ha Clowneynak nem akarunk top fizetést adni, akkor miért adnánk Ngakouenek még annál is többet, plusz első kört?Mert egy sack és turnover gyár, aki 1 meccset hagyott ki 4 év alatt.
Marsellus Wallace
több mint 5 éve
Ha Clowneynak nem akarunk top fizetést adni, akkor miért adnánk Ngakouenek még annál is többet, plusz első kört?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Gyenge 😃Egész éjjel várjátok az 1. körös Seahawks picket, aztán néztek, hogy Yannick Ngakoue lesz belőle. 😊 Mondjuk akkor is be lehet baszni, az örömtől. 😊Minden LB és TE picknél három feles😀Draft alatt nem csinálunk "bebaszós live-ot"?! 😊Mik lennének a szabályok ?
Helmut Zimmer
Rózsa Sándor (betyár)
Marsellus Wallace
iktriad
Miért akarod a Jaguars Mega Bust-ját ide hozzánk 😃?
Szinte 0 pass rush-t tud generálni a csóka !
több mint 5 éve
Egész éjjel várjátok az 1. körös Seahawks picket, aztán néztek, hogy Yannick Ngakoue lesz belőle. 😊 Mondjuk akkor is be lehet baszni, az örömtől. 😊Minden LB és TE picknél három feles😀Draft alatt nem csinálunk "bebaszós live-ot"?! 😊Mik lennének a szabályok ?
Helmut Zimmer
Rózsa Sándor (betyár)
Marsellus Wallace
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Miért? Ezek hianyposztok nem? 😃Minden LB és TE picknél három feles😀Draft alatt nem csinálunk "bebaszós live-ot"?! 😊Mik lennének a szabályok ?
Helmut Zimmer
Rózsa Sándor (betyár)
Marsellus Wallace
több mint 5 éve
Minden LB és TE picknél három feles😀Draft alatt nem csinálunk "bebaszós live-ot"?! 😊Mik lennének a szabályok ?
Helmut Zimmer
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Draft alatt nem csinálunk "bebaszós live-ot"?! 😊Mik lennének a szabályok ?
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Draft alatt nem csinálunk "bebaszós live-ot"?! 😊Én benne vagyok.
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Draft alatt nem csinálunk "bebaszós live-ot"?! 😊