Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
A 12thmanrising-on minden szerzo a sajat veresegunkre tippel:Bármelyik csapat fog továbbjutni, a következő körben ő lesz a lesajnált fél az NFC döntőben. Itt már nincsenek lefutott meccsek, ez nem az AFC 😊
12thmanrising.com/2020/01/09/seahawks-packers-staff-predictions/
undisputedly
több mint 6 éve
A 12thmanrising-on minden szerzo a sajat veresegunkre tippel:12thmanrising.com/2020/01/09/seahawks-packers-staff-predictions/
több mint 6 éve
Lynch 2:15-nel 😀 Ez hulye 😀Ulnek a RB padon. Turbo-ures hely-Lynch-Homer
Azt mondja Homernak, uljon oda kozejuk inkabb, majd amikor megteszi, azzal viccelodik, hogy most olyan, mintha az idosek otthonaba latogatna eppen, megnezni, hogy minden rendben van-e a ket oreggel, Turboval meg vele 😀
youtu.be/zWX3ALx9w_k
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Akkor már mindegy 😊Lophatom?
Matthew99
Edit: Elloptam. Mert imádom a designt. Meg a színeket. Nagyon köszi!
Az a cumi büntet.
akdestroyer
Persze, hogy viheted. Mikor megláttam ezt a képet nem volt kérdés miből lesz.
Itt az eredeti:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Lophatom?
Matthew99
Edit: Elloptam. Mert imádom a designt. Meg a színeket. Nagyon köszi!
Az a cumi büntet.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Hidd el értettem elsőre, de nem így szokás ezt írni. De részemről ez csak káka és csomó.Pedig Toca sikeresen megfejtette 😀 Foleg a Philly elleni, 2db hosszu elkapas tukreben amik CB-k es safety-k szoritasaban jott letre, nem tul nehez kitalalni 😛Akkor Linval Joseph a center és a guardok között állja meg a helyét?Szerinted hol kap el? A CB-k mellett / között 😉 .Tegnap annyiszor megneztem a DK draft videot, plusz annyi cikket olvastam rola, hogy egy vegtelen rendes es alazatos fiatal jatekos kepe tarult elem, ugyhogy meg is rendelem a mezet kekben 😀"CB-k között"??? lemaradtam valamiről 😊
Bonuszkent pedig ide teszem ezt a videot. DK nem csak a CB-k kozott allja meg a helyet, de a konyhaban is, tekintve, hogy ha nem focizna, akkor biza nagy chef-kent keresne a kenyeret. Az NFL utan azt tervezi, hogy nyit egy sajat ettermet:
youtu.be/2D6xbhdj3jU
undisputedly
BigBaltazar
Gondolom ez a kulcs.
Toca
Szerintem nem.
BigBaltazar
undisputedly
Annak viszont örülök, hogy DK ennyit fejlődött egy év alatt is.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
Pedig Toca sikeresen megfejtette 😀 Foleg a Philly elleni, 2db hosszu elkapas tukreben amik CB-k es Safety-k szoritasaban jotekt letre, nem tul nehez kitalalni 😛Akkor Linval Joseph a center és a guardok között állja meg a helyét?Szerinted hol kap el? A CB-k mellett / között 😉 .Tegnap annyiszor megneztem a DK draft videot, plusz annyi cikket olvastam rola, hogy egy vegtelen rendes es alazatos fiatal jatekos kepe tarult elem, ugyhogy meg is rendelem a mezet kekben 😀"CB-k között"??? lemaradtam valamiről 😊
Bonuszkent pedig ide teszem ezt a videot. DK nem csak a CB-k kozott allja meg a helyet, de a konyhaban is, tekintve, hogy ha nem focizna, akkor biza nagy chef-kent keresne a kenyeret. Az NFL utan azt tervezi, hogy nyit egy sajat ettermet:
youtu.be/2D6xbhdj3jU
undisputedly
BigBaltazar
Gondolom ez a kulcs.
Toca
Szerintem nem.
BigBaltazar
több mint 6 éve
Akkor Linval Joseph a center és a guardok között állja meg a helyét?Szerinted hol kap el? A CB-k mellett / között 😉 .Tegnap annyiszor megneztem a DK draft videot, plusz annyi cikket olvastam rola, hogy egy vegtelen rendes es alazatos fiatal jatekos kepe tarult elem, ugyhogy meg is rendelem a mezet kekben 😀"CB-k között"??? lemaradtam valamiről 😊
youtu.be/2D6xbhdj3jU
undisputedly
BigBaltazar
Gondolom ez a kulcs.
