NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 11 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
A PFF rangsorolta az OLine-okat. A 8. helyre rakták a falunkat. 😀😀 😀😀 .
12. vagyunk pasz védekezésben és 11. futás blokkolásban. Tavaly 27. voltunk. Ezek nézik a meccseinket?BigBaltazar
Akkor el is kezdhetjünk a visszaszámlálást "a Wilson azért nem ér fel Luckkal, mert eggyel jobb fala van" érvelés előkerüléséig... 😉

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Mit szóltok a Broncos-Chargers-Chiefs-Seahawks csoport elképzeléshez? A Raiders meg menne a helyünkre. A Frisco meg a Cards szerintem verné a s...ét a földhöz örömében.garrett27
Az tuti 😀silent7939
hát ismerve a Raiders-SF gyűlöletet én tartanék a sok erőszaktól. ezért is vették ki a preseason meccsekből a Raiderst.
mellesleg ezzel megszűnne egy jó kis rivalry a csoporton belül. tetszik nem tetszik ez a 4 csapat most egymást húzza felfelé.
vagy nem értem miért vernénk a seggünket örömmel a földhöz 😀petey
Borítékolható lenne Nektek a +1 W / -1 L.
Illetve én azt nem értem, hogy merült ez fel a Hawks/Raiders csere. Mi indokolja?BigBaltazar
Ha jól olvastam a cikkeket, szeretnének csapatot Los Angelesbe, stadiongondok miatt a Chargers és a Raiders is költözhetne, de a liga nem akarja, hogy egy városból két csapat azonos konferenciában szerepeljen, ezért a Raiders cserélne velünk, akik már úgyis voltunk az AFC Westben. Vagy valami ilyesmi...

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 221 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
A PFF rangsorolta az OLine-okat. A 8. helyre rakták a falunkat. 😀😀 😀😀 .
12. vagyunk pasz védekezésben és 11. futás blokkolásban. Tavaly 27. voltunk. Ezek nézik a meccseinket?

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 221 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Mit szóltok a Broncos-Chargers-Chiefs-Seahawks csoport elképzeléshez? A Raiders meg menne a helyünkre. A Frisco meg a Cards szerintem verné a s...ét a földhöz örömében.garrett27
Az tuti 😀silent7939
hát ismerve a Raiders-SF gyűlöletet én tartanék a sok erőszaktól. ezért is vették ki a preseason meccsekből a Raiderst.
mellesleg ezzel megszűnne egy jó kis rivalry a csoporton belül. tetszik nem tetszik ez a 4 csapat most egymást húzza felfelé.
vagy nem értem miért vernénk a seggünket örömmel a földhöz 😀petey
Borítékolható lenne Nektek a +1 W / -1 L.
Illetve én azt nem értem, hogy merült ez fel a Hawks/Raiders csere. Mi indokolja?

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 586 — Csodabogár
Az tuti 😀silent7939
vagy nem értem miért vernénk a seggünket örömmel a földhöz 😀

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Az tuti 😀
több mint 11 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 674 — Seahawks fan
Mit szóltok a Broncos-Chargers-Chiefs-Seahawks csoport elképzeléshez? A Raiders meg menne a helyünkre. A Frisco meg a Cards szerintem verné a s...ét a földhöz örömében.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Szerintetek csak ösztönösen belekap, és szerencsésen pattan a labda, vagy szándékosan csinálja? A videó alapján nem tudtam egyértelműen eldönteni. Persze ha nincs megdönthetetlen bizonyíték az ellenkezőjére, a pályán hozott ítélet él: RW zseni. 😊

hot975online.com/the-amazing-russell-wilson-play-nobody-is-talking-about/tejbegrrr!!!
persze h szándékos.braxa88
Persze h ösztönös, azért hogy a tojáslabda így pattanjon vissza, kell egy kis mázli. De azért a reakció ideje baromi gyors, azt meg kell hagyni.

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Szerintetek csak ösztönösen belekap, és szerencsésen pattan a labda, vagy szándékosan csinálja? A videó alapján nem tudtam egyértelműen eldönteni. Persze ha nincs megdönthetetlen bizonyíték az ellenkezőjére, a pályán hozott ítélet él: RW zseni. 😊

hot975online.com/the-amazing-russell-wilson-play-nobody-is-talking-about/tejbegrrr!!!
persze h szándékos.
több mint 11 éve

hot975online.com/the-amazing-russell-wilson-play-nobody-is-talking-about/

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 703 — SuperBowl Champions 2013/2014
braxa88
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/dwo6mn4qnsz7p9fjqskv
Ryan Clark: Russell Wilson played like NFL's best
After Russell Wilson ran wild on Monday night at FedEx Field, Redskins safety Ryan Clark paid the Seahawks star the game's highest compliment.

