NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 556
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
Kicsit türelmetlenek... "Apa kezdődik!"1212, miért trollkodsz a 9ers topicban ? 😀
Inkább örüljünk,hogy nekünk megadatott,hogy győztes döntőben láttuk a csapatot, és végigszurkolhattunk egy bajnoki címmel végződő idényt 😊 Van a 9ersnek épp elég baja, nem kell beléjük rúgni még neked is 😊
több mint 10 éve
Kicsit türelmetlenek... "Apa kezdődik!"Ja, meg ahogy nézem a tánckar kb. a fal masfél tonnás dementoraiból áll. 😀endorphynMennyire lehet demoralizáló,hogy az ellenfél védelme táncol amíg te a huddle-ben beszéled meg a playt? Meccs közben mintha a Denver ellen is láttam volna.Tancolunk a sirotokon effektuskent hathat. Full pszicho terror. Mondjuk meg Carroll is be szokta irni idonkent, hogy mik mennek az edzeseken, meg O maga dobja ki a nap dalat socialba, szoval boven benne van az, hogy csak a szokasos hideg elleni mozgas, a pillanat heve + gyozelmi tanc parosa. Igaz a spori is bemegy valamiert. Az tuti, hogy durvan erezhetek magukat Manningek. 😊endorphyn
undisputedly
több mint 10 éve
Russell Wilson tegnap Lettermannél járt (utána meg megnézte a Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers meccset Beyonce és Jay Z társaságában. 😀😀).több mint 10 éve
Gratula mind a tizenkettőtöknek az SB győzelemhez! 😊Igy van, nemreg majdnem megvolt es az nem volt veletlen! Jo kis csoport a mienk! 😀
NFC WEST Forever! 😀
a Csoportunkból már csak nekünk nincs SB gyűrűnk, de ami késik, remélem nem múlik... 😉Cardinalis
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Ja, meg ahogy nézem a tánckar kb. a fal masfél tonnás dementoraiból áll. 😀Mennyire lehet demoralizáló,hogy az ellenfél védelme táncol amíg te a huddle-ben beszéled meg a playt? Meccs közben mintha a Denver ellen is láttam volna.Tancolunk a sirotokon effektuskent hathat. Full pszicho terror. Mondjuk meg Carroll is be szokta irni idonkent, hogy mik mennek az edzeseken, meg O maga dobja ki a nap dalat socialba, szoval boven benne van az, hogy csak a szokasos hideg elleni mozgas, a pillanat heve + gyozelmi tanc parosa. Igaz a spori is bemegy valamiert. Az tuti, hogy durvan erezhetek magukat Manningek. 😊endorphyn
undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Cardinalis
5 788
Gratula mind a tizenkettőtöknek az SB győzelemhez! 😊 NFC WEST Forever! 😀
a Csoportunkból már csak nekünk nincs SB gyűrűnk, de ami késik, remélem nem múlik... 😉
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
No igen. Itt jön számításba,hogy a megállíthatatlan erő vs az elmozdíthatatlan tárgy probléma hogyan hatott a stábokra. Mi köztudottan nem változtatunk a sémáinkon, azért,mert ebben a legjobb a csapat. Amúgy az is megérne egy mesét,hogy mennyire jó megoldás egy nem túlbonyolított gyorsaságra és keménységra építő , fizikai tehetség alapján felépített secondary-t összeszedni, nem csökkenteni a játékerejüket bonyolult koncepciókkal,hagyni emberezni őket. Kb minden CB pickünk beválik, Lane-től Maxi-ig, ami szerintem nem csak a scoutok vagy a pozíciós edzők érdeme, de legalább annyiban a rendszeré is.Amúgy elolvasva pár szakértő elemzést, hihetetlen,hogy ez a Denver mennyire nem tanult a frisco elleni NFC Champ game-ből. Vagy talán túlontúl hatott rájuk amit ott láttak, de semmi olyat nem mutattak amit más csapatok sikeresen alkalmaztak ellenünk, futást teljesen felhagyták, és csak underneath routokat futottak.Lemásolták a mi játékunkat a MNF-ről, amit nem igazán értettem már meccs nézés közben is, szinte egy-az-egyben ugyanazokat a hibákat követték el mindkét oldalon, amiket mi az MNF-en. Nem készültem gifekkel, de a meccs elejétől kezdve eltéveszthetetlen a párhuzam. Most oké, hogy ennyire jó a Seahawks D, de akkor sem értettem az egészet. Mindent csináltak, amit nem lett volna szabad.
