Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 095 — SuperBowl Champions 2013/2014
1.Amúgy nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én minden évben várom,hogy lesz -egy-egy új "karakter" akiért lehet majd szorítani csapaton belül.
Idén - nem meglepő módon- ez az új arc valószínűleg a DL-ben lesz, szerintem Scruggs vagy Mayowa.
Ki a ti jelöltetek?

2.C Májk kapcsán egyébként valahol láttam ma egy írást az RB poszt inflációjáról.
A tavalyi(vagy idei?) top 5-6 FA futó annyit kap egy évben mint a top6 legjobban fizetett punter. Kevesebb mint 3 milliót/év.

50 év után a tavalyi volt az első draft,hogy az 1. körben nem vittek el futót. A Steelers GN szerint ez azért is van, mert az egyetemi fociban most már a futást szinte mindenki a spreadből futó Qb-val akarja megoldani, így nincs elég filma futókról ahhoz,hogy olyan dominanciát lássának amiért megéri első kört adni, plusz az elmúlt évek "nagy" futó draftjai mint Ingram vagy Richardson sem tündököltek eddig.

No és itt ugrott be,hogy milyen szerencse-vagy előrelátás-,hogy mi runfirst csapat vagyunk, így ahogyan a band of misfits a többi posztot is boostolta, így a futók köuül is lehet válogatnunk kedvünkre, mert a többi csapat nem értékeli őket annyira mint mi.
Ugyanez a helyzet volt a magas cornerekkel, vagy a kicsit alulméretezett,de gyors linebackerekkel, ahogyan a nem konvencionális DL emberekkel is.

Ergo akarva akaratlanul olyan helyzetben vagyunk, hogy a játékunk alapját jelentő pozíciókat kevésbé figyeli és rabolja le a többi csapat, ami szerintem mérhetetlen előny, és a "dinasztia" alapításhoz ha sikerül, nagyban hozzájárulhat.

Szerk: Most már azért a Jax is együtt matat velünk a "szemétben" 😀
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
Visszahoztunk egy visszahordót (Philippe Adams), nem akarjuk Harvint összetöretni, Tate meg ugye már nincs. Na erre kínváncsi leszek.garrett27
Harvin csak KR lesz, azt meg nagyon remélem, hogy CMike lesz a PR a növelt carry-k mellett.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Visszahoztunk egy visszahordót (Philippe Adams), nem akarjuk Harvint összetöretni, Tate meg ugye már nincs. Na erre kínváncsi leszek.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Itt sokunknak nem Allen képességeivel volt bajunk - elismerem nagyszerű játékos - hanem a mentalitásával. A kérdést ahogy a csapat választásról beszélt " kell a pénz, kell a gyűrű" " inkább visszavonulok" ez lehet, hogy csak színház volt, de nekem ezzel nem lett színpatikus. A Bears rendszerében JP pótlására több mint megfelelő, de szvsz nekünk igazából nem ilyen játékos kellett.

Azért sok sikert a Bearsnek és Allenek is.

Btw. Bear: Úgy gondolom a regnáló bajnokcsapatot lehet esélyesnek tekinteni a végső győzelemre. Pokoli nehéz lesz, de nem lehetetlen. Igazából a csapat nem gyengült, ahol lyukak vannak a draftról megoldjuk, és várjuk a kezdést. Az NFC West továbbra is nagyon erős, bárki megnyerheti, de tavaly is így volt, és tudjuk mi lett a vége. 😊

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Srácok, nem akarok senkit megbántani, de úgy beszéltek itt a 2014-es gyűrűről, mintha már zsebben lenne....
Nem azt mondom, hogy nincs esélyetek...sőt...és nem is arra akarok célozni, hogy nekünk több van, de azért picit meglep, hogy néhányan már úgy állítják be Allent, hogy bajnokság helyett ment máshova....szóljatok, ha már a 2014-es szezon is lefutott, és azt is megnyertétek, én lemaradtam róla.... 😊

