Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem mondtam hogy matchup csak egy csapatrészre írtam hogy jobb lenne mint 49ers, ez pedig a védelem. Offenset nézve sokkal veszélyesebbnek tartalak titeket.Saints szerintem jobb matchup lehetne defense oldalonA meccs érdemi részében, Seattle-ben 7 ponton tartotta a Saints D a ti O-tokat. Jó, némileg korán kezdte el a garbage time-t ott a védelem, de a PO-ban nem lesz ilyen.
12th member
De egyébként tök mindegy, hogy a Saints jó matchup-e, ahhoz nyerni kell már egyet hogy ez érdekes legyen 😊
Gyurma Pappa
A 3. heti meccsünkből amúgy nem sok értelme van kiindulni szerintem ott leginkább saját magunkat vertük meg, gondolok itt a fumble-re amit visszahordtatok és egy kickoff return is volt gyakorlatilag 14-0ról kezdtünk.
De azzal egyetértek hogy tök mindegy holnap reggelre már okosabbak leszünk majd akkor lehet latolgatni az esélyeket.
több mint 6 éve
Srácok ha nyertek, a GB pedig kikap, akkor hányadik kiemeltek lehettek?Második feltéve hogy a Saints nyer, de várjuk ki a végét..
hpeter93
több mint 6 éve
Srácok ha nyertek, a GB pedig kikap, akkor hányadik kiemeltek lehettek?
több mint 6 éve
Saints szerintem jobb matchup lehetne defense oldalonA meccs érdemi részében, Seattle-ben 7 ponton tartotta a Saints D a ti O-tokat. Jó, némileg korán kezdte el a garbage time-t ott a védelem, de a PO-ban nem lesz ilyen.
12th member
De egyébként tök mindegy, hogy a Saints jó matchup-e, ahhoz nyerni kell már egyet hogy ez érdekes legyen 😊

több mint 6 éve
Tegyük fel, hogy a zárófordulóban a Saints megveri a Pantherst, a GB pedig a Vikingst, ami lássuk be, elég reális forgatókönyv.Saints szerintem jobb matchup lehetne defense oldalon talán gyengébbek mint 49ers, akikkel szemben nem sok ujdonsággal tudnánk előállni 3.meccsen bár JimmyG PO-ban még nem bizonyitott egy betli is lehet akár belőle.
Ebben az esetben:
Ha nyerünk a SF ellen:
3.kiemelés
WC: vs Vikings
Div: vs Saints
Ha veszítünk a SF ellen:
5.kiemelés
WC: vs Eagles
Div: vs 49ers
Kövezzetek meg, nekem az utóbbi tetszik jobban.
A jelenlegi rájátszásmezőnyben kb így saccolom a továbbjutási esélyünket (hiányzókkal együtt):
vs Saints 20%
vs 49ers 35%
vs GB 40%
vs Vikings 45%
vs Eagles/Dallas 55%
Ez alapján szerintem jobban járnánk egy L-el.
Értem én hogy presztízs, de hát mi lehetne nagyobb pofon a 49ersnek, mint az, hogy 4 hét alatt összekalapáljuk a rostert, beépítjük Lynchet, a 35%-ot feltornásszuk 40 fölé, és a Divisional roundban meglepetésre megcsapjuk őket egy utolsó másodperces FG-al, meg kb 1-2 ponttal (miután az Eagles ellen nem chokerkedünk).
Ez esetben kb 25% esélyünk lehet az NFC döntőre.
Ha nyerünk?
A Vikings ellen már meglepetés kell, (alapból hiányzók nélkül 50-50 lenne), de a Jones-Ifedi párost nem tudjuk úgy pakolgatni a gyepen, hogy vazelin hiányában ne a vér kenje meg Russell hátsóját, bármelyik OT-Hunter matchup esetén.
