NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 096 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ez milyen mar. SB Fan cam. Chuck a 12th Fan view kamera orultje mar be is jelolte magat.
 superbowl.fancam.com/20140202/?slug=936776-chuck-mcgowanendorphyn
1984
több mint 10 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Ez milyen mar. SB Fan cam. Chuck a 12th Fan view kamera orultje mar be is jelolte magat.

superbowl.fancam.com/20140202/?slug=936776-chuck-mcgowan

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Avril? őt nem írtátok.
idei WR class brutál mélypetey
Ja ja, lesz ott meg pecazas. Bar ugyan akkor PC sokszor a lepattanobol szerzi az embereket. Olcsok es meglatja bennuk a utest.endorphyn
Avril még nem FA. Van szerződése jövőre.undisputedly
A WR classra irtam.

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Avril? őt nem írtátok.
Ja ja, lesz ott meg pecazas. Bar ugyan akkor PC sokszor a lepattanobol szerzi az embereket. Olcsok es meglatja bennuk a utest.endorphyn
Avril még nem FA. Van szerződése jövőre.
több mint 10 éve
Avril? őt nem írtátok.
Ja ja, lesz ott meg pecazas. Bar ugyan akkor PC sokszor a lepattanobol szerzi az embereket. Olcsok es meglatja bennuk a utest.

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 866 — Csodabogár
Avril? őt nem írtátok.
idei WR class brutál mély

több mint 10 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
hát ha bennett-et, tate-t meg baldwint is meg tudjuk tartani, nagyon boldog leszek. meg én azért egy Clemons BigRed restructure-re is számítok a nyilvánvalók mellett.

és remélem szerzünk egy fiatal pot elsőszámú elkapót a drafton, ahogy hallottam nem lesz hiány belőlük
több mint 10 éve
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
A WR kérdést draftról simán megoldjuk.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Pete Carroll getting the call from President Barack Obama today inviting the Seahawks to visit The White House.
Coach said yes.

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Nekem mondjuk Robinson 300 ezer dollarja nonszensz. Ok, nem egy vilagmegvalto Fullback, de azert jonak tartom.

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Tate hajlandó "kevesebbért" aláírni, hogy Seattle-ben maradhasson. Nagy kérdés, hogy mennyit hajlandó engedni. Mert tekintve Baldwin és Kearse teljesítményét, illetve az idei WR class mélységét, nagy összegek nem fognak részünkről felé szállni szerintem, feláldozható kategória.Medvepapa
Schneider szerint a két legfőbb prioritás Tate és Bennett megtartása. Ha ez így van akkor Rice és Miller cut várható. Rice 7,3 millát, Miller 5 millát szabadítana fel a capból. Ezen felül Giacomini és McQuistan visz el sok pénzt, de ők szabad ügynökök lesznek. Szerintem velük nem fogunk hosszabbítani.

Ők lesznek szabad ügynökök
 www.spotrac.com/free-agents/nfl/seattle-seahawks/BigBaltazar
WR poszt:

Rice: Annyi pénzt visz el,amennyit egy igazi, produktív első számú elkapó fogyaszt. Nyilván ez a cap szám nem maradhat, és mivel kétlem,hogy drasztikus paycutba belemegy, ezért valószínűleg cut lesz.

Baldwin:RFA nem UFA, szóval könnyebb lesz megtartani. mindenképpen itt kell,hogy maradjon szerintem slot elkapónak.

Tate:Yac mester kb, állat Punt visszahordó, meg van benne az a szemtelenség ami a csapatot jellemzi, kérdés mennyi az annyi.

Harvin: Ő a Joker, akit inkább inspace használunk, nem akarjuk szerintem a darálóba küldeni.

Miller: Rengeteget keres, holott lassú, ahbár 5-7 yardon belül jól kap el, de nálunk nem éri meg sokat fogyasztó TE-et tartani.

Willson:Elkapó TE, blokkban nem láttam tőleg még olyat amire csettintenék, és elkapások terén sem olyan nagyon kiemelkedő szerintem, de még bőven van benne potenciál.

Őszinte leszek, szerintem nagyon, nagyon, nagyon szarok vagyunk a redzone-ban! Döntőben az első 3 látogatásunkból 1 TD-t sikerült szerezni, azt is a 0,5 yardosról.
Egész évben probléma volt, nincs olyan TE akit nyugodtan lehetne ilyenkor használni, sőt nagytestű WR sem. ÉN ezt tartom a leginkább megoldandó feladatnak,hogy draftoljunk valakit, egy magas és erős felépítésű WR-t vagy TE-t. Emlékszem T-Jax-nek mennyire nagy könnyebbség volt,hogy itt volt Williams.

