Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha van valakinek ideje, PFF-ről beprintscreenelhetne egy snapcountot a DL emberekről.undisputedlyFootball Outsiders is megteszi?
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Snap számláló van sok helyen.www.footballoutsiders.com/stats/snapcounts

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Ha van valakinek ideje, PFF-ről beprintscreenelhetne egy snapcountot a DL emberekről.én bízok benne h Kevin Williams előlép, és összekapja a DLt.braxa88Pont ezt akartom még hozzá szerkeszteni. A védelemben 2 játékos van akit nem tudunk pótolni. E.T és Mebane. Innentől nagyon nehéz lesz. Semmi depth nincs a falban.undisputedlyThomas és Wilson mellett Mebane még a pótolhatatlan játékosunk 😕braxa88hatalmas baj 😕 nsgyon fog hiányozni. K.Williamstol most akkor többet!E.T. redditen:
futás elleni védelembol hiányzik Mebane, Wagner es Chancellor. jön Charles ...braxa88
Q: Who on the team deserves more appreciation than they currently get?
Earl: Probably Brandon Mebane, he's been there so long and he does a lot of the dirty work that nobody sees. He's the nose guard, he clogs up the holes and makes it hard for the opposing running game. He's put in a position that you can't really see but his impact is irreplaceable... because he's in the trenches.undisputedly
több mint 11 éve
én bízok benne h Kevin Williams előlép, és összekapja a DLt.Pont ezt akartom még hozzá szerkeszteni. A védelemben 2 játékos van akit nem tudunk pótolni. E.T és Mebane. Innentől nagyon nehéz lesz. Semmi depth nincs a falban.undisputedlyThomas és Wilson mellett Mebane még a pótolhatatlan játékosunk 😕braxa88hatalmas baj 😕 nsgyon fog hiányozni. K.Williamstol most akkor többet!E.T. redditen:
futás elleni védelembol hiányzik Mebane, Wagner es Chancellor. jön Charles ...braxa88
Earl: Probably Brandon Mebane, he's been there so long and he does a lot of the dirty work that nobody sees. He's the nose guard, he clogs up the holes and makes it hard for the opposing running game. He's put in a position that you can't really see but his impact is irreplaceable... because he's in the trenches.undisputedly
több mint 11 éve
Pont ezt akartom még hozzá szerkeszteni. A védelemben 2 játékos van akit nem tudunk pótolni. E.T és Mebane. Innentől nagyon nehéz lesz. Semmi depth nincs a falban.Thomas és Wilson mellett Mebane még a pótolhatatlan játékosunk 😕braxa88hatalmas baj 😕 nsgyon fog hiányozni. K.Williamstol most akkor többet!E.T. redditen:
több mint 11 éve
Thomas és Wilson mellett Mebane még a pótolhatatlan játékosunk 😕hatalmas baj 😕 nsgyon fog hiányozni. K.Williamstol most akkor többet!E.T. redditen:
több mint 11 éve
hatalmas baj 😕 nsgyon fog hiányozni. K.Williamstol most akkor többet!E.T. redditen:
Earl: Probably Brandon Mebane, he's been there so long and he does a lot of the dirty work that nobody sees. He's the nose guard, he clogs up the holes and makes it hard for the opposing running game. He's put in a position that you can't really see but his impact is irreplaceable... because he's in the trenches.
több mint 11 éve
@peterk: Erre van a fórum.Még az általad írtaknál is lehet jobban árnyalni a képet mindenféle dvoa meg nem is tudom milyen egyenletekkel. A hozzászólásom apropója viszont egy Lions Đ#-ről szóló írás volt, amiben a játékosok többször is elmondták, hogy "mi vagyunk a no.1 D#". Amiben amúgy igazuk volt. A sportoldalak szinte kivétel nélkül ezt a rangsort nézik, amikor rangsorolják a védelmeket, ezért ezt emeltem ki.
több mint 11 éve
carroll: nincs olyan aki jobban jatszik sweezynélfutásnál télleg jó, de passprotectionben azért nem
több mint 11 éve
hatalmas baj 😕 nsgyon fog hiányozni. K.Williamstol most akkor többet!futás elleni védelembol hiányzik Mebane, Wagner es Chancellor. jön Charles ...
több mint 11 éve
Sources tell FOX Sports that Seahawks DT Brandon Mebane (hamstring) is done for the season.Na baszki
több mint 11 éve
Jelenleg Total D#-ben 3. helyen állunk. Tekintve,hogy az elit QB-k már lementek, így akár a Top2-be is kerülhetünk idény végére. A Lions D#-t nehéz lesz behozni.undisputedlyNa, ez az a stat, aminek aztán semmi jelentősége. 😊 Már, ha a yardban számolt total defense-t nézted az NFL-com on. (Gondolom azt.)
