Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
azon gondolkoztam mostanában, hogy be fogunk e jelentkezni grahamért. van rajta ugye a két elsőkörös tender. beadunk neki egy évi 8-10 körüli összeget, amit vagy matchel a saints (ezzel kcisit megszivatva őket) vagy megkapjuk grahamat két elsőkörösért. akkor nyilván miller szerződésével is kezdenénk vmit satöbbi.Miért hoznánk ide Grahamet? Itt van Miller aki szvsz van olyan kaliber mint Graham, még ha mi nem is tudjuk kiaknázni a tehetségét. Biztos vagyok benne ha Miller Bradyvel v. Breesszel játszana, ugyan olyan statja lenne mint az elit TE-eknek.
vélemények?a.kacsa
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
LoL...NFL suspended free agent CB Brandon Browner the first four weeks of the 2014 season for violating the league's substance-abuse policy.
Browner will also forfeit an additional four weeks of game checks. Considering he was previously expected to be suspended most -- if not all -- of the 2014 season, it's a victory for Browner. He'll be allowed to participate in all offseason and preseason activities before being able to return in Week 5. Now that teams know the details, we would expect Browner to have a decent market in free agency.
több mint 10 éve
Nagy meccseken eltűnik.ő az. épp ezért érdekes számomraa.kacsaazon gondolkoztam mostanában, hogy be fogunk e jelentkezni grahamért. van rajta ugye a két elsőkörös tender. beadunk neki egy évi 8-10 körüli összeget, amit vagy matchel a saints (ezzel kcisit megszivatva őket) vagy megkapjuk grahamat két elsőkörösért. akkor nyilván miller szerződésével is kezdenénk vmit satöbbi.A mi TE játékunkat ismerve a büdös életben nem adunk érte annyit. Inkább egy jó és masszív WR-re kellene költeni.garrett27
vélemények?a.kacsa
Plusz pont ma hallgattam,hogy miért nem WR taget kapott, miért számít TE-nek.
Azért mert WR-hez mérten kiemelkedően sokat van inline, hiába van többet slotban, és az elsőszámú CB-ket amikor rárakták, egyből eltűnt.
(Saints fanok ne vegyék támadásnak)
több mint 10 éve
ő az. épp ezért érdekes számomraazon gondolkoztam mostanában, hogy be fogunk e jelentkezni grahamért. van rajta ugye a két elsőkörös tender. beadunk neki egy évi 8-10 körüli összeget, amit vagy matchel a saints (ezzel kcisit megszivatva őket) vagy megkapjuk grahamat két elsőkörösért. akkor nyilván miller szerződésével is kezdenénk vmit satöbbi.A mi TE játékunkat ismerve a büdös életben nem adunk érte annyit. Inkább egy jó és masszív WR-re kellene költeni.garrett27
vélemények?a.kacsa
több mint 10 éve
azon gondolkoztam mostanában, hogy be fogunk e jelentkezni grahamért. van rajta ugye a két elsőkörös tender. beadunk neki egy évi 8-10 körüli összeget, amit vagy matchel a saints (ezzel kcisit megszivatva őket) vagy megkapjuk grahamat két elsőkörösért. akkor nyilván miller szerződésével is kezdenénk vmit satöbbi.A mi TE játékunkat ismerve a büdös életben nem adunk érte annyit. Inkább egy jó és masszív WR-re kellene költeni.
vélemények?a.kacsa
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
WoW!Miután 2 napja írták az nfl.com-on,hogy a legtöbbet eladott mez a ligában -megelőzve Manninget, Bradyt stbstb- RW meze lett, most a cbs megírta,hogy habár egyetlen egy meccset sem játszott az MLB-ben, az egyik legtöbbet eladott mez lett az övé 😀
www.cbssports.com/mlb/eye-on-baseball/24469334/russell-wilson-rangers-jerseys-among-top-sellers-online
több mint 10 éve
braxa88
12 534
azon gondolkoztam mostanában, hogy be fogunk e jelentkezni grahamért. van rajta ugye a két elsőkörös tender. beadunk neki egy évi 8-10 körüli összeget, amit vagy matchel a saints (ezzel kcisit megszivatva őket) vagy megkapjuk grahamat két elsőkörösért. akkor nyilván miller szerződésével is kezdenénk vmit satöbbi.esélytelen
vélemények?a.kacsa
több mint 10 éve
azon gondolkoztam mostanában, hogy be fogunk e jelentkezni grahamért. van rajta ugye a két elsőkörös tender. beadunk neki egy évi 8-10 körüli összeget, amit vagy matchel a saints (ezzel kcisit megszivatva őket) vagy megkapjuk grahamat két elsőkörösért. akkor nyilván miller szerződésével is kezdenénk vmit satöbbi. vélemények?