A teljesség kedvéért.
több mint 11 éve
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 703 — SuperBowl Champions 2013/2014
Valóban,könnyebb meccs volt ez,mint a számok mutatják.
Passz elleni vedekezesben igencsak a liga második felében tanyazunk jelenleg,viszont szerintem csak pont egy olyan periódust,mintát fogtunk ki,ami torzított értéket mutat.

Egy jó passz elleni vedelemhez kell egyrészt passrush,másrészt jó cover emberek. Az eddigi ellenfeleink Aaron Rodgers,aki nagyon mobilis,és top3 elit qb, úgy tudja meghosszabbitani a broken playeket, hogy nála csak Rw jobb ebben 😊 Aztán pedig Rivers, aki szintén top3 elit qb, és a rendszerük is a rövidebb passzokra és a checkdown szerű játékokra épül. Nehéz odaerni hozzá,plusz oda is beteszi a labdát,ahová kb senki más. Jött utána Peyton,aki a top3 utolsó tagja, mindenidok legjobb alapszakasz qb-ja, és talán nincs most qb a ligában aki nála gyorsabban ereszti el a labdát. Az említett uriembereknek pedig olyan fegyvereik voltak,mint a Nelson-Cobb, Thomas-Thomas-Sanders-Welker és Floyd-Gates sorok. Most pedig Cousins aki kb annyi pickel állt mint int-el a meccs előtt,lehozott egy tökéletes meccset a GarconD-Jax kettosnek.

Vissza nézve a hosszú Td-t, Kancellár volt aki hibázott,szóval a cornereinket meg mindig nehéz egy-egyben megverni,de most már az új flagfoci szabály miatt,simán lehet keresztező routokat futni úgy,hogy nem érhet hozzád az ellenfél. Ezzel a szabállyal elertek,h többet legyünk zonazasban, így viszont könnyebb olyan routokat hívni,hogy Lb vagy SS fogja a speedy elsoszamu elkapot,ami a liga minden csapatában gondot okoz.

Nincs ok egyelőre a panaszra, mert habár a Td:int ratio 8:2 a vedelmunk ellen, ezt viszont úgy értük el,hogy Rw-t nem számolva a liga három legjobb irányítója és fegyverzetuk ellen,ráadásul a washingtoni offense is top10 a számokban. Qmennyiben 10 forduló után is hátul tanyazunk a passz ellen,akkor el lehet gondolkozni azon,hogy nem oké.

Addig meg félre kell tenni a tevkepzetet,hogy mindenkit verünk 4td-vel,és örülni a fontos, konferencia illetve divízió ellenfelek ellen elert idegenbeli sikernek 😊
több mint 11 éve
Az ismétlés megtekintése után kicsit máshogy látom ezt a meccset.

Szerintem nem volt olyan szoros mint az eredmény mutatja. Vezettünk 17 ponttal mi egy kicsit kiengedtünk az ellen meg kicsit felerősödött. Úgy gondolom, hogy a győzelmünk nem forgott veszélyben.
Harvin TD-i közül kettő jó bírói ítélet, de a harmadik szerintem wtf. kategória. Ha azt megadják sokkal nyugodtabb a szitu.
A futás ellen nagyon ott van a gárda, még Irvin is. Igen, igen Irvin is.
A passz ellen viszont néha nagyon amatőr hibákat vétünk. D-Jax TD-nél pl. Kancellár túlságosan fellépett és még megfordult 2 m hátrányt szedett össze. Azért Shermannak majdnem így is megvolt a tackle, de lecsúszott.
A passrusht sem temetném, volt azért nyomás ott, még ha ez sackekben nem is mutatkozik.
Az LB sorunk liga elit.
Akit még dicséret illet jól mondja garrett az Ryan. Nem csak a futása miatt, hanem a puntjai is jók.

Ami nagyon nem tetszik azok a büntetések :[] . Rengeteg, ez is liga elit.
tessék gyorsan megszüntetni, kijavítani, elfelejteni. Egyszerűen nem fér bele, hogy 80-100 y adunk az ellenfélnek meccsenként.

Akinek a játéka nagyon szuper az bizony RUSSEL WILSON, így csupa nagy betűvel. Nem is emlékszem hogy volt-e olyan hogy egy szituációban rosszul döntött volna. Perfect a srác.

Jönnek a Cowboyok Romostól mindenestül, nincs mese győzni kell otthon.

