Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Évtized nem évtized, totál mindegy, csak legyen már vége ennek a korszaknak. Szép volt, jó volt, de ebben a szezonban valószínűleg éveket öregedett minden Seahawks szurkoló. Ennyi kínlódós meccset megnézni!!! Én se vagyok normális. Most meg majd belenézünk a méretes zakókba és nem történik semmi. Nem elég, hogy alapból alig közepes a roster (RW-t nem számolom bele), még ki is béreltük az SZTK-t. Csere fallal, Ifedivel "megerősítve", csere DB sorral, 4. számú, esetleg még kikukázott futókkal, pass rush nélkül......hát nem tudom mi lesz a vége.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Nálunk ezzel a kérdéssel elment egy másfél órás előadás fele töri szakon.Hát ez nagyon rosszul tudod. Nincs 0. év. A kevésbé fiatalok emlékezhetnek, hogy az emberek többsége (egyes médiumok által támogatva) az ezredfordulót is előbb ünnepelte, majd a következő évben újra, de csöndesebben is meg lett ünnepelve, említve, hogy igazából most van.Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de 2019-ben. 😀Tietek az évtized utolsó NFL meccse!Az évtized 2020-ban ér véget 😊
twitter.com/AdamSchefter/status/1208824803899170823
iktriad
gabokocka
A századforduló is 1999 dec 31-re esett, nem pedig 2000 dec 31-re. Sokan elfelejtik, hogy mindig a 0. évvel indítjuk az ilyen fordulószámítást, ahol a 0.év az 1., a 9.év pedig a 10.
A 21.század első évtizede 2000 jan 1-től 2009 dec 31-ig tartott, a második 2010 jan 1-től 2019 dec 31-ig fog.
It's a fact.
Azért pazaroltam erre ennyi karaktert, mert már többen is lyukra futottatok ezügyben. 😀
Ui:Legalább ezt ne vegyétek el tőlünk.
akdestroyer
Az a vicc, hogy a wiki-n is valami okos így szerkesztette a szószedetet (arra hivatkozva, hogy csak a reneszánsz óta van a jelenlegi időszámítás 😀 miközben ez tisztán matematikai kérdés).
gbol
Más: ha hozzuk a 2 meccset, szurkolunk nektek. Elvégre most ti vagytok a kórházcsapat, meg kéne a 1st seed is. Röhej amúgy, mert csak számszakilag állunk ilyen jól.
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Hát ez nagyon rosszul tudod. Nincs 0. év. A kevésbé fiatalok emlékezhetnek, hogy az emberek többsége (egyes médiumok által támogatva) az ezredfordulót is előbb ünnepelte, majd a következő évben újra, de csöndesebben is meg lett ünnepelve, említve, hogy igazából most van.Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de 2019-ben. 😀Tietek az évtized utolsó NFL meccse!Az évtized 2020-ban ér véget 😊
iktriad
gabokocka
A századforduló is 1999 dec 31-re esett, nem pedig 2000 dec 31-re. Sokan elfelejtik, hogy mindig a 0. évvel indítjuk az ilyen fordulószámítást, ahol a 0.év az 1., a 9.év pedig a 10.
A 21.század első évtizede 2000 jan 1-től 2009 dec 31-ig tartott, a második 2010 jan 1-től 2019 dec 31-ig fog.
It's a fact.
Azért pazaroltam erre ennyi karaktert, mert már többen is lyukra futottatok ezügyben. 😀
akdestroyer
Az a vicc, hogy a wiki-n is valami okos így szerkesztette a szószedetet (arra hivatkozva, hogy csak a reneszánsz óta van a jelenlegi időszámítás 😀 miközben ez tisztán matematikai kérdés).
több mint 6 éve
Napi Helm:Hoztam egy jelenetet a meccsről. Lehetne annak is a lenyomata, hogy mennyire könnyen megzavarható az MVP QB-nk csapdázással, de nem ez a célom most.
Inkább szobrot emelek vele az ötlettelen gamehívásnak. A szobor neve: a Noszti fiú esete a Tóth Marival, azaz amikor az ellenfél előre tudja mi jön:
1.)

11-es personnel, a védelemben az emberezéshez szépen megvannak a párok, bár ettől még zóna is lehet.
2.)

Lockett mozog keresztbe presnap, a védelem nem reagál, Lockett embere, (32-essel B.Baker) marad a helyén zónázást imitálva. De már mutogat valamit az egyik LB-nek.
3.)

A pillanat ahol már verve vagyunk.
A snap előtt hirtelen olyan mozgás támad amit egy méhkas is megirigyelne.
-Fent a CB felveszi az emberező poziciót.
-Lent 25-össel C.Jones veszi fel Lockettet, átadva Hollistert a LB J.Walkernek.
-Baker beszambázik a boxba a LB helyrére.
-És közben (a kulcs), megérkezik a FS, J.Thompson (narancssárgával).
Minderre történik a részünkről valami reakció?
Nope, a csapda élesítve.
4.)

