Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 11 éve
CSABI27 Seattle Seahawks 99 — vinczellercsaba@gmail.com
Nem fog tetszeni sokaknak, akik szerint még van esély a PO-ra, de ha ma nyer a Cards, kezdjünk el draft helyet javítani. Az a 10 hely amit még tudnánk hozni, egy elit elkapót jelenthet, vagy egy rendes falembert, esetleg elit DE-et.undisputedly
Ez nem fog megtörténni, lásd 2011-es szezon, amikor baromira levoltunk maradva, de csak visszakapaszkodtunk, még ha le is csúsztunk végül. Ez nem fér bele PC filozófiájába. Hála az égnek.
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
... Csak az a draft ne legyen olyan remek, mint a legutóbbi... 2...Helmut Zimmer
Ez a két Wr Pick idén...

Arról nem is beszélve,hogy az első korost odaadtuk Harvinert. Olvastam valahol, arról írtak,hogy az elao draftok azért sikerültek olyan jól,mert PC ugye egyetemről jött,és volt meg infoja.

Jövőre hozhatnank azonnali impact játékosokat is,de late round probowlerre sem mondok német.

Nem.tudom mi a legnagyobb need jelenleg. Rendes jobb oldal a falban, jó De, kellene Wr is.undisputedly
Best player available, annyira fiatal a cspat, hogy simán belefér....
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 863 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Nem fog tetszeni sokaknak, akik szerint még van esély a PO-ra, de ha ma nyer a Cards, kezdjünk el draft helyet javítani. Az a 10 hely amit még tudnánk hozni, egy elit elkapót jelenthet, vagy egy rendes falembert, esetleg elit DE-et.
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
nem hiszek a + mérlegben...
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 863 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
... Csak az a draft ne legyen olyan remek, mint a legutóbbi... 2...Helmut Zimmer
Ez a két Wr Pick idén...

Arról nem is beszélve,hogy az első korost odaadtuk Harvinert. Olvastam valahol, arról írtak,hogy az elao draftok azért sikerültek olyan jól,mert PC ugye egyetemről jött,és volt meg infoja.

Jövőre hozhatnank azonnali impact játékosokat is,de late round probowlerre sem mondok német.

Nem.tudom mi a legnagyobb need jelenleg. Rendes jobb oldal a falban, jó De, kellene Wr is.
több mint 11 éve
Bevell out.
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
... Csak az a draft ne legyen olyan remek, mint a legutóbbi... 2...
több mint 11 éve
Sajnos Mebane elvesztése helyrehozhatatlan. Tamadasban is kevesek vagyunk,elfogyott a roster. Ennek ellenére nagyot kuzdottunk, a srácok megerdemelnek egy pacsit.

Keszulhetunk a draftra.
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 654 — Poloska confirmed
Szart se tudunk támadásban. Kár tovább ragozni.
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A Chiefs-Seahawks mindig presztízsmeccs. Régen voltak egy csoportban. Arról mondta pár akkoriban játszó játékos, hogy a két legőrültebb, leghangosabb szurkolótábor meccsén a hangulat garantált volt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
Jaxban mutat jo dolgokat..Janek
nem ott játszik, bár ez tényleg meglepő 😀Höri
ez tény
és tényleg meglepő,hogy egy ex hawks nem ott játszik.
Tehát rendben van a hox passrush

több mint 11 éve
Ginola Seattle Seahawks 136
Jó idő lesz este:

több mint 11 éve
 www.earlthomas.com/2014/11/15/train-coming/

E.T. arról,mikor érezte a szezon során először, hogy ritmusban van. Az edzőkről, a D# meetingekről, arról mit mondott PC-nek a Rams elleni vereség után, Lynchről, a célokról a csapatról.undisputedly
Jó kis írás, főleg a vége tetszik, ahol azt taglalja, hogy jobban megy a csapatnak, ha nem is számolnak velünk, és ez mindig is jellemző volt a franchisera. Szurkolóként is jobb így nézni a meccseket, sose szerettem az esélyesnek szurkolni. Kiváncsi lennék, hogy ha úgy alakul, h megvédjük a címünket, utána is lesznek-e kétkedők, mert azért ez a csapat leiskolázott egy nagyon erős Denvert a Super Bowlban, ahhoz képest elég hamar leírtak minket. Megint.
több mint 11 éve
 www.earlthomas.com/2014/11/15/train-coming/

