Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem fog tetszeni sokaknak, akik szerint még van esély a PO-ra, de ha ma nyer a Cards, kezdjünk el draft helyet javítani. Az a 10 hely amit még tudnánk hozni, egy elit elkapót jelenthet, vagy egy rendes falembert, esetleg elit DE-et.undisputedlyEz nem fog megtörténni, lásd 2011-es szezon, amikor baromira levoltunk maradva, de csak visszakapaszkodtunk, még ha le is csúsztunk végül. Ez nem fér bele PC filozófiájába. Hála az égnek.
több mint 11 éve
Best player available, annyira fiatal a cspat, hogy simán belefér....... Csak az a draft ne legyen olyan remek, mint a legutóbbi... 2...Helmut ZimmerEz a két Wr Pick idén...
Arról nem is beszélve,hogy az első korost odaadtuk Harvinert. Olvastam valahol, arról írtak,hogy az elao draftok azért sikerültek olyan jól,mert PC ugye egyetemről jött,és volt meg infoja.
Jövőre hozhatnank azonnali impact játékosokat is,de late round probowlerre sem mondok német.
Nem.tudom mi a legnagyobb need jelenleg. Rendes jobb oldal a falban, jó De, kellene Wr is.undisputedly
több mint 11 éve
Nem fog tetszeni sokaknak, akik szerint még van esély a PO-ra, de ha ma nyer a Cards, kezdjünk el draft helyet javítani. Az a 10 hely amit még tudnánk hozni, egy elit elkapót jelenthet, vagy egy rendes falembert, esetleg elit DE-et.
több mint 11 éve
nem hiszek a + mérlegben...
több mint 11 éve
... Csak az a draft ne legyen olyan remek, mint a legutóbbi... 2...Helmut ZimmerEz a két Wr Pick idén...
Arról nem is beszélve,hogy az első korost odaadtuk Harvinert. Olvastam valahol, arról írtak,hogy az elao draftok azért sikerültek olyan jól,mert PC ugye egyetemről jött,és volt meg infoja.
Jövőre hozhatnank azonnali impact játékosokat is,de late round probowlerre sem mondok német.
Nem.tudom mi a legnagyobb need jelenleg. Rendes jobb oldal a falban, jó De, kellene Wr is.
több mint 11 éve
Bevell out.
több mint 11 éve
... Csak az a draft ne legyen olyan remek, mint a legutóbbi... 2...
több mint 11 éve
Sajnos Mebane elvesztése helyrehozhatatlan. Tamadasban is kevesek vagyunk,elfogyott a roster. Ennek ellenére nagyot kuzdottunk, a srácok megerdemelnek egy pacsit.Keszulhetunk a draftra.
több mint 11 éve
Szart se tudunk támadásban. Kár tovább ragozni.
több mint 11 éve
A Chiefs-Seahawks mindig presztízsmeccs. Régen voltak egy csoportban. Arról mondta pár akkoriban játszó játékos, hogy a két legőrültebb, leghangosabb szurkolótábor meccsén a hangulat garantált volt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
ez tényJaxban mutat jo dolgokat..Janeknem ott játszik, bár ez tényleg meglepő 😀Höri
és tényleg meglepő,hogy egy ex hawks nem ott játszik.
Tehát rendben van a hox passrush
több mint 11 éve
www.earlthomas.com/2014/11/15/train-coming/Jó kis írás, főleg a vége tetszik, ahol azt taglalja, hogy jobban megy a csapatnak, ha nem is számolnak velünk, és ez mindig is jellemző volt a franchisera. Szurkolóként is jobb így nézni a meccseket, sose szerettem az esélyesnek szurkolni. Kiváncsi lennék, hogy ha úgy alakul, h megvédjük a címünket, utána is lesznek-e kétkedők, mert azért ez a csapat leiskolázott egy nagyon erős Denvert a Super Bowlban, ahhoz képest elég hamar leírtak minket. Megint.