Lockett embere C.Jones eljátssza a hülyét és elfut deep útvonalra, magára hagyva Lockettet.
Itt már rég tudja a Cardinals hogy mi következik (Lockett curl), J.Thompson érkezik is lendületből, (tulajdonképpen cover0 van) a szemével végig Wilsont sasolja.
Ez volt a pillanat amikor Nostradamust meghazudtolva bemondtam az INT-et a TV előtt hangosan.
Amúgy ez az a curl játék, amivel évek óta égetnek minket, Wilson csak az utóbbi 2 évben 4 INT-et is dobott már, kvázi ugyanezt a csapdát benyalva.
5.)

A mindent eldöntő pillanat, de kicsúszik a FS kezéből a labda.
Hogy mennyire volt közel?
Ennyire:
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
Rosszul tudod. Nem volt nulladik év. Egy évtized 1-10ig tart.Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de 2019-ben. 😀Tietek az évtized utolsó NFL meccse!Az évtized 2020-ban ér véget 😊
iktriad
gabokocka
It's a fact.
akdestroyer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Szep keretbefoglalasa lenne az egyetlen SB gyurunket hozo PC eranak (2010-2019) ha iden "szogre akasztana" a ragogumijat.Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de 2019-ben. 😀Tietek az évtized utolsó NFL meccse!Az évtized 2020-ban ér véget 😊
iktriad
gabokocka
It's a fact.
akdestroyer
Jojjon valaki aki nem sz@rja telibe a frencsajz qb megvedeset. Komolyan, az ilyen 11-4-es one and done rajatszasos evek helyett sokkal szivesebben neznem a csapatot PO nelkul, csak legyenek benne epkezlab drajvok, meccsenkent egy slant vagy egy-egy checkdown passz. Nem is kellene tobb, csak vegre legyen olyan drajvunk amiben van legalabb 2 first down.
A vedelembe pedig ne ilyen Ansah szeru kivenhedt, korlappal setalgato arcokat hozzunk, hanem fiatalokat, akik nem serulnek le ketto meccs utan.
Clowney iden nem fog mar jatszani. Jovore FA, hulye lenne egy one and done miatt kockaztatni.
Al Woods eltiltva, Ansah serult. Griffin serult, Diggs szinten.
Britt, Brown, Dissly, Carson, Penny, CJ, Dickson, Willson out.
Ez 9. kezdo plusz a teljes RB es TE szekcio. 0.5-os merlegunk lesz haza palyan miutan a 9ers elver minket, majd megyunk Phillybe ahol Graham karriernapot napot tart es WR-ek nelkul fog minket legyozni a Philly.
Es nem jon valtozas, mert szepen a serulesekre lesz fogva minden.
Igy utolag mar latszik, hogy a Tampa/9ers kettos ellen voltunk csucsformaban. Lol, ez is milyen mar.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Nem birom ki nevetogorcs nelkul.Epic. Ettől függletlenül én kibírtam röhögés nélkül, főleg az este.
twitter.com/benbbaldwin/status/1208908538195726341?s=20
undisputedly
A részletekre fogékonyaknak két részletet is kiemelnék még:
1.) az 58-asban játszó Hicks-et, akit mindössze 0,8-mpig sikerült megblokkolni a double team ellenére
2.) a kép bal oldaláról betangózó Ifedit, akit megint a zseb közepéig tolt be az embere.
De legalább most nem borították fel mint a büdösbogarat.
Ez nem OL, ez vicc.
VICC.
több mint 6 éve
Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de 2019-ben. 😀Tietek az évtized utolsó NFL meccse!Az évtized 2020-ban ér véget 😊
iktriad
gabokocka
It's a fact.
több mint 6 éve
Nem birom ki nevetogorcs nelkul.twitter.com/benbbaldwin/status/1208908538195726341?s=20
több mint 6 éve
Ez a tegnapi meccs a sérültek fényében duplán fáj, pár hete valaki irta itt egész jol állunk a serultekkel hat sajnos nagyot fordult a világ, eddig legalabb offense oldalt kevésbé sujtotta.Egyébként Prosise nem lep meg rég nem kéne hogy a keretbe legyen kb 3meccset nem tud lehozni egymàs után egészségesen....
Jövőhéten lefognak mészárolni minket hazai pályán ilyen állapotba.
Most már csak azt várom hogy PC bejelentse akkor Clowney is megműtteti a sérvét a héten..
A tegnapi meccsen Schotty is visszanyultna tavalyi önmagához a fasz playcallimggal nem tudom mit hitt, persze ezt Norton sem hagyhatta abnnyiban ezért a védelem nyelte a futást csereiránytoval biztos passzz várt... szerencse hogy Wagner játszott más nem igazán tudott szerelni se..