Mellesleg csatlakozom Garretthez, könnyen lehet, h csak srófolta felfelé az árat....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Azt hiszem az Allen sztori teljesen ki lett tárgyalva. Kissé túl soknak érzem a felhajtást körülötte, miközben lehet, hogy egy pillanatig sem rólunk szólt a történet. Mi voltunk az etetőanyag a horgászat során. Ennyi a történet. Szerintem. Nem jött nem jött. D. Jackson sem, és más sem. Spórolunk. Ez van. Fiatal a csapat, PC-ék pedig nem szívbajosak sokadik körös pickekből meg a kukából építkezni. Ott a gyűrű az ujjakon (egyáltalán megkapták már?), az pedig őket igazolja. Bátor emberek. Idő kellett nekik, megkapták és elhozták a Lombardit. Kaptak Harvin miatt is, mert sokba került és alig játszott, aztán jött a SB és tudjuk mi történt. Szerintem most már nemigen fognak nagy neveket igazolni (talán még Finley van függőben), de nincs is értelme.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
@ Ulpi
Válaszoltam NFL csevegőben.
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 924 — Circus Maximus
Számomra egy olyan 32 éves játékos, aki azzal fenyegetőzik,hogy visszavonul inkább mert bedurcizott a Denverre,hogy -helyesen- inkább Ware-t vitték el, és nem kap nagy pénzt, az nem fog "megdögleni a pályán". Ezek után nem tudnám elképzelni,hogy úgy álljon a focihoz,mint az általam bajnok mentalitásúnak tartott E.T. pl.

Az sem bajnok mentalitás,hogy a saját számait fontosabbnak tartja mint a csapat sikerét. Ez mi? 😀 Zsoldos.
undisputedly
Jared Allennek vannak hibái, egy paraszt (lekezelő) néha például. Ellenben a pályán 100%ot nyújt.
(((Megragadnám az alkalmat, hogy egy tévhitet kissé oszlassak a témában. Sok elit pass rusherről olvasom, hogy "de ő bezzeg futás ellen is jó". Ez igaz. Olyannyira, hogy ez nem rendkívüli. Legtöbb elit Pass rusher ilyen. És legtöbb nem elit játékos is. Pédául Jared Allen is elég hatékony futás ellen. Nem zónázik faszán meg semmi, de aki felé fut, jó eséllyel földre viszi. Ezen a poszton ennyi a cél elsődlegesen. Másodlagosan (az) csak úgy lehessen ezt elkerülni, hogy körbefutják. Ezzel időt nyer hősünk a többi védőnek, hogy odaérjenek, míg kiszorítja a pálya széle felé. Van aki ezt nem tudja, de igazából elég sokan igen. Valahogy mégis az terjedt el, hogy " a mi fiunk de különleges, mert ezt is tudja". Na befejeztem a témát, csak eszembe jutott.)))

Visszatérve. Jarednél inkább probléma, hogy túlhúzza magát, és esetleg büntetést kap túlzott erőszakért, late hitért, bár ez sem túl gyakori, mégis inkább jellemző rá. De hogy megdöglik a pályán az biztos. És a csapat sikeréért mindig mindent megtesz, ő nem is tud máshogy játszani. Vannak ilyen emberek.
Úgy kell elképzelni, hogy ő midig azt mondogatja magában "én vagyok a király, meg tudom csinálni. El fogom kapni a gyökér QBt/HBt, meg tudom csinálni, én igen, én tuti, én elkapom azannnyát is, én vagyok a király a király a király". És aztán snap és teljes erőből beindul, mert elhiszi, hogy ha még egy kicsit gyorsabb, még egy lépést tol az OTn akkor ő meg tudja csinálni. Ez egy mentalitás, például elég sok WR is ezért beképzelt faszkalap, de ők máshogy nem képesek ezekre a teljesítményekre. Ha szerény emberbaráti Buddhává változtatod őket, akkor végük van. (Van persze sok más nyerő mentalitás is, és azon játékosokkal könnyebb szimpatizálni.)

