Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Nagyon szép győzelem, gyerünk tovább! Metcalf óriásit játszott, végre nem konzervatív csak futás mikor vezettünk, védelem is nagyon jól dolgozott, nagyon kellettek azok a FG-n tartások.
több mint 6 éve
Seahawks futok az este: 17 kiserletbol 19 yardAgyhalott playcalling volt az oka. Kozepen futtatuk Lynchet is meg Homert is... WTF... Cox ellen, amikor Huntot fel kezzel tette odebb, a 150 kg-os Flukert meg 0.5 masodperc alatt ultette seggre...
Tudom, hogy csere OL, de ez szanalmas teljesitmeny, barhogy nezzuk.
Wilson magic nelkul (es ha nem esik ki Wentz), nem nyertunk volna.
Nagyon kemeny lesz a tundran jatszani.
funkyparduc
Viszont most, hogy a national mediaban ennyire megy a DK hype, alljon itt ismet a hivas amikor megtudta, hogy Seahawks lesz. Rendes gyerek. Tartsuk eszben azt is, hogy egesz egyetemen jatszott 21 meccset eleteben, mig most az elso NFL szezonjaban mar 17-nel jar, es week1-hoz kepest rengeteget fejlodott mar most.
youtu.be/520WzO8YIAM
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Seahawks futok az este: 17 kiserletbol 19 yardNincs ebben semmi meglepetés. Lynch messze nem pörög 100%-on, második nyugdíj után levezet (azért ha kell csak begyötri a TD-t), Homer meg újonc, de úgy nézem sose lesz belőle első számú. Súlytalan.
Tudom, hogy csere OL, de ez szanalmas teljesitmeny, barhogy nezzuk.
funkyparduc
Hogy mi lett volna ha Wentz nem esik ki? Szerintem nagyjából ugyanez. Ő sem volt kimondottan csúcsformában, meg hát a kézifegyverei többségében a klinikán figyelték a meccset tv-n.
Nekünk meg ott van Wilson (hála az égnek) és megcsíptük Metcalf-ot, aki ha így folytatja akkor egész pofás kis karrier elé nézhet.
A lényeg hogy nyertünk, a tundrán meg már nem nekünk lesz vesztenivalónk. Lehet nyugodtan játszani, ez már innentől ajándék minden Seahawks szurkolónak.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Seahawks futok az este: 17 kiserletbol 19 yardTudom, hogy csere OL, de ez szanalmas teljesitmeny, barhogy nezzuk.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Gratula!
több mint 6 éve
Megint 17-9 és mehetünk hógolyózni a hétvégén!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Nalam eddig McCown kapja a kozonsegszavazatot a meccsen. Beallt 40+ evesen de a koraval es testi epsegevel mit sem torodve oda teszi magat, hogy megnyerje a meccset.Mindaddig mi 3 pontos elonyre probaltunk meg vigyazni. Semmi lelek, semmi PO batorsag. "Csak nehogy hibazzunk".
Minden mas a szokasos. Liga legjobb belso fala ellen inside futasokat hivunk, jonnek tovabbra is az onsorsronto buntetesek Ifeditol es Flowerstol...
Amennyiben sikerulne legyoznunk az eagelst, egyertelmuen az egesz rajatszas leggyengebben coachingolt es leggyengebb rosteru csapata lennenk.
Szerk: Pozitivum, hogy Amadi is jatszik, illetve a LB sor egesz szepen jon le a blokkokrol/olvassa a jatekokat egy -a serulesek ellenere is- jo tamadofal ellen. Mondjuk ezek a screen/checkdown/toss jatekok meg igy sem igen fekszenek, de legalabb nem mentunk at full preventbe.
Lynch nagy hatassal nincs a meccsre, de szep volt az a TD. Metcalf jovore legit elso szamu elkapo lesz nem csak a csaptban, de az NFC Westben is.
több mint 6 éve
Na hát uraim, tökéletes időzítéssel, pont a rendkívül eseménydús meccs félidejére jött ki a dolog.Lassan tíz éve, hogy naponta pörgetem át ezt a fórumot, és mindig ezbaz első topic, ahova benézek, ha villog a feliratkozásnál a kis szám. Megannyi remek meccs, érzelmi hullámvasút és csöcsös gif tarkította út vezetett ide. Úgyhogy leginkább a saját magam szentimentális szintjén, de úgy gondoltam, hogy az 5000.-ik kommentemet nem írhatom máshova, csakis ide.
Reméljük a jövőben nem áll útjába a duplázásnak semmilyen deus ex, és boldogítjuk itt egymást még pár gyűrű körében.
