NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 621
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
www.nytimes.com/2014/02/03/sports/football/the-super-bowl-in-any-language.html?_r=2Faragó Ricsiékre és a magyar nyelvre rácsodálkozott a NYTimes tévékritikusa 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
dcsicsak
1 553
Ha már számmisztika: Manning 12. PO veresége volt. 😊De volt a nézőtéren 12 fogú szurkoló, ember aki 12 sört ivott, és lehet, hogy 12 játékoson volt csak alsógatya.
több mint 10 éve
Hogy is játszhatnánk 7 szer sb-t egy évben? 😀Igen, de csak annyiszor, mint idén: 7-szer.12Jövőre mi játszunk hazai pályán 😀silent7939Örülök, hogy nem vagyok Seahawks szurkoló, mert ennél szebb SB győzelmet képzelnék el magamnak... 😕catattackSebaj, majd jövőre szebben nyerünk...
Ez még csak a próba volt:
...a' puding. Próbálja az evést!12
több mint 10 éve
Igen, de csak annyiszor, mint idén: 7-szer.Jövőre mi játszunk hazai pályán 😀silent7939Örülök, hogy nem vagyok Seahawks szurkoló, mert ennél szebb SB győzelmet képzelnék el magamnak... 😕catattackSebaj, majd jövőre szebben nyerünk...
több mint 10 éve
SŐT!Cliff Avril safety-je 12 másodperccel a kezdés után történt. Percy Harvin a 2. félidő elején épp a 12. másodpercben lépte át a gólvonalat a KRTD-nél. 12th Man wins championship! GO HAWKS!!!MedvepapaA tegnapi eredménykövetőben 12 like-ot szedtem össze. 😀Hanni
több mint 10 éve
Hát igen az a safety. Hozzátartozik azért, hogy az a safety elsősorban nem a Seahawks defense érdeme volt, ...AttilahawksNem is, 12-é vagyis az enyém, ugyanis - ahogy szoktam - azt üvöltöttem be, hogy: Capy! De a center azt hallotta, hogy OMAHA... (előfordul az, hogy valaki valamit félrehall, gyakrabban mint gondolnád...)
több mint 10 éve
casaubon
2 392
Kik lesznek most szabadügynökök egyébként? Ha jól tudom, az MVP Malcol Smith az lesz, de a többiek? Persze a legtöbb húzó fiatal még rookie szerződésben lesz legalább 1 évet, kérdés, hogy a következő szezonban éhesek lesznek-e ennyire, mert a PO tuti meglesz.Chargers LTwww.spotrac.com/free-agents/nfl/seattle-seahawks/
több mint 10 éve
Cliff Avril safety-je 12 másodperccel a kezdés után történt. Percy Harvin a 2. félidő elején épp a 12. másodpercben lépte át a gólvonalat a KRTD-nél. 12th Man wins championship! GO HAWKS!!!MedvepapaA tegnapi eredménykövetőben 12 like-ot szedtem össze. 😀
több mint 10 éve
Cliff Avril safety-je 12 másodperccel a kezdés után történt. Percy Harvin a 2. félidő elején épp a 12. másodpercben lépte át a gólvonalat a KRTD-nél. 12th Man wins championship! GO HAWKS!!!MedvepapaHarvin a Vikings-ban 12-es számú mezben játszott 😊 Gratulálok a csapatnak, szép teljesítmény volt! Nem gondoltam volna hogy T-Jack-ből SB-győztes irányítót csináltok, de a meccs végén bizony ő volt a pályán 😀😀😀
több mint 10 éve
James007
1 854
Menjetek a fenébe!Ennél sokkal izgalmasabb meccset szerettem volna látni!!! 😊
Gratulálok, ez brutális volt. A Denvert vártam befutónak, de ezt a meccset elég rendesen rövidre zártátok.
több mint 10 éve
Kik lesznek most szabadügynökök egyébként? Ha jól tudom, az MVP Malcol Smith az lesz, de a többiek? Persze a legtöbb húzó fiatal még rookie szerződésben lesz legalább 1 évet, kérdés, hogy a következő szezonban éhesek lesznek-e ennyire, mert a PO tuti meglesz.Tegnap hajnalban még néztem az NFL networköt és többek között Shermannel is beszélgettek elsőként, aki pont kiemelte, hogy ő és sokan mások a védelemből hátsó körösek voltak, Smith 7. körös pl, az elkapók Baldwin és Kearse undrafted, stb...elképesztő. Szerintem ők az első csapat, aki ennyi alul értékelt fiatal játékossal SB-t nyertek. Wilson a legalacsonyabb győztes QB lett a 180 cm-el. 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Gratulálok a csapatnak. Talán nektek egy kicsit jobban szurkoltam , így még én is boldog voltam 😊 Most minden jó és minden szép, de ha majd a sok rookie contract lejár akkor mi lesz ? 😀 Bocs, nem akartam bele rondítani az örömbe 😛DripEzt én is hallottam már..., állítólag soha többet nem draftolhat a Seahawks!
több mint 10 éve
Jövőre mi játszunk hazai pályán 😀Örülök, hogy nem vagyok Seahawks szurkoló, mert ennél szebb SB győzelmet képzelnék el magamnak... 😕catattackSebaj, majd jövőre szebben nyerünk...
