Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
DaddyBear
888
Hát azért azt leszögezhetjük,hogy minőségi cseréket sikerült véghezvinni a tavalyi kezdőhöz képest. Az új edzők meg majd megmutatják,hogy mit is tudnak igazán. Ez egy hosszú folyamat. Ti tudhatnátok ezt csak igazán! 😊jared allen a bearsé. nem keresett még eleget, komolyan, hogy lehet ennyire pénzéhes barom?! inkább elmegy egy gyengébb csapatbaa Seahawks helyett ami ráadásul riválisa a volt csapatának.8 millió/ év 😀 a felét éri kb. Ezek alapján bejött a tippem, mely szerint egy 3. csapatra akart ráijeszteni azzal,hogy eljött hozzánk 2. alkalommal is.
mind1. így erős a front7. de egyértelmű h gyengültünk. drafton várható egy DE. akár 1-2. körben
WR, DE, RT, OG. hmmm. ebből csak kettőt tudunk normálisan betömni az 1-2.körrel. 3.ugye nincs.braxa88
Bears D# a liga egyik legszarabbja volt tavaly, köze sincs ahhoz a ligaelit szinthez amit éveken keresztül képviselt, most is sikerült egy igen elcseszett, kapkodás szülte döntést hozniuk.
Trestman és Emery eddig nem igazán konyított a védelemhez, szerintem ezt is benézték.
Én nagyon örülök,hogy nem jön. Nem bajnok mentalitású, egyszerű zsoldos, aki öregszik, és nem illik a mi fiatal, bizonyítani vágyó hybrid és rotációs védelmünkbe.undisputedly
több mint 10 éve
jared allen a bearsé. nem keresett még eleget, komolyan, hogy lehet ennyire pénzéhes barom?! inkább elmegy egy gyengébb csapatbaa Seahawks helyett ami ráadásul riválisa a volt csapatának.8 millió/ év 😀 a felét éri kb. Ezek alapján bejött a tippem, mely szerint egy 3. csapatra akart ráijeszteni azzal,hogy eljött hozzánk 2. alkalommal is.
mind1. így erős a front7. de egyértelmű h gyengültünk. drafton várható egy DE. akár 1-2. körben
WR, DE, RT, OG. hmmm. ebből csak kettőt tudunk normálisan betömni az 1-2.körrel. 3.ugye nincs.braxa88
Bears D# a liga egyik legszarabbja volt tavaly, köze sincs ahhoz a ligaelit szinthez amit éveken keresztül képviselt, most is sikerült egy igen elcseszett, kapkodás szülte döntést hozniuk.
Trestman és Emery eddig nem igazán konyított a védelemhez, szerintem ezt is benézték.
Én nagyon örülök,hogy nem jön. Nem bajnok mentalitású, egyszerű zsoldos, aki öregszik, és nem illik a mi fiatal, bizonyítani vágyó hybrid és rotációs védelmünkbe.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
jared allen a bearsé. nem keresett még eleget, komolyan, hogy lehet ennyire pénzéhes barom?! inkább elmegy egy gyengébb csapatbaa Seahawks helyett ami ráadásul riválisa a volt csapatának.mind1. így erős a front7. de egyértelmű h gyengültünk. drafton várható egy DE. akár 1-2. körben
WR, DE, RT, OG. hmmm. ebből csak kettőt tudunk normálisan betömni az 1-2.körrel. 3.ugye nincs.
több mint 10 éve
bence182
5
több mint 10 éve
Az előző szezon leggyengébb támadófalemberünket, McQ-t elvitte a Cleveland 😀
több mint 10 éve
Annak ellenére,hogy Allen és az ügynöke legkésőbb a hétvégéig választ ígértek, nem érkezett döntés a részükről.Állítólag Allen nem csak a pénzt szeretné felfelé módosítani, de az is problémát jelent neki,hogy rotációban lesz.
több mint 10 éve
rantotthus
261
Mondjuk én kiegyeznék abban, hogy megint annyit játsszon, mint az előző évben ha ugyanez lesz a vége 😊Igen, sejtettem, csak mostanában az az érzésem,hogy hiába van elég mélyrehatóan megvitatva egy-egy téma/játékos bármelyik topicban, lesz valaki aki újra visszatér kommersz, fél sorral elintézett eredeti felvetéshez. Ezt nem csak Hawks topicban tapasztaltam, Más csapatoknál is elég érdekes és kimerítő posztok születnek egy-egy helyzetről, aztán 1 nap után megint mindenki visszatér az A verzióhoz.undisputedlyTudom, csak poénkodtam. 😀iktriadEz egy igen népszerű kritika az irányába, aminek van is alapja, szóval szerintem legitim felhasználni egy róla szóló diskurzusban, de a témához hozzászólók túlnyomó többsége kb annyit tud a sérüléseiről, a kihagyott meccseiről, amennyit 2 sorban is nehezen lehet kifejteni.Inkább Britt, ötödannyi pénzért. Speedsterünk már van Harvin személyében.DuffMár amikor éppen nem sérült...iktriad
Idén a csípője miatt volt sérült, amit megműtöttek, jobb is lett mint újkorában. Műtét után kierőszakolta,hogy visszatérhessen, de még nem gyógyult meg eléggé, várnia kellett playoffig, ahol kapott kettőt a fejére, agyrázkódás miatt out. de a Döntőben még KR TD-t is jegyzett.