Hajrá mi.
több mint 6 éve
Iupati, D.Brown, Turner, J.Brown nem játszik, kiváncsi leszek a falra...Elakpók közül 4 egészséges maradt reméljük megússzuk sérülés nélkül, mert nem nagyon maradt mélység ezen a poszton sem...ráadásul futástól sem remélhetünk szerintem sokat.
Igaz sérültek csatája lesz de győzni kell!!
több mint 6 éve
PLAAAAYOOOFFF TIMEEEEEE BABYYYYY! Hogy Ciarát idézzem: "Go Hawks!"
több mint 6 éve
A legközelebbi rokonom Titans drukker és nopecc van. Ha este is így folytatódik, akkor jó kis nap lesz. Go Hawks!
több mint 6 éve
A secondaryvel egyetértek mindkét oldalt passzjáték kell (kéne) hagyatkoznunk nagyon remélem hogy nem egy, a tavalyi dallasi meccshez hasonlót kapunk ahol a reménytelen futás erőltetjük végig, bízzuk Wilsonra a dolgot és kész.www.fieldgulls.com/2020/1/3/21047659/three-reasons-why-philadelphia-eagles-lose-seattle-seahawks-nfl-playoffs-wild-card-2020?fbclid=IwAR3bN5w-wQFMUXmaVGb7yvzQP3R7jSeDfkIXkKKPJdSfL6pQYXgeVnkgZtQHát ha csak a falak csatáján fog múlni akkor már ki is kaptunk, mert mindkét oldalon tönkre leszünk verve. 😀
Egész korrekt indokok, de azért nem lesz egy könnyű meccs az fix főleg idegenben. Nagyon kiváncsi leszek a falak csatájára mindkét oldalon, azon fog múlni plusz a turnovereken szerintem.
12th member
Szerintem az összes többi rész az ahol nyerhetünk.
Például secondary villanásokkal, ugyanis skillplayer poszton a C csapatot hozza az Eagles, le lehet zárni a mély zónákat, illetve lehet számítani dropokra is, lehet TO-kra vadászni.
A másik oldalon a secondaryjuk is hagy kívánni valót maga után, Wilson bombázhatja a deep ballokat, bármelyik elkapónak lehet nagy napja.
Így alapból hatalmas előnnyel kezdünk.
Aztán a falak majd állítanak még a potméteren.
Ha tartjuk magunkat nyerünk, ha megvernek szoros lesz, ha nagyon-nagyon megvernek akkor meg kikapunk.
akdestroyer
Ha mar deep ball akkor ahhoz azért kelleni fog az idő így egy jobb OL munka 😀
Az eddig talán jobban teljesítő fal bal oldaláról Brown tuti nem játszik míg Iupati is kérdéses + Pocic visszament IR-re kíváncsi leszek a rotációra (Roos és Haynes maradt kb akik snapet nem voltak még pályán) 😀 Fant amúgy múlthéten egész szépen tartotta néha Bosa-t remélem jobb napja lesz most is. Viszont a blitzekkel bajba leszünk az fix nem tudom Eagles milyen gyakran szeret blitzelni.
több mint 6 éve
Szerintem az OLtokra gondolt 😉 😛 😊Ha tartjuk magunkat nyerünk, ha megvernek szoros lesz, ha nagyon-nagyon megvernek akkor meg kikapunk.Mindig is azt gondoltam, hogy ez egy bonyolult és komplex játék, erre tessék... 😀
peet_24
több mint 6 éve
Ha tartjuk magunkat nyerünk, ha megvernek szoros lesz, ha nagyon-nagyon megvernek akkor meg kikapunk.Mindig is azt gondoltam, hogy ez egy bonyolult és komplex játék, erre tessék... 😀
több mint 6 éve
www.fieldgulls.com/2020/1/3/21047659/three-reasons-why-philadelphia-eagles-lose-seattle-seahawks-nfl-playoffs-wild-card-2020?fbclid=IwAR3bN5w-wQFMUXmaVGb7yvzQP3R7jSeDfkIXkKKPJdSfL6pQYXgeVnkgZtQHát ha csak a falak csatáján fog múlni akkor már ki is kaptunk, mert mindkét oldalon tönkre leszünk verve. 😀
Egész korrekt indokok, de azért nem lesz egy könnyű meccs az fix főleg idegenben. Nagyon kiváncsi leszek a falak csatájára mindkét oldalon, azon fog múlni plusz a turnovereken szerintem.
12th member
Szerintem az összes többi rész az ahol nyerhetünk.