Bónusz: McCoy felépült elvileg, és szabadügynök, jó lenne visszahozni, a stáb szerette, néha droppolt, de szerintem olcsó és ismeri a rendszert, RW-t is.
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

😊krankovics
c'mon man 😀silent7939
Miert? A Te nicked betuinek szama 10 amihez hozzaadjuk a lathatoan ket reszenek (silent + 7939 = 1+1 =2) es mar 12!!!! Hitted volna?? 😀endorphyn
Na jó... ez már beteg 😀silent7939
Az bizony. És a slusz poén még nem is hallottátok.

Négy éve apósomék disznaja 12-t kölkedzett. 😛

több mint 10 éve
Tate hajlandó "kevesebbért" aláírni, hogy Seattle-ben maradhasson. Nagy kérdés, hogy mennyit hajlandó engedni. Mert tekintve Baldwin és Kearse teljesítményét, illetve az idei WR class mélységét, nagy összegek nem fognak részünkről felé szállni szerintem, feláldozható kategória.Medvepapa
Schneider szerint a két legfőbb prioritás Tate és Bennett megtartása. Ha ez így van akkor Rice és Miller cut várható. Rice 7,3 millát, Miller 5 millát szabadítana fel a capból. Ezen felül Giacomini és McQuistan visz el sok pénzt, de ők szabad ügynökök lesznek. Szerintem velük nem fogunk hosszabbítani.

Ők lesznek szabad ügynökök
 www.spotrac.com/free-agents/nfl/seattle-seahawks/

több mint 10 éve

😊krankovics
c'mon man 😀silent7939
Miert? A Te nicked betuinek szama 10 amihez hozzaadjuk a lathatoan ket reszenek (silent + 7939 = 1+1 =2) es mar 12!!!! Hitted volna?? 😀endorphyn
Ebbol az is kiderul, hogy Te nem latens Jags, hanem Hawks fan vagy csak nem mersz felszallni a Bandwagonra 😀endorphyn
Nem vagyok divat bandwagoner 😊 Nem mellesleg elég furcsa volna csoporton belül second team-et választani 😀silent7939
Tudom, ezert irtam, hogy igy fejezed ki a rajongasod a Seahawks fele 😀 😀 Na, nem offolom tovabb a forumot ezzel 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)

😊krankovics
c'mon man 😀silent7939
Ebbol az is kiderul, hogy Te nem latens Jags, hanem Hawks fan vagy csak nem mersz felszallni a Bandwagonra 😀endorphyn
Nem vagyok divat bandwagoner 😊 Nem mellesleg elég furcsa volna csoporton belül second team-et választani 😀
több mint 10 éve

😊krankovics
c'mon man 😀silent7939
Ebbol az is kiderul, hogy Te nem latens Jags, hanem Hawks fan vagy csak nem mersz felszallni a Bandwagonra 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve

😊krankovics
c'mon man 😀silent7939
Na jó... ez már beteg 😀
több mint 10 éve

😊krankovics
c'mon man 😀silent7939
Miert? A Te nicked betuinek szama 10 amihez hozzaadjuk a lathatoan ket reszenek (silent + 7939 = 1+1 =2) es mar 12!!!! Hitted volna?? 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
Tate hajlandó "kevesebbért" aláírni, hogy Seattle-ben maradhasson. Nagy kérdés, hogy mennyit hajlandó engedni. Mert tekintve Baldwin és Kearse teljesítményét, illetve az idei WR class mélységét, nagy összegek nem fognak részünkről felé szállni szerintem, feláldozható kategória.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve

😊krankovics
c'mon man 😀
több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407

😊

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
obraz 170
Így utólag könnyen okos az ember, de talán a rengeteg kiütéses győzelem a Denvertől , az,hogy nem voltak hátrányban sűrűn, nem volt szoros meccsük annyi, hozzájárult,hogy mentálisan szétessenek hamarabb mint kellett volna.undisputedly
Sok volt ez a csapatnak, a pont a legrosszabb pillanatokban bekapott ütések, nem csodálom bárkinek sok lett volna.
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
"Nobody here thinks we're done," Wilson told TheMMQB.com's Peter King. "And we really think we have such a great chance here to keep it going. That's how you distinguish yourself in this game."

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Kicsit türelmetlenek... "Apa kezdődik!"12
12, miért trollkodsz a 9ers topicban ? 😀undisputedly
Megköszönöm nekik, hogy egész idényben szóval tartottak téged és nekem nem kellett a kérdéseidre válaszolni...