Ergo semmi olyan visszatérő egészségügyi problémája nincs, ami valószínűbbé tenné,hogy megsérül, mint bármely más játékos a ligában.undisputedly
több mint 10 éve
Igen, sejtettem, csak mostanában az az érzésem,hogy hiába van elég mélyrehatóan megvitatva egy-egy téma/játékos bármelyik topicban, lesz valaki aki újra visszatér kommersz, fél sorral elintézett eredeti felvetéshez. Ezt nem csak Hawks topicban tapasztaltam, Más csapatoknál is elég érdekes és kimerítő posztok születnek egy-egy helyzetről, aztán 1 nap után megint mindenki visszatér az A verzióhoz.Tudom, csak poénkodtam. 😀iktriadEz egy igen népszerű kritika az irányába, aminek van is alapja, szóval szerintem legitim felhasználni egy róla szóló diskurzusban, de a témához hozzászólók túlnyomó többsége kb annyit tud a sérüléseiről, a kihagyott meccseiről, amennyit 2 sorban is nehezen lehet kifejteni.Inkább Britt, ötödannyi pénzért. Speedsterünk már van Harvin személyében.DuffMár amikor éppen nem sérült...iktriad
Idén a csípője miatt volt sérült, amit megműtöttek, jobb is lett mint újkorában. Műtét után kierőszakolta,hogy visszatérhessen, de még nem gyógyult meg eléggé, várnia kellett playoffig, ahol kapott kettőt a fejére, agyrázkódás miatt out. de a Döntőben még KR TD-t is jegyzett.
Ergo semmi olyan visszatérő egészségügyi problémája nincs, ami valószínűbbé tenné,hogy megsérül, mint bármely más játékos a ligában.undisputedly
több mint 10 éve
Tudom, csak poénkodtam. 😀Ez egy igen népszerű kritika az irányába, aminek van is alapja, szóval szerintem legitim felhasználni egy róla szóló diskurzusban, de a témához hozzászólók túlnyomó többsége kb annyit tud a sérüléseiről, a kihagyott meccseiről, amennyit 2 sorban is nehezen lehet kifejteni.Inkább Britt, ötödannyi pénzért. Speedsterünk már van Harvin személyében.DuffMár amikor éppen nem sérült...iktriad
több mint 10 éve
Ez egy igen népszerű kritika az irányába, aminek van is alapja, szóval szerintem legitim felhasználni egy róla szóló diskurzusban, de a témához hozzászólók túlnyomó többsége kb annyit tud a sérüléseiről, a kihagyott meccseiről, amennyit 2 sorban is nehezen lehet kifejteni.Inkább Britt, ötödannyi pénzért. Speedsterünk már van Harvin személyében.DuffMár amikor éppen nem sérült...iktriad
Ergo semmi olyan visszatérő egészségügyi problémája nincs, ami valószínűbbé tenné,hogy megsérül, mint bármely más játékos a ligában.
több mint 10 éve
Inkább Britt, ötödannyi pénzért. Speedsterünk már van Harvin személyében.DuffMár amikor éppen nem sérült...
több mint 10 éve
Duff
3 133
Inkább Britt, ötödannyi pénzért. Speedsterünk már van Harvin személyében.
több mint 10 éve
Én nagyon örülnék 1 ilyen szintű el kaponak, nem olcsó, de ha harvin egészséges akkor félelmetes párost alkotnának, baldwin és kearse idén bizonyítottak szóval a wr miatt nem kéne aggódni, már csak az olinet kéne megoldaniShermanEgy runheavy csapatnak, ahol kineveltek ligaelit védőket, és meg is akarják tartani őket, semmi szüksége 2 elit pénzt kereső elkapóra.
Ez a csapat nem lesz PC/JS alatt más, mint D# vezette csapat.
Rakjuk rendbe a falat, hozzunk pár magasabb elkapót a radar alatt drafton, és meg is vagyunk az O#-val.
több mint 10 éve
Sherman
78
Én nagyon örülnék 1 ilyen szintű el kaponak, nem olcsó, de ha harvin egészséges akkor félelmetes párost alkotnának, baldwin és kearse idén bizonyítottak szóval a wr miatt nem kéne aggódni, már csak az olinet kéne megoldani
több mint 10 éve
na szerintem pont nem azt akarja, max felfelé 😀Ó jaj...hát ha hozzánk jön, biztos átstruktúráljuk a szerződését.a.kacsa
Desean Jackson és a maga 10 milliós caphitje szinte biztosan új csapatban kezdi a szezont.