Go Hawks!

több mint 11 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 674 — Seahawks fan
Végig néztem hajnalban a meccset, de a második félidőbe beleizzadtam. Nem ment a passz, nem volt érdemleges futás, Wilson mégis megmentette a meccset. Hihetetlen ez az ember!
Carpenter jön legalább 2 sörrel Harvinnak. Azért az sem mindennapi, hogy valakitől 3 TD-t vesznek el egy meccsen. Talán egy jogos volt, de pl. Carp birkózásánál azért láttunk már olyat, hogy a TD jó és utána megkapja a büntit a csapat.
Nagyon kellene a TE játék, bár a Helfet féle elkapás nagyon rendben volt. A WR sorunk szinte csak Harvinból áll, innen bizony hiányzik Tate.
Na de ki a nap másik királya RW mellett? Ryan!!!!!! Illik kalapot emelni a play előtt. Bevállalta, megcsinálta.
A védelem még mindig nem teljesen éles. Wagner mondjuk k......va jó, meg Wright is, sőt Irvin is megérkezett a játékba. Végre. A LOB-val többen nem elégedettek. Nem volt itt különösebb gond, kicsit összekeveredtek a szerepek néha. Jackson TD-je előtt Sherm menet közben átadta Kancellárnak az emberét, amit nem kellett volna. Ráadásul volt még egy hasonló eset, de szerencsére abból nem lett semmi.
Pass rush. Hát igen, nyomokban felfedezhető, de sem Bennett, sem Avril nem hozza az elvárt szintet. Ennél több kell, mert Rodgers, Manning, Rivers után jön Romo, aki ráadásul felszálló ágban van.
Mindenesetre a kötelező W meg van, de szép lassan kitűnnek a csapat hibái, olyan rések , amelyeket előbb kellene befoltoznunk, mint ahogy az ellenfelek rágyúrnának.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
az OL szar. nulla. +állandó false start, hülyeségek. wilsonnak éllandóan menekülni kell, 3rd downok emiatt nem sikerülnek
pass rush ami még borzsasztó. és itt is sok a offside. ami még ok lenne ha emiatt sok lenne az irányítónyomás. de egyáltalán nincs így. avril 0...

futás elleni védelem jó, Murray ellen nagy meccs lesz.

Harvin 133y 4 meccs után, rohadtkevés. azért remélem ha szorul a hurok őt előveszi a csapat. a 3tdje miatt nagyon sajnálom őt

wilson meg nem ember.
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 589 — Faith, Fight, Fold
A kérdés arra irányult, hogy a TD-k esetén valóban a playt befolyásolóan történtek a szabálytalanságok?.BigBaltazar
A szabálytalanság az ami, és nem számít hogy befolyásolja-e a játékot.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 839
Amúgy Wilson mi a f@szt rohangászik, arra ott van Lynch, Harvin, Krisztina meg a többiek. Egyszer eltalálják oszt kész. Nem örülök amikor ezt csinálja. Nagyon nem.
BigBaltazar
Emiatt ne aggódj. Nagyon okosan lemegy, kifut, előrecsúszik. Nem vállalja be az ütközést, nem ütteti agyon magát, a szakik is kiemelték, hogy ilyen okos játékkal hosszú-hosszú évekig csinálhatja a futkározós játékát.
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Harvin TD-k: A 3-ból 1 visszafújható volt(jogos), a Carpenter-blokk(befejezte a blokkot tök szabályosan, nagyon jól játszik, dominál) vicc volt - ergo sztem szabályos, a 3.-nál talán illegal motion-t hívtak, de ebben nem vagyok biztos, vissza meg még nem néztem a játékot/meccset - így nem ítélkeznék, de fórumokon szabályosnak tartják(persze a Hawks szimpatizánsok).

Nem tetszett a meccs, sok f@szság volt a csapatok részéről is mindkét oldalon, plusz a bírók fújásai/nem fújásai. A defense a 2 nagy play-t leszámítva tetszett - hozzáteszem azért ez D-Jax esetében benne van, azt ne gondoljuk, hogy mindenkit megfog a LOB-, bár több nyomást illene hozni. Wagner továbbra is kiemelkedik szerintem az idén. Irvin jó volt futás ellen! Ahogy Williams igazolása/játéka is nagyon feljavította a futás elleni védekezést.

Wilson nagyon jó, imádom, de....... és ez nem is neki szól, igazából nem tudom kinek szól. 13 3rd down kísérletünk volt, és mindössze 4 sikerült. Ez nagyon gyenge. Azt látom, mintha minden esetben az ellenfél védelme olvas a gondolatainkban ilyenkor. Ami sikerül játék, általában az is necces. És ami baj, hogy sok a penalty, ami sok felesleges 3rd down-hoz vezet. Okung látszik, hogy nem 100%, de ugye megint a "mikor az?" kérdés. Bár egészségesen is megvan szinte az 1 meccs/1 false start neki.

Nyertünk, hibák vannak, de ilyenkor legyenek, ne a PO-ban.