Inkább javaslom a teamrankings.com-ot, ott rengeteg féle stat van 3rd down percentage, rushing yards/attempt, rushing 1st down per attempt, 4th down conversion, RZ scoring efficiency, és még kismillió. Ezekből össze lehet rakni szerintem sokkal jobb képet is arról, hogy összevetésben kb. hogy áll az idei defense. (Gondolkodtam is már azon, hogy csinálok egy, a saját PR-hoz hasonló defensive és offensive rankingot ezekből a statokból, súlyozva az egyes statokat. De egyelőre időm se volt rá, és kéne valami jó ötlet is a súlyozásra. Olyasmi, mint amit a PR-hez adtál még tavaly. 😊)
(Ja, és bocs, hogy az utóbbi időben folyton ellenkezek. 😊 Nem szándékos, többnyire egyetértek azzal amit írsz. Egyszerűen csak most így jött össze, hogy egymás után pár kérdést máshogy látunk. 😊)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Wilson összekapja magát, aztán jók leszünk, ennyi 😊) Execution, ezen kell még javítani.
több mint 11 éve
Jelenleg Total D#-ben 3. helyen állunk. Tekintve,hogy az elit QB-k már lementek, így akár a Top2-be is kerülhetünk idény végére. A Lions D#-t nehéz lesz behozni.Passz elleni védekezésben jelenleg 8. helyen állunk, innentől elit Qb-val nem játszunk, szóval még itt is reális lehet egy Top5 helyezés. Futás ellen pedig 4. helyen állunk most, itt talán tartható lesz egy Top5, tehát van realitása egy:
Total D#: Top2
Pass D#: Top5
Run D#: Top5
statisztikának.
Nem is rossz, tekintve, hogy a fél védelem IR-en vagy oldalvonalon van/volt, illetve abszolút nincs passrushunk. ha sikerülne beindítani a passrusht, akkor újra elit lenne a védelem.
Btw ésszerűen nem tudom megmagyarázni a siettetés hiányát. Az első fordulókban lehetett a quick release elit Qb-kra fogni, de azóta sincs semmi nyomás, Bennett az egyedüli aki használható. Avril teljesen homály, Hill középen jó, de rajta kívül senki. Irvin néha 3rd downon odaér, de egyrészt nem használjuk konzisztensen, másrészt ő sem az. Marsh ugye IR. O'brian passrushban non-factor.
A szomorú az az, hogy még blitz csomagokat is bevetünk,de úgy sem az igazi.
Szerk: Avril ráadásul contract évében ilyen szörnyű.
Szerk1: Jeron Johnson is érdemel egy kis elismerést. Eléggé jól helyettesíti Kancellárt.