És ha ez a W még össze is jönne valahogyan, a Saints a létező legrosszabb matchup számunkra az NFC-ben, ilyen passrush mellett Brees ilyen 32/32, 500y, 4TD-vel fogja megdönteni a saját 98%-os comp% rekordját.
Ez a scenárió (a saját koordináta-rendszerem alapján)
kb 10%-os esélyt hagy az NFC döntőre, (de inkább kevesebbet.)
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy pillanatig is a L-nak fogok szurkolni a szezonzárón, sokkal inkább azt, hogy a PO-ra való tekinettel egy pillanatig nem fogok bánkódni a vereség miatt.
akdestroyer
Meglepne amugy ha ma nyernénk szerintem kár előre latolgatni annyira kiszámithatatlanok vagyunk 😃
Amugy a falhoz annyi hogy Brownnak 2-3hetet mondtak tehát WC kör után elvileg visszatérhetne.
Én annak fogok ma szurkolni hogy további sérüléseket ne szerezzünk az a legfontosabb az elmult hetek után. Bizok még benne hogy GB es NO hátha betlizik és egy pihenőhét extra lennne de nem hiszem hogy megtennék nekünk ezt a luxust.
Mit gondoltok arrol a statrol hogy visszavágokon szinte mindig kikapunk ha ezt nézzük egyik matchup sem nekünk kedvez..?
több mint 6 éve
Mondjuk azért a támadófal az elmúlt heti teljesítményt elnézve Seattle-ben sem biztos, hogy jobb, csak cserébe a Vikings védőfala nyomást is tud gyakorolniBírom a Vikingst de azért nem 55% adnék nekik ellenetek főleg ilyen támadó falal ami nekik van. Sőt sztem jobban jártok hazai pályán Vikings ellen mint Phillyben mert egy meccsen bárkire lehet veszélyes az Philly otthonTegyük fel, hogy a zárófordulóban a Saints megveri a Pantherst, a GB pedig a Vikingst, ami lássuk be, elég reális forgatókönyv.Tudom, hogy nem ez a lényeg, de a GB vs Viks meccs múlt héten volt.
Ebben az esetben:
Ha nyerünk a SF ellen:
3.kiemelés
Ha veszítünk a SF ellen:
5.kiemelés
A jelenlegi rájátszásmezőnyben kb így saccolom a továbbjutási esélyünket (hiányzókkal együtt):
vs Saints 20%
vs 49ers 35%
vs GB 40%
vs Vikings 45%
vs Eagles/Dallas 55%
Értem én hogy presztízs, de hát mi lehetne nagyobb pofon a 49ersnek, mint az, hogy 4 hét alatt összekalapáljuk a rostert, beépítjük Lynchet, a 35%-ot feltornásszuk 40 fölé, és a Divisional roundban meglepetésre megcsapjuk őket egy utolsó másodperces FG-al, meg kb 1-2 ponttal (miután az Eagles ellen nem chokerkedünk).
Ha nyerünk?
A Vikings ellen már meglepetés kell, (alapból hiányzók nélkül 50-50 lenne), de a Jones-Ifedi párost nem tudjuk úgy pakolgatni a gyepen, hogy vazelin hiányában ne a vér kenje meg Russell hátsóját, bármelyik OT-Hunter matchup esetén.
És ha ez a W még össze is jönne valahogyan, a Saints a létező legrosszabb matchup számunkra az NFC-ben, ilyen passrush mellett Brees ilyen 32/32, 500y, 4TD-vel fogja megdönteni a saját 98%-os comp% rekordját.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy pillanatig is a L-nak fogok szurkolni a szezonzárón, sokkal inkább azt, hogy a PO-ra való tekinettel egy pillanatig nem fogok bánkódni a vereség miatt.
akdestroyer
Gondolom Bears vs Vikings vagy Detroit vs GB akart lenni.