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Nálunk Lewis mellé tökéletes fit lenne, persze kérdés hogy megelégszik-e egy kb Lewis szintű fizetéssel, aki azért úgy jött haza, hogy nem mi adtuk neki a legnagyobb ajánlatot.Gyurma PappaNégymillió/év körül szerintem meg lehetne szerezni, nagyon bízom benne, hogy rámegyünk, a CB-kérdésünket vele lehetne a legjobban megoldani. Már csak ezért is örülök a free BB-nek 😀
több mint 10 éve
Nálunk Lewis mellé tökéletes fit lenne, persze kérdés hogy megelégszik-e egy kb Lewis szintű fizetéssel, aki azért úgy jött haza, hogy nem mi adtuk neki a legnagyobb ajánlatot.
több mint 10 éve
Csak a 9ersbe ne menjen, mert az az egyetlen hely ahol nem tudnék neki drukkolni. Amúgy egyik kedvenc játékosom, annak ellenére is,hogy nem egy Sherm szerű shutdown CB.Free Payton is volt, annyit is ért 😊Ezzel csak a Free BB mozgalomnak állítottam emléket. Mert,hogy volt ilyen 😊undisputedlyFree BB! Yeah!Az meg van FA lesz 😀😀Gyurma Pappa
undisputedly
Egyébként szerintem rárepülünk Brownerre, btw.Gyurma Pappa
Nem hittem volna,hogy még játszik az NFL-ben, annak ellenére sem,hogy nagyon erős volt az ügye, úgy voltam vele,hogy elhúzzák a rainstallt és a pert is, addigra meg már nem lesz alkalmas NFL szintű játékra.
Drukkolni fogok neki. 😊
szerk: AMúgy itt is csak jelképes, fórum sigekben megnyilvánuló mozgalomról van/volt szó, de azért sokat elmond,hogy ebben a "next man up" rendszerben is rengetegen foglalkoztak még vele, és az ügyével.
több mint 10 éve
Free Payton is volt, annyit is ért 😊Ezzel csak a Free BB mozgalomnak állítottam emléket. Mert,hogy volt ilyen 😊undisputedlyFree BB! Yeah!Az meg van FA lesz 😀😀Gyurma Pappa
undisputedly
Egyébként szerintem rárepülünk Brownerre, btw.
több mint 10 éve
Ezzel csak a Free BB mozgalomnak állítottam emléket. Mert,hogy volt ilyen 😊Free BB! Yeah!Az meg van FA lesz 😀😀Gyurma Pappa
undisputedly
több mint 10 éve
Free BB! Yeah!Az meg van FA lesz 😀😀
undisputedly
több mint 10 éve
Ennyi! Szánalmas ez a liga, a vezetőjével együtt. Pusztán erőfitoktatásból eltiltják BB-t, majd amikor bejelenti,hogy kártérítési pert indít az NFL ellen, egyből törlik is az amúgy szerintük "teljesen jogos" eltiltást!Remélem nem áll le BB, és a kiesett meccsek miatt és a hírnevét ért negatív hatások miatt legombol pár millát erről a csürhéről.
Free BB! Yeah!
több mint 10 éve
Jó, ha Baldwin-nak adnak egy 1-2. köröset még megértem, de Johnson aki def. snap-et nem sokat látott(29), 7 meccsen volt aktív, csinált 6 tackle-t, és csak a ST-ben van komolyabb szerepe? Ebben valami zsuga van. Vagy hosszabb távú olcsóbb szerződés, vagy trade egy hátsó körös pick-ért, nem valami nagy szám az idei safety class.Jeron Johnson 2. körös RFA tendert kapott. Kétlem, hogy több mint 2 milliót adunk majd neki erre az évre, kíváncsian várom mi lesz vele.mi lenne? megkapta a tendert, szal marad
Browner eltiltását pedig visszavonta a liga, szabad ügynök lesz. Nem hiszem, hogy nálunk köt ki. Biztos talál magának csapatot ahol kezdő lesz kezdő fizetéssel.Medvepapa
Browner meg remélem az AFCbe megy.braxa88
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Jeron Johnson 2. körös RFA tendert kapott. Kétlem, hogy több mint 2 milliót adunk majd neki erre az évre, kíváncsian várom mi lesz vele.mi lenne? megkapta a tendert, szal marad
Browner eltiltását pedig visszavonta a liga, szabad ügynök lesz. Nem hiszem, hogy nálunk köt ki. Biztos talál magának csapatot ahol kezdő lesz kezdő fizetéssel.Medvepapa
Browner meg remélem az AFCbe megy.