E.T. arról,mikor érezte a szezon során először, hogy ritmusban van. Az edzőkről, a D# meetingekről, arról mit mondott PC-nek a Rams elleni vereség után, Lynchről, a célokról a csapatról.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Jaxban mutat jo dolgokat..Janek
nem ott játszik, bár ez tényleg meglepő 😀

több mint 11 éve
Jaxban mutat jo dolgokat..

több mint 11 éve
mayowa szar volt, nyilván kidobtuk.
több mint 11 éve

"Once a gentleman, always a gentleman."Borbinho
Bemutatott egy oaklandi srác egy fotósnak. Fegyhazba vele!

@Janek: Éles meccseken nem sokat mutatott nálunk.
több mint 11 éve
Talán hiba volt Mayowat elengedni

több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Once a gentleman, always a gentleman."

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Amit várok/remélek a meccstől:

- javuló passzjáték, magára találó RW
- még jobb védelem (LOB a legjobb összeállításban játszhat)
- futott TD, akár több is (eddig ilyet a Chiefs nem kapott idén)

Aztán az eredmény meg alakul, ahogy alakul.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 427
Bennett, Avril, Irvin, Schofield, Williams, Hill, McDaniel, Scruggs, Dobbs
nem nagyon értem minek kell a FBt defenseben is játszatni. meg az egész rotálást én már elfelejteném. már nem olyan mély a DL mint tavaly volt. Dobbs-félék kapnak 10-20 snapet azzal csak hátrébb vagyunk. Azért sztem egy Bennettnek simán végig kéne tolnia a meccset ugy h fennt van a snapek 95%ában.
a legtöbb csapat nem is rotál a DLben, 4-5 játékossal tolják végig a meccseket. nálunk is a Bennett-Hill-Williams-Avril kezdő fal, + McDaniel és Schofield simán elég lenne, + Irvin ugye.

braxa88
Scruggs már IR-en van.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
A liga 3 legrosszabb visszahordoi kozott vagyunk kb. de akkor ez tenyleg nem gond...

több mint 11 éve
Bennett, Avril, Irvin, Schofield, Williams, Hill, McDaniel, Scruggs, Dobbs
nem nagyon értem minek kell a FBt defenseben is játszatni. meg az egész rotálást én már elfelejteném. már nem olyan mély a DL mint tavaly volt. Dobbs-félék kapnak 10-20 snapet azzal csak hátrébb vagyunk. Azért sztem egy Bennettnek simán végig kéne tolnia a meccset ugy h fennt van a snapek 95%ában.
a legtöbb csapat nem is rotál a DLben, 4-5 játékossal tolják végig a meccseket. nálunk is a Bennett-Hill-Williams-Avril kezdő fal, + McDaniel és Schofield simán elég lenne, + Irvin ugye.

Ginola
az h ki a punt returner kb a legkisebb probléma
több mint 11 éve
WOW! Állítólag -press conf szerint- Tokafou az újonnan -2 meccsel ezelőtt- igazolt FB base D#-ben D-line valamelyik pontján is fel fog tűnni 😀undisputedly
Persze,hiszen problema van a passrushal es Tukuafu DE volt a 9ersnel...kivancsi leszek ra 😊Ginola
Persze, de már maga az önmagában komikus, hogy hybrid játékost kell bevetni a falban.undisputedly
Komikus igen,de remélem PC tudja mit csinál hiszen csak látja edzésen,csak nem nyúl nagyon mellé.Bár az is aggaszt hogy nem találjuk meg azt az embert aki returnerként tudna funkcionálni.Ha jól emlékszem Walterst kiraktuk a keretből nem is olyan régen ,aztán a meccsen megint ő állt az endzone-unkban.Az is igaz hogy jobb mintha Sherm vagy E.T. állna oda.