E.T. arról,mikor érezte a szezon során először, hogy ritmusban van. Az edzőkről, a D# meetingekről, arról mit mondott PC-nek a Rams elleni vereség után, Lynchről, a célokról a csapatról.undisputedly
több mint 11 éve
www.earlthomas.com/2014/11/15/train-coming/E.T. arról,mikor érezte a szezon során először, hogy ritmusban van. Az edzőkről, a D# meetingekről, arról mit mondott PC-nek a Rams elleni vereség után, Lynchről, a célokról a csapatról.
több mint 11 éve
Jaxban mutat jo dolgokat..Janeknem ott játszik, bár ez tényleg meglepő 😀
több mint 11 éve
mayowa szar volt, nyilván kidobtuk.
több mint 11 éve
Bemutatott egy oaklandi srác egy fotósnak. Fegyhazba vele!
"Once a gentleman, always a gentleman."Borbinho
@Janek: Éles meccseken nem sokat mutatott nálunk.
több mint 11 éve

"Once a gentleman, always a gentleman."
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Amit várok/remélek a meccstől:- javuló passzjáték, magára találó RW
- még jobb védelem (LOB a legjobb összeállításban játszhat)
- futott TD, akár több is (eddig ilyet a Chiefs nem kapott idén)
Aztán az eredmény meg alakul, ahogy alakul.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Bennett, Avril, Irvin, Schofield, Williams, Hill, McDaniel, Scruggs, DobbsScruggs már IR-en van.
nem nagyon értem minek kell a FBt defenseben is játszatni. meg az egész rotálást én már elfelejteném. már nem olyan mély a DL mint tavaly volt. Dobbs-félék kapnak 10-20 snapet azzal csak hátrébb vagyunk. Azért sztem egy Bennettnek simán végig kéne tolnia a meccset ugy h fennt van a snapek 95%ában.
a legtöbb csapat nem is rotál a DLben, 4-5 játékossal tolják végig a meccseket. nálunk is a Bennett-Hill-Williams-Avril kezdő fal, + McDaniel és Schofield simán elég lenne, + Irvin ugye.
braxa88
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
A liga 3 legrosszabb visszahordoi kozott vagyunk kb. de akkor ez tenyleg nem gond...
több mint 11 éve
Bennett, Avril, Irvin, Schofield, Williams, Hill, McDaniel, Scruggs, Dobbsnem nagyon értem minek kell a FBt defenseben is játszatni. meg az egész rotálást én már elfelejteném. már nem olyan mély a DL mint tavaly volt. Dobbs-félék kapnak 10-20 snapet azzal csak hátrébb vagyunk. Azért sztem egy Bennettnek simán végig kéne tolnia a meccset ugy h fennt van a snapek 95%ában.
a legtöbb csapat nem is rotál a DLben, 4-5 játékossal tolják végig a meccseket. nálunk is a Bennett-Hill-Williams-Avril kezdő fal, + McDaniel és Schofield simán elég lenne, + Irvin ugye.
Ginolaaz h ki a punt returner kb a legkisebb probléma
több mint 11 éve
Komikus igen,de remélem PC tudja mit csinál hiszen csak látja edzésen,csak nem nyúl nagyon mellé.Bár az is aggaszt hogy nem találjuk meg azt az embert aki returnerként tudna funkcionálni.Ha jól emlékszem Walterst kiraktuk a keretből nem is olyan régen ,aztán a meccsen megint ő állt az endzone-unkban.Az is igaz hogy jobb mintha Sherm vagy E.T. állna oda.Persze, de már maga az önmagában komikus, hogy hybrid játékost kell bevetni a falban.undisputedlyWOW! Állítólag -press conf szerint- Tokafou az újonnan -2 meccsel ezelőtt- igazolt FB base D#-ben D-line valamelyik pontján is fel fog tűnni 😀undisputedlyPersze,hiszen problema van a passrushal es Tukuafu DE volt a 9ersnel...kivancsi leszek ra 😊Ginola