Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 474 — Erin Elite Andrews
Csak ismételni tudom magam, PC-nek érdemei elusmerése mellett nyugdíj. Ő már nem fog változni, a csapatra pedig nagyon ráférne. Csakhát megint PO van, a kitikusok szája befogva, miközben az egész frencsájz csak toporog mint a szaró galamb.
A Sasok elleni neccs után talán okosabbak leszünk. Addig is Boldog Új Évet minden Hox drukkernek.

Ui: Én azért még emésztgetem a Frisco meccs utolsó másodperceit. Az a DOG felért hat töltött káposztával.
garrett27
Ket kerdes:
-SB reszvetel eseten maradhatna PC a fanbase "dontese" szerint?
-ha mennie kell, ki az akit szivesen latnatok a jelenlegi elerheto edzok kozul?

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan
Csak ismételni tudom magam, PC-nek érdemei elusmerése mellett nyugdíj. Ő már nem fog változni, a csapatra pedig nagyon ráférne. Csakhát megint PO van, a kitikusok szája befogva, miközben az egész frencsájz csak toporog mint a szaró galamb.
A Sasok elleni neccs után talán okosabbak leszünk. Addig is Boldog Új Évet minden Hox drukkernek.

Ui: Én azért még emésztgetem a Frisco meccs utolsó másodperceit. Az a DOG felért hat töltött káposztával.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 828 — SuperBowl Champions 2013/2014
Az idei szezonban tobbet mar nem akartam irni, de ezt meg ide teszem azert utoljara, mivel nagyon jol jelkepezi, hogy mi a bajom PC-vel.

A Frisco ellen a legjobb vedonk az idei 2. koros ujonc safetynk Blair volt, 89 pontot kapott PFF-en, habar csak 1-2 snapet volt fent. Az utana kovetkezo legjobb vedo Flowers (CB) 63 ponttal.

Tudjuk ugye, hogy hatalmas ur volt egesz evben a safety posztokon, amit az inkompetens DC-nk abszolut nem tud semmivel kompenzalni. Fundamentalis hibak vannak a semainkban, es az a Tedric Thompson kezdett FS-ben, akinek a kanadai ligabans sem lenne helye. Olyanokat lepkezett, hogy 40 yardos TD-k kisertek minden megmozdulasat. Amikor mar abszolut tarthatatlan volt a helyzet, jott Diggs. De serulten. Es mivel TT is megserult, Blairt kellett betolni az egyik safety posztra. A srac hibazott parat, de mellette csinalt nagy playeket es turnovereket. Elete elso meccsei, hatalmas potencial. Diggs azonban egeszseges lett, kezdett is FS-ben, az SS-be pedig a liga atlag McD ment, mivel mar rutinos roka.

Ez eddig ok. Csak hogy megserult Diggs megint, es amikor azt gondoltad volna, hogy a Blair-McD kettos kezd majd, jott Hill FS-be, aki annyiban kulonbozik csak TT-tol, hogy nagyobb. Cserebe ugyanugy lepkezett. Emlekeztek arra a par playra a frisco ellen, ahol a LOS kornyeken outside zone run/checkdown stb. utan vitte a frisco jatekos a labdat es csak annyit lattal, hogy egy kek folt nagy sebesseggel beszall a kepbe, nem talal el semmit es mar kint is volt a frame-bol? Na az a gyoker volt Hill.

Megkerdeztek PC-t, hogy miert nem Blair jatszik, hiszen always compete a legfobb mantraja -nekem is ezzel lett vegkepp szimpatikus PC-, de ez pont az anti tezise a legfobb hitvallasanak. Erre mit nyilatkozott?

twitter.com/Joe_Fann/status/1211787984594276353?s=20

LOL. Ennyi. Mert Hill tapasztaltabb. Nem szamit, hogy a Blair-McD kettos merhetetlenul jobb lett volna. Nincs always compete. Sajat magat kopi szemen az ilyenekkel.