több mint 6 éve
Tietek az évtized utolsó NFL meccse!Az évtized 2020-ban ér véget 😊
iktriad
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Dissly, Britt, Carson, Prosise, Penny, Brown, Griffin, Clowney, de jó kus kórházcsapatunk van. Odabent verünk mindenkit😥
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Húú de ciki meccs volt.. Carson Prosise season out..
több mint 6 éve
Egy kis pozitív szemlélet a holnapi fostenger előtt.Fixed.
Ezután a meccs után tuti megcsapjuka Friscot.
Hanni
Én biztos nem írok rosszat, földön fekvőbe/halottba nem rúgunk.
több mint 6 éve
Egy kis pozitív szemlélet a holnapi fostenger előtt.Ezután a meccs után tuti megcsapjuk a Friscot.
több mint 6 éve
Tegyuk felre, hogy tobb poszton jatszik a 3. vagy 4. emberunk mar, mint amin az eveleji kezdo.Nem ertem, miert nem toljuk a RO-t RW-vel? Ha mar igy a projekt 10. eveben is tamadofal nelkul akarjuk jatszani ezt a jatekot, akkor legalabb tolljuk fullba, nem? Mit finomkodunk? B@sszunk oda akkor, jatszuk meg a szerencsenket, aztan maximum kettecsapjak RW-t egy futas kozben, majd felepul offseasonban, Latszolag amugy is lesz@rjuk, hogy minden dropbacknel ketten nyomjak arcon.
Ez a 11-3-as merleg olyan modon csaloka, hogy ennek jelenleg nem lenne szabad 7-7-nel jobbnak lennie.
több mint 6 éve
Feküdj le időben. 😀Tietek az évtized utolsó NFL meccse!Persze..., hogy veletlenul se lassam 😀
iktriad
undisputedly
Ma este nincs kimenő, kezdődik a pintyvadászszezon!
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
Tietek az évtized utolsó NFL meccse!Persze..., hogy veletlenul se lassam 😀
iktriad
több mint 6 éve
Tietek az évtized utolsó NFL meccse!twitter.com/AdamSchefter/status/1208824803899170823
több mint 6 éve
Brown is out...szép kis meccs lesz ennyi hiányzoval. Chandler Jonesnak nagy napja lesz igy csak Wilson élje tul
több mint 6 éve
Aha, ezt értem, bár én nem tudok mindent mérlegre tenni, hogy mekkora hozzáadott értéket képvisel a roster pihentsége, egészsége vagy a hazai pálya, meg a sok, amire nem is gondolok, de nekem a biztonsági játék most jobban bejönne. Gáz egy szitu. Lehet választani egy biztos vacak opcióit, meg lehet választani, hogy vagy a sokkal jobb, vagy sokkal rosszabb helyzet jön be, de erre fel kell tenni mindent és sok idegen tényezőn múlik a dolog. Az biztos, hogy a Hawks nem szokott ilyenekkel foglalkozni, nyomni fogunk, akármi lesz is 😀
több mint 6 éve
Ha a Rams kikap, akkor nem lenne érdemes leadni ezt a 2 meccset? Pihenne/helyrejönne mindenki. Oké, hogy játszanánk a WC hétvégén, meg idegenbe járnánk, de akkor csinálnánk saját pihenőhetet magunknak, az otthoni játék idén nem akkora előny, ha a Boys/Eagles meccset nem tudjuk hozni, akkor meg nincs értelme nagyobb álmokat szőni idén. Ha megfeszítjük magunkat, akkoris ugyanoda juthatunk, csak kifulladva...Szerintem A Saints-9ers-Vikings harmas rostere erosebb a mienknel. Mindent meg kell tenni, hogy a legkedvezobb helyzetben legyunk veluk szemben. Aprosagok fognak donteni a Po meccsunkon/meccseinken, es a hazai palya a legnagyobb ilyen aprosag amit iranyitani tudunk.
peet_24
több mint 6 éve
Ha a Rams kikap, akkor nem lenne érdemes leadni ezt a 2 meccset? Pihenne/helyrejönne mindenki. Oké, hogy játszanánk a WC hétvégén, meg idegenbe járnánk, de akkor csinálnánk saját pihenőhetet magunknak, az otthoni játék idén nem akkora előny, ha a Boys/Eagles meccset nem tudjuk hozni, akkor meg nincs értelme nagyobb álmokat szőni idén. Ha megfeszítjük magunkat, akkoris ugyanoda juthatunk, csak kifulladva...
több mint 6 éve
Crowney, Diggs outGriffin, Duane Brown, Kendricks Q
Woods és Gordon eltiltás.
Hát kurvajó.
Wagner sérülten nemtudni milyen lesz.
Sok jóra nem számítok 😕