Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
Dallasban a 3-4-ben DE-ként nem érezte jól magát, a sémaváltás után mint inside pass rusher viszont jó irányba változott a játéka. Viszont igazán csak szituációs pass rusher-ként használható jól. Ettől függetlenül 32 éves lesz idén, és nem biztos, hogy ő egy McDonald szintű szerepkört és szerződést kívánna a tavalyi éve után, mi meg nem biztos, hogy többet ajánlunk neki. Mondjuk a FO-tól bármilyen varázslat kitelik.Köszi. Ezek alapján talán még upgrade is lenne egy kicsit statokból kiindulva.Nevét hallottam,de amúgy semmit nem tudok róla.undisputedlyItt van egy kis írás róla:
bleacherreport.com/articles/1965782-jason-hatcher-worthy-of-cowboys-franchise-tag-but-dallas-simply-cant-afford-itSebii
Allen-t is megemlítik DE-be az érdeklődési körünkbe eső játékosok között.
Tavaly örültem volna neki idény közben, idén is szívesen látnám, de jó lenne az O falra koncentrálni. Giacomini-t várja vizitre a Jets.undisputedly
Allen számomra inkább elképzelhető a megfelelő áron, de vele szemben szerintem jobb alkupozícióban is vagyunk. Hill-nek meg nagyon szurkolunk, hogy felnőjön a feladathoz. FA-n a DL-t lehet betömni inkább, az OL sztem draft-os lesz főleg, jónak tűnik a class, bár az interior annyira nem fasza, de már most sok OT prospect-ről gondolják, hogy NFL-ben guard-ként szerepelhet, ott meg igen mély a választék.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Montana
635
Nevét hallottam,de amúgy semmit nem tudok róla.undisputedlyTöbb meccsen is láttam,szerintem nagyon jól járnátok vele,bár én szurkolok az ellenkezőjére 😀
több mint 10 éve
Köszi. Ezek alapján talán még upgrade is lenne egy kicsit statokból kiindulva.Nevét hallottam,de amúgy semmit nem tudok róla.undisputedlyItt van egy kis írás róla:
bleacherreport.com/articles/1965782-jason-hatcher-worthy-of-cowboys-franchise-tag-but-dallas-simply-cant-afford-itSebii
Allen-t is megemlítik DE-be az érdeklődési körünkbe eső játékosok között.
Tavaly örültem volna neki idény közben, idén is szívesen látnám, de jó lenne az O falra koncentrálni. Giacomini-t várja vizitre a Jets.
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Nevét hallottam,de amúgy semmit nem tudok róla.undisputedlyItt van egy kis írás róla:
bleacherreport.com/articles/1965782-jason-hatcher-worthy-of-cowboys-franchise-tag-but-dallas-simply-cant-afford-it
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Nevét hallottam,de amúgy semmit nem tudok róla.undisputedlya fontos belső pass rusht megoldaná
több mint 10 éve
Nevét hallottam,de amúgy semmit nem tudok róla.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
na Hatchernek nagyon örülnék. 2 v 3 éves szerződéssel nagyon szép lenne aláíratni.Tony McDaniellel is folynak tárgyalások a hosszabbítással
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Érkezik az interior rush:Adam Schefter @AdamSchefter 4m
Dallas free-agent DL Jason Hatcher is visiting Seattle today, per source.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
nem hiszemszted az öreg pass ruherekből vkinél bepróbálkozunk? ware, allen. ilyen egy éves benett deal féléta.kacsaJermichael Finley jön vizitre.Taylor Price is 😀 2 éve nem focizott, jóvan 😀braxa88
na nem tudom mit gondoljak erről..braxa88
több mint 10 éve
De a Jagsből jön, tehát Gus majd biztos csak jókat mond majd róla nektek.Jermichael Finley jön vizitre.Taylor Price is 😀 2 éve nem focizott, jóvan 😀braxa88
több mint 10 éve
bence182
5
Seahawks WR Golden Tate is visiting Detroit tonight.
több mint 10 éve
szted az öreg pass ruherekből vkinél bepróbálkozunk? ware, allen. ilyen egy éves benett deal félétJermichael Finley jön vizitre.Taylor Price is 😀 2 éve nem focizott, jóvan 😀braxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Jermichael Finley jön vizitre.Taylor Price is 😀 2 éve nem focizott, jóvan 😀
több mint 10 éve
braxa88
12 534
csak olcsón. Miller hasznosabb TEJermichael Finley jön vizitre.ha olcsón aláírna egy próbát megérne. semmiképpen se hosszú szerződésa.kacsa
több mint 10 éve
Jermichael Finley jön vizitre.ha olcsón aláírna egy próbát megérne. semmiképpen se hosszú szerződés
több mint 10 éve
braxa88
12 534
én is. szimpatikus játékos volt, hasznos is, de ugye nem lehet mindenki megtartani.Nem a kontraktokat mérem össze. Mint játékos, örültem,hogy rosteren van.undisputedly2év 8m -t kapott new yorkban, ennyié nem sajnálok egy kb 5. számú LB-tbraxa88O'Brien Schofield a GiantséSzerintem Ő is veszteség. Idén bővülhetett volna a szerepe, amikor pályán volt jó volt.
vállalható veszteség, keveset volt pályán mikor már egészségesek voltak Clemonsék, és Irvin eltiltása is lejértbraxa88
A stáb is számolt vele.undisputedly
több mint 10 éve
Nem a kontraktokat mérem össze. Mint játékos, örültem,hogy rosteren van.2év 8m -t kapott new yorkban, ennyié nem sajnálok egy kb 5. számú LB-tbraxa88O'Brien Schofield a GiantséSzerintem Ő is veszteség. Idén bővülhetett volna a szerepe, amikor pályán volt jó volt.
vállalható veszteség, keveset volt pályán mikor már egészségesek voltak Clemonsék, és Irvin eltiltása is lejértbraxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
2év 8m -t kapott new yorkban, ennyié nem sajnálok egy kb 5. számú LB-tO'Brien Schofield a GiantséSzerintem Ő is veszteség. Idén bővülhetett volna a szerepe, amikor pályán volt jó volt.
több mint 10 éve
O'Brien Schofield a GiantséSzerintem Ő is veszteség. Idén bővülhetett volna a szerepe, amikor pályán volt jó volt.
A stáb is számolt vele.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
O'Brien Schofield a Giantsévállalható veszteség, keveset volt pályán mikor már egészségesek voltak Clemonsék, és Irvin eltiltása is lejért
több mint 10 éve
braxa88
12 534
bízok Hill és Scruggs berobbanásában 😉McDonald a Bucsé 😕braxa88Ne! Francba.
Ez nagy veszteség. Belső passrusher kincs.
Remélem Thurmond a Jax-ben köt ki.undisputedly
több mint 10 éve
McDonald a Bucsé 😕braxa88Ne! Francba.
Ez nagy veszteség. Belső passrusher kincs.
Remélem Thurmond a Jax-ben köt ki.
több mint 10 éve
Thurmond meg hozzánk hivatalos vizitre, bár a Bucsszal is megbeszélte, hogy meglátogatja őket. De majd Gus lebeszéli erről. 😀😀
több mint 10 éve
braxa88
12 534
McDonald a Bucsé 😕