NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 676
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
Hajrá srácok este, remélem aprítani fog a LOB! 😀
több mint 10 éve
Itthon nézem. Gyerekek, feleség kezdésre már alszanak. Majd holnap a melóban az íróasztalon kialszom magamat. 😊Egy (?) sört azért magamhoz veszek.
Go Hawks!
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Már bennem is ég a meccsláz, én is itthon nézem egyedül, sajnos nem tudtam hazamenni szülővárosomba a cimborákhoz, pedig az volt a terv. No sebaj, jó lesz így is.
több mint 10 éve
10ezerrel megrobbantom magunkat. Turbózni kell a London alapot. 😀
több mint 10 éve
braxa88
12 534
hát... izgulok 😊
több mint 10 éve
Offside Cafe, Nyíregyháza. Én egy 4 fős csapattal foglaltam asztalt, de ott lesz a Nyíregyháza Tigers egy jó része is. 😀 Leszünk bőven. És kegyetlen jóóóó az ágyas szilvájuk! 😛 GO HAWKS!!!!!Nincs mit mondani...SUPER BOWL DAY van emberek!GameDay! Merre nézitek? Én Seahawks-os társasággal leszek.
Big Walt-nak gratula, megérdemelte, de nem is vártam mást.Medvepapa
Egyre bizakodóbb vagyok, gondolom nálatok már be van készítve a házi 😀undisputedly
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
ez a nap is eljött.... 😀én meg itthon nézem, egyes egyedül... pedig tervbe volt társasággal, de le lett mondva 😕
Na nem baj, csak ma nyerjünk... Go Hawks!!!
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Par ismerossel itt Budan a Symbolban nezzuk. Hazi palesz nelkul.Nincs mit mondani...SUPER BOWL DAY van emberek!GameDay! Merre nézitek? Én Seahawks-os társasággal leszek.
Egyre bizakodóbb vagyok, gondolom nálatok már be van készítve a házi 😀undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Nincs mit mondani...SUPER BOWL DAY van emberek!GameDay! Merre nézitek? Én Seahawks-os társasággal leszek.
Egyre bizakodóbb vagyok, gondolom nálatok már be van készítve a házi 😀
több mint 10 éve
Nincs mit mondani...SUPER BOWL DAY van emberek! Big Walt-nak gratula, megérdemelte, de nem is vártam mást.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Csak hogy jól induljon a Superbowl Sunday - Walter Jonest beválasztották a hallhatatlanok közé.
több mint 10 éve
a Charrok veletek vannak 😀The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Nekem kisebb meglepetésre, de az NFL.com szakértőgárdája nagyrészt a Seattle-t tartja nyerőnek...12-ből 9-en.Na ez mondjuk meglepő. Én legalább 50/50-re érzem.
Ám a lamantin a Denvert hozta ki SB győztesnek...és a lamantin 6/6-al áll győztes eltalálásban. 😀Chargers LT
Annyi előnyünk mondjuk van,hogy visszajött Harvin. Mennyivel másabb lenne mondjuk egy Harvin out, VonMiller in 😀
Úgy vagyok vele,hogy szerencsére nincs sérült, telített a roster, és meg kell verni azt akit kaptunk, még ha ez pont a történelmi magaslatokban szárnyaló Denver, akkor is. Amennyiben L lesz, szinte biztos vagyok benne,hogy úgy hagyjuk ott a meccset,hogy "ember, ez aztán férfias játék volt"!
Plusz lehet,hogy a lamantin nem minket választott, de a róka/rák/ló/tarajos meg igen 😀
több mint 10 éve
Nekem kisebb meglepetésre, de az NFL.com szakértőgárdája nagyrészt a Seattle-t tartja nyerőnek...12-ből 9-en.Ám a lamantin a Denvert hozta ki SB győztesnek...és a lamantin 6/6-al áll győztes eltalálásban. 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Tocy
1 140
volt egy interjú amiből Undi szokás szerint kiragadott pár sort hogy szítsa a feszültséget..Fogadd el, hogy az irányítótok akkora ökörségeket mondott, hogy Sherman azóta is röhög, azért nem reagál. Nem Undi szítja a feszültséget, hanem Kaepernick.
de hát tőle ez nem is volt meglepő... ennyi.Josszi
több mint 10 éve
Josszi
3 365
volt egy interjú amiből Undi szokás szerint kiragadott pár sort hogy szítsa a feszültséget..de hát tőle ez nem is volt meglepő... ennyi.
