Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Biztos meglátták P-Richben a 2000 yardos elkapót.Harvin mndjuk megcsinálta a tutit. Idejött, aláírt egy zyíros szerződést, játszott egy meccset, bajnok lett, aztán csá.
több mint 11 éve
Na, közben jönnek a reportok,hogy hetek óta kerestük a trade partnert. Biztosan van valami a háttérben. 2-3 fordulóval a szezonkezdet után nem kezdesz capspace miatt ilyen cserébe.
több mint 11 éve
Ez önmagában nem húzza meg a ravaszt egy ilyen cserén. Benyeltünk mellette elég sok dead money-t. Feladtunk érte rengeteg cetlit. Playmaker. Azért mert nem tudja Bevell használni, nem küldjük el.Dögöljek meg ha értem....ThundersNFLdrága volt ahhoz képest amennyi hasznot csinált.
így oda lehet majd adni a pénzét Russell Wilsonnak.Höri
Vagy talán lehet,hogy mégis. PC üldögélt a szobájában, és úgy döntött lebutítja annyira a rostert,hogy még Bevell is tudja futtatni.
több mint 11 éve
Akkor el kezdtek spórolni Russelra + ha Lynchet sem tartják meg akko lesz píz dögivelDögöljek meg ha értem....ThundersNFLdrága volt ahhoz képest amennyi hasznot csinált.
így oda lehet majd adni a pénzét Russell Wilsonnak.Höri
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Dögöljek meg ha értem....ThundersNFLdrága volt ahhoz képest amennyi hasznot csinált.
így oda lehet majd adni a pénzét Russell Wilsonnak.
több mint 11 éve
Ő nem 😊Dögöljek meg ha értem....ThundersNFLBiztos, hogy érteni akarod? 😛dande
Draft

több mint 11 éve
Dögöljek meg ha értem....ThundersNFLBiztos, hogy érteni akarod? 😛
több mint 11 éve
Dögöljek meg ha értem....
Draft

több mint 11 éve
"Seattle felt Harvin was not a fit there."Innentől érdekes, hogy Carroll mikor is mondta amit mondott...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Közben PC lenyilatkozta nfl.com szerint, hogy Harvint deep routokra is kell/fogjuk használni. Előtte pedig Bevell,hogy jobb munkát kell végezni a téren,h Lynch több landat kapjon.Seattle-New York elég deep rout 😀
Ez auert szomorú,mert nem valamely általunk nem ismert sérülés/elemzés vagy bármi más miatt nem tettünk így eddig,hanem ténylegesen Bevell volt a sz@r. Aggasztó.undisputedly
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
drogteszt?rendőrségi ügy? morál?Midround 😀
Szép karriert futott be nálunk, ezért megérte odaadni azt az első köröst...
Pár nap múlva talán okosabbak vagyunk.
több mint 11 éve
Shawn Lynch @MoneyLynch · 5m 5 minutes agoDamn they got my nigga...
LOL
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Na úgy fest megnézhetjük az újoncokat mit tudnak, bár azt hiszem, nem így gondoltuk...
több mint 11 éve
"Jay Glazer reports Seahawks agree to trade WR Percy Harvin to Jets for conditional draft pick."
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Fox-on azt írták elcseréltétek Harvin-t a Jets-be!gabenEz kb D-Jax sztori lenne......
több mint 11 éve
Fox-on azt írták elcseréltétek Harvin-t a Jets-be!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Közben PC lenyilatkozta nfl.com szerint, hogy Harvint deep routokra is kell/fogjuk használni. Előtte pedig Bevell,hogy jobb munkát kell végezni a téren,h Lynch több landat kapjon.Ez auert szomorú,mert nem valamely általunk nem ismert sérülés/elemzés vagy bármi más miatt nem tettünk így eddig,hanem ténylegesen Bevell volt a sz@r. Aggasztó.
több mint 11 éve
Félreérthető amit írtam. Szó szerint vékonynak tűnt amikor legutóbb láttam róla valami anyagot, de a kicsinítő képzőt azért tettem oda,mert ez csak "szemre" megállapított vélemény, nem a játékával összefüggésben írtam.legutóbb? pre-seasonban? azon a 2 meccsen pont h tökjól nyomta. pick6 is volt(csak visszafujták ugye viccből)valszeg Simon kezdhet a másik CB poszton. be fog robbani!braxa88Na,kíváncsi vagyok 😊
Elferne egy jó cn,habár elég vékonyka volt legutóbb úgy emlékszem.
Technikáját elvuleg volt ideje frjleszteni tavaly.undisputedly
amugymeg nehezebb mint sherman, maxwellnél éppen könnyebbbraxa88
Anno nagy reményeket fűzött hozzá a stáb emlékszem, jó lenne látni,hogy legalább átlagos szintet tud hozni.
több mint 11 éve
legutóbb? pre-seasonban? azon a 2 meccsen pont h tökjól nyomta. pick6 is volt(csak visszafujták ugye viccből)valszeg Simon kezdhet a másik CB poszton. be fog robbani!braxa88Na,kíváncsi vagyok 😊
Technikáját elvuleg volt ideje frjleszteni tavaly.undisputedly
amugymeg nehezebb mint sherman, maxwellnél éppen könnyebb
több mint 11 éve
Így nyerünk majd megint: bleacherreport.com/articles/2234522-nfl-bracketology-whos-going-to-win-the-super-bowl :cool:
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
valszeg Simon kezdhet a másik CB poszton. be fog robbani!braxa88Na,kíváncsi vagyok 😊
Technikáját elvuleg volt ideje frjleszteni tavaly.
több mint 11 éve
valszeg Simon kezdhet a másik CB poszton. be fog robbani!
több mint 11 éve
gfycat.com/UntidyFavorableKittyTenyleg jo.
Chancellor ahogy röhög rajta 😀braxa88
-- TIME I'AM! --