Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Mi csak szoros meccset játszunk, nem tartható h mindet nyerjük, szerencsés csapat blabla bla.

-Led the Steelers 28-19 with under 6 minutes left. - Carson fumblik
-Led the Falcons 27-17 with under 2 minutes left -kiengedett a csapat
-Led the Eagles 17-3 with under 1 minute left. -kiengedett a csapat
-Led the Panthers 30-10 with 5 minutes left. -kiengedett a csapat, fél defense lehalt.
braxa88
Kicsit én azt érzem hogy mindenki belénk égeti ezt a szerencsés csapat jelzőt, közben szinte magunknak nehezítjük meg ezeket a meccseket a hülye hibákkal, fumblek, 1-2 negyedes lefagyások stb. A meccsek jó részében ahogy te is kiemelted a garbage time-ban lett szoros a meccs, a listából kihagytad a Vikings meccset ahol szintén gyönyörű leolvadást hajtottunk végre 😀
több mint 6 éve
Al Woods is 4 meccsre elmeszelve... ki lesz a következő? 😀
Nagy csapás lesz ez a futás megállításba azért
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Mi csak szoros meccset játszunk, nem tartható h mindet nyerjük, szerencsés csapat blabla bla.

-Led the Steelers 28-19 with under 6 minutes left. - Carson fumblik
-Led the Falcons 27-17 with under 2 minutes left -kiengedett a csapat
-Led the Eagles 17-3 with under 1 minute left. -kiengedett a csapat
-Led the Panthers 30-10 with 5 minutes left. -kiengedett a csapat, fél defense lehalt.
több mint 6 éve
feki Seattle Seahawks 79
Az hazai vs idegenbeli statisztikát látva lehet jobb lenne a 6.kiemelés 😀
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 897
Akarmikor a Cards elleni meccsre gondolok, egyre erosebben ott motoszkal a gondolat, hogy Murray karrier napot tart es kikapunk.

Erdekes amugy, mert jelenleg meg mindig 1. kiemelesen vagyunk es ameddig a GB es Saints is ugyanannyi gyozelemmel all, maradunk is ott. Azonban ha csak kettos holtversenyre szukulne a harc, akkor mar a tiebreakert elbuknank, szoval azert kell drukkolni, hogy a GB es a Saints ugyanazokat az eredmenyeket hozza a hatralevo ketto meccsen, igy viszont a Vikingsnak buknia kell es eselyt kapna a legnagyobb mumus Rams, hogy becsusszon a PO-ba...

Siman lehetunk 1. kiemeltek, de ugyanugy 2. vagy 5. kiemeltek is. Egyikre sem mondhatnank vegul, hogy nem erdemlik emg a sracok, habar az elso kiemeles kicsit szurrealisnak tunik.

Nehez kiigazodni az idei Seahawkson. Az ev elso feleben Russ zsenialitasa es az offense forro formaja vitt minket elore ugy, hogy tobb csodaszamba meno szoros gyozelmet arattunk, aztan a 9ers ellen volt az elso igazi momentum -elotte heten a a Tampa elleni OT win sem volt kutya- ahol meg csinaltunk vagy 5 labdaeladast de Clowney kb. egymaga hozta a meccset.

Ezutan feleledt a vedelem, de ezzel parhuzamosan leult az Offense. Majd mindenki leserult a Defenseben, arconcsaptak minket LA-ben, majd most megint feleledt az O, cserebe a D teljesen leserult.

Igy sikerult egy 11-3-at osszehozni, ami boven lehetne akar 8-5-is es egy szavunk sem lehetne, de rosszabb esetben ez egy 7-6 is lehetett volna.

Es akkor azt meg se emlitettem, hogy "repules kozben" kellett ujradrotozni a vedelmet mert annyira lyukas volt az SS poszt TT-vel, amig a passrush pedig meg mindig a liga legrosszabbja, de pont amikor leserult a fel fal, elkezdett Green es Poona elolepni.

Raadaskent megemlithetnenk, hogy igazan tiszta meccsunk nem is volt meg. Mindig volt valami orult erthetetlen onsorsronto fumbli vagy egyeb betli. A prevent D leolvadasos strategiajarol nem is beszelve, ami tonkreteszi az egeszsegunket mar-mar.

Es ki tudja hol a veg?
undisputedly
Figyelj, én már úgy vagyok vele, hogy teljesen mindegy, a PO-ban minden meccs ajándék lesz.
Abszolút tét nélkül lehet majd leülni a este(nként) a TV elé, mert ugyanolyan underdogok vagyunk, mint a becsusszanó Cowboys/Eagles lesz, akármelyik kiemelés is lesz a miénk.