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Ooo tenyleg. Hat igazan cukor vagy 😀De én most nektek szurkolok 😀JayBMondjuk nem 6-40-re nyertétek a meccset szóval nem értem ezt a hatalmas cinizmust. 20 centin múlt hogy nem Kap a hero és Sherman a szar. Nem így történt, nincs ha, de elszállni se kell. Egyébként remélem a srácaitok nem itt tartanak különben gondok lesznek.JayBA cinizmus, mar ha van, az inkabb Kapernick teljesen folosleges keritesen kivuli hisztijenek szol. Ha ez szerinted elszallas, akkor kb. meg se szolaljon senki - soha. De ha masoktol az az elvaras, hogy egy ilyenre bologasson itt mindenki, mint egy bubble head kutya a kocsi vegeben.. nos, az sajnos nem teljesitheto. Nem is tudom, kene meg egy topic, ami full zart, csak a csapat kozvetlen szurkoloi mehetnek be, mert ugy latszik minden alkalommal megkapjuk ezt a dolgot. Ez meg megmarad ilyen pc eloszobanak. JayB, ne vedd tamadasnak, de szerintem ez igy most tok folosleges volt.endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
JéBé
7 035
De én most nektek szurkolok 😀Mondjuk nem 6-40-re nyertétek a meccset szóval nem értem ezt a hatalmas cinizmust. 20 centin múlt hogy nem Kap a hero és Sherman a szar. Nem így történt, nincs ha, de elszállni se kell. Egyébként remélem a srácaitok nem itt tartanak különben gondok lesznek.JayBA cinizmus, mar ha van, az inkabb Kapernick teljesen folosleges keritesen kivuli hisztijenek szol. Ha ez szerinted elszallas, akkor kb. meg se szolaljon senki - soha. De ha masoktol az az elvaras, hogy egy ilyenre bologasson itt mindenki, mint egy bubble head kutya a kocsi vegeben.. nos, az sajnos nem teljesitheto. Nem is tudom, kene meg egy topic, ami full zart, csak a csapat kozvetlen szurkoloi mehetnek be, mert ugy latszik minden alkalommal megkapjuk ezt a dolgot. Ez meg megmarad ilyen pc eloszobanak. JayB, ne vedd tamadasnak, de szerintem ez igy most tok folosleges volt.endorphyn
több mint 10 éve
Kaep-ere nyilvanvaloan. De oszintenszolva ezen a szombat reggelen ez az egesz kb pont annyit ert, mint amennyit leirtunk. Es en reszemrol mar egyszer le is zartam.milyen hisztire gondolsz?JossziMondjuk nem 6-40-re nyertétek a meccset szóval nem értem ezt a hatalmas cinizmust. 20 centin múlt hogy nem Kap a hero és Sherman a szar. Nem így történt, nincs ha, de elszállni se kell. Egyébként remélem a srácaitok nem itt tartanak különben gondok lesznek.JayBA cinizmus, mar ha van, az inkabb Kapernick teljesen folosleges keritesen kivuli hisztijenek szol. Ha ez szerinted elszallas, akkor kb. meg se szolaljon senki - soha. De ha masoktol az az elvaras, hogy egy ilyenre bologasson itt mindenki, mint egy bubble head kutya a kocsi vegeben.. nos, az sajnos nem teljesitheto. Nem is tudom, kene meg egy topic, ami full zart, csak a csapat kozvetlen szurkoloi mehetnek be, mert ugy latszik minden alkalommal megkapjuk ezt a dolgot. Ez meg megmarad ilyen pc eloszobanak. JayB, ne vedd tamadasnak, de szerintem ez igy most tok folosleges volt.endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Josszi
3 365