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Örülök, hogy nem vagyok Seahawks szurkoló, mert ennél szebb SB győzelmet képzelnék el magamnak... 😕catattackSzebbet? Mi lehet annál szebb, mint a liga legjobb támadósorát és minden idők talán legjobb irányítóját egséz egyszerűen bucira verni? Jó, jó nem volt izgalmas, de számomra rohadtul édes a győzelem íze. 😊
több mint 10 éve
Örülök, hogy nem vagyok Seahawks szurkoló, mert ennél szebb SB győzelmet képzelnék el magamnak... 😕catattackfura egy hsz...ennél szebb hol kell, amikor minden csapatrészed jobb, mint az ellenfél, és levegőt sem hagysz az ellenfélnek? a saját csapat szempontjából szebb már ne is lehetne.....ez a Denvernek volt legfeljebb csúnya
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Örülök, hogy nem vagyok Seahawks szurkoló, mert ennél szebb SB győzelmet képzelnék el magamnak... 😕catattackSebaj, majd jövőre szebben nyerünk...
...a' puding. Próbálja az evést!
több mint 10 éve
Örülök, hogy nem vagyok Seahawks szurkoló, mert ennél szebb SB győzelmet képzelnék el magamnak... 😕catattackEz irónia? Vagy nem értem miért mondod ezt.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
catattack
3 520
Örülök, hogy nem vagyok Seahawks szurkoló, mert ennél szebb SB győzelmet képzelnék el magamnak... 😕
több mint 10 éve
Sejtettem, hogy a Seahawks nyer, de hogy ennyire magabiztosan...Manning erejét mindig is abban láttam, hogy brutálisan jól olvassa a védelmet és nagy hatékonysággal használja ki a védelem taktikai\minőségbeli réseit. A Seatlle védelme viszont minőségileg a legjobb, a játékrendszer viszonylagos egyszerűségén meg nem lehet mit olvasni. Végrehajtják a srácok hihetetlenül pontosan, az ellenfél meg próbálja meg megoldani az előrehaladást rövid játékokkal, amikben egyszer úgy is hibát vétenek. Elkapóra egyből jönnek a kemény ütések. Teljesen fel lett őrölve a Broncos, akik mintha otthon maradtak volna.
Nehéz lesz egyben tartani a csapatot amikor lejárnak a rookie szerződések, de bizakodásra adhat okot, hogy ebbe a keretbe idén is lehet viszonylag BPA alapon draftolni.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Gratulálok a csapatnak. Talán nektek egy kicsit jobban szurkoltam , így még én is boldog voltam 😊 Most minden jó és minden szép, de ha majd a sok rookie contract lejár akkor mi lesz ? 😀 Bocs, nem akartam bele rondítani az örömbe 😛
több mint 10 éve
Szívből gratulálok,nagyon megérdemeltétek!Nem tudja esetleg valaki hogy mikor lesz Seattle-ben az ilyenkor szokásos parádé? Az sem fog szerintem rossz élményeket nyújtani 😊
több mint 10 éve
Magam is csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz, hatalmas grat. a győzelemhez! Maximálisan megérdemeltétek. Ennyire domináns játékot - a játék minden elemében - nem hiszem, hogy láttam valaha, nem vitás, jó helyre került a trófea. Ez a Ti szezonotok volt, le a kalappal előtte.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Mindenki mindent leírt már, de szívből gratulálok én is. Méltó koronája egy teljesen tökéletes szezonnak.És te jó isten, ez a csapat még ki tudja, meddig gyalulhat, amilyen fiatalok. Szavak alig vannak a tegnap estére, hihetetlen.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
én csak azt raktam be a közösbe, ami információ a birtokomban volt 😊 de ha veszített ha nem, nem fog belerokkani, meg pont le is szarhatjuk.Lehet hogy mi tudjuk rosszul...instagramon láttam hogy megcáfolta ezt, mert hogy csak magára tenne fel ekkora pénzt, mert az az egyetlen biztos dolog a világban 😀a.kacsaVan egy ember aki most nagyon utálhatja a Hox-ot. Mayweather a profi ökölvívó közel 13 millió dollárt !!! bukott, mert az SB-n a Denver győzelmére fogadott. Szegény... 😀BigBaltazarnyilván nem a kosztpénzt tette fel 😀😀Gyurma Pappa
www.fanatix.com/news/floyd-mayweather-bets-10-4-million-on-the-denver-broncos-in-super-bowl-xlviii/180900/BigBaltazar