A pihenőhét+hazai pálya miatt voltam az utóbbi hetekben ráfeszülve a W-ekre, ami adhat egy nagy lökést a gárdának akár egy NFC döntőhöz is, anélkül meg egy wild card one&done-ra vagyok berendezkedve.

Ez a realitás sajnos.
A Saints-49ers más szint, és a GB-Vikings is jobb csapat jelenleg.

(!)Ami nagyon fontos kitétel, hogy közben meg akármelyik NFC csapatot meg tudjuk verni, ha felemel minket egy-egy meccsre a flow, feltartott kézzel sehova nem fogunk menni.(!)

Na ehhez kéne nagyon a hazai pálya.

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 828 — SuperBowl Champions 2013/2014
Kezdő defense fele nem edz, fasza 😕
braxa88
Akarmikor a Cards elleni meccsre gondolok, egyre erosebben ott motoszkal a gondolat, hogy Murray karrier napot tart es kikapunk.

Erdekes amugy, mert jelenleg meg mindig 1. kiemelesen vagyunk es ameddig a GB es Saints is ugyanannyi gyozelemmel all, maradunk is ott. Azonban ha csak kettos holtversenyre szukulne a harc, akkor mar a tiebreakert elbuknank, szoval azert kell drukkolni, hogy a GB es a Saints ugyanazokat az eredmenyeket hozza a hatralevo ketto meccsen, igy viszont a Vikingsnak buknia kell es eselyt kapna a legnagyobb mumus Rams, hogy becsusszon a PO-ba...

Siman lehetunk 1. kiemeltek, de ugyanugy 2. vagy 5. kiemeltek is. Egyikre sem mondhatnank vegul, hogy nem erdemlik emg a sracok, habar az elso kiemeles kicsit szurrealisnak tunik.

Nehez kiigazodni az idei Seahawkson. Az ev elso feleben Russ zsenialitasa es az offense forro formaja vitt minket elore ugy, hogy tobb csodaszamba meno szoros gyozelmet arattunk, aztan a 9ers ellen volt az elso igazi momentum -elotte heten a a Tampa elleni OT win sem volt kutya- ahol meg csinaltunk vagy 5 labdaeladast de Clowney kb. egymaga hozta a meccset.

Ezutan feleledt a vedelem, de ezzel parhuzamosan leult az Offense. Majd mindenki leserult a Defenseben, arconcsaptak minket LA-ben, majd most megint feleledt az O, cserebe a D teljesen leserult.

Igy sikerult egy 11-3-at osszehozni, ami boven lehetne akar 8-5-is es egy szavunk sem lehetne, de rosszabb esetben ez egy 7-6 is lehetett volna.

Es akkor azt meg se emlitettem, hogy "repules kozben" kellett ujradrotozni a vedelmet mert annyira lyukas volt az SS poszt TT-vel, amig a passrush pedig meg mindig a liga legrosszabbja, de pont amikor leserult a fel fal, elkezdett Green es Poona elolepni.

Raadaskent megemlithetnenk, hogy igazan tiszta meccsunk nem is volt meg. Mindig volt valami orult erthetetlen onsorsronto fumbli vagy egyeb betli. A prevent D leolvadasos strategiajarol nem is beszelve, ami tonkreteszi az egeszsegunket mar-mar.

Es ki tudja hol a veg?

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Kezdő defense fele nem edz, fasza 😕
több mint 6 éve
4 csapat probalta claimelni Suggs-ot. Ugye vegul a KC vitte el, de erdekes a masik 3:
New Orleans
San Francisco
Seahawks

Tehat ne doljetek be a bullsh@tnak, a vezetoseg is latja, hogy a passrusht nagyitoval kell keresni.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 088 — Csodabogár
Kedd van.
De mivel szerdán bebaszok mint a csacsi, most a kedd lesz az új szerda!

A történet a végéhez közeledik.
De vajon ki számol le kivel?
Ember az vagy démon?
Megannyi kínzó kérdés.
A szezonzáróból kiderül.

akdestroyer
szerintem neked már nem kell bebaszcsizni more

több mint 6 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
W és W a Pro Bowlon. Nem mintha számítana, mert éppen nem fogunk ráérni, u know 😀
Hanni
Azt mondod...

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 610 — Poloska confirmed
W és W a Pro Bowlon. Nem mintha számítana, mert éppen nem fogunk ráérni, u know 😀
több mint 6 éve
Kedd van.
De mivel szerdán bebaszok mint a csacsi, most a kedd lesz az új szerda!