milyen hisztire gondolsz?Mondjuk nem 6-40-re nyertétek a meccset szóval nem értem ezt a hatalmas cinizmust. 20 centin múlt hogy nem Kap a hero és Sherman a szar. Nem így történt, nincs ha, de elszállni se kell. Egyébként remélem a srácaitok nem itt tartanak különben gondok lesznek.JayBA cinizmus, mar ha van, az inkabb Kapernick teljesen folosleges keritesen kivuli hisztijenek szol. Ha ez szerinted elszallas, akkor kb. meg se szolaljon senki - soha. De ha masoktol az az elvaras, hogy egy ilyenre bologasson itt mindenki, mint egy bubble head kutya a kocsi vegeben.. nos, az sajnos nem teljesitheto. Nem is tudom, kene meg egy topic, ami full zart, csak a csapat kozvetlen szurkoloi mehetnek be, mert ugy latszik minden alkalommal megkapjuk ezt a dolgot. Ez meg megmarad ilyen pc eloszobanak. JayB, ne vedd tamadasnak, de szerintem ez igy most tok folosleges volt.endorphyn
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Mondjuk nem 6-40-re nyertétek a meccset szóval nem értem ezt a hatalmas cinizmust. 20 centin múlt hogy nem Kap a hero és Sherman a szar. Nem így történt, nincs ha, de elszállni se kell. Egyébként remélem a srácaitok nem itt tartanak különben gondok lesznek.JayBA cinizmus, mar ha van, az inkabb Kapernick teljesen folosleges keritesen kivuli hisztijenek szol. Ha ez szerinted elszallas, akkor kb. meg se szolaljon senki - soha. De ha masoktol az az elvaras, hogy egy ilyenre bologasson itt mindenki, mint egy bubble head kutya a kocsi vegeben.. nos, az sajnos nem teljesitheto. Nem is tudom, kene meg egy topic, ami full zart, csak a csapat kozvetlen szurkoloi mehetnek be, mert ugy latszik minden alkalommal megkapjuk ezt a dolgot. Ez meg megmarad ilyen pc eloszobanak. JayB, ne vedd tamadasnak, de szerintem ez igy most tok folosleges volt.
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Josszi
3 365
és mennyire igaza vanColin Kaepernick: Seahawks' nickel D is vulnerableTegnap azt mondta,hogy:
persze kopernikusz 😀 lehet sebezhető, de nem neki.braxa88
1, Sherm fél a 9ers elkapóitól 😀
2, Ő nem fél Shermtől, sőt, jövőre ki fogja aknázni,hogy Richard fél 😀
3, Ha tovább dobja egy lábnyival a labdát, most Ő lenne a döntőben 😀
Ennyire futotta 1 hét gondolkodás után 😀undisputedly
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Mondjuk nem 6-40-re nyertétek a meccset szóval nem értem ezt a hatalmas cinizmust. 20 centin múlt hogy nem Kap a hero és Sherman a szar. Nem így történt, nincs ha, de elszállni se kell. Egyébként remélem a srácaitok nem itt tartanak különben gondok lesznek.
több mint 10 éve
Szerintem ezzel az ominozus meccs utani post game press confon mutatott arccal le is lehet zarni ezt a temat 😀Colin Kaepernick: Seahawks' nickel D is vulnerableTegnap azt mondta,hogy:
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Őszintén, az első 2-re ezt kell mondania. A másodikra meg inkább a Niners PRosának nem kellett volna erőltetni, hogy ilyen idióta mondatot mondjon. Mellesleg ezzel szépen felvállalta a felelőséget, szóval lehet kifogás és gáz nyilatkozatnak tűnik, de leadershipből 5-ös.Colin Kaepernick: Seahawks' nickel D is vulnerableTegnap azt mondta,hogy:
Inkább foglalkozzatok a Denverrel ahogy remélem a srácok is ezt teszik, mert magyon félek, hogy bent ragadtok az SF meccsben is ez könnyen visszaütet.
Egyébként a legjobb Secondaryvel dicsekedtek ezt nem a Niners hanem a Denver fogja beárazni és Shermöt is sokkal jobban fogja emelni ha a sok Bronco elkapó közül megfog egyet végig.
Remélem Harvin jön, lát és olyan meccset hoz amilyet nálunk hozott tavaly és végre rámutat az egyetlen hibátokra ( szánalmas Wr corpsra).
Wilsont meg lehet ekézni, hogy kurva szarul ugrál a zsebben, lehet basztatni, hogy sokszor szarul dob, de clutch szituban eddig top volt és remélem most is az lesz.