Amennyiben viszont kivágják, és nem trédelik, akkor már nem viszi magával a 10 milliót, és szabadon választ csapatot.
No, itt lett érdekes számunkra a történet, ugyanis ezt posztolta twitteren:
Desean Jackson @DeseanJackson10 Mar 21
High school days !! Recruiting heavy was Coach Carroll !! Came 2 Lb Recruit one of the best coming…
undisputedly
több mint 10 éve
Ó jaj...hát ha hozzánk jön, biztos átstruktúráljuk a szerződését.
Desean Jackson és a maga 10 milliós caphitje szinte biztosan új csapatban kezdi a szezont.
Amennyiben viszont kivágják, és nem trédelik, akkor már nem viszi magával a 10 milliót, és szabadon választ csapatot.
High school days !! Recruiting heavy was Coach Carroll !! Came 2 Lb Recruit one of the best coming…
undisputedly
több mint 10 éve
Ó jaj...Desean Jackson és a maga 10 milliós caphitje szinte biztosan új csapatban kezdi a szezont.
több mint 10 éve
Pénzéhes ribancból lett egy gyűrűre éhes ribanc....Nehogy már ez is baj legyen 😊
(csúnya...de ez van,nagyon csalódtam benne...nem tudom,hogy minek a még több,mikor már így is milliomos?!)ZoliZoltán
Szerintem teljesen érthető ha utolsó éveiben még elérné a játékosok legnagyobb vágyát.
Persze elegánsabb, ha ehhez kicsit lejjebb ad az igényeiből, de én a pénz miatt sem tudnám elítélni.
Letett már egy keveset az asztalra, nyilván ő is belőtte a saját árát amit elvár az teljesítményéért. Ez még mindig kőkemény biznisz, a játékosok is a legtöbbet akarják kisajtolni, hátralevő életet biztosítani kéne anyagilag.
Remélem meglesz a megállapodás, elnézegetném még az "öreget" a liga legjobb védelmében egy kicsit 😊
több mint 10 éve
Pénzéhes ribancból lett egy gyűrűre éhes ribanc....(csúnya...de ez van,nagyon csalódtam benne...nem tudom,hogy minek a még több,mikor már így is milliomos?!)
több mint 10 éve
Valaki tudna segíteni egy linkkel? A SB teljes, kb 20 perces SoundFx klipjét szeretném megtalálni.undisputedlyOk, meg van, igaz nem egyben, de a hawks official oldalán egy cikkben össze lettek szedve:
www.seahawks.com/news/articles/article-1/Sound-FX-Super-Bowl-XLVIII/215a572a-d771-401a-bdd1-ff61552ede69
több mint 10 éve
Az a baj, Allen körül túl sok a kérdőjel. Mennyire lesz motivált, ha nem kap annyit amire ő számít? Elviseli-e ha nem kap annyi snap számot, mint a Vikingsnél? Hogyan illeszkedik be a csapatba? Az biztos hogy még mindig képes jó teljesítményre, de...Én személy szerint jobban örülnék egy draftról hozott fiatalnak, aki...
1. boldog, és örül hogy a bajnokhoz került
2. meg akarja mutatni milyen jó pick volt
3. felnéz a többi játékosra
4. alázattal teszi a dolgát
5. és végül, olcsóbb mint Allen
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Most már nem tudom mit gondoljak, kell vagy nem kell ide. Ha PC-ék tudnák kezelni és beállna a sorba, akkor nem lenne rossz üzlet, mert amúgy még mindig állat tud lenni ha akar. Ez a huzavona bizonytalanít el, mintha tényleg egy másik ajánlatot várna és velünk csak beijeszt.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
én kedzek megbarátkozni vele. az uj Patrick Kerneyt érzem benne 😊braxa88azzal én is megbarátkoznék. 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
braxa88
12 534
én kedzek megbarátkozni vele. az uj Patrick Kerneyt érzem benne 😊
több mint 10 éve
Stopyt
180
No, állítólag a második utazását a városba a mai napon azért tette,hogy aláírja a szerződést.Totálisan igazad van. Nem rossz játékos és a vikingeknél simán elnéztem a játékát,de ide nagyon nem való!
ESPN és az összes megbízható twitterguru is lehozta,hogy aláír, majd végül kihátrált, elutazott haza úgy,hogy nem lett szerződés.
1, Ahhoz,hogy 2. alkalommal is eljöjjön, vélhetően tényleg az kellett,hogy aláírási szándékkal utazzon. Hozta a feleséget is.
2. Akár az is előfordulhat,hogy egy 3. félre akartak ráijeszteni.
3. Ne jöjjön. Nem illik ide. Zsoldos, öreg, nem akar itt játszani láthatólag, beképzelt.
4.Költsük a pénzt E.T.-re.undisputedly