Tavaly emlekeztek amikor Poona Ford berobbant ev vegen? MEgkerdeztek, hogy miert csak serulesek utan, ev vegen dobtak be a melyvizbe. A valasz? "Elobb kellett volna valoban, de meg tul fiatal". LOL

Ez a csokonyosseg hihetetlen. Amikor eg a haz es egyertelmu, hogy nagy a baj, nem teszi be a jobb jatekost, mert az rookie 😀

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 206 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 551 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 897
Play off ban gazdag Boldog Uj Èvet srácok!!
Fantomas0429
Én nem vágyok ilyen nagyra, egyetlen egy februári tétmeccset kívánok csak.

több mint 6 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Play off ban gazdag Boldog Uj Èvet srácok!!
több mint 6 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 701
Az meg megmosolyogtato, hogy direkt csinaltuk. Nem direkt. Senki sem sziv be 5 yard buntit az 1 yardosrol szandekosan.
undisputedly
Nem az 1yard vs 5yard, hanem a W vs L kontextusban. Jobb egy vergodo korhazcsapat mint egy mumus.
Amit te mondasz, az nem Stirlitz mélységű dolog... 😎
több mint 6 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Kendricks valoszinűleg kidőlt ACL szakadással azt hiszem ezzel véget is ért a karrierje nálunk? Vagy talan ligába is ha tárgyalások ugy haladnak majd.
Nem feltétlen nagy veszteség de nem elhanyagolhato a poszt mélységét nézve, Barton viszonylag jol helyt állt eddig is, vagy az se lenne baj ha kevesebb 3LB felállásunk lenne emiatt😃

Lockettről olvastatok valamit? nem találtam nyilatkozatot rola de jo jel hogy egyből visszament
több mint 6 éve
Mint sokszor elszenvedett fél az ilyen esetekben, kérdem én, wattafuck volt az az elengedett DPI a meccs végén vajon?! És hogy vissza se nézték, holott lehetne, sőt kötelező lenne... Elképesztő.

De amúgy tökeletes lezárása az NFL alapszakasznak, egy ilyen ordas hiba, majd POban biztos jobb lesz *szarkazmus off*
PEEtör
Állitolag megnézték és nem volt egyértelmű hogy videozzanak...🤷🏻‍♂️bosszant vereség de a meccs egésze alapján megérdemelt vereség volt beleszámitva a meccs végi coachingot
több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Mint sokszor elszenvedett fél az ilyen esetekben, kérdem én, wattafuck volt az az elengedett DPI a meccs végén vajon?! És hogy vissza se nézték, holott lehetne, sőt kötelező lenne... Elképesztő.

De amúgy tökeletes lezárása az NFL alapszakasznak, egy ilyen ordas hiba, majd POban biztos jobb lesz *szarkazmus off*
több mint 6 éve
Nem. PC hibazott, be is vallalta:

"We just didn't function well enough," Carroll said. "That's me all the way. We need to get that done."

sports.yahoo.com/amphtml/pete-carroll-costly-delay-game-071115531.html
undisputedly
Ez nem sokat jelent, az SB-n történteket is magára vállalta.
Most is, ha ő volt, ha nem.
Ő egy true HC.
akdestroyer
Ok, kinek a felelossege a time management, foleg utolso masodpercekben amikor a gyozelemert tamadsz? HC.

Az meg megmosolyogtato, hogy direkt csinaltuk. Nem direkt. Senki sem sziv be 5 yard buntit az 1 yardosrol szandekosan.
több mint 6 éve

"We just didn't function well enough," Carroll said. "That's me all the way. We need to get that done."

undisputedly
Ez nem sokat jelent, az SB-n történteket is magára vállalta.
Most is, ha ő volt, ha nem.
Ő egy true HC.