Ui: a hosszú játékokat így az 5. héten még nem temetném, később lehet előjönnek, de jelenleg ezzel az O sémával is hozzuk a meccseket. A sebesség megvan a WR corp.-ban, nem aggódok. A foci télen kezdődik.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Én sem bírtam hajnalban meccset nézni. Majd az ismétlést, de...

Van egy új szabály, hogy Harvinnak tilos TD szerezni? Tényleg nem tudom, hogy lehetett-e sárgát dobni a TD-nél, de a harmadik esetén Carpenter nem tűnt túlzottan durvának. Szerintem a pancake esetén gyakran ráesnek a földön fekvőre "véletlenül". Úgy egy meccsen kb. 1000x.
BigBaltazar
A meccse meg en se lattam, de valamelyik amcsi sportblogon azt irtak, hogy Harwin ugy impact a meccsen, hogy alig er a labdahoz. Konkretan tobben vigyaznak ra es ezert nem nagyon lehet neki dobni, de igy meguresedik masik elkaponk. Hat ez is egy impact.endorphyn
Bocsi, de ezt most nem értem, Harvint azért olyan nagyon nem vigyázták, mert 3 TD is szerzett. Igaz hogy mindegyiket érvénytelenítették. A kérdés arra irányult, hogy a TD-k esetén valóban a playt befolyásolóan történtek a szabálytalanságok?BigBaltazar
Mint mondtam nem lattam. Csak irtam, amit olvastam. Nem volt TD es az reszben annak tudhato be, hogy nagyon figyelnek ra. De megnezem es utana okosabb leszek.endorphyn
De, 3 TD csinált P.Harvin, de mind a hármat a bírók visszafújták o# szabálytalanság miatt.BigBaltazar
En ertem amit irsz, de mint mondtam, nem lattam reszleteket. Csak ezt a szoveget. Ennel jobban nem tudom elmagyarazni. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve

Van egy új szabály, hogy Harvinnak tilos TD szerezni? Tényleg nem tudom, hogy lehetett-e sárgát dobni a TD-nél, de a harmadik esetén Carpenter nem tűnt túlzottan durvának. Szerintem a pancake esetén gyakran ráesnek a földön fekvőre "véletlenül". Úgy egy meccsen kb. 1000x.
BigBaltazar
A meccse meg en se lattam, de valamelyik amcsi sportblogon azt irtak, hogy Harwin ugy impact a meccsen, hogy alig er a labdahoz. Konkretan tobben vigyaznak ra es ezert nem nagyon lehet neki dobni, de igy meguresedik masik elkaponk. Hat ez is egy impact.endorphyn
Bocsi, de ezt most nem értem, Harvint azért olyan nagyon nem vigyázták, mert 3 TD is szerzett. Igaz hogy mindegyiket érvénytelenítették. A kérdés arra irányult, hogy a TD-k esetén valóban a playt befolyásolóan történtek a szabálytalanságok?BigBaltazar
Mint mondtam nem lattam. Csak irtam, amit olvastam. Nem volt TD es az reszben annak tudhato be, hogy nagyon figyelnek ra. De megnezem es utana okosabb leszek.endorphyn
De, 3 TD csinált P.Harvin, de mind a hármat a bírók visszafújták o# szabálytalanság miatt.

több mint 11 éve

BigBaltazar
Mint mondtam nem lattam. Csak irtam, amit olvastam. Nem volt TD es az reszben annak tudhato be, hogy nagyon figyelnek ra. De megnezem es utana okosabb leszek.

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve

BigBaltazar
Bocsi, de ezt most nem értem, Harvint azért olyan nagyon nem vigyázták, mert 3 TD is szerzett. Igaz hogy mindegyiket érvénytelenítették. A kérdés arra irányult, hogy a TD-k esetén valóban a playt befolyásolóan történtek a szabálytalanságok?

több mint 11 éve

BigBaltazar
A meccse meg en se lattam, de valamelyik amcsi sportblogon azt irtak, hogy Harwin ugy impact a meccsen, hogy alig er a labdahoz. Konkretan tobben vigyaznak ra es ezert nem nagyon lehet neki dobni, de igy meguresedik masik elkaponk. Hat ez is egy impact.

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve

Amúgy Wilson mi a f@szt rohangászik, arra ott van Lynch, Harvin, Krisztina meg a többiek. Egyszer eltalálják oszt kész. Nem örülök amikor ezt csinálja. Nagyon nem.
Amit a hosszú játékokról írt Undi, tök igaz. Idáig az volt ránk jellemző, hogy nem engedjük a hosszú passzokat. Most meg nyeljük, mint kacsa a nokedlit. Erre sürgősen ki kell találni valamit. Passrush az mi? Van nekünk olyan?

Most hirtelen ennyi, majd este az ismétlés megtekintése után biztos okosabb leszek. Vagy nem.

Ja, nyertünk és ez a lényeg.

Go Hawks!