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Meglátjuk. Szerintem a következő 2 évben a legjobb pass rusher lesz a csapatban...Amúgy te is örülsz, én is örülök 😀 Ez a lényeg 😀Tomcsik
Sőt, Allen is örül! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Hát szerintem nem örülsz, hogy nem nállatok kötött ki. Allen egy slk pro sack gyár, pont aki nekünk kellett. 2 év még tuti van benne, de lehet 3 is. Nem rá épírjük a védelmet, hanem vele... Lefogadom hogy most is 10+ sack idénye lesz...Meg így nem leszünk gondba ha a Giants kihúzza Donaldot előlünk...Ettől függetlenül drafton méh mindig a D lind a priority... Mondjuk igy lehet 1 kör CB lesz és 2-3 DL, netán a 3. LB...Tomcsik
Ezt nekem céloztad? 😊

Tavaly örültem volna neki, idén amióta felröppent a hír, többször is elmondtam a saját véleményem, ami szerint nem örülnék ha jönne. Ez a saga amit lenyomott, azt is elérte,hogy még drukkoljak is ellene 😊

Ez a nem rá, hanem vele építjük a jövőt is kamu. Majd megmutatja az öltözőben,hogy hogyan kell kitölteni a retirement papírokat? 😀
Na jó, befejeztem 😊 Csípem a Chicago-t, de nem véletlenül volt kb zéró érdeklődés körülötte.undisputedly
Meglátjuk. Szerintem a következő 2 évben a legjobb pass rusher lesz a csapatban...Amúgy te is örülsz, én is örülök 😀 Ez a lényeg 😀

több mint 10 éve
Hát szerintem nem örülsz, hogy nem nállatok kötött ki. Allen egy slk pro sack gyár, pont aki nekünk kellett. 2 év még tuti van benne, de lehet 3 is. Nem rá épírjük a védelmet, hanem vele... Lefogadom hogy most is 10+ sack idénye lesz...Meg így nem leszünk gondba ha a Giants kihúzza Donaldot előlünk...Ettől függetlenül drafton méh mindig a D lind a priority... Mondjuk igy lehet 1 kör CB lesz és 2-3 DL, netán a 3. LB...Tomcsik
Ezt nekem céloztad? 😊

Tavaly örültem volna neki, idén amióta felröppent a hír, többször is elmondtam a saját véleményem, ami szerint nem örülnék ha jönne. Ez a saga amit lenyomott, azt is elérte,hogy még drukkoljak is ellene 😊

Ez a nem rá, hanem vele építjük a jövőt is kamu. Majd megmutatja az öltözőben,hogy hogyan kell kitölteni a retirement papírokat? 😀
Na jó, befejeztem 😊 Csípem a Chicago-t, de nem véletlenül volt kb zéró érdeklődés körülötte.
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Hát szerintem nem örülsz, hogy nem nállatok kötött ki. Allen egy slk pro sack gyár, pont aki nekünk kellett. 2 év még tuti van benne, de lehet 3 is. Nem rá épírjük a védelmet, hanem vele... Lefogadom hogy most is 10+ sack idénye lesz...Meg így nem leszünk gondba ha a Giants kihúzza Donaldot előlünk...Ettől függetlenül drafton méh mindig a D lind a priority... Mondjuk igy lehet 1 kör CB lesz és 2-3 DL, netán a 3. LB...

több mint 10 éve
meglelpődnék ha Scruggs és Hill nem robbanának be minimum McDonald szinten.
ha nem jön rookie DE, akkor Irvin szerintem sokat lesz DE is.braxa88
Eddig lusta voltam leellenőrizni, de állítólag .com-on átírták Irvint DE-be.undisputedly
Az lóf@szt sem jelent.Medvepapa
Nyilván nem jelenti,hogy ott is fog játszani, de hidd el, van jobb dolga is az irodában mindenkinek, mint hogy azzal szórakozzon ,hogy IRvin DE vagy LB.