Például secondary villanásokkal, ugyanis skillplayer poszton a C csapatot hozza az Eagles, le lehet zárni a mély zónákat, illetve lehet számítani dropokra is, lehet TO-kra vadászni.
A másik oldalon a secondaryjuk is hagy kívánni valót maga után, Wilson bombázhatja a deep ballokat, bármelyik elkapónak lehet nagy napja.
Így alapból hatalmas előnnyel kezdünk.
Aztán a falak majd állítanak még a potméteren.
Ha tartjuk magunkat nyerünk, ha megvernek szoros lesz, ha nagyon-nagyon megvernek akkor meg kikapunk.
több mint 6 éve
www.fieldgulls.com/2020/1/3/21047659/three-reasons-why-philadelphia-eagles-lose-seattle-seahawks-nfl-playoffs-wild-card-2020?fbclid=IwAR3bN5w-wQFMUXmaVGb7yvzQP3R7jSeDfkIXkKKPJdSfL6pQYXgeVnkgZtQEgész korrekt indokok, de azért nem lesz egy könnyű meccs az fix főleg idegenben. Nagyon kiváncsi leszek a falak csatájára mindkét oldalon, azon fog múlni plusz a turnovereken szerintem.
több mint 6 éve
Jatekosallomany vagy DC?Szerintem egyértelműen DC. Norton már több helyen megbukott és ez a 3LB-s agymenése Wagner-re és Wright-ra sincs jó hatással sajnos. Mikor idehoztuk se igazán örültem neki én meghagytam volna Kris Richardt, viszont a nagy tisztogatásnak ő is áldozatául esett.
A frencsajz 45 eves tortenetenek 2. legrosszabb vedelme az idei (yardokat tekintve).
This season the Seahawks allowed 6,106 yards, second-most in team history.
Idei szamok a ligahoz viszonyitva:
26th in total defense
22nd in rushing defense
27th in passing defense.
There was only one team with fewer than Seattle’s 28 sacks (Miami with 23).
6 yards per play, fourth-worst in the NFL this season.
A labdaszerzesek az egyetlen pozitivum:
Takeaways have compensated for the sorry stats – the Seahawks have recorded 32 of them, helping them finish tied for third in the league in turnover differential at plus-12.
undisputedly
Talent van ebben a csapatban én úgy érzem de pl azt hogy se Blairt, se Amadit nem sikerült a szezon végére normálisan beépíteni a folyamatos sérülések mellett nekem furcsa.
A passrush hiánya mellett ami évek óta bosszantó az hogy a screen passzokkal úgy szivatnak szét minket ahogy akarnak nem tudom erre nem e lehetne kitalálni valamit, de gyakorlatilag bármelyik csapat fixen haladni tud ezzel ellenünk.
És igen az egyetlen pozitívum a szerzett labdák, több olyan meccs is volt ahol nyeltük a yardokat mint kacsa a nokedlit de a kulcsszituációkban szerzett labdák hozták végül a W, ez fog kelleni most hétvégén is az alapszakaszbeli párharcban is amiatt tudtunk viszonylag könnyebb nyerni Phillyben. A vesztes meccseinken kb jól látszik hogy a labdaszerzések elmaradtak vagy mi többször adtuk el.
Szerintetek kit lehetne idehozni DC-nek? Én nem látok rá esélyt hogy elküldenénk Norton de én például Wade Phillipst megnézném, korábban úgy olvastam nem biztos hogy a Rams-nél marad.
több mint 6 éve
Jatekosallomany vagy DC?A frencsajz 45 eves tortenetenek 2. legrosszabb vedelme az idei (yardokat tekintve).
This season the Seahawks allowed 6,106 yards, second-most in team history.
Idei szamok a ligahoz viszonyitva:
26th in total defense
22nd in rushing defense
27th in passing defense.
There was only one team with fewer than Seattle’s 28 sacks (Miami with 23).
6 yards per play, fourth-worst in the NFL this season.
A labdaszerzesek az egyetlen pozitivum:
Takeaways have compensated for the sorry stats – the Seahawks have recorded 32 of them, helping them finish tied for third in the league in turnover differential at plus-12.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Na ezek a pozitiv gondolatok már igazán tetszenek 😉Vagy is fogalmazhatok ugy is hogy igazán ínnyemnek valók😊Nagyon kivancsi lennek ha PC-t kirugnánk hány csapat ugrana rá azonnal 🤔🤔🤔🤔szerintem nem egy nem kettőPC Top5 edzo overall szerintem a ligaban. Az elmult evtized egyik legsikeresebb frencsajzava tette a Seahawksot. Viszont ahogyan a Philly-Reid kapcsolat is megoregedett x ev utan, itt is elkelne szerintem a valtas. Nem azert, mert PC nem jo edzo (de, az, nagyon jo), de itt mar nem mukodik neki. Ne vesztegessuk tovabb RW premium eveit.