Fattyu
Hightower94

több mint 6 éve
Bírom a Vikingst de azért nem 55% adnék nekik ellenetek főleg ilyen támadó falal ami nekik van. Sőt sztem jobban jártok hazai pályán Vikings ellen mint Phillyben mert egy meccsen bárkire lehet veszélyes az Philly otthonTegyük fel, hogy a zárófordulóban a Saints megveri a Pantherst, a GB pedig a Vikingst, ami lássuk be, elég reális forgatókönyv.Tudom, hogy nem ez a lényeg, de a GB vs Viks meccs múlt héten volt.
Ebben az esetben:
Ha nyerünk a SF ellen:
3.kiemelés
Ha veszítünk a SF ellen:
5.kiemelés
vs Saints 20%
vs 49ers 35%
vs GB 40%
vs Vikings 45%
vs Eagles/Dallas 55%
Ha nyerünk?
akdestroyer
Fattyu
több mint 6 éve
Tegyük fel, hogy a zárófordulóban a Saints megveri a Pantherst, a GB pedig a Vikingst, ami lássuk be, elég reális forgatókönyv.Tudom, hogy nem ez a lényeg, de a GB vs Viks meccs múlt héten volt.
Ebben az esetben:
Ha nyerünk a SF ellen:
3.kiemelés
Ha veszítünk a SF ellen:
5.kiemelés
vs Saints 20%
vs 49ers 35%
vs GB 40%
vs Vikings 45%
vs Eagles/Dallas 55%
Ha nyerünk?
akdestroyer
több mint 6 éve
Tegyük fel, hogy a zárófordulóban a Saints megveri a Pantherst, a GB pedig a Lionst, ami lássuk be, elég reális forgatókönyv. Ebben az esetben:
Ha nyerünk a SF ellen:
3.kiemelés
Ha veszítünk a SF ellen:
5.kiemelés
vs Saints 20%
vs 49ers 35%
vs GB 40%
vs Vikings 45%
vs Eaglesw 55%
Ha nyerünk?
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
Csak ostya helyett Skittles-t fognak osztani a misén áldozáskor 😊Szerintetek ha a Lynch jelentette hurráhangulat miatt valami jó eredményt ér el a csapat, akkor azonnal visszavonultatják a mezét vagy várnak kicsit vele? 😊Ha a jó eredmeny alatt egy SB win-t ertunk, akkor szerintem vallast is alapitanak neki.
Matthew99
funkyparduc
több mint 6 éve
Szerintetek ha a Lynch jelentette hurráhangulat miatt valami jó eredményt ér el a csapat, akkor azonnal visszavonultatják a mezét vagy várnak kicsit vele? 😊Ha a jó eredmeny alatt egy SB win-t ertunk, akkor szerintem vallast is alapitanak neki.
Matthew99
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Szerintetek ha a Lynch jelentette hurráhangulat miatt valami jó eredményt ér el a csapat, akkor azonnal visszavonultatják a mezét vagy várnak kicsit vele? 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Végre egy jó(nak tűnő) hír is:www.seahawks.com/news/seahawks-defensive-end-jadeveon-clowney-expects-to-play-vs-49ers-in-week-17
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Kellemes Unnepeket mindenkinek! Egy ujabb evet szurkoltunk vegig egyutt 😊
több mint 6 éve
Beastmoooooooooooodeee!
Na?
Na?
Ki az SB contender?!
akdestroyer

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Nem kell aggodni. Sima W nektek.Brown-t megmutottek hetfon, igy ismet az a Jamarco Jones lesz a LT, aki Chandler Jonesnak 4 db (!!) sacket engedett a hetvegen. Bosanak legalabb kinez ugyanennyi.
Lynch leginkabb erzelmi tamogatast jelent. PC szerint Homer lesz a kezdo RB, hacsak Lynch szet nem robbantja a vedofalat az edzeseken.
Masreszt nem eleg, hogy pontot nem fogunk szerezni, de legalabb 31 pontot engedni fogunk. A par hettel ezelotti meccshez kepest lesz nalatok Kittle, es Sanders (par perc utan kidolt multkor), minpedig nem tudunk TE ellen vedekezni.