Amúgy megnéztem, tényleg DE lett feltüntetve.undisputedly
Ja, pl. hogy semmirekellő mock draftokat írnak. Meg All-time QB verseny. Ugyan már. Uborkaszezon, azt sem hiszem el amit kérdeznek.Medvepapa
Anno ha jól emlékszem mielőtt szó volt róla,hogy Irvin LB-ben fog játszani, átkerült a .com-on DE-ből, és ez tűnt fel valakinek.
Aztán mejd meglátjuk, nem azt mondtam,hogy 600 snapben fog ott játszani, de valamit jelezhet megint 😊
több mint 10 éve
Eddig lusta voltam leellenőrizni, de állítólag .com-on átírták Irvint DE-be.undisputedly
 www.seahawks.com/team/roster/Bruce-Irvin/15bebbd1-c822-4cd2-aaa0-c677b9a4faf0
átírták, de ja lófaszt sem jelent
sokkal jobb lenne őt egyszerű pass rushernek használni, passz szitukban. ott tudna kiteljesedni. és 10 sack körüli éveket hozni.braxa88
Nem is tudom. Szerintem a sebességből pusztán nem élhet meg egy LEO.
Clem tudott bullrusht tolni, és a széleken tudott edzset fogni a futás ellen.
Nálam Irvin utóbbi kettőt nem bizonyította, vagyis igen, csak pont az ellenkezőjét.
De ettől még sub csomagokban, mint amilyen pl a NASCAR, bőven találhatnak neki helyet.
Titkon abban is reménykedem,hogy Schofield visszajön, habár nem tudom erre mennyi esély van.
több mint 10 éve
Nyilván nem jelenti,hogy ott is fog játszani, de hidd el, van jobb dolga is az irodában mindenkinek, mint hogy azzal szórakozzon ,hogy IRvin DE vagy LB.

Amúgy megnéztem, tényleg DE lett feltüntetve.undisputedly
Ja, pl. hogy semmirekellő mock draftokat írnak. Meg All-time QB verseny. Ugyan már. Uborkaszezon, azt sem hiszem el amit kérdeznek.

több mint 10 éve

Amúgy megnéztem, tényleg DE lett feltüntetve.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
 www.seahawks.com/team/roster/Bruce-Irvin/15bebbd1-c822-4cd2-aaa0-c677b9a4faf0
átírták, de ja lófaszt sem jelent
sokkal jobb lenne őt egyszerű pass rushernek használni, passz szitukban. ott tudna kiteljesedni. és 10 sack körüli éveket hozni.
több mint 10 éve
Az lóf@szt sem jelent.

több mint 10 éve
Eddig lusta voltam leellenőrizni, de állítólag .com-on átírták Irvint DE-be.
több mint 10 éve
Én nagyon örülök,hogy nem jön. Nem bajnok mentalitású, egyszerű zsoldos, aki öregszik, és nem illik a mi fiatal, bizonyítani vágyó hybrid és rotációs védelmünkbe.undisputedly
Jaj ne már. Csak az lehet bajnok mentalitású, aki a Pats-Denver-Seahawks-49ers(-Packers-Saints?) valamelyikét választja? Az már nem is számít, hogy a Bears-ben kezdő lesz, itt meg Bennett és lehet, hogy Avril is előtte lenne a DC-on?
Nincs olyan sokkal az NFC élmezőnye alatt a Chicago, hogy egy jó, gyorsan pályára kerülő játékosokkal tűzdelt védelmi drafttal ne lehetnének contenderek. Pláne hogy most már mindkét DE poszton minőségi kezdő van.
A Vikings-ban amikor a Saints ellen konfdöntőztek Allenék, sztem bajnok mentalitást mutatott. Az elmúlt években folyamatosan 10+ sackje volt egy nem bajnokesélyes csapatban, hogyan lehet ennél jobb mentalitása valakinek?
nt nem. Nem tudom miért kell mindjárt égen-földön zsoldosozni. Úgy tesztek, mintha az Anzsi Mahacskalát válaszottta volna a Barcelona helyett.
Robilluma
Mondtam ilyet? Nem kell plusz jelentést belelátni/hozzáadni.

Számomra egy olyan 32 éves játékos, aki azzal fenyegetőzik,hogy visszavonul inkább mert bedurcizott a Denverre,hogy -helyesen- inkább Ware-t vitték el, és nem kap nagy pénzt, az nem fog "megdögleni a pályán". Ezek után nem tudnám elképzelni,hogy úgy álljon a focihoz,mint az általam bajnok mentalitásúnak tartott E.T. pl.

Az sem bajnok mentalitás,hogy a saját számait fontosabbnak tartja mint a csapat sikerét. Ez mi? 😀 Zsoldos.