Rózsa Sándor (betyár)
Ezzel egyutt is benne van amugy, hogy iden talan raebred, hogy kellene egy legalabb atlagos fal a frencsajz QB ele, es akkor futni is tudnank pl a Rams ellen, nem csak a passz lenne gordulekenyebb. Viszont en keves eselyt latok erre. Ne legyen igazam.
Szerk: Amugy van egy olyan forgatokonyv is szerintem, hogy igy 3 vereseggel a hatunk mogott (az elozo 4 meccsen), beporgunk es kijon egy 3-4 meccses hyper szerencses szeria amivel megnyejuk az egeszet. Erre viszont kb csak 10%-ot adok. 90% arra, hogy a DIV roundnal nem megyunk tovabb 😊
undisputedly
És örúlók hogy nem vetted szemelyes támadásnak a mondandomat holott tudom olykor sajnos félre érthető vagyok.
+Szerintem valahol legbelül te is (azt érzed abban bízol)hogy ebből igy ahogy alakult meg ahogy irtad is,nagyon jo dolog fog kisülni 😊
Plusz a védelem szempontjából az egyik legfontosabb posztunkra(igen ott hátul ahova hoztuk az igen csak ugyes de sérulékeny fiucskát )ujra jatekra jeleqntkezik🙂😉hetvegen
több mint 6 éve
Nagyon kivancsi lennek ha PC-t kirugnánk hány csapat ugrana rá azonnal 🤔🤔🤔🤔szerintem nem egy nem kettőPC Top5 edzo overall szerintem a ligaban. Az elmult evtized egyik legsikeresebb frencsajzava tette a Seahawksot. Viszont ahogyan a Philly-Reid kapcsolat is megoregedett x ev utan, itt is elkelne szerintem a valtas. Nem azert, mert PC nem jo edzo (de, az, nagyon jo), de itt mar nem mukodik neki. Ne vesztegessuk tovabb RW premium eveit.
Rózsa Sándor (betyár)
Ezzel egyutt is benne van amugy, hogy iden talan raebred, hogy kellene egy legalabb atlagos fal a frencsajz QB ele, es akkor futni is tudnank pl a Rams ellen, nem csak a passz lenne gordulekenyebb. Viszont en keves eselyt latok erre. Ne legyen igazam.
Szerk: Amugy van egy olyan forgatokonyv is szerintem, hogy igy 3 vereseggel a hatunk mogott (az elozo 4 meccsen), beporgunk es kijon egy 3-4 meccses hyper szerencses szeria amivel megnyejuk az egeszet. Erre viszont kb csak 10%-ot adok. 90% arra, hogy a DIV roundnal nem megyunk tovabb 😊
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ezt nem hiszem el 😡😡😡😡😡😡De tényleg !!!!!
Üdvözlettel egy két másik frencsájz pl. zárojelben(cleveland browns,Lions,Jets,és az egyelore egy nyári Rams)
Sok de sok szerencsét az edző váltáshoz😅😅😅😅😅😅😅😅😅
(Csak egy scenárió;Senki nem gondolta azt hogy valahol sokkal de jobb játszani az agyon sérült Sasokkal mint a szerintem a
sokkalta jobb Vikingekkel???)
+1(Mert siman benne van hogy ez Vikings leveri a Jazzzz szülötteit,es abban az estben egy korán se bivaly erős GB kell jatszanunk,utána meg a két eddigi merkozés bizonyitotta hogy bármi lehet a 49er ellen)
Persze ez csak az én agymenésem
Szakmaiságot nem tartalmaz,de egyesek olyan konnyedén mondanak itéletett más edzők felett hogy csak na 😃Pedig holott kivancsi lennék hogy ők mire mennének ha valaha HC titulusba jutnának!??!?????
(Szerintem 0 vagy talan 1-2gyozelmük lenne, mert azt hajlamosak vagyunk elfelejteni hogy a fotelbol minden de minden olyan könnyűnek tűnik.