undisputedly
Bár szerintem egy közel tökéletes meccsel sem nyertek volna.Gyurma Pappa
No de, amit akartam az az,hogy jumbo csomagokkal vagy valamilyen futójátékkal igazán készülhettek volna, hiszen stratégiai szempontból nagy vezetésnél, vagy akkor is ha le kell kicsit nyugodni, a futójátékra, a hatékony futójátékra kell támaszkodni, az meg abszolút szerintem mint lehetséges út sem szerepelt a Denvernél. Kicsit az adaptáció hiánya ez.
No,de nem "okoskodok" tovább, ők biztosan jobban látták,hogy mit kell tenni.
több mint 10 éve
Mennyire lehet demoralizáló,hogy az ellenfél védelme táncol amíg te a huddle-ben beszéled meg a playt? Meccs közben mintha a Denver ellen is láttam volna.Tancolunk a sirotokon effektuskent hathat. Full pszicho terror. Mondjuk meg Carroll is be szokta irni idonkent, hogy mik mennek az edzeseken, meg O maga dobja ki a nap dalat socialba, szoval boven benne van az, hogy csak a szokasos hideg elleni mozgas, a pillanat heve + gyozelmi tanc parosa. Igaz a spori is bemegy valamiert. Az tuti, hogy durvan erezhetek magukat Manningek. 😊
undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
mondjuk nem értem VD eseténél miért nem volt az complete passz.Amúgy elolvasva pár szakértő elemzést, hihetetlen,hogy ez a Denver mennyire nem tanult a frisco elleni NFC Champ game-ből. Vagy talán túlontúl hatott rájuk amit ott láttak, de semmi olyat nem mutattak amit más csapatok sikeresen alkalmaztak ellenünk, futást teljesen felhagyták, és csak underneath routokat futottak.Lemásolták a mi játékunkat a MNF-ről, amit nem igazán értettem már meccs nézés közben is, szinte egy-az-egyben ugyanazokat a hibákat követték el mindkét oldalon, amiket mi az MNF-en. Nem készültem gifekkel, de a meccs elejétől kezdve eltéveszthetetlen a párhuzam. Most oké, hogy ennyire jó a Seahawks D, de akkor sem értettem az egészet. Mindent csináltak, amit nem lett volna szabad.
undisputedly
Bár szerintem egy közel tökéletes meccsel sem nyertek volna.Gyurma Pappa
több mint 10 éve
Amúgy elolvasva pár szakértő elemzést, hihetetlen,hogy ez a Denver mennyire nem tanult a frisco elleni NFC Champ game-ből. Vagy talán túlontúl hatott rájuk amit ott láttak, de semmi olyat nem mutattak amit más csapatok sikeresen alkalmaztak ellenünk, futást teljesen felhagyták, és csak underneath routokat futottak.Lemásolták a mi játékunkat a MNF-ről, amit nem igazán értettem már meccs nézés közben is, szinte egy-az-egyben ugyanazokat a hibákat követték el mindkét oldalon, amiket mi az MNF-en. Nem készültem gifekkel, de a meccs elejétől kezdve eltéveszthetetlen a párhuzam. Most oké, hogy ennyire jó a Seahawks D, de akkor sem értettem az egészet. Mindent csináltak, amit nem lett volna szabad.
undisputedly
Bár szerintem egy közel tökéletes meccsel sem nyertek volna.
