NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Kaptok tőlem egy B minuszt a tegnapi produkcióra, egy kis tüzet hiányoltam 😛
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 244 — Giants fan
egész jól sikerült meccs volt 😊 gratula
több mint 10 éve
Hendrix Utah State Aggies 1 554
az a kemény, hogy nem is tudja az ember hogy ez a csapat még hova fejlődhet, vagy min kellene változtatni. a támadójáték elit, a védelem szintén, a csapat fiatal, a hazai pálya brutális.

egyben kell tartani ezeket az arcokat, és hosszú évekig sikeres csapat lesz ez.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Az igen! 36-0... 43-8... nem szarakodtatok...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Sziasztok !!!! Gratulálok, gyalulásban jók vagytok. Esélye sem volt ennek a mimóza denveri csapatnak. Egyúttal remélem, visszaesik a lelkesedésetek, és jövőre mi jutunk a rájátszásba. 😊 Asszem mindenki jobban járt volna, ha nem fogtok ki ilyen szuper napot, és legalább kicsit szorosabb a meccs. 😊
Az sem semmi, és ez mindent elmond a csoport erősségéről is, hogy a szezon legkönnyebb meccse volt számotokra. Grat...
több mint 10 éve
ashyn San Francisco 49ers 19
Gratulálok Sólymok, megérdemelten nyertétek meg a bajnokságot! Találkozunk jövőre 😉
több mint 10 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Majdhogy 10 éve... meg van!
Mit mondjak? Annyi minden jut eszembe, de semmi sem ennyire fontos:
Köszönöm Bajnokok!

GOOO HAWKS!!!!

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Gratulálok a bajnoksághoz. Az MVP-nek külön örülök.
Nem volt egy súlycsoport a két csapat. Gratulálok.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
köszönöm ezt az élményt az egész csapatnak!
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Gratulálok srácok! Szép teljesítmény. Nem gondoltam hogy sikerül és ezzel a mi ellenetek aratott győzelmünk is felértékelődik számomra. 😊
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Számomra az első negyed végéig volt izgalmas a meccs. Egy pillanatig nem volt kétségem, hogy ezt megnyerjük. Nem tudom melyik jobb, egy ilyen döntőt végignézni, vagy egy olyat mint a SF elleni konferencia döntő ami végig nyílt és csak az utolsó percekben válik biztossá a győzelmed. A semleges szurkolóknak nyilván az utóbbi, bár ezt a D élmény nézni bármikor.

Gratulálok a csapatomnak az egész évi teljesítményéhez, mert a Lombardi csak a korona. Szerintem senkinek nem lehet kétsége, hogy idén a Liga legjobb csapatához került.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
MarioAna 1 997
a végéről már lemaradtam, pont Sherman sérülésénél aludtam be. Mennyire súlyos, vagy visszatért még?

Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 260 — Steelers fan
Elismerésem Urak!
Nagyon megérdemeltétek. Élmény egy ilyen D-t látni.
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 365
gratula a bundabowlhoz 😀 , nem volt egy súlycsoportban a két csapat, megérdemelten győztetek, PC 20. NFL szezonjában szintén nagyon megérdemelte!

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Most mondjam azt, hogy kb. ezt vártam? 😊 Pedig tényleg. Bejött a szezon előtti tippem a tippjátékban. 😛 Szép volt Seahawks, kőkemény volt. Ez az NFC West brutális... Szerencsére 2014-ben játszhatunk ellene.
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Grat srácok, ez eszméletlen volt. 😀
Idén uraltátok az egész ligát, ennél jobban nem is lehet játszani szerintem. Kíméletlen magabiztosság. 😀

Az egész csapat fantasztikus. Élvezzétek a megérdemelt bajnoki címet! 😀
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 368 — Vikings fan
Ez aztán D volt. Az elején megroppantva az ellenfelet és utána végig padlón is tartva.
Wilson nem hozott nagy számokat de 3rd downokat precizen megcsinálta. Kearse élete meccse, Baldwin mikor kellett nem droppolt. Harvin meg az a fegyver amire nem tudsz felkészülni.
Emellett a D meg hihetetlen. Az MVP nem lett véletlen az. Kancellár nagyon durván demoralizálta a rövid yardokon az elmapókat. Amit viszont Avril művel egyszerűen hihetetlen volt.

Legfitalabb döntőt nyert csapat egy másodéves QBval a következő években aki nyerni akar titeket kell hogy verjen majd.
Grat.
több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Istenem mennyi ideje vártam erre. Elmondani nem lehet milyen érzés. A meccs alatt az első playtől kezdve (hála a safetynek) úgy őrjöngtem, egy kisgyerek. Eszembe se jutott, hogy ilyen parádés teljesítménnyel fogunk előjönni.
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 930 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Carroll fantasztikus csapatot épített. Reméltem a Seattle győzelmet, de arra nem mertem gondolni, hogy ennyire sima lesz. Annyira jók voltatok, hogy - semleges nézőnek - unalmas lett volna a meccs, ha nem nézi a lenyűgöző egyéni teljesítményeket. Harapott a D, imponáló volt, ahogy néha 3-4 ember robbant a labdás támadóra, sziklakemény ütközésekkel. Az offense is sokkal jobb volt mint vártam, annak ellenére, hogy a futást ügyesen ölte meg a Denver D. Szemben Bradyvel, Wilson szépen oldotta meg ezt problémát passzból.

Grat, nagyon megérdemeltétek a sikert!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Same old story: Defense wins the Championship!

Nagyon megérdemeltétek!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
rantotthus Seattle Seahawks 261
Gála😊 Ennyit simán megér, hogy alvást skippelve menjek melóba
több mint 10 éve
Vegita San Francisco 49ers 363
nagyon sima gyozelem volt, gratulalok! kokemenyek voltatok, igazi, bajnokhoz meltoan b*sztatok oda! talalkozunk a kovetkezo szezonban 😉

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407

Majdnem 10 éve várok erre! Éppen ideje volt! 😊

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
Nincsenek szavak, csak pálinkaaaaaa! CHAMPIONS!! 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Gratulálok,ez nagyon sima lett. Ez a védelem eszméletlen, Sherman ide,Thomas oda, ha egy embert választhatnék az Chancellor lenne,brutális!!!

PunBB bbcode test