A történet a végéhez közeledik.
De vajon ki számol le kivel?
Ember az vagy démon?
Megannyi kínzó kérdés.
A szezonzáróból kiderül.

több mint 6 éve
Diggs elso tesztje "jo" lett, jelentsen ez akarmit. Egy kis remenysugar. Nelkule nincs eletkepes single high, ami azt jelenti, hogy toljuk a prevent zonat...
több mint 6 éve
feki
Nincs harag, meg semmi, csak kicsit nagy volt a gáz amivel elindultunk, gondoltam időben nyomok egy féket.

Amúgy, ha úgy gondolod sok a károgás, adódik a kérdés: Jártál te mostanság a NE topicban? 😀

több mint 6 éve
feki Seattle Seahawks 79
Most te. Multhéten más.
Minden héten ezt olvasom ha nyerünk, ha kikapunk.
Ha kikapunk akkor kb bottom 5 csapat szinten beszélnek itt egyesek rólunk.
Ha lenne pass rush jobb lenne secondery is. O fal szar. De többi rendben van szerintem. Ennyi röviden.
feki
Sosem értettem mire jó az, amikor a másik felet a véleménye miatt elszámoltatjuk.
Én nagyon szeretek vitázni, de tényekkel, és érvekkel alátámasztva, nem így. Mindig kínosan ügyelek arra, hogy hasonló véleményezésbe ne kerüljek, tőlem biztos nem látott senki olyat, hogy a másikat a szerintem túl pozitív hozzáállása miatt basztattam.
Most egy ilyen felütésre mit reagáljak, de most tényleg?

Amúgy meg úgy gondolom, hogy ez az általános vélemény, amit itt néhány kollegával együtt képviselünk nem pesszimizmus, hanem egy reális analízis. Ezzel tartozunk egymásnak, nem az önámítással.

Hidd el, hogy én is ugyanannyira örülök a 11-3-as mérlegnek mint te, de ebből a 11-3-ból most mi következik? Következik bármi? Erősebb lesz a roster? Kevesebb a fumble?

Ez majdnem ugyanaz a csapat mint az utóbbi 4 évben bármikor, a PO szélén billegünk, a roster fontos pozíciókban van tele lyukakkal, és minden második meccsen megpróbáljuk magunkat megverni hülyeségekkel. Csak idén nem megy, 10-1 vagyunk szoros mecseken 7-1 idegenben, de volt szerencsém az ezt megelőző 4 évhez, amikor meg ezek a hibák keményen visszaütöttek.

A 12-4/10-6 közötti mérlegnek akkor is lehetett örülni, és fanyalogni azon aki rámutat a hiányosságokra.
Csak a PO egy másik kávéház, és a hibáinkkal a tarsolyban kurva nagy pofonokba futottunk bele.
A Carolina ellen, az Atlanta ellen, a Dallas ellen.

És nyugodtan vessen rám követ bárki, de negyedszerre én ezt nem kérem. Túl sokszor ültem fel a PO előtt a hypevonatra, csak arról menetközben kurva nagyot lehet esni, és a tavalyi, Dallas elleni pofáraesés nekem még mindig fáj.

És ha megint az első PO meccsen kizúgunk, egyszerűen nem fogok tudni örülni annak, hogy a keretünk jobb, mint másik 20 csapatnak a ligában.

Többre vágyok, ez van.
| Ha egyszer majd nem lesznek nagyobb elvárásaim, elmegyek Dallas szurkolónak. |

És közben azt is elfogadom, ha te ezt másképp éled meg, neadjisten le is írod. Csak ne kérjük számon egymást ezért.
Érvekkel meg lehet győzni arról, hogy ez egy 13-3-as gárda, de nem így.

Amúgy meg az, hogy sokkal nagyobb terjedelemben beszélünk a hiányosságokról mint a jó dolgokról, az nem azt jelenti, hogy mindenki károgó varjúfasz itten. Ez egy magától értetődő dolog, arról mindig többet lehet írni.

Most egy győzelemnek hogy lehet örülni 5000 karakterben?