több mint 10 éve
Mennyire lehet demoralizáló,hogy az ellenfél védelme táncol amíg te a huddle-ben beszéled meg a playt? Meccs közben mintha a Denver ellen is láttam volna.Még mielőtt valaki azt hinné, hogy ez sportszerűtlenség volt, hozzáteszem,hogy minden edzésen szól a csapatnál a zene. Az öltözőben is a játékosok által megválasztott zene szól, többnyire Lynch oaklandi rap zenéje. Bennett egyébként munkahely szempontjából összehasonlítva azt mondta,hogy a Hawks az NFL Google-je. Aki nem tudná, a Google többször is az év munkahelye díj nyertese lett, mert olyan inspiráló és kényelmes, innovatív környezetet teremt a dolgozóinak,hogy mindenki ott akar dolgozni.
Amúgy elolvasva pár szakértő elemzést, hihetetlen,hogy ez a Denver mennyire nem tanult a frisco elleni NFC Champ game-ből. Vagy talán túlontúl hatott rájuk amit ott láttak, de semmi olyat nem mutattak amit más csapatok sikeresen alkalmaztak ellenünk, futást teljesen felhagyták, és csak underneath routokat futottak.
Frisco ellen:
Denver:
Maxwell fumbliját sem elemezhették ki, mert akkor Thomas jobban fogja a labdát:
Így utólag könnyen okos az ember, de talán a rengeteg kiütéses győzelem a Denvertől , az,hogy nem voltak hátrányban sűrűn, nem volt szoros meccsük annyi, hozzájárult,hogy mentálisan szétessenek hamarabb mint kellett volna.
A végére Smith Disneyland-ben mint SB MVP 😀
több mint 10 éve
a Super Bowl XLVIII lett minden idők legnézettebb amerikai tévéműsora index.hu/kultur/media/2014/02/04/tevetortenelmet_irt_az_idei_super_bowl/
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Jo, hat azt is mondtak, hogy ne menjenek ki a repterre. Nem sikerult... 😀www.seahawks.com/videos-photos/photo-gallery/Photos---SB48-Homecoming/fd1f343a-6e04-4110-873b-d66f154c6df6
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Megérkezett a csapat 😊 Annak ellenére,hogy felhívták a szurkolók figyelmét,hogy ne menjenek az utcákra, majd csak szerdán, elég sokan voltak. PC amúgy azt mondta,hogy szerdán be kellene zárni az iskolákat,hogy a gyerekek is mehessenek ünnepelni 😀Kedvenc képem az ünneplésről mégis ez: Egy egyetemi campus örömtüzeit oltják a tűzoltók 😀
Szerk: Még egy kedvenc:
több mint 10 éve
Én is csatlakozok a gratulálók táborához. És még JoeyPorter sigjével se sikerült rontást hoznom rátok. Nagyon drukkoltam végig nektek és még a félidei return TD után se nyugodtam meg, pedig így utólag átgondolva egy percig se volt esélye a Broncosnak. És még azt se bántam, hogy ilyen sima lett mert nagyon jól szórakoztam. | Lassan majd lehet látogatni az Aláírások topikot az MVP-s aláírásért 😉 |
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Még mindig nem tértem magamhoz. Köszönöm ennek a csapatnak ezt az óriási boldogságot, amit kaptam tőlük. Leírhatatlan 7 év után végre megízlelni ezt az érzést. Mi vagyunk a bajnokok, mi, a Seattle Seahawks. Keblemre pajtásaim. 😊Mad40... negyven év...
