Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Sajnálatos hogy az off fal még Lynch-nek se tud blokkolni érdekes a kontakt utáni futott yard magába foglalja az összes futott yardunkat rb által össze kel szedni a falat a következő meccsre, arról mit gondoltok hogyha Lynch megy (és úgy látszik megy) ki tudja pótolni ? Vagy idén is jön az Rb draft 😊
több mint 11 éve
P-Rich ACL szakadás...Nadal1717. vagy 18. IR játékos az évben? Sajnos lehet,hogy busto lesz a karrierje, ha jól olvastam akkor ugyanazon ACL szakadt ami már egyetemen is egyszer. Szomorú.
több mint 11 éve
P-Rich ACL szakadás...
több mint 11 éve
PC pont öt éve jött a csapathoz. Azt hiszem, el lehet mondani, hogy bevált. 😉
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Mondjuk ilyen elkapók ellen Maxwell sem egy életbiztosítás, tőle aztán nem áll távol a DPI-zés.
több mint 11 éve
Rodgers sérülése a kérdéses, ha nem lesz 100%-os, a védelmünk kifingathatja (itt nem a sérülésokozásra gondolok). Viszont ha már kifingatás egy Cobb/Adams vs. Simon az még keményebbül hangzik. Érdekes matchupok lesznek a biztos, várom már, biztos szoros, izgalmas meccs lesz!
több mint 11 éve
Okung megfog bárkit, max 1-2 hurryt enged, másik oldalon vannak gondok.Nagyon kemény meccs lesz, várom már.
több mint 11 éve
MEgkaptuk a papíron jobb matchupot (nem annyira domináns futásblokk, idegenben gyengébb játék), kérdés ez mire lesz elég.Kicsit olyan pick ur poison érzésem van. A Peppers-Clay kettős bőven bucira veri a két tacklet a csapatból, és a Packers elkapói is eléggé jól tolják. Szerintem max 55/45 most a javunkra.
több mint 11 éve
Igen! Ez még meccs előtti volt: www.fieldgulls.com/2015/1/10/7523963/gameday-lets-do-thisÉn kérek elnézést, erről lemaradtam tegnap. 😊Mondjuk a Carolina pont a méltó ellenfél kategória... Csak elismerést érdemelnek 😕Helmut Zimmer
krankovics
több mint 11 éve
Én kérek elnézést, erről lemaradtam tegnap. 😊Mondjuk a Carolina pont a méltó ellenfél kategória... Csak elismerést érdemelnek 😕
krankovics
több mint 11 éve
Emberek Kam mit művelt. Hihetetlen volt egész meccsen. Én koca szurkolóként a Qb/Rb párost szoktam nézni de itt szinte mindig a 31-est kerestem mert onnan jött a show. Jövök szurkolni amíg el nem véreztek vagy inkább véget nem ér a szezon 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Nem voltak feltartó blokkolások, ilyenkor nincs két számolás a falban (gondolom majd csak akkor, ha szarban a haza), ez kb látszott is a futójátékon is azzal együtt, hogy ejjdefasza az a Carolina védelem, ne vitassuk el az érdemeit!Meglepően kevés volt a bünti. Okung, Carp semmi fals start, Bennett se nagyon ugrált most a semleges zónába és nagyon nem is volt kétes bírói ítélet. Egyedül Lockette dobta le a láncot, de nála ez standard.garrett27Pont ugyanezt akartam, nagyon fegyelmezett volt az O-fal, egyetlen false start rémlik, ezzel együtt csak összejött 6 büntiből 60 yard, de abból a fele Lockette és a facemaskos eset.tejbegrrr!!!
több mint 11 éve
Meglepően kevés volt a bünti. Okung, Carp semmi fals start, Bennett se nagyon ugrált most a semleges zónába és nagyon nem is volt kétes bírói ítélet. Egyedül Lockette dobta le a láncot, de nála ez standard.garrett27Pont ugyanezt akartam, nagyon fegyelmezett volt az O-fal, egyetlen false start rémlik, ezzel együtt csak összejött 6 büntiből 60 yard, de abból a fele Lockette és a facemaskos eset.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Meglepően kevés volt a bünti. Okung, Carp semmi fals start, Bennett se nagyon ugrált most a semleges zónába és nagyon nem is volt kétes bírói ítélet. Egyedül Lockette dobta le a láncot, de nála ez standard.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Tenyleg, most nem is volt flagje 😊Az jo lenne, mert szegeny Simon jelenleg az uj Kelly Jennings. Meg a hotdog arus is ra fog dobni.endorphynÉs azt se felejtsük,hogy a játéka visszatérő eleme a 3 flag/meccs faktor, amire msot csak azért nem volt lehetőség,mert Benjamin úgy verte minden játéknál,hogy Simonnak esélye sem volt DPI-re.undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Az jo lenne, mert szegeny Simon jelenleg az uj Kelly Jennings. Meg a hotdog arus is ra fog dobni.endorphynÉs azt se felejtsük,hogy a játéka visszatérő eleme a 3 flag/meccs faktor, amire msot csak azért nem volt lehetőség,mert Benjamin úgy verte minden játéknál,hogy Simonnak esélye sem volt DPI-re.