2 éve 20 kg-val többet nyomtam fekve, számít valamit,ha most akarom kinyomni ugyanazt a súlyt? Na látod.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

Hát azért azt leszögezhetjük,hogy minőségi cseréket sikerült véghezvinni a tavalyi kezdőhöz képest. Az új edzők meg majd megmutatják,hogy mit is tudnak igazán. Ez egy hosszú folyamat. Ti tudhatnátok ezt csak igazán! 😊Süsü
Persze, nem egy év az építkezés, de Allen kb pont annyi ideig lesz ahsználható még (2 év), ami alatt egy jó védelem kezd megmutatkozni. A kérdés,hogy melyik védelemben lett volna jobb mutatója, mert ugye ez is az indokok között volt, azaz mondjuk inkább úgy,hogy ezzel is takarózott,hogy palástolja a "mo' money"-t. Nálunk pedig szvsz nagyobb esélye lett volna jobb számokat hozni, már csak a hosszabb cover miatt is.

Azt érzem,hogy Bennett és a másik két kiemelkedő FA DE bukása után kapkodva osztottátok le a pénzt. Mondjuk érezheti úgy a stáb,hogy csempionship ablak van, mert a támadókat nehéz lesz együtt tartani stbstb, de az szerintem vitathatatlan tény,hogy a jövőt nem egy 32 éves játékosra kell építeni.undisputedly
Ebben egyetértek,de neki most a pótlás lesz a szerepe és a tudásának az átadása egy fiatal titánnak. Egyszerű párhuzamok ezek amit két év alatt az O-n nagyon is meglátszik az rendbe lett pakolva. Kiöregedett a D most ennek kezdték a "renoválását" oly módon,ahogy azt az O-val tették. Kíváncsian várom az elkövetkezendő éveket.Süsü
Csak az a baj,hogy ha megnézed a tavaly jelentős erőket képviselő top 3-4 csapatot az NFC-ben, a pénzszórás nem igen fér bele. Minden dollárt jó helyre kell tenni, és a drafton sem árt jól húzni, ha pedig egy FO mondjuk 2 DE-re úgy dob rá plusz dollár milliókat, hogy kapkod, és bárkit megszerez akit elér, az addigra fog visszaütni, amire telített lehetne a roster.
De ez már nem az én dolgom, nem is vagyok képben a rosteretekkel kapcsolatban anynira,hogy belemenjek.

Magam részéről örülök,hogy nem jött ide, már többször kifejtettem,hogy miért.
Jelenleg kb így állunk fel:

RDE: Avril, Mayowa
RDT: Mebane, Hill, Smith
LDT: McDaniel, Williams, Brooks
LDE: Bennett, Scruggs

Skillre már égető szükségünk nincs, Mayowára leszek kíváncsi, Ő lett tavaly a preseason legjobbjának választva. Scruggs is végre megmutathatja. Hill is előléphet. Williams nekem ellenszenves.undisputedly
ha nem jön rookie DE, akkor Irvin szerintem sokat lesz DE is.
több mint 10 éve

Hát azért azt leszögezhetjük,hogy minőségi cseréket sikerült véghezvinni a tavalyi kezdőhöz képest. Az új edzők meg majd megmutatják,hogy mit is tudnak igazán. Ez egy hosszú folyamat. Ti tudhatnátok ezt csak igazán! 😊Süsü
Persze, nem egy év az építkezés, de Allen kb pont annyi ideig lesz ahsználható még (2 év), ami alatt egy jó védelem kezd megmutatkozni. A kérdés,hogy melyik védelemben lett volna jobb mutatója, mert ugye ez is az indokok között volt, azaz mondjuk inkább úgy,hogy ezzel is takarózott,hogy palástolja a "mo' money"-t. Nálunk pedig szvsz nagyobb esélye lett volna jobb számokat hozni, már csak a hosszabb cover miatt is.

