Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Az öreg rágóreklámnak meg lett a 100 W, gratulálunk! Az, hogy 10 meccsen nyertünk 8 vagy kevesebb ponttal, kit érdekel. A kis gól is gól. Szar O fallal, sérültekkel, érdemi pass rush nélkül ott vagyunk a PO-ban. A többi már innentől ajándék.Nem a playcall volt a gond, az nekem tetszett. Gordonnak kellett volna látni h a panthers nem ette meg és ketten voltak DKn.
De ugye nem hívünk többet trükkös játékot Gordonra!
garrett27
Amúgy meg: PLAYOFFS!
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Most te. Multhéten más.=Igen, mert a pesszimista hozzaallast celoztad a kommenteddel, es ervkent a jovo evi cap helyzetet es draft cetliket hoztad fel, amig a pesszimizmusom (kb. egyedul en fejtettem ki negativ elojelu nezetet) az idei PO-ra vonatkozik es arra, hogy korhaz a palya szelen csapat lettunk.
Sikerült megragadni a lényeget úgy látom... 🤣Egy épülő csapat vagyunk, akik ha most igy játszanak, akkor közel 70 millio cap space-el és rengeteg draft cetlivel elég bizsergető érzés mire lehetnek jók a következő pár évben...Ki beszelt itt a jovo evrol?
Go Hawks!!!
feki
A PO-rol van szo es a kovetkezo 2+(3) meccsrol.
undisputedly
feki
undisputedly
Minden héten ezt olvasom ha nyerünk, ha kikapunk.
Ha kikapunk akkor kb bottom 5 csapat szinten beszélnek itt egyesek rólunk.
Ha lenne pass rush jobb lenne secondery is. O fal szar. De többi rendben van szerintem. Ennyi röviden.
több mint 6 éve
Az öreg rágóreklámnak meg lett a 100 W, gratulálunk! Az, hogy 10 meccsen nyertünk 8 vagy kevesebb ponttal, kit érdekel. A kis gól is gól. Szar O fallal, sérültekkel, érdemi pass rush nélkül ott vagyunk a PO-ban. A többi már innentől ajándék. De ugye nem hívünk többet trükkös játékot Gordonra!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
=Igen, mert a pesszimista hozzaallast celoztad a kommenteddel, es ervkent a jovo evi cap helyzetet es draft cetliket hoztad fel, amig a pesszimizmusom (kb. egyedul en fejtettem ki negativ elojelu nezetet) az idei PO-ra vonatkozik es arra, hogy korhaz a palya szelen csapat lettunk.
Sikerült megragadni a lényeget úgy látom... 🤣Egy épülő csapat vagyunk, akik ha most igy játszanak, akkor közel 70 millio cap space-el és rengeteg draft cetlivel elég bizsergető érzés mire lehetnek jók a következő pár évben...Ki beszelt itt a jovo evrol?
Go Hawks!!!
feki
undisputedly
feki
több mint 6 éve
=Sikerült megragadni a lényeget úgy látom... 🤣Egy épülő csapat vagyunk, akik ha most igy játszanak, akkor közel 70 millio cap space-el és rengeteg draft cetlivel elég bizsergető érzés mire lehetnek jók a következő pár évben...Ki beszelt itt a jovo evrol?
Go Hawks!!!
feki
undisputedly
több mint 6 éve
twitter.com/ESPNStatsInfo/status/1206386414591627264?s=20
Így már érthető miért engedtük közel carolinat végén 😀
twitter.com/hawkblogger/status/1206420668729839617?s=20
Egyelőre tényleg nagy húzás volt, kicsit még hullámzó de reméljük rendben lesz, PO-ban kiváncsi leszek hogy fog muzsikálni
btw ez a sok sérült aggasztó szezon végére, mondanám hogy Cards ellen pihenjék ki akinek bármi baja van de nem számítok ott sem könnyű meccsre
undisputedly
több mint 6 éve
Idén a Mikulás nem ér rá,Se ajándék, se grillázs,
Fehér Karácsony már sose lesz,
Csak lepje meg a 9ers-t a Rams!
több mint 6 éve
Egy épülő csapat vagyunk, akik ha most igy játszanak, akkor közel 70 millio cap space-el és rengeteg draft cetlivel elég bizsergető érzés mire lehetnek jók a következő pár évben...Ki beszelt itt a jovo evrol?
Go Hawks!!!
feki
több mint 6 éve
Mi megy itt minden meccs után te jó ég 😀Egész évben csak arról tudtok beszélni, hogy milyen szarok vagyunk. Nem unjátok még igy
11-3-nál?
😒
Szerintem ha csak a Super bowlon kapunk ki, akkor is jön majd az "én megmondtam" szöveg.
Gyerekek!
Ne már.
Egy épülő csapat vagyunk, akik ha most igy játszanak, akkor közel 70 millio cap space-el és rengeteg draft cetlivel elég bizsergető érzés mire lehetnek jók a következő pár évben...