több mint 10 éve
Jeron Johnson 2. körös RFA tendert kapott. Kétlem, hogy több mint 2 milliót adunk majd neki erre az évre, kíváncsian várom mi lesz vele.Browner eltiltását pedig visszavonta a liga, szabad ügynök lesz. Nem hiszem, hogy nálunk köt ki. Biztos talál magának csapatot ahol kezdő lesz kezdő fizetéssel.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
több mint 10 éve
amugy megérdemli h kedvére bézbózozzon.braxa88Inkább ő menjen mint Harvin, mert ő még bevásárlás közben is képes a nyakát törni. RW-t egész évben több mázsás manusok ostromolták (meg azért párszor meg is találták), ehhez képest a Baseball piknik. Kicsit szórakozik, töltődik, aztán visszajön és megvédjük a bajnoki címet!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
amugy megérdemli h kedvére bézbózozzon.
több mint 10 éve
Olyanról hallottál, hogy a béna emberek a saját lakásukban pihenés közben is rommá bírják törni magukat? Azért itt a Spring Training alatt nem szaggatják szét magukat szóval én nem izgulnék. Nyilván ő is tisztában van vele, hogy mit veszíthet ezért biztos vigyáz magára.Annyit azért tudok a baseballról,hogy nem egy ketrecharc, de mint minden sporttevékenységnél, itt is megsérülhet. Főleg ha dobja a labdát, bármikor meghúzódhat valami a karjában.RW elment baseballozni. Nem értem minek bohóckodik ilyenekkel, ráadásul még nyilatkozik is,hogy szeretne két sportot játszani.na mert miér?
Érdekes,hogy nincs a szerződésében semmi ami más hasonló tevékenységet kizárna.undisputedly
szeret bézbózozni, hadd játszon. vicc h megtiltanád tőle...braxa88
Amúgy pl MKB Veszprém játékosokról első kézből tudom,hogy nem sportolhatnak semmi mást, még szabadidejükben sem, csak "titokban", de pl soccerben is bevett gyakorlat,hogy szerepel a szerződésben,hogy mást nem sportolhat amíg a kontrakt szól, még a strandon való labdázgatás is tiltott.undisputedly
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Annyit azért tudok a baseballról,hogy nem egy ketrecharc, de mint minden sporttevékenységnél, itt is megsérülhet. Főleg ha dobja a labdát, bármikor meghúzódhat valami a karjában.RW elment baseballozni. Nem értem minek bohóckodik ilyenekkel, ráadásul még nyilatkozik is,hogy szeretne két sportot játszani.na mert miér?
Érdekes,hogy nincs a szerződésében semmi ami más hasonló tevékenységet kizárna.undisputedly
Amúgy pl MKB Veszprém játékosokról első kézből tudom,hogy nem sportolhatnak semmi mást, még szabadidejükben sem, csak "titokban", de pl soccerben is bevett gyakorlat,hogy szerepel a szerződésben,hogy mást nem sportolhat amíg a kontrakt szól, még a strandon való labdázgatás is tiltott.
több mint 10 éve
Inkább mint hogy részegen rakják ki menő szórakozóhelyekről... 😀RW elment baseballozni. Nem értem minek bohóckodik ilyenekkel, ráadásul még nyilatkozik is,hogy szeretne két sportot játszani.na mert miér?
Nincs ezzel semmi baj.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
RW elment baseballozni. Nem értem minek bohóckodik ilyenekkel, ráadásul még nyilatkozik is,hogy szeretne két sportot játszani.na mert miér?
szeret bézbózozni, hadd játszon. vicc h megtiltanád tőle...