több mint 11 éve
Az jo lenne, mert szegeny Simon jelenleg az uj Kelly Jennings. Meg a hotdog arus is ra fog dobni.
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
én 100%ra mondom h Maxwell játszik egy hét mulva. beteg volt a héten, jövőre kipiheni és jó erőnlétbe is lesz. kell is
több mint 11 éve
Annyiból érdekes lesz, hogy amennyivel jobb O-val rendelkezik a Cowboys/Packers, sztem legalább annyivak gyengébb is a védelmük. És azért más lesz a meccs képe, ha tudtok a földön haladni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Illetve a Panthers front7 messze a legjobb volt a bent maradt ellenfelek közül. Denver tudná csak extra ember nélkül így megfogni a futásunkat, de most gondok vannak ott is LB poszton. AMúgy engem sem győzött meg a tegnapi játék. Ez az O fal elképesztően szar. Néztem tegnap a Ravens-PAts meccset, és ott mindkét fal rendre annyi időt hagyott,hogy nem csak kávéra, de kávézó nyitásra is elég idő maradt a Qb-nak. Máshol egy-egy benyelt hurry vagy hit után mondják,hogy "ez a falember nem valami jó", nálunk minden play ilyen. Olvastam valamelyik oldalon, hogy Britt a teljes PO-ba jutott 12 csapatot tekintve a második legrosszabb értékeléssel rendelkező falember volt, tehát amikor azt mondjuk,hogy az a jobb oldal az tényleg a világ szégyene, akkor közel állunk a valósághoz. Tackle között abszolút nem tudtunk futni, de még ha sikerült átjutnia Sweezeynek a LB szintre, a nagy birkozó multjával egy rohadt blokkot nem tudott kiadni. Szégyen. Nincs rá jobb szó. Cable igazán eltakarodhatna valahová OC-nek, mert amit a fallal művel az egyszerűen szánalmas. Hogy gondolják,hogy majd ilyen 6. körös bohóc technikájú falemberekkel játszunk runheavy-t? És még gyengék is mellé.Lehet, hogy nagyon nagyon negativ vagyok, de eltekintve, hogy gyoztunk es tenyleg szep dolgaink voltak, ez a jatek boven keves lesz a nehezebb ellenfelek ellen. Meg akkor is, ha mar mindenki elmondta, hogy a Panthers nem fekszik nekunk. Futas olesbol adtak most lecket mindazoknak, akik ellenunk meg jatszani fognak. Termeszetesen mindenki figyelt, aki szamit. A passzok, meg szepek, de azokban bizonytalanabbak vagyunk kicsit. Ok, ez a mai napra annyira azert nem volt igaz. 😊 Szoval lehet, hogy csak a felig teli pohar hangulat teszi, de en nagyon nem ereztem azt az elsopro magabiztossagot es folenyt, ami egyertelmuen kiemelne minket a tobbi SB aspirans kozul. 😊endorphynAzért ez picit becsapós, mert a tegnapi csapatunk közelebb volt a tavalyi 12-4-eshez, mint az idei alapszakaszban produkált negatív mérleghez. Amit meg kell oldanotok, az a no2 CB poszt, ha nem épül fel Maxwell, mert Simont ki fogja végezni Rodgers/Romo. Viszont sztem bárki jön szembe, simán feltesztek nekik a földön 150-200 yardot.gabokocka
Ha nem lenne Russ és Lynch nem lenne a liga legjobb erőfutója, Cable már rég egyetemi szintre kellett volna,hogy vissza szivárogjon. Na mindegy...