Go Hawks!!!
több mint 6 éve
Ennyi serulttel teljesen eselytelen a PO. Foleg, ha Diggs sem jatszhat.Wagner elvileg bokarándulás, nyilatkozata alapján már játszana vasárnap, Diggs elvileg valamivel súlyosabb, ő az öltözőt is kötésben hagyta el.Mi is pont most megyünk át kórházba
Oszi
garrett27
Amugy vicces, mert jelenleg 3-as holtverseny van az elso helyen, de mienk a tiebreaker, szoval jelenleg az elso seed a mienk. Este jatszik meg a Saints, ha nyernek, akkor atveszik tolunk.
Josh Gordon. Megcsinalja ezt, aztan fele se nezunk a meccs hatralevo reszeben (ahogyan az elozo meccseken se):
twitter.com/Seahawks/status/1206284893832937472?s=20
Hazafele a gepen, eppen Julio Jones game winning TD-jet nezik a 9ers ellen:
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Wagner elvileg bokarándulás, nyilatkozata alapján már játszana vasárnap, Diggs elvileg valamivel súlyosabb, ő az öltözőt is kötésben hagyta el.Mi is pont most megyünk át kórházba
Oszi
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Nincs ebben semmi csoda. Eddig is a mi kezunkben volt.Hogyapicsábanelennemenőbb? 😀Nem koncentráltam rá, de Collier nekem egyszer tűnt fel, akkor is simán blokkolták.én ugy láttam h volt egy siettetése
Amúgy semmi baj az ilyen győzelmekkel, infarktus kontra gyomorfekély. Nomeg egy kis őszes frizura
garrett27
és pff óta tudjuk h siettetés menőbb mint a sack
braxa88
A sack az 0, azzal csak yardot buksz, ellenben a hurry, na abból lesz a TO!
Közben az Atlanta megtette nekünk a csodát, megint a mi kezünkben a 2.seed!
Jupppiiiiiii!
akdestroyer
több mint 6 éve
Remélem Wagner rendben lesz, mert nélküle jött a káosz rendesen tegnap.
több mint 6 éve
Wagner elvileg bokarándulás, nyilatkozata alapján már játszana vasárnap, Diggs elvileg valamivel súlyosabb, ő az öltözőt is kötésben hagyta el.
több mint 6 éve
Megvan a PO. Bár ez már szeptemberben is fix volt, ajándék volt a 2.30-szoros odds 😊

több mint 6 éve
Hogyapicsábanelennemenőbb? 😀Nem koncentráltam rá, de Collier nekem egyszer tűnt fel, akkor is simán blokkolták.én ugy láttam h volt egy siettetése
Amúgy semmi baj az ilyen győzelmekkel, infarktus kontra gyomorfekély. Nomeg egy kis őszes frizura
garrett27
braxa88
A sack az 0, azzal csak yardot buksz, ellenben a hurry, na abból lesz a TO!
Közben az Atlanta megtette nekünk a csodát, megint a mi kezünkben a 2.seed!
Jupppiiiiiii!
több mint 6 éve
Nem koncentráltam rá, de Collier nekem egyszer tűnt fel, akkor is simán blokkolták.én ugy láttam h volt egy siettetése
garrett27
több mint 6 éve
Nem koncentráltam rá, de Collier nekem egyszer tűnt fel, akkor is simán blokkolták.Amúgy semmi baj az ilyen győzelmekkel, infarktus kontra gyomorfekély. Nomeg egy kis őszes frizura
több mint 6 éve
Én gyerekfürdetések miatt lemaradtam az első 3 drive-unkról, szóval nekem sok örömöm a meccsben nem volt. Nézzétek el. 😀
több mint 6 éve
Nem tudom nyertük-e már ilyen hitvány játékkal.azért ez messze volt a hitványtól. Wilson MVP volt, Carson élete talán legjobbja volt, Lockett visszatért, Gordon és Metcalf is megvillant. OL nyíln szar volt passz blokkolásban.
Az utóbbi 3 évben általában kiszoptunk, szóval ha így nézem az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. 😀
FlémOff.
Szóval ez fájt na.
akdestroyer
Defenseben meg a fél kezdő kidőlt, és a végén már mikor eldőlt (vagyis ugynézett ki) akkor szétesett.Addig azért meg volt fogva a Panthers, Moorenak elkapása se nagyon volt, csak CMC tudott haladni.
több mint 6 éve
Nem tudom nyertük-e már ilyen hitvány játékkal.Az utóbbi 3 évben általában kiszoptunk, szóval ha így nézem az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. 😀
FlémOff.
Szóval ez fájt na.
több mint 6 éve
Griffin, clowney, ansah out.17-13 L
Hát passz ellen nemtudom hogy akarunk védekezni.
Collier breakout csak szólok.
braxa88
több mint 6 éve
Griffin, clowney, ansah out.Hát passz ellen nemtudom hogy akarunk védekezni.
Collier breakout csak szólok.
több mint 6 éve
Am jó hírFixed.talán, hogy Pocic visszatért,nem minthaakkora klasszislenne de háthasegít a falon.
12th member
Szerkesztette: akdestroyer