több mint 11 éve
Amúgy Lynch hány pontot hozott fantasyben? Csak úgy kíváncsiságból 😀Hanni40 körül
több mint 11 éve
Amúgy Lynch hány pontot hozott fantasyben? Csak úgy kíváncsiságból 😀
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=62DA7d1cfXo😀
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Talán a Giants topicban írta valaki, hogy arra nem számítottak, hogy a Seahawks QB helyett Running Back-el áll fel, aki néha dob is.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
a wr sor konkrétan 4 udfa-bol és 2 rookiebol áll... és te poszton helfet is udfa, willson meg szar
több mint 11 éve
Bréking!!!Nocsak. Lynch ellene játszott a héten fantasyban? 😀
Roger Goodell azonnali hatállyal betiltotta a Skittles szedését. 😀😀😀gaben

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Bréking!!!Roger Goodell azonnali hatállyal betiltotta a Skittles szedését. 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Tudom, hogy a legfontosabb a győzelem, utólag meg senki sem kérdezi meg a hogyant. De! Nem szabad túllépnünk a problémákon. Passzjátékunk gyakorlatilag nincs. Ha jól emlékszem RW az utóbbi 3 meccsen 1 db TD passzt adott. A passzkísérlet is botrányosan kevés. Jó, persze, tradícionálisan futó csapat vagyunk, de a mai futball inkább passz irányba mozdul és így ez kevés lesz. Tény, normális WR sor nélkül nehéz. Ráadásul ehhez hozzájön RW mérete, innentől kezdve pedig hatványozódnak a problémák. TE játék, ami adná magát egyik lehetséges megoldásként, szintén takarékon (jut eszembe: Moeaki-val mi a helyzet?). Így aztán futunk-futunk, míg Wilsont egyszer el nem gázolja a kettes villamos és akkor roló.Egyébként tegnap egészen normális volt az O-fal. A passz rush azonban - egyetértve másokkal -katasztrófális. Eli meg is büntette, amíg nem ázott el teljesen a passzjáték.
Lynch - na igen, tisztán látszik, hogy szereti ha őrá épül a csapatjáték. Ez van, ha nincs hiszti meg sértődés - Beast Mode. Nagy gratula neki a tegnapi futkározásért.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Csak azért reagáltam, mert a "Luck vagy Manning téma" Brady-vel már előjött. És leginkább azért, mert Kaepernick-el ellentétben én látom Wilsonban a tehetséget ahhoz, hogy jó pocket passer legyen. Igen, hátrány a magassága - illetve alacsonysága -, de Brees is csak 1-2 centivel magasabb és azért tud passzolni a pocketből elég rendesen. 😊peterk2005Erre nem akarok érdemben írni,mert a végén megint előkerül valaki által a Luck (vagy Manning) téma, és szerintem azzal már mindenkinek tele a hócipője.
A hozzászólásom arra irányult, hogy egy évtizedes 3x-os bajnok veterán rosszabb számokat hozott tavaly, elkapók nélkül, mint idén eddig Russ. Persze elemezhetjük a mellettük lévő védelmeekt, falat, TE-et, edzőket, playbookot, OC-t, ellenfeleket, védelmeket, az ő DC-jüket, a timemanagementet, de én pusztán csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy RW szarul játszik, de talán nem annyira mint érezzük.
Btw sosem lesz belőle pocketpasser, egyszerűen nem elég magas hozzá. Szószerint nem lát ki a fal mögül. Adobásainak a zöme shotgun vagy kifordulás után van,de ebbe sem igen akarok mélyebben bele menni. Idén fel van neki adva a lecke, egy esetleges rosszabb szerepléssel legalább olcsóbban tudjuk aláíratni. Mert hiába vannak hibái,ha egy Dalton, vagy Flacco, Palmer vagy Smith frencsájz Qb pénzt kap, akkor RW is kapni fog.undisputedly
A magasságnál fontosabb tulajdonságok határozzák meg, hogy kiből lesz jó pocket passer. Amúgy is, alig van olyan QB a ligában, aki kilátna a fal mögül - már felülről -, hiszen a falban mindenütt 6.6-6.8" magas tornyok vannak, akik még ugrálnak, kalimpálnak is. Persze számít, hogy csak 10-15 centi hiányzik, vagy 20-25, de alapvetően minden QB közöttük, mellettük lát el, nem felettük. Szóval a magasságnál fontosabbnak gondolom a pocket awareness-t, a védelmek jó olvasását snap előtt és után, a gyors döntési képességet, stb. és azt, hogy az elkapókkal "egy lapon" tudjon lenni. A rövid passzos playbook egy jelentős része arról szól, hogy akkor dobd el a labdát, amikor az elkapót még be sem vágott, ezért érezni kell, tudni kell, hogy mit fog csinálni az elkapó. A rengeteg edzésen, gyakorláson kívül ezt is élesben, meccsen lehet megtanulni, de nyilván csak akkor, ha használnak is ilyen playbook elemeket. Amit nem játszik valaki, azt nem tudja megtanulni. 😊

több mint 11 éve
peterk2005Erre nem akarok érdemben írni,mert a végén megint előkerül valaki által a Luck (vagy Manning) téma, és szerintem azzal már mindenkinek tele a hócipője.