Es akkor Diggs sem jatszik ugye, aki ennek a vedelemnek az alfaja, ha azt akarjuk, hogy normalisan funkcionaljon.
több mint 6 éve
Sztem nagyon fontos mindkét csapatnak a győzelem és a hazai pálya, pl nekünk megítélésem szerint nagyságrendekkel több esélyt jelentene egy otthoni meccs WC pihi után vagy a Philli vagy ellenetek (vagy Vikings), és utána ha nyerünk egy otthoni meccs a NFC-ért. Ezzel szemben mondjuk alternatíva egy keleti parti Philadelphiaba kirándulás, majd győzelem esetén egy keleti Superdome meccs, utána meg a tundra.Én nem hiszek ebben a projectben, de hátha, reménykedjünk, ha már ekkora pech volt, hogy 3/3 futónk kidőlt szezon vége fele.Igazabol szerintem senki nem hisz benne, hogy Lynch lenne a megvaltas. Remenykedjunk benne, hogy lesz 1-2 jo meccse, de PO run-t nem ő fog hozni.
zavi27
Ha egy meccset tulelunk a rajatszasban, az mar kisebbfajta csoda lenne. Pont az a bajom ezzel a csapattal, hogy kepesek vagyunk egy-egy meccsen jol jatszani (Frisco elleni idegenben) de ketszer egymas utan mar nagyon nem megy.
A vasarnapi talalkozotol en nem varok semmit. Nem jelentene egy magasabb kiemeles elonyt, nem ettol fugg most az esetleges gyozelem.
funkyparduc
Nektek meg a CenturyLinken egy meccs versus mondjuk a Superdome
Lynch pedig mentalisan egy nagy upgrade, és védekezési sémánkat nagyban befolyásolja, ha a pályán lesz, őt nem lehet ignorálni és Wilsonról nagy terhet vesz le, míg nélküle úgy gondolom eléggé beszűkült O# játékra kényszerülnétek (lehet vele sem lesz a támadójáték alapjaiban más, de védekezést akkor is befolyásolja majd)

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Nem, sose előny hogy egy meccset otthon játszod, kényelmes környezetben saját stadionodban, saját szurkolóid előtt.Én nem hiszek ebben a projectben, de hátha, reménykedjünk, ha már ekkora pech volt, hogy 3/3 futónk kidőlt szezon vége fele.Igazabol szerintem senki nem hisz benne, hogy Lynch lenne a megvaltas. Remenykedjunk benne, hogy lesz 1-2 jo meccse, de PO run-t nem ő fog hozni.
zavi27
Ha egy meccset tulelunk a rajatszasban, az mar kisebbfajta csoda lenne. Pont az a bajom ezzel a csapattal, hogy kepesek vagyunk egy-egy meccsen jol jatszani (Frisco elleni idegenben) de ketszer egymas utan mar nagyon nem megy.
A vasarnapi talalkozotol en nem varok semmit. Nem jelentene egy magasabb kiemeles elonyt, nem ettol fugg most az esetleges gyozelem.
funkyparduc
Persze értem amit mondasz, hogy a csapat elég ingatag, de azért igencsak jó otthon játszani.
több mint 6 éve
Én nem hiszek ebben a projectben, de hátha, reménykedjünk, ha már ekkora pech volt, hogy 3/3 futónk kidőlt szezon vége fele.Igazabol szerintem senki nem hisz benne, hogy Lynch lenne a megvaltas. Remenykedjunk benne, hogy lesz 1-2 jo meccse, de PO run-t nem ő fog hozni.
zavi27
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Én a Saints-re gondoltam.Beastmoooooooooooodeee!A Ravens?
Na?
Na?
Ki az SB contender?!
akdestroyer
ulpianus
több mint 6 éve
Beastmoooooooooooodeee!A Ravens?
Na?
Na?
Ki az SB contender?!
akdestroyer

Állat vagyok, ami enni kér...