Ui: Amikor azt írod hogy nincs passrush, illetve OL, amúgy rendben a csapat, kurvára egyetértek veled.
Csak remélem az megvan, hogy ez alsó hangon 9 embert jelent.
akdestroyer
Szeretem is olvasni a gondolataidat.
Nimcs is ezzel semmi baj,hogy 5000 karakterben szoktatok elemezni.
Én is követtem a csapatot az elmúlt 4 évben és szerintem amig 2-3 éve annyira kurva szar volt az O fal, hogy ha be is bugdácsoltunk a PO ba esélytelen volt nagyot álmodni. Most csak szimplán szar néha még közepes szintet is tudnak hozni.
Schottenheimer a tavalyi szánalmas play calling után szerintem előre lépett azért.
Tegyük hozzá, hogy kellett egy jo Carson is ehhez és persze a fal szintén jobb kell hogy legyen ugye, ha annyira szar lenne mint mondjuk 3 éve, akkor nem mehetne a futás se...
Visszatérve a 9 emberre ez max akkor lenne igaz ha mindenkit le kéne cserélni de pl Clowney Reed (nem idén sajnos) vagy brown elit szinten tud játszani ugye.
Szerintem max 3 klasszis kellene.
2 az o falba és szélre még egy klasszis end. Ez pont elég lenne hogy Fordéknak is könnyebb legyen középen. A drafton is ez lenne az első szempont szerintem.
1.kör RT
2.kör. DE
2.kör G
3.kör CB
.
.
.
Persze a piacról jo lenne ebből egyet kipipálni esetleg...
Én a Green Bay elleni NFC döntő óta szurkolok a csapatnak. Imádtam Lynchet meg Baldwint, Shermant, Earl Thomast stb de nekem a mostani csapat ha nem is jobb sokkal szerethetőbb valamiért.

Baráti üdvözlet Undi.
Szeretem olvasni az elemzéseitekett ettől függetlenül.

Go Hawks!
több mint 6 éve
De tud elonybol. Az a taktik, hogy, menjunk at preventbe a vedoknel, hogy lassan szedjuk be a pontokat, a tamadoknal meg ne adjuk el addig a labdat, tehat semmi riziko.
undisputedly
A kollega arra célzott hogy a prevent D#-el nem tud játszani.

Milyen time managment / prevent D# az, amin 2,5 perc alatt kétszer átrohannak, és a kettő közt, a saját birtoklással 30 másodpercet égetünk az órából? 😀
akdestroyer
Az eredmeny mutatja, hogy sikeres 😀 Prevent nelkul lehet, hogy egy nagy passzal, 30 sec alatt atrohantak volna 😛
több mint 6 éve
De tud elonybol. Az a taktik, hogy, menjunk at preventbe a vedoknel, hogy lassan szedjuk be a pontokat, a tamadoknal meg ne adjuk el addig a labdat, tehat semmi riziko.
undisputedly
A kollega arra célzott hogy a prevent D#-el nem tud játszani.

Milyen time managment / prevent D# az, amin 2,5 perc alatt kétszer átrohannak, és a kettő közt, a saját birtoklással 30 másodpercet égetünk az órából? 😀

több mint 6 éve
Most te. Multhéten más.
Minden héten ezt olvasom ha nyerünk, ha kikapunk.
Ha kikapunk akkor kb bottom 5 csapat szinten beszélnek itt egyesek rólunk.
Ha lenne pass rush jobb lenne secondery is. O fal szar. De többi rendben van szerintem. Ennyi röviden.
feki
Sosem értettem mire jó az, amikor a másik felet a véleménye miatt elszámoltatjuk.
Én nagyon szeretek vitázni, de tényekkel, és érvekkel alátámasztva, nem így. Mindig kínosan ügyelek arra, hogy hasonló véleményezésbe ne kerüljek, tőlem biztos nem látott senki olyat, hogy a másikat a szerintem túl pozitív hozzáállása miatt basztattam.
Most egy ilyen felütésre mit reagáljak, de most tényleg?

Amúgy meg úgy gondolom, hogy ez az általános vélemény, amit itt néhány kollegával együtt képviselünk nem pesszimizmus, hanem egy reális analízis. Ezzel tartozunk egymásnak, nem az önámítással.

Hidd el, hogy én is ugyanannyira örülök a 11-3-as mérlegnek mint te, de ebből a 11-3-ból most mi következik? Következik bármi? Erősebb lesz a roster? Kevesebb a fumble?

Ez majdnem ugyanaz a csapat mint az utóbbi 4 évben bármikor, a PO szélén billegünk, a roster fontos pozíciókban van tele lyukakkal, és minden második meccsen megpróbáljuk magunkat megverni hülyeségekkel. Csak idén nem megy, 10-1 vagyunk szoros mecseken 7-1 idegenben, de volt szerencsém az ezt megelőző 4 évhez, amikor meg ezek a hibák keményen visszaütöttek.

A 12-4/10-6 közötti mérlegnek akkor is lehetett örülni, és fanyalogni azon aki rámutat a hiányosságokra.
Csak a PO egy másik kávéház, és a hibáinkkal a tarsolyban kurva nagy pofonokba futottunk bele.
A Carolina ellen, az Atlanta ellen, a Dallas ellen.