több mint 11 éve
Ne vedd tiszteletlensegnek, de (szigoruan csak) szerintem meg a tavalyi Panthers sem ert fel a jelenlegi varhato ellenfeleinkhez. Fiatalok vagytok Ti is, szoval boven benne van a kovetkezo evek "meglepetese". Viszont most nekunk csucsformaban levo tapasztalt harcosokkal kell felvennunk a versenyt, akik lattak minden hibankat es biztosak lehetunk benne, hogy azokra fognak raszallni. Es igen, Simon sajnos tenyleg keves a posztjan. Az a pozicio egy oriasi fekete lyuk jelenleg, ahova ugy fogjak szorni a labdakat mint anno az amcsik a kazettas bombakat Vietnamban.Lehet, hogy nagyon nagyon negativ vagyok, de eltekintve, hogy gyoztunk es tenyleg szep dolgaink voltak, ez a jatek boven keves lesz a nehezebb ellenfelek ellen. Meg akkor is, ha mar mindenki elmondta, hogy a Panthers nem fekszik nekunk. Futas olesbol adtak most lecket mindazoknak, akik ellenunk meg jatszani fognak. Termeszetesen mindenki figyelt, aki szamit. A passzok, meg szepek, de azokban bizonytalanabbak vagyunk kicsit. Ok, ez a mai napra annyira azert nem volt igaz. 😊 Szoval lehet, hogy csak a felig teli pohar hangulat teszi, de en nagyon nem ereztem azt az elsopro magabiztossagot es folenyt, ami egyertelmuen kiemelne minket a tobbi SB aspirans kozul. 😊endorphynAzért ez picit becsapós, mert a tegnapi csapatunk közelebb volt a tavalyi 12-4-eshez, mint az idei alapszakaszban produkált negatív mérleghez. Amit meg kell oldanotok, az a no2 CB poszt, ha nem épül fel Maxwell, mert Simont ki fogja végezni Rodgers/Romo. Viszont sztem bárki jön szembe, simán feltesztek nekik a földön 150-200 yardot.gabokocka
Na majd meglatjuk a serult listat jovoheten. Remelem pl. Unger nem lesz benne. Csunya volt nezni azt a santikalast, amit produkalt miutan raestek a labara. Ha O megint kiesik, akkor nagyon nehez lesz versenykepesnek maradni tamadooldalrol. Ott voltak azok a szamok a meccsen vele es nelkule. Mondhatjuk, hogy hatarozott volt a kontraszt. Willsont imadom nezni. Eleve kedvenc posztom a TE es hat milyen kiraly lenne, ha meg Zac Miller is ott lenne par ket TE -s jateknal. Akkor mennyivel magabiztosabbak lehetnenk, mint most?
Hozza kell tennem azert hogy en kepes voltam tavaly is tulaggodni a szezont es vegig arra keszultem, hogy mikor pukkad ki az alom bubborek. Aztan meg mi lett a vege. 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Lehet, hogy nagyon nagyon negativ vagyok, de eltekintve, hogy gyoztunk es tenyleg szep dolgaink voltak, ez a jatek boven keves lesz a nehezebb ellenfelek ellen. Meg akkor is, ha mar mindenki elmondta, hogy a Panthers nem fekszik nekunk. Futas olesbol adtak most lecket mindazoknak, akik ellenunk meg jatszani fognak. Termeszetesen mindenki figyelt, aki szamit. A passzok, meg szepek, de azokban bizonytalanabbak vagyunk kicsit. Ok, ez a mai napra annyira azert nem volt igaz. 😊 Szoval lehet, hogy csak a felig teli pohar hangulat teszi, de en nagyon nem ereztem azt az elsopro magabiztossagot es folenyt, ami egyertelmuen kiemelne minket a tobbi SB aspirans kozul. 😊endorphynAzért ez picit becsapós, mert a tegnapi csapatunk közelebb volt a tavalyi 12-4-eshez, mint az idei alapszakaszban produkált negatív mérleghez. Amit meg kell oldanotok, az a no2 CB poszt, ha nem épül fel Maxwell, mert Simont ki fogja végezni Rodgers/Romo. Viszont sztem bárki jön szembe, simán feltesztek nekik a földön 150-200 yardot.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Lehet, hogy nagyon nagyon negativ vagyok, de eltekintve, hogy gyoztunk es tenyleg szep dolgaink voltak, ez a jatek boven keves lesz a nehezebb ellenfelek ellen. Meg akkor is, ha mar mindenki elmondta, hogy a Panthers nem fekszik nekunk. Futas olesbol adtak most lecket mindazoknak, akik ellenunk meg jatszani fognak. Termeszetesen mindenki figyelt, aki szamit. A passzok, meg szepek, de azokban bizonytalanabbak vagyunk kicsit. Ok, ez a mai napra annyira azert nem volt igaz. 😊 Szoval lehet, hogy csak a felig teli pohar hangulat teszi, de en nagyon nem ereztem azt az elsopro magabiztossagot es folenyt, ami egyertelmuen kiemelne minket a tobbi SB aspirans kozul. 😊
-- TIME I'AM! --
krankovics