Toca
Szerintem nem.
több mint 6 éve
Szerinted hol kap el? A CB-k mellett / között 😉 .Tegnap annyiszor megneztem a DK draft videot, plusz annyi cikket olvastam rola, hogy egy vegtelen rendes es alazatos fiatal jatekos kepe tarult elem, ugyhogy meg is rendelem a mezet kekben 😀"CB-k között"??? lemaradtam valamiről 😊
youtu.be/2D6xbhdj3jU
undisputedly
BigBaltazar
Gondolom ez a kulcs.
több mint 6 éve
Tegnap annyiszor megneztem a DK draft videot, plusz annyi cikket olvastam rola, hogy egy vegtelen rendes es alazatos fiatal jatekos kepe tarult elem, ugyhogy meg is rendelem a mezet kekben 😀"CB-k között"??? lemaradtam valamiről 😊
youtu.be/2D6xbhdj3jU
undisputedly
Szerkesztette: BigBaltazar
több mint 6 éve
Tegnap annyiszor megneztem a DK draft videot, plusz annyi cikket olvastam rola, hogy egy vegtelen rendes es alazatos fiatal jatekos kepe tarult elem, ugyhogy meg is rendelem a mezet kekben 😀Bonuszkent pedig ide teszem ezt a videot. DK nem csak a CB-k kozott allja meg a helyet, de a konyhaban is, tekintve, hogy ha nem focizna, akkor biza nagy chef-kent keresne a kenyeret. Az NFL utan azt tervezi, hogy nyit egy sajat ettermet:
youtu.be/2D6xbhdj3jU
több mint 6 éve
Barton 72.6-ot kapott, ami eleg jonak szamit. Amadi 90.1-et, ami elit szint 😊1. Eagles topicba mar irtam, de a Sasok elleni meccs volt az NFL rajatszas tortenetenek legnagyobb "roncsderbije". A Seahawks 8db week 1 kezdot nelkulozott, mig a Philly 9-et. (Ezekben nem tudom benne van-e az eltiltott Al Woods tolunk es a meccs kozben leserult Wentz toluk).Érdekes statok, a roncsderbi jellege látszott is a meccsen.
twitter.com/AndrewSiciliano/status/1214198669047582725?s=20
2. Ennek ellenere a tavalyi SB utan z a meccs volt a legnezettebb a ligaban. 35.8 millioan neztek eloben:
twitter.com/gbellseattle/status/1214297736180158464?s=20
3. Seattle kornyeken a TV-k 82%-a volt a meccsre kapcsolva:
twitter.com/NBCSportsPR/status/1214289110652858369?s=20
4. Fun fact. Volt 15db futasunk a meccsen, amibol osszesen 2 yardot haladtunk 😀
5. Az ESPN szerint most mar 3% eselyunk van egy SB gyozelemre 😀
twitter.com/jamisonhensley/status/1214265633095004160?s=20
6. Ugo Amadi (CB) lett nem csak a vedok, de az egesz csapat legjobbja a PFF szerint. Nem semmi. Nagy kar, hogy PC nem jatszatta a fiatalokat egesz evben a konoksaga miatt es csak a brutalis seruleshullam utan adott nekik lehetoseget:
twitter.com/SamuelRGold/status/1214261796787380224?s=20
undisputedly
Amadi tényleg jól nézett ki + Barton is tetszett nekem ő milyen grade-t kapott megtudod mondani? Remélem most hétvégén is kapnak lehetőséget.
Furcsa nekem kicsit hogy a két AFC topcsapat van legnagyobb eséllyel, ahol azért főleg a támadók dominálnak míg a komoly védelmek 49ers, Packers, Vikingsnél vannak szerintem, bár ezeknek a becsléseknek én nem tulajdonítok nagy jelentőséget, 4 csapatot még nem is láttunk a PO-ban.
12th member
Wagner 60-at, KJ pedig 54-et kapott, szoval pusztan PFF ertekre Barton volt a legjobb LB (sack gondolom felfele huzza)
több mint 6 éve
1. Eagles topicba mar irtam, de a Sasok elleni meccs volt az NFL rajatszas tortenetenek legnagyobb "roncsderbije". A Seahawks 8db week 1 kezdot nelkulozott, mig a Philly 9-et. (Ezekben nem tudom benne van-e az eltiltott Al Woods tolunk es a meccs kozben leserult Wentz toluk).Érdekes statok, a roncsderbi jellege látszott is a meccsen.
2. Ennek ellenere a tavalyi SB utan z a meccs volt a legnezettebb a ligaban. 35.8 millioan neztek eloben:
6. Ugo Amadi (CB) lett nem csak a vedok, de az egesz csapat legjobbja a PFF szerint. Nem semmi. Nagy kar, hogy PC nem jatszatta a fiatalokat egesz evben a konoksaga miatt es csak a brutalis seruleshullam utan adott nekik lehetoseget:
undisputedly
Amadi tényleg jól nézett ki + Barton is tetszett nekem ő milyen grade-t kapott megtudod mondani? Remélem most hétvégén is kapnak lehetőséget.