több mint 6 éve
13-0-ra is azert engedtuk el oket, mert ugy muszaj passzolnunk, igaz? 😀

több mint 6 éve
gedam 6 476
Hát, lehet hogy túl sok Stirlitz filmet néztem, de én simán el tudom képzelni, hogy szándékos volt a delay of game.
tomz
És mi volt benne a logika? Wilson jobban rálát az end zone-re 6 yardról? 😀
peterk2005
dobatni akarták wilsont és hogy ne legyen népharag, hogy az egy yardosról már megint nem lynch futás jön inkább bevállalták a büntit. így meg a dobójátéknak több hely maradt, több volt a route-variáció.
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát, lehet hogy túl sok Stirlitz filmet néztem, de én simán el tudom képzelni, hogy szándékos volt a delay of game.
tomz
És mi volt benne a logika? Wilson jobban rálát az end zone-re 6 yardról? 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
tomz
Így utólag, lehiggadva nekem is gyanús a dolog. Ráadásul egy futást se próbáltunk meg. Az a baj, hogy ez sok emberben egy elcseszett dologként marad meg. Pedig még mindig nem dolgoztuk fel a vesztes SB-t. Kíváncsi vagyok Lynch mit érzett amikor futás helyett DOG jött.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
TD helyett Delay of Game! Az év faszsága!

több mint 6 éve
Azert ez megint tragikomedia volt.

1. es 10 a frisco 12 yardosanal. 45 masodperc kb. az oran, akarsz egetni belole, meg az idokeresed is meg van.

Erre hivsz 3 passzt, hogy veletlenul se kelljen rovid yardos futasra keszulniuk 4-re. De megcsinalod. Jon Ursua az elso NFL elkapasaval kb. az 1 yardosnal.

1. es goal, 26 masodperc kb. az oran, de Fant serult. 25 yardot kell futnia a LoS-hoz, hogy spikeolhassunk. Ha elfekszik, megall az ora 10 masodperc buntetesert. Nem teszi. Odafut. Spike.

Bejon Lynch, az este mar bevitte egyszer ugyanonnan. A stadion keszul, mindenki felkel a szekbol. A feszultseg tapinthato. Az ev legfontosabb jateka. A gyozelemert...latod a tamadokat ahogyan allnak a huddleben, probalod kitalalni, hogy Lynch kozepen fut vagy kint.....de akkor....SIPSZO!
Nezel, mi a sz@r van, Ifedi nem false startolhat mert meg a huddleben allunk....

DELAY OF GAME 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Es akkor hagyjuk, hogy ordas nagy DPI-t engedtek el a frisconak, holott pont azert valtoztattak szabalyt a Saints meccs utan tavaly, hogy az ilyen DPI-ket visszanezhessek(meg a kozvetitesben sem ertettek, higy miert nincs flag), mert az a csapat amelyik ennyire gyokerul manageli az idejet es hivja a playeket, nem erdemel gyozelmet.

Es akkor en az idei szezonban mar nem is irok tobbet, csak ha "jot" nem tudok irni (tehat nem fogok).

Szerk: Utolso 4 meccsbol 3-at buktunk. Szerintem RW draftolasa ota ilyen nem fordult elo, ami ugye nem ma volt.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
feki Seattle Seahawks 79
Azért a Lynch TD után könny szökött a szemembe 😀
Csak a szokásos dráma.
Remélem nem most kezdünk el rosszul kijönni ezekből 😏
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 029 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vasárnap 22.40 tali 😊
több mint 6 éve
Ami történt, megtörtént.
Javaslom hagyjuk magunk mögött az alapszakasz-faszságokat, mostantól csak előre, és csak 1 dolog számít:

PLAYOFF-TIME BABY!

több mint 6 éve
Carroll szépen leadta a meccs végét, time management 0, idokeresek is rosszul lettek kihasznalva 3-4.kiserletre egymás után..
Delay of gamet nem is értem mintha azt hittek volna Wilsonek idokeres volt, el nem tudom képzelni mi lett volna stadionba ha Lynch egy yardos futásaval nyerjük meg a meccset.
Kár érte reméljük 2het mulva jön a visszavágo, az látszik hogy azért van keresnivalonk.

Ami funfact hogy URSUA csinálja meg a kulcs 4th downt amivel 1yardra jutunk szezon első elkapása volt tőle kb😃
több mint 6 éve
Hát sajnos a Lions nem tette meg azt a szívességet, hogy kihúzza a 2. félidőt, úgyhogy mostantól én is az esti L-t preferálnám.

Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz