Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
Atyaég... ennyi aggódást... minek?Szerintem nagy needünk csak WR és OG/OT, a többi posztra csak a backupokra kellenek emberek.
SeaSzilaHawk
WR és OLine-t pedig a draftról simán megoldjuk.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
vedd hozzá Wilsont is, ő nem kell? 😊mindkettő kell!!www.fieldgulls.com/seahawks-analysis/2014/3/12/5502444/nfl-free-agency-2014-what-recent-deals-mean-for-earl-thomas-richardSherman kell mindenképpen, Thomas meg az egyik kedvencem. Az a fickó egyszerűen nélkülözhetetlen! Szerintem.garrett27
legyen ígybraxa88
ezért basztunk ki kulcsjátékosokat is, jövőre meredek lesz megtartani mindkettőtfunkyparduc
több mint 10 éve
braxa88
12 534
hátja, hatcher ennyiért nem kellközben wt3 friscoba tart, menjen ha verést akar 😀
rice lehet visszajön olcsóbbért. örülnék
több mint 10 éve
Hatcher majdnem évi 7 milláért írt alá a Redskins-hez. Természetes, hogy a McD szerepre mi nem szánunk ennyi pénzt.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Szila te melyik fórumot olvasod? 😊
több mint 10 éve
krankovics
407
Egy Darrelle Revis, Browner CB páros azért komoly lenne a Patsnél...
több mint 10 éve
Atyaég... ennyi aggódást... minek?Az NFL legjobb rosteréből elment egy pár játékos... na bummm...
Nem hoztunk sztárjátékost az FA-ról... na bummm...
Nem is értem ezt a krízis hangulatot... emberek, a Lombardi-t vittük haza... mindenki nyugodjon le a pic.ába...
Majd feltöltjük a roster-t, és kihullanak majd a nem oda valók.
Mostanra azért bízhatnátok a FO-ban annyira, hogy nem hiába csinálnak vagy épp nem csinálnak valamit...
Medvepapának igaza van, nem kell rohanni, nem hajt a tatár... aki kell azt majd megszerezzük.
Am meg a csapatunkból azért távoznak ennyien, mert nyilván egy gyűrűvel jobb szerződéseket lehet máshol kisajtolni. Majd jönnek mások, akik legalább éhesek lesznek.
Nyugella van, sunrise és SB győzelem 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Montana
635
Megértem, bárhová igazol is, ha onnan kapja a legjobb ajánlatot, de azért ez abszurd lenne 😀Nálunk jó helyen lenne 😊
Free agent CB Walter Thurmond has left his Jaguars visit and will meet with the 49ers next.undisputedly
több mint 10 éve
Megértem, bárhová igazol is, ha onnan kapja a legjobb ajánlatot, de azért ez abszurd lenne 😀Free agent CB Walter Thurmond has left his Jaguars visit and will meet with the 49ers next.
több mint 10 éve
www.fieldgulls.com/seahawks-analysis/2014/3/12/5502444/nfl-free-agency-2014-what-recent-deals-mean-for-earl-thomas-richardSherman kell mindenképpen, Thomas meg az egyik kedvencem. Az a fickó egyszerűen nélkülözhetetlen! Szerintem.
legyen ígybraxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
www.fieldgulls.com/seahawks-analysis/2014/3/12/5502444/nfl-free-agency-2014-what-recent-deals-mean-for-earl-thomas-richardlegyen így
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Vince Wilfork cut-ot kért a Patstől, hozzá mit szólnátok? 😛bence182mégis minek?
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Vince Wilfork cut-ot kért a Patstől, hozzá mit szólnátok? 😛bence182Én bírom a palit, de nekünk ott van erre a célra Mebane, Jesse Williams, Tony McDaniel. Szóval nem nagyon fér el, inkább pass rush DT kéne nekünk.
több mint 10 éve
bence182
5
Vince Wilfork cut-ot kért a Patstől, hozzá mit szólnátok? 😛
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Amúgy sztem kajak elhozhatnánk Britt-et. Képességek alapján szerintem nagyon jó, a durva sérülése előtt egyértelmű No1 rw volt, csak utána nem sikerült visszarázódnia, mert az agya helyén egy zsák mosott szar van, de szerintem PC-ék helyre tudnák tenni. Plusz tuti óccsó lenne.Duffegyetértek
több mint 10 éve
Duff
3 133
Amúgy sztem kajak elhozhatnánk Britt-et. Képességek alapján szerintem nagyon jó, a durva sérülése előtt egyértelmű No1 rw volt, csak utána nem sikerült visszarázódnia, mert az agya helyén egy zsák mosott szar van, de szerintem PC-ék helyre tudnák tenni. Plusz tuti óccsó lenne.
több mint 10 éve
Clemons 4 évre aláírt hozzánk. Igazad lett undisputedly, tényleg nem Bryant volt az utolsó igazolásunk tőletek idén sem.iktriadWohoo! Na, akkor most már biztos,hogy nézem majd felvételről a Jax meccseket idén 😊
Jól jártatok vele. Szerintem még legalább 2 jó év van benne. Idén a sérülésből visszatérve kicsit rozsdás volt, de a PO-ra már jó formában volt, és a döntőben is aprított 😊
több mint 10 éve
Clemons 4 évre aláírt hozzánk. Igazad lett undisputedly, tényleg nem Bryant volt az utolsó igazolásunk tőletek idén sem.
több mint 10 éve
Undi, viszont ha úgy nézed a 10-es listádat, hogy beleveszed a cutolt játékosokat, akkor azért árnyaltabb a helyzet.SebiiNem én írtam a listát, a rotoworld -elvileg- naprakész mellékletéből másoltam be a minket esetlegesen érdeklő posztokat. Itt a cím,ha szeretnél nézelődni:
www.rotoworld.com/articles/nfl/45947/309/2014-nfl-free-agents?pg=1
Azért mert még nincs snap számuk ahhoz,hogy számolni lehessen velük. Persze,nyilván kell a kevés rutinnal bíró játékos, különben hogyan nőne a snap száma? 😊 Viszont ha több poszton is eddig még nem bizonyított játék átlagos, vagy a feletti játékával számolunk, kitesszük magunkat annak a jelentős %-nak,hogy valamelyik nagy csalódás lesz, és lyuk a rendszerben.DT-ben viszont szerintem nem jött össze amit akartunk, mert nem hiszem,hogy a Hill-Williams párostól inside rush várható, McDaniel sem arról híres, Hatcher jó lett volna, de nem maradt itt, itt talán kifogytunk az időből a többi tárgyalás miatt.Hill-ről miért nem? Másik: Greg Scruggs. Hírek szerint 3T-re gyúrta magát a sérülése alatt. Plusz még FA-n is vannak a rotációnkba illő DL-ek. TC-ig még annyi ember meg fog fordulni ide-oda. Nem a FA-n dől el a bajnokság, ez nagy igazság. Az egy dolog, hogy a tavalyi igazolásaink beváltak, de ha azt nézed, Avril és Bennett is contract year-ben volt, hiába Avril 2 éves szerződése. Viszont az kiderült, hogy együtt nagyon hatékonyak, ezért is volt fontos( a legfontosabb) Bennett itt tartása.Medvepapa
undisputedly
Főleg a sérülés után visszatérő játékosoknál érzem azt,hogy nem szívesen alapoznék az Ő jó jázékukkal. Ez nem jelenti azt,hogy kötelezően nem válnak majd be, de szerintem egy GM-nek azért számolnia kell az ilyen eshetőséggel.
Amúgy,ha valaki, akkor mi tudunk a zavarosban halászni, de ennek ellenére több játékos sorsát nem értem. Pl Hatcher-t elhívtuk tárgyalni, McDonaldot viszont elengedtük. McDanielt elhoztuk,holott a Hill-Williams páros inkább futás ellen való.
Clemet kivágtuk, most azt olvastam,hogy 10+ millió van a sapka alatt, de DE-et nem hoztunk még mindig.
Persze nehéz így az információ 15-30%-ának birtokában okosnak lenni, és JS a liga top5 GM között van, de attól még hibázhat az ő stábja is 😀
több mint 10 éve
DT-ben viszont szerintem nem jött össze amit akartunk, mert nem hiszem,hogy a Hill-Williams párostól inside rush várható, McDaniel sem arról híres, Hatcher jó lett volna, de nem maradt itt, itt talán kifogytunk az időből a többi tárgyalás miatt.Hill-ről miért nem? Másik: Greg Scruggs. Hírek szerint 3T-re gyúrta magát a sérülése alatt. Plusz még FA-n is vannak a rotációnkba illő DL-ek. TC-ig még annyi ember meg fog fordulni ide-oda. Nem a FA-n dől el a bajnokság, ez nagy igazság. Az egy dolog, hogy a tavalyi igazolásaink beváltak, de ha azt nézed, Avril és Bennett is contract year-ben volt, hiába Avril 2 éves szerződése. Viszont az kiderült, hogy együtt nagyon hatékonyak, ezért is volt fontos( a legfontosabb) Bennett itt tartása.
undisputedly
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Colledge még elvileg szabad és nem azért raktuk ki mert szar G, hanem a caphit miatt.Winstont meg sztem újraigazoljuk.
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Undi, viszont ha úgy nézed a 10-es listádat, hogy beleveszed a cutolt játékosokat, akkor azért árnyaltabb a helyzet.
több mint 10 éve
így van, de pl RT poszton én örülnék a kiemeltek közül vkinek.braxa88Kezdem azt hinni,hogy van kiszemelt a draftról.
Semmilyen tárgyalást nem folytattunk Brenoval, még csak azt sem kérdeztük meg,hogy mit akar kb.
OT/OG abszolút nem volt velünk szóbahozva, még csak pletyka szinten sem.
Cable felhasználhatta volna az oaklandi kapcsolatait Veldheer megszerzéséért, de "hagytuk",hogy a Cardinals elvigye. Bailey-Bowie kettős beépülésével számolva is kell még kb 3 ember.
Okung, Unger, LJP, Bowie, Bailey és Carp jelenleg a sor. Ez egy darab cserét jelent, s tudván,hogy nálunk legalább 2 ember kidől év közben rövidebb-hosszabb időre, legalább kell még 2, de inkább 3 olyan játékos, aki befér az 53-ba. Na most ennyi pickünk meg nincs, főleg,ha hozunk még egy Wr-t is, meg a védelembe is kellenek cserék, mert ott is jöhetnek a sérülések.
DT-ben viszont szerintem nem jött össze amit akartunk, mert nem hiszem,hogy a Hill-Williams párostól inside rush várható, McDaniel sem arról híres, Hatcher jó lett volna, de nem maradt itt, itt talán kifogytunk az időből a többi tárgyalás miatt.
Amúgy Taylor Price a 2010-es drafton, amikor Tate a 60. húzással jött hozzánk, egy hellyel volt mögötte a boardon. Mondjuk ez még mindig nem ésszerűsíti,hogy minek kell egy olyan elkapó aki az előző két évben sérült volt, és karrierje során van kb 80 yardja.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
így van, de pl RT poszton én örülnék a kiemeltek közül vkinek.
több mint 10 éve
pár nagyobb név a nekünk érdekes posztokon:Ezek közül kb fele senkinek sem kell vagy nem férne el a rosterünkbe/nem need
WR: Nicks, Sanders, Edelman, JamesJones, Britt, Rice(visszahoznám akár), Holmes, Cotchery, Simpson
TE: Finley, Daniels, Graham, Pettigrew, Fred DAvis
OT: Collins, Oher, Strief, Stewart, Winston (utóbbi 3 sztem nem lenne túl drága és upgrade RT)
OG: Wharton, Colon, Joseph, Incognito, Dahl, CharlieJohnson,
DL: Allen, Hatcher, Peppers, TUck, Clemons, Melton, KevinWilliams, sok értékes DT van még, főleg NTbraxa88
WR:
Wide Receivers
1. Eric Decker (Signed five-year, $36.25M deal with NYJ)
2. Jeremy Maclin (Re-signed one-year, $5.5M deal with PHI)
3. Hakeem Nicks
4. Julian Edelman
5. Golden Tate (Signed five-year, $31M deal with DET)
6. Anquan Boldin (Re-signed two-year, $12M deal with SF)
7. Santonio Holmes
8. James Jones
9. Andre Roberts (Signed four-year, $16M deal with WAS)
TE:
1. Jimmy Graham (Franchise Tagged)
2. Dennis Pitta (Re-signed five-year, $32M deal with BAL)
3. Jermichael Finley
4. Brandon Pettigrew
5. Owen Daniels
6. Garrett Graham
7. John Carlson (Signed two-year, $4.65M deal with ARZ)
8. Brandon Myers (Signed two-year, $4M deal with TB)
9. Dustin Keller
10. Scott Chandler
OT:
1. Eugene Monroe (Re-signed five-year, $37.5M deal with BAL)
2. Jared Veldheer (Signed five-year, $35M deal with ARZ)
3. Branden Albert (Signed five-year, $46M deal with MIA)
4. Anthony Collins
5. Rodger Saffold (Re-signed five-year deal with STL)
6. Michael Oher
7. Breno Giacomini (Signed multi-year deal with NYJ)
8. Austin Howard (Signed five-year, $30M deal with OAK)
9. Zach Strief
10. Charles Brown
Offensive Guards
1. Geoff Schwartz (Signed four-year, $16.8M deal with NYG)
2. Travelle Wharton
3. Chad Rinehart (Re-signed two-year, $6M deal with SD)
4. Willie Colon
5. Jon Asamoah (Signed five-year, $22.5M deal with ATL)
6. Zane Beadles (Signed five-year, $30M deal with JAX)
7. Brian Waters
8. Uche Nwaneri
9. Davin Joseph
10. Shelley Smith
Defensive Ends
1. Greg Hardy (Re-signed one-year, $13.116M deal with CAR)
2. Michael Johnson (Signed five-year, $43.75M deal with TB)
3. Lamarr Houston (Signed five-year, $35M deal with CHI)
4. Michael Bennett (Re-signed four-year, $32M deal with SEA)
5. Arthur Jones (Signed five-year, $33M deal with IND)
6. Everson Griffen (Re-signed five-year, $42.5M deal with MIN)
7. Julius Peppers
8. Jared Allen
9. Justin Tuck
10. Antonio Smith
Defensive Tackles
1. Henry Melton
2. Linval Joseph (Signed five-year, $31.5M deal with MIN)
3. B.J. Raji
4. Jason Hatcher
5. Randy Starks (Re-signed two-year, $12M deal with MIA)
6. Paul Soliai (Signed five-year, $33M deal with ATL)
7. Clinton McDonald (Signed four-year, $12M deal with TB)
8. Jonathan Babineaux (Re-signed three-year, $9M deal with ATL)
9. Kevin Williams
10. Alex Carrington
Jól látható,hogy a jobbakat már elvitték. Néhány poszt meg olyannyira gyenge felhozatallal bír, pl TE,OG ,hogy inkább draft.