És nyugodtan vessen rám követ bárki, de negyedszerre én ezt nem kérem. Túl sokszor ültem fel a PO előtt a hypevonatra, csak arról menetközben kurva nagyot lehet esni, és a tavalyi, Dallas elleni pofáraesés nekem még mindig fáj.

És ha megint az első PO meccsen kizúgunk, egyszerűen nem fogok tudni örülni annak, hogy a keretünk jobb, mint másik 20 csapatnak a ligában.

Többre vágyok, ez van.
| Ha egyszer majd nem lesznek nagyobb elvárásaim, elmegyek Dallas szurkolónak. |

És közben azt is elfogadom, ha te ezt másképp éled meg, neadjisten le is írod. Csak ne kérjük számon egymást ezért.
Érvekkel meg lehet győzni arról, hogy ez egy 13-3-as gárda, de nem így.

Amúgy meg az, hogy sokkal nagyobb terjedelemben beszélünk a hiányosságokról mint a jó dolgokról, az nem azt jelenti, hogy mindenki károgó varjúfasz itten. Ez egy magától értetődő dolog, arról mindig többet lehet írni.

Most egy győzelemnek hogy lehet örülni 5000 karakterben?

Ui: Amikor azt írod hogy nincs passrush, illetve OL, amúgy rendben a csapat, kurvára egyetértek veled.
Csak remélem az megvan, hogy ez alsó hangon 9 embert jelent.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 6 éve
Kár Gordonert mondjuk eddig se igazán használtuk ki de ha igen akor kulcs játékot csinált. Gondolom a hétvégi elkapása miatt vitték vizitre..
12th member
Szerintem 2 napnal tobb kell, hogy a labor megkuldje az eredmenyt es dontsenek is a buntetesrol.

Koszi mindent Gordon. 9ers ellen kellett az a 2 OT 3rd down elkapas.

Igy mar erheto amugy miert nem akartuk jobban bevonni.

Nagyon remelem, hogy nem jon AB.
több mint 6 éve
Kár Gordonert mondjuk eddig se igazán használtuk ki de ha igen akor kulcs játékot csinált. Gondolom a hétvégi elkapása miatt vitték vizitre..
több mint 6 éve
Az öreg rágóreklámnak meg lett a 100 W, gratulálunk! Az, hogy 10 meccsen nyertünk 8 vagy kevesebb ponttal, kit érdekel. A kis gól is gól. Szar O fallal, sérültekkel, érdemi pass rush nélkül ott vagyunk a PO-ban. A többi már innentől ajándék.
De ugye nem hívünk többet trükkös játékot Gordonra!
garrett27
nem
The Seahawks announced Monday that Josh Gordon, whom they claimed off waivers in November, was suspended indefinitely for violating the NFL policies on performance-enhancing substances and substances of abuse.
gedam
jönni fog AB
több mint 6 éve
gedam 6 476
Az öreg rágóreklámnak meg lett a 100 W, gratulálunk! Az, hogy 10 meccsen nyertünk 8 vagy kevesebb ponttal, kit érdekel. A kis gól is gól. Szar O fallal, sérültekkel, érdemi pass rush nélkül ott vagyunk a PO-ban. A többi már innentől ajándék.
garrett27
nem
The Seahawks announced Monday that Josh Gordon, whom they claimed off waivers in November, was suspended indefinitely for violating the NFL policies on performance-enhancing substances and substances of abuse.
több mint 6 éve
Hát ha ezt az eredmenyt ev elejen megjosolja valaki, szerintem barki boldogan alairja akkor. Innen minden meccs ajandek.

Egyebkent egy kerdes azokhoz akik velem ellentetben ertenek hozza:
Nekem tunik ugy csak, vagy tenyleg ugy van, hogy PC nem tud elonybol jatszani?
funkyparduc

Nem mondhatjuk, hogy nincs igaza, mert megnyertuk az osszes olyan meccset ahol nagy elonyben voltunk (2TD min). Vikingeket es a Pantherst is legyoztuk vegul, igaz kivulrol szivinfarktust kapott mindenki.
több mint 6 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 473 — Erin Elite Andrews
Hát ha ezt az eredmenyt ev elejen megjosolja valaki, szerintem barki boldogan alairja akkor. Innen minden meccs ajandek.

Egyebkent egy kerdes azokhoz akik velem ellentetben ertenek hozza:
Nekem tunik ugy csak, vagy tenyleg ugy van, hogy PC nem tud elonybol jatszani?

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 512 — Seahawks fan
garrett27
Dehogynem... 😀
SB, 1 yard....