A hozzászólásom arra irányult, hogy egy évtizedes 3x-os bajnok veterán rosszabb számokat hozott tavaly, elkapók nélkül, mint idén eddig Russ. Persze elemezhetjük a mellettük lévő védelmeekt, falat, TE-et, edzőket, playbookot, OC-t, ellenfeleket, védelmeket, az ő DC-jüket, a timemanagementet, de én pusztán csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy RW szarul játszik, de talán nem annyira mint érezzük.
Btw sosem lesz belőle pocketpasser, egyszerűen nem elég magas hozzá. Szószerint nem lát ki a fal mögül. Adobásainak a zöme shotgun vagy kifordulás után van,de ebbe sem igen akarok mélyebben bele menni. Idén fel van neki adva a lecke, egy esetleges rosszabb szerepléssel legalább olcsóbban tudjuk aláíratni. Mert hiába vannak hibái,ha egy Dalton, vagy Flacco, Palmer vagy Smith frencsájz Qb pénzt kap, akkor RW is kapni fog.
több mint 11 éve
5.Amúgy találkoztam egy érdekes poszttal máshol. RW idei és Brady tavalyi száma között von párhuzamot. Lévén tavaly nem volt Bradynek rendes célpontja, plusz könnyebb divízióban is szerepelt. MEglepő konklúziót lehet levonni 😊 Amúgy az leesett midenkinek,hogy RW összes célpontja UDFA vagy Rookie (wr). Ettől függetlenül nagyon gyengén muzsikál már egy-két hete, ma pl egy 30-40 yardos bombával lőtt jóval az üresen robogó Kearse mellé.undisputedlyA különbség az, hogy Brady egy 15 éves veterán és kb. mindent tud a szakmáról, Russell-nek meg még lenne tanulnivalója a QB tankönyv pocket passing fejezeteiből. Jelenleg ezeket a hiányosságait - rövid passzos gyors játék, pre-snap és post snap read (nem read option), gyors döntés, stb, - a tehetségével és a remek fizikai adottságával tudja kompeználni, de tanulni így nem nagyon van esélye. Steve Young mesélte (aki a saját korában hasonló "futós" típusú fiatal QB volt), hogy edzésen hosszú ideig összekötötték a térdeit, mert anélkül egyszerűen képtelen volt a "nyomást érzek, elkezdek futni" ösztöneivel mit kezdeni. Így tudták csak rávenni, hogy maradjon a pocketben, és ott próbáljon érvényesülni, így rögzüljön a nyomás érzése, és az az utolsó utáni pillanat amíg még eldobhatja a labdát.
Idén úgy néz ki már ez van, az eredményesség kényszere felülírja a játékos egyéni fejlődéséhez optimális dolgokat, de hosszú távon Russellnek az tenne jót, ha kapna normális elkapókat és ha nem is megy eleinte annyira, próbálnák a pocketben tartani és onnan játszatni. Akkor is, ha rossz a fal. (Luck előtt is borzasztó fal volt két évig, Tannehill előtt is, Bortles előtt most van borzasztó fal, szóval nem lenne vele egyedül. De így tanulhatna.) Tudom, hogy szuperül néz ki a statokban, hogy 100 yardot fut egy meccsen, de sokkal könnyebb - és kevésbé megterhelő is a szervezetre - a mai NFL-ben 100 yardot passzolni, mint 100 yardot futni. Jobb lenne neki is, ha futna 20-40 yardot (mert azért a képességeit persze nem kéne korlátozni, ki lehet azt ettől még használni), és dobna 100-al többet meccsenként.
(Elnézést, hogy egy győzelem után ilyesmivel jövök elő. Tudom, hogy nem is leszek vele népszerű. De a Brady összehasonlítás után - aki a fiatal éveiben mindent megkapott, hogy tanulhasson - úgy gondoltam ezt azért nem árt leírni. A "mindent megkapott" nem elit elkapót jelent!!! Hanem egy zseni edzőt és annak a lehetőségét, hogy olyan módon fejlődjön amivel 40 éves koráig elit lehet, és amiben benne volt a lehetősége, hogy odáig jusson ahová jutott.)