több mint 10 éve
Mindig örömteli, ha olyan csapat nyeri a bajnokságot, mely még sose csinált ilyet előtte, szóval üdv a Super Bowl győztesek táborában 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azt hittem a mérkőzés első felében hogy meg fogja bosszulni magát az hogy 2 nagy lehetőségből is "csak" 3 pontot tett fel a táblára a Seattle mondván a Denver fel fog ébredni és de fog még hiányozni. Aztán ahogy telt múlt a meccs már az is megfordult a fejemben hogy Manning csak le akarja másolni az ellenünk játszott alapszakasz meccset (mikor 22 pont volt a hátrány) és megmutatni hogy ő is képes visszahozni, aztán akkor is nagyot nyeltem mikor megszerezték az első (és egyben utolsó) td-t majd sikerült a 2 pontos is, gondolván hogy most fognak beindulni még ha kevés idő is volt rá. Majd mikor lefújták a meccset arra jutottam hogy az egész csak az én hülye fejemben létezett mert ha 8 negyedet is játszottak volna a felek akkor sem lehetett volna ma mellettetek "labdába rúgni" 😊 Tényleg egyoldalú meccs volt (amit normál esetben kicsit sajnálnék egy döntőben) , de ahogy domináltátok mind a 3 csapatrészt azt élvezet volt nézni, tényleg nem hétköznapi produkció.
több mint 10 éve
Browner is bajnok!!! Rice is bajnok!!! Mindenki bajnok aki ezért a csapatért dolgozott! Hijjjjjjj de kib@szott jó ez most gyerekek!!! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Stopyt
180
Bocs akkor tényleg lemaradtam,azt hittem visszaesés végett nem játszhatott.Valamiről lemaradtál,mert nem szerrel bukott le, hanem kihagyta a vizsgálatokat amíg Kanadában focizott...amugy Brownert sajnálom. megérdemelte volna h ő is h ott legyen a pályán a Chancellorral és a többi testvérével :/braxa88Nem kellett volna annyit koxolni 😀. Amúgy Maxwell nagyon jól helytált 😊,megérdemelte ő is!Stopyt
@Braxa: Gyűrűt kap, és minden joga meg van hozzá,hogy bajnoknak nevezze magát.undisputedly
több mint 10 éve
Jut eszembe, half time show. A körítés látványos volt, Bruno Mars nem az én világom, nem is tetszett, de hogy a Red Hot Chilli Peppers mennyit tudott még ezen is rontani! Elnézést a rajongóktól de ez a félmeztelen kocsmaszintű ugrálás! Még jó, hogy vezettünk rendesen már a szünetben, így annyira nem idegesített.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
nem ugyanaz, de nem lehet mit tenni ellene... BB-t ugyanúgy tisztelik és félik... ő is kivette a részét, sőt, most más nyomatta helyette, de bajnok és az is marad... nekem csak annyiban hiányzott, hogy még lett volna vagy 3-4 Boommmmm 😀persze, de azért ez nem ugyanaz ezt te is beláthatod.braxa88Valamiről lemaradtál,mert nem szerrel bukott le, hanem kihagyta a vizsgálatokat amíg Kanadában focizott...amugy Brownert sajnálom. megérdemelte volna h ő is h ott legyen a pályán a Chancellorral és a többi testvérével :/braxa88Nem kellett volna annyit koxolni 😀. Amúgy Maxwell nagyon jól helytált 😊,megérdemelte ő is!Stopyt
@Braxa: Gyűrűt kap, és minden joga meg van hozzá,hogy bajnoknak nevezze magát.undisputedly
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Persze. Nekem az egyik kedvencem volt, holott képességben nem Ő volt a 4-es legjobbja, de az a jelenlét, amivel bírt... Emlékszem a RealRobReportokban amikor megjelent, mindenki elcsendesedett. Akkora volt volt mint Sherm és Maxi együtt 😀persze, de azért ez nem ugyanaz ezt te is beláthatod.braxa88Valamiről lemaradtál,mert nem szerrel bukott le, hanem kihagyta a vizsgálatokat amíg Kanadában focizott...amugy Brownert sajnálom. megérdemelte volna h ő is h ott legyen a pályán a Chancellorral és a többi testvérével :/braxa88Nem kellett volna annyit koxolni 😀. Amúgy Maxwell nagyon jól helytált 😊,megérdemelte ő is!Stopyt
Mekkora playek kötődnek a nevéhez, te jó ég 😀