Furcsa nekem kicsit hogy a két AFC topcsapat van legnagyobb eséllyel, ahol azért főleg a támadók dominálnak míg a komoly védelmek 49ers, Packers, Vikingsnél vannak szerintem, bár ezeknek a becsléseknek én nem tulajdonítok nagy jelentőséget, 4 csapatot még nem is láttunk a PO-ban.
több mint 6 éve
Ugyebar nekunk egesz impozans lett a merlegunk a 11 gyozelemmel, igy nagyon nem kellett az ujsagiroknak azt fejtegetni, hogy miert veszitunk. Ha igy lett volna, a narrativa nalunk is hasonlo, azaz rengeteg a serult.1. Eagles topicba mar irtam, de a Sasok elleni meccs volt az NFL rajatszas tortenetenek legnagyobb "roncsderbije". A Seahawks 8db week 1 kezdot nelkulozott, mig a Philly 9-et. (Ezekben nem tudom benne van-e az eltiltott Al Woods tolunk es a meccs kozben leserult Wentz toluk).hülyeség. Csak az Eagles állt ki sérültekkel, illetve ott volt az a Sanders drop is.
undisputedly
legalábbis csak ezt hallottam vhol.
| Wentz-cel két 3&out megjegyzem(meg egy hawks holding) |
braxa88
A Philly egesz evben kuszkodott, igy naluk egesz evben a serulesek volt a narrativa, mig nalunk RW MVP eselyei, Clowney, Lynch visszaterese stb.
Ennek ellenere en most mar 20%-ot latok arra, hogy formaba lendulunk es megcsapunk mindenkit. Alapszakasz vegen 4 meccsbol buktunk 3-at, tehat meg volt a melypont, a godor, majd most az Eaglest ugy gyoztuk le, hogy nem volt szerzett labdank, blokkolt FG stb. Ellentetes utat jarhatunk be a PAts-cel, akik nem tudtak felallni a leolvadasbol.
Innen a SB mar "csak" 3 meccs lenne. 3 meccset pedig boven at lehet hidalni egy csucsformaval.
Persze a realitas az, hogy kiesunk a GB ellen, ahol a rajatszasban meg sosem nyertunk.
több mint 6 éve
1. Eagles topicba mar irtam, de a Sasok elleni meccs volt az NFL rajatszas tortenetenek legnagyobb "roncsderbije". A Seahawks 8db week 1 kezdot nelkulozott, mig a Philly 9-et. (Ezekben nem tudom benne van-e az eltiltott Al Woods tolunk es a meccs kozben leserult Wentz toluk).hülyeség. Csak az Eagles állt ki sérültekkel, illetve ott volt az a Sanders drop is.
undisputedly
legalábbis csak ezt hallottam vhol.
| Wentz-cel két 3&out megjegyzem(meg egy hawks holding) |
több mint 6 éve
1. Eagles topicba mar irtam, de a Sasok elleni meccs volt az NFL rajatszas tortenetenek legnagyobb "roncsderbije". A Seahawks 8db week 1 kezdot nelkulozott, mig a Philly 9-et. (Ezekben nem tudom benne van-e az eltiltott Al Woods tolunk es a meccs kozben leserult Wentz toluk).twitter.com/AndrewSiciliano/status/1214198669047582725?s=20
több mint 6 éve
Lehet csak èn gondolom igy de az az èrzèsem a számok ellenère Caroll nem gondolja hogy bármi gond lenne a D vel.
több mint 6 éve
Gondolom Norton lecserélése Wade Phillipsre esélytelen ?😀Kizártnak tartom, h Carroll D oldalra beenged egy önműködő elmét, már Kris Richard is zavarta az erőt
Oszi
több mint 6 éve
Gondolom Norton lecserélése Wade Phillipsre esélytelen ?😀Versenyezhetnek PCvel melyikük őszebb 😀
Oszi
több mint 6 éve
Gondolom Norton lecserélése Wade Phillipsre esélytelen ?😀
több mint 6 éve
Szia. Téged is látni? Ezer éve nem beszéltünk, család? Gyerek jól van?Emlékszem, pár éve mikor a Vikings ellen a Wild Card körben Walsh mellérúgta kb. 25 yardról, percekig ecsetelték, hogy a Seattlenek mindig szerencséje van és mekkora máker csapat..Nem lehet, hogy csak mi szurkolók vagyunk kicsit érzékenyek a kritikára? 🤔Ezek szerint mindenkit utál.Csak úgy jó magyarosan, aki nincs velünk az ellenünk!
TRI4X
Sebii
gbol
Kb. azóta csak streamen nézek Seahawks meccset az eredeti kommentátorokkal.
Nadal17
több mint 6 éve
gedam
6 476
Ezek szerint mindenkit utál.igen, már írtam, ricsi olyan, mint a legsötétebb, gyűlölködő, előítéletes kommentelő a facebookról. ami kívül esik az ő tudásán, látókörén (szűk mezsgye) azt utálja és ennek hangot is ad.
TRI4X