Holott senkinek de senkinek igazábol fogalma sincs hogy mit is takar egy csapat irányitása (Talán csak a Helmpapának)
Szóval látva a tobbi szerentcsétlen frencsájz hányaveti sorsát én ossze teszem a két kezem hogy Carrol papa az edzo !!És miota van szinte mindig csak azon kell szurkolni és agyalni hogy meddig jut a rájátszásban szeretet csapatunk(ujra ismetlem magam álá Konyhás Fredi volt csapata,Ex Birodalami Patricia Csapata meg még sorolhatnám példaképppp egy párat
😊
Nagyon kivancsi lennek ha PC-t kirugnánk hány csapat ugrana rá azonnal 🤔🤔🤔🤔szerintem nem egy nem kettő
De igaz a folyamat 4-es teljesitmény nem ér fel a *5 eredményével.
De koszonom szepen en nem kérek a koztes idoben lévő 1es-2es eredményből.
És csak azért nem mert fikarcnyi garancia sincs arra hogy 1-2 át böjtölt év alatt a csúcsra tudnánk jutni!!???
(Hisz en abban se vagyok biztos hogy egy két itt lévő fórúmtárs egy Magyar csapatott bajnoki címhez tudna segíteni 🤔🤔🤔??
tudom ez nem tartozik ide,és erről senki nem beszélt de egyesek ugy mondanak itéletett más bizonyitott edzok felett,mint ahogy én leszoktam borítani számomra oly kedves felesemet🤣
Tudom hogy nem fogok rá lájkot kapni,
De 1000×is maradjonn Carroll papa mint sem egy úgynevezett újjjjjj irányvonalas tag legyen a döntéshozó aki még semmit nem tett le az asztalra ......Max annyit nyert egy valamilyen kupát a fosulis bajnoksagban🤣
Hisz ha volt valami;az nem volt más mint amit azonnal megtanultam az az volt ,hogy az NFL nagyon de nagyon más kávéház mint a többi😉
több mint 6 éve
A kerdes mindenkihez szolt, kosz a valaszt! 🙂Fogalmam sincs. Egyetemi focit nem kovetem, mar a tobbi csapatot sem annyira.
Es a masodikra: ki lehetne az utodja, aki egy lepessel feljebb tudja lokni a csapatot a jelenlegi szintnel? Kiben lattok fantaziat?
funkyparduc
De felesleges gondolkodni rajta, PC maradni fog. Kb o a frencsajz elso embere most. Nem mintha PA kirugta volna barmilyen tragya szezon utan. Meg marad legalabb 1-2 evet, hogy szepen elvesztegessuk RW premium eveit.
Jelenleg nem latom, hogy mi kesztetne azonnali onreflexiora az idei offseasonban.
több mint 6 éve
A kerdes mindenkihez szolt, kosz a valaszt! 🙂Es a masodikra: ki lehetne az utodja, aki egy lepessel feljebb tudja lokni a csapatot a jelenlegi szintnel? Kiben lattok fantaziat?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Nem engem kerdeztel, de valaszolok.Csak ismételni tudom magam, PC-nek érdemei elusmerése mellett nyugdíj. Ő már nem fog változni, a csapatra pedig nagyon ráférne. Csakhát megint PO van, a kitikusok szája befogva, miközben az egész frencsájz csak toporog mint a szaró galamb.Ket kerdes:
A Sasok elleni neccs után talán okosabbak leszünk. Addig is Boldog Új Évet minden Hox drukkernek.
Ui: Én azért még emésztgetem a Frisco meccs utolsó másodperceit. Az a DOG felért hat töltött káposztával.
garrett27
-SB reszvetel eseten maradhatna PC a fanbase "dontese" szerint?
-ha mennie kell, ki az akit szivesen latnatok a jelenlegi elerheto edzok kozul?
funkyparduc
SB eseten igen (gyozelem). itt a frencsajz tortenetenek legjobb QB-ja. Egesz ligaban top3. Nyilvan le tudjuk verni a futottak meg csapatokt es bejutunk a PO-ba. PC-vel az a problema, hogy nem kepes belatni, hogy az OL fontos, es egyenesen sz@rik ra. A vedelmi oldaon meg hozza az 1.-2. korokben a McD (nem a safety) es Collier szeru arcokat, mig FA-n az Ansah kalibereket.
A masodik donto ota (2014) epulunk le. Bevergodunk a PO-ba, de mindenki tudja, hogy ott mar kevesek leszunk, mert falak nelkul (foleg OL) ezt a jatekot nem lehet jatszani.
Es nekem, mint fannak ez sz@rabb, mint egy 7-9 volt, mert ott legalabb rememy volt a jobb jovore. Az utobbi 4 evben soha nem volt realis eselyunk a gyurure, ennek ellenere semmi nem valtozott, ugyanazok a problemak.
Szerk: Kozben Kendricks es Pocic IR, es Brown sem valoszinu, hogy jatszik meg iden.