Azt érzem,hogy Bennett és a másik két kiemelkedő FA DE bukása után kapkodva osztottátok le a pénzt. Mondjuk érezheti úgy a stáb,hogy csempionship ablak van, mert a támadókat nehéz lesz együtt tartani stbstb, de az szerintem vitathatatlan tény,hogy a jövőt nem egy 32 éves játékosra kell építeni.undisputedly
Ebben egyetértek,de neki most a pótlás lesz a szerepe és a tudásának az átadása egy fiatal titánnak. Egyszerű párhuzamok ezek amit két év alatt az O-n nagyon is meglátszik az rendbe lett pakolva. Kiöregedett a D most ennek kezdték a "renoválását" oly módon,ahogy azt az O-val tették. Kíváncsian várom az elkövetkezendő éveket.Süsü
Csak az a baj,hogy ha megnézed a tavaly jelentős erőket képviselő top 3-4 csapatot az NFC-ben, a pénzszórás nem igen fér bele. Minden dollárt jó helyre kell tenni, és a drafton sem árt jól húzni, ha pedig egy FO mondjuk 2 DE-re úgy dob rá plusz dollár milliókat, hogy kapkod, és bárkit megszerez akit elér, az addigra fog visszaütni, amire telített lehetne a roster.
De ez már nem az én dolgom, nem is vagyok képben a rosteretekkel kapcsolatban anynira,hogy belemenjek.

Magam részéről örülök,hogy nem jött ide, már többször kifejtettem,hogy miért.
Jelenleg kb így állunk fel:

RDE: Avril, Mayowa
RDT: Mebane, Hill, Smith
LDT: McDaniel, Williams, Brooks
LDE: Bennett, Scruggs

Skillre már égető szükségünk nincs, Mayowára leszek kíváncsi, Ő lett tavaly a preseason legjobbjának választva. Scruggs is végre megmutathatja. Hill is előléphet. Williams nekem ellenszenves.
több mint 10 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Én nagyon örülök,hogy nem jön. Nem bajnok mentalitású, egyszerű zsoldos, aki öregszik, és nem illik a mi fiatal, bizonyítani vágyó hybrid és rotációs védelmünkbe.undisputedly
Jaj ne már. Csak az lehet bajnok mentalitású, aki a Pats-Denver-Seahawks-49ers(-Packers-Saints?) valamelyikét választja? Az már nem is számít, hogy a Bears-ben kezdő lesz, itt meg Bennett és lehet, hogy Avril is előtte lenne a DC-on?
Nincs olyan sokkal az NFC élmezőnye alatt a Chicago, hogy egy jó, gyorsan pályára kerülő játékosokkal tűzdelt védelmi drafttal ne lehetnének contenderek. Pláne hogy most már mindkét DE poszton minőségi kezdő van.
A Vikings-ban amikor a Saints ellen konfdöntőztek Allenék, sztem bajnok mentalitást mutatott. Az elmúlt években folyamatosan 10+ sackje volt egy nem bajnokesélyes csapatban, hogyan lehet ennél jobb mentalitása valakinek?

jared allen a bearsé. nem keresett még eleget, komolyan, hogy lehet ennyire pénzéhes barom?! inkább elmegy egy gyengébb csapatbaa Seahawks helyett ami ráadásul riválisa a volt csapatának.braxa88
Aki jó, azt meg kell fizetni. Ezt tette Ware-rel a Denver is, ti viszont nem. Nem tudom miért kell mindjárt égen-földön zsoldosozni. Úgy tesztek, mintha az Anzsi Mahacskalát válaszottta volna a Barcelona helyett.

Mondjuk érezheti úgy a stáb,hogy csempionship ablak van, mert a támadókat nehéz lesz együtt tartani stbstb, de az szerintem vitathatatlan tény,hogy a jövőt nem egy 32 éves játékosra kell építeni.undisputedly
Nem is rá építik. Inkább vele.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
DaddyBear Chicago Bears 888

Ebben egyetértek,de neki most a pótlás lesz a szerepe és a tudásának az átadása egy fiatal titánnak. Egyszerű párhuzamok ezek amit két év alatt az O-n nagyon is meglátszik az rendbe lett pakolva. Kiöregedett a D most ennek kezdték a "renoválását" oly módon,ahogy azt az O-val tették. Kíváncsian várom az elkövetkezendő éveket.
több mint 10 éve

Azt érzem,hogy Bennett és a másik két kiemelkedő FA DE bukása után kapkodva osztottátok le a pénzt. Mondjuk érezheti úgy a stáb,hogy csempionship ablak van, mert a támadókat nehéz lesz együtt tartani stbstb, de az szerintem vitathatatlan tény,hogy a jövőt nem